Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 08:33
- Nahlásit

Ketrin1
No tak před těmito paneláčky stojí sídliště jako hrom.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 09:16
- Nahlásit

Zuzana T
aháá, tak vyčkám - kontrolovala jsem jenom že mám u jména vystavovatele napsáno vyřízeno tak snad jo. Loni jsem vytsála obrovskou frontu ve výstavní kanceláři bo jsem neměla číslo v kruhu - byl tam takový chaos, že mi ho vydali a nic nechtěli ani vidět - doufám, že to letos nebude...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 09:19
- Nahlásit

Vlasta
No nebuď si tak jistá.

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 09:19
- Nahlásit

Vlasta
Já sníh naprosto miluju, unavená jsem naopak, když je v zimě počasí jak na podzim -déšť, nad nulou, to je pro mne fakt hrozný. Zase v létě mám ráda teploučko.. Jsem takový obojživelník.

Jinak vstupák taky zatím nic, ale jelikož už nejsem pod B, tak to chvíli bude trvat.

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 09:22
- Nahlásit

Zuzana T
Já jsem loni vynechala, tak pevně věřím, že to bude v pohodě.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 09:29
- Nahlásit

Vlasta
koho jsi myslela včera v tom emailu???
bilksa
já budu chvilku za tebou

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 10:22
- Nahlásit

bilksa
Já sníh naprosto miluju, unavená jsem naopak, když je v zimě počasí jak na podzim -déšť, nad nulou, to je pro mne fakt hrozný. Zase v létě mám ráda teploučko
Mám to stejně, zkrátka v zimě má být zima a v létě teplo, ne? i když tomu tak často není. Počasí prožívám dost silně, ale až od té doby co bydlíme venku. V paneláku zamlada mi to bylo úplně fuk

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 10:23
- Nahlásit

jo abych nezapomněla, Borgo je podruhé dědkem, 9 mimin.

Mira A
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 10:25
- Nahlásit

Vstupní listy nám sice dorazily, jak píše Zuzka, ale nám jsou NAPRD! Brůča se nám totiž včera rozhárala! Takže jsme OUT!

Mira A
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 10:27
- Nahlásit

přihazuji pár aktuálních fotek našeho malého Arouška.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 10:28
- Nahlásit

Mira A
No včera jsem se dozvěděla o dalších 4 háravkách - pravděpodobně se šíří epidemie!Ale ty s Blankou dojedete?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 10:30
- Nahlásit

Zuzana T
jsem Ti odepsala na mejlíka - máš už asi 3 na tiscali...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 10:32
- Nahlásit

Mira A
koupím od Arouše něco srsti??? Nám se dost nedostává a neháráme, tož bychom do Brna něco potřebovali.

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 10:33
- Nahlásit

Ketrin1
Gratulace, po kom to je? To už jsou jeho dcérečky tak starý?

bilksa
Stejně se nemůžeš učit v kuse,to je kontraproduktivní, musíš si udělat venčící procházky,abys mozek okysličila.

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 10:39
- Nahlásit

Mira A
Zuzana T
No tak to jestli se šíří epidemie, tak to můžem čekat. Nějak se mi nezdá Charlotty srst, tak nevím, co od toho očekávat...

I když je pravda, že jak se teď oteplilo, začala ze sebe shazovat srst po chuchvalcích, tak snad se to teď zlepší, když máme opět zimu.

Ketrin1
Taky jsem to dřív v paneláku neřešila, ale ten barák člověka změní - užívám si krásnýho počasí kdykoliv.

Mira A
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 10:52
- Nahlásit

Vlasta
Je pravda, že ji má na rozdávání Měli jsme ho stříhat, ale protože Arouškovi nevyšla přihláška na Brno (jakýsi zádrhel v online přihlašování) tak nejede a tudíž jsme místo stříhání šli ven a něco pofotili.
Zuzana T
Zuzi já nevím jak to uděláme, včera jsme se o tom sice bavili, ale ještě nepadlo konečné rozhodnutí o tom, jak to udělat. (jestli vůbec pojedeme, nebo jestli pojedeme oba, nebo jestli pojedu jen já) Nemáme totiž nikoho, kdo by nám háravku pohlídal. Takže uvidíme co vymyslíme. Chuť jet by byla.

Mira A
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 10:59
- Nahlásit

Ketrin1
Gratulace

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 16:12
- Nahlásit

bilksa
Naši taky začínaj línat ve velkým,chystám se dneska vytáhnout furminátor.
Teda dívala jsem se na výstavy v MB,vypsali propozice už na všechny a na mezinárodce je rozhodčí pro labroše nějakej Polák,ale zároven je napsanej i havanskejch psíčů a buldočků,tak to teda asi nic

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 18:02
- Nahlásit

jana33
No tak to je tedy zajímavá kombinace...

Já se jdu na to mrknout, chtěla bych hlásit, ale uvidím.

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 18:24
- Nahlásit

Právě dorazil vstupák na sobotu!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 20:31
- Nahlásit

mě už taky dorazily oba vstupní listy

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 20:33
- Nahlásit

Mně teď přišel druhý.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 20:46
- Nahlásit

já stále nic.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 08:51
- Nahlásit

Tedy nám se daří od neděle mi průjmuje Kejsa - včera jsem byla na veterině tak už dostal nějaké prášky na 4 dny a večer začal Greeny - tak tam musím mazat znovu - doufám, že ho to přejde... veterinář říkal, že jak roztál sníh, tak se objevili všechny humusy pod ním schované a psy to prostě žerou - no nevím, u nás už zase leží dost sněhu, ale odpovídalo by to Kejsovi, ten začal kadit když byl sníh dole - kde co sežral Greeny je záhada - chodíme pořád na stejnou louku.

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 09:10
- Nahlásit

Vlasta
Taky jestli to není infekční - psy ze cvičáku taky průjmujou a přenáší se to z jednoho na druhýho. Radši tam ani holky neberu.

No snad to bude co nejdřív v pohodě, určitě se z toho brzo dostanete.

U nás teď hrozí, že se nám rozšíří smečka (soused má 4 feny, loni si pořídil dvě sestry - nějaký kříženec ČSV a má ještě 6 let starou belgičandu a 12-ti letou dobrmanku, no a tu mu ty dvě mladý feny už dvakrát dost ošklivě pokousaly, je nám jí líto, celý život byla skvělá, tak si ji možná vezmeme na dožití k nám.)

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 09:32
- Nahlásit

bilksa
jééžiš nestraš - doktor neříkal nic o tom, že by to bylo infekční.
My máme zítra ten trial. Greenovi jsem už včera přidělila z Kejsové dávky léky, dneska ráno dostali oba znova a odpoledne se tam zastavím aby mi doplnil stav na dva psi na 4 dny. Tak se ho zeptám co to vlastně je, jestli můžeme jíz závodit?

choco
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 09:55
- Nahlásit

No podle toho,že píšeš, že první byl Kejsa a teď začal i Greeny,to na něco infekčního vypadá. Musím zaťukat,že tohle se nám vyhýbá...ale je fakt,že Andy semtam akorát voblízne něco po háravce a Ellie sleduju ostřížím zrakem, aby nic nepožírala.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 09:59
- Nahlásit

choco
no jenomže Kejsi kadí už 4 dny a Greeny jenom včera večer a dneska ráno nic - tak uvidím.... rozhodnu se podle dneška jak na tom bude.

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 10:01
- Nahlásit

choco
Tak to já holky musím hlídat po zimě, jak sleze sníh, tak si taky hledají ňamky. Ale dá se to uhlídat.

Vlasta
Tak když mají oba prášky, tak by to mělo zabrat.

choco
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 10:49
- Nahlásit

Vlasta
Nj,ale zase jsi mu dala hned prášky ;) Tak je jen dobře,pokud zabraly ;)

<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání