Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 08:21
- Nahlásit

Vlasta
JJ,kolikrát ani netušíme,co má kdo z kamarádů za trápení a pak je na nějakou pomoc pozdě.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 08:50
- Nahlásit

Zuzana T
Zuzi, to je opravdu hodně smutné.

Stejný úraz se teď stal v naší rodině, ale dotyčný naštěstí nebyl sám. Ale leží v nemocnici pod dohledem doktorů, tak doufáme, že to bude dobré.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 09:08
- Nahlásit

EvkaS
my to máme u dvou kolegů v práci - jeden zlomený klob v rameni a jeden zlomený kotník - budou mu ho šroubovat. ten kotník si kolega zlomil když byl opilý a ještě se tím bavila celá Roudnice bo ve špitále dělal scény.

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 09:12 - Změnil/a: Marie Šustová
- Nahlásit

Vlasta
Po pečivu a mouce se neprůjmuje (pokud nemá pes alergii) Naopak, vařené srdce nebo játra dokázou udělat větší paseku.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 09:32
- Nahlásit

Marie Šustová
Aháá, no zatím rohlíkujeme - starší pes tiše závidí, ten je totiž naopak vyžraný zkusím ještě ty knedlíky.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 09:53
- Nahlásit

Teď jsme se pobavila - došel nám do práce mejlem testmpro zařazení do skupiny na angličtinu. Tak jsem se tedy vůbec nechytala a požádala jsem o zařazení do skupiny mateřská školka. Tož nevím jestli ocení můj přístup

bilksa
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 16:09
- Nahlásit

Tak ani nevím, jestli se hodí podělit se s mojí radostí..

Každopádně, třeba to někomu zlepší náladu: dnes jsem úspěšně složila státní závěrečnou zkoušku z matematiky na velmi dobře. Já jsem táááááák šťastná!!! Musím říct, že jsem to tak strašný nečekala, bylo to tedy drsné. Z 11 čtyři vyhodili, čtyři dostali trojku a tři jsme měli dvojku.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 17:07
- Nahlásit

bilksa
Tako to veliká gratulace!!!!

bilksa
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 17:25
- Nahlásit

EvkaS
Díky, ještě dvakrát a bude ze mě magor. Doslova a do písmene.

Jo a Charlotte začíná vrtět, takže do Brna budeme OK, zítra budu střihat, tak si asi udělám puchýře - od října jsem ji nestřihala.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 17:34
- Nahlásit

bilksa
No to je výborná zpráva,gratuluji!!!

bilksa
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 17:36
- Nahlásit

Zuzana T
Díky moc, strašně se těším do Brna. Budu si to tam užívat!!!

choco
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 17:49
- Nahlásit

bilksa
Taky moc gratuluju )

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 18:02
- Nahlásit

bilksa
Velká gratulace,jen tak dál

Vlasta
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 18:56
- Nahlásit

bilksa taky se přidávám ke gratulantům - a ještě budeš dělat z čeho???

bilksa
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 19:15
- Nahlásit

jana33
Vlasta
choco
Moc děkuju, teď mě čeká na přelomu května/června čeština a pedagogika a psychologie. A s tím doufám obhajoba práce.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 19:17
- Nahlásit

bilksa
to věřím,snad pokecáme alespoň chvilku - budu to mít nabitý...

bilksa
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 19:32
- Nahlásit

Zuzana T
Já vím, dyť to znám. Já tě ani rušit nebudu, máš toho hodně.

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 20:02
- Nahlásit

bilksa
Tak to už budeme mít nastejno,se můžeme vzájemně nervovat

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 20:49
- Nahlásit

bilksa
alespoň ve třídě si podrbeme,ty jsi v prostředku,já na konci.

bilksa
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 20:53
- Nahlásit

jana33
No je fajn vědět, že jsou na tom lidi stejně...
Zuzana T
Jo, tak alespoň tak.

Eda
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 22:51
- Nahlásit

bilksa
jupííí, vítám tě do klubu magorů už jsi za dveřma
já měla státnice i obhajobu pěkně v 1den (tedy přesně na den loni) a ne takhle luxusně rozkouskovaně

choco
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 08:04
- Nahlásit

Eda
Jj, my jsme to taky tak měli na bakaláře i na inženýra, vše v jeden den. Ale tomu učení na ty předměty jsem moc nedala, spoléhala jsem na to,že se budou ptát i z těch předmětů na věci z mé práce A taky, že jo

bilksa
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 10:09
- Nahlásit

choco
Eda
My to míváme obvykle tři dny za sebou, ale můžeme si jeden předmět (češtinu nebo matiku) zkusit teď - jsou to oprvný termíny, ale můžeme i my. Takže takový předtermín.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 10:41
- Nahlásit

Eda, choco, bilksa
My jsme to taky měli všechno v jeden den. A z předmětů jsme si museli tahat otázky, takže to byla docela šroťárna. A noc před státnicema jsem ani neusnula, jsem taky ráno vypadala... (a šla jsem hned první).

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 11:24
- Nahlásit

EvkaS
včera jsme se šéfem obdivovali fotky na Tvých stránkách - potom si šéf všiml popisku a říkal že ten váš foťák ani jiné neumí že o něm přemýšlel taky, ale že jemu by byl celkem nanic, kdyby ho vytáhnul 2x do roka. Tak jsem ho ubezpečila, že když jsi mi ho půjčila tak umí i rozmazané

bilksa
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 12:57
- Nahlásit

EvkaS
Jo, to my si taky taháme, ale máme to takhle rozdělené.

Kamarádky tatínek včera našel asi tak tříměsíční štěňátko - bylo úplně zmrzlé, vůbec se nehýbalo, tak s ním letěli k veterináři, ten mu napíchal, co se dalo a dneska už to vypadá, že se malinký rozehřál, jen má pořád průjem. Je to pejsek, asi kříženeček kokra s něčím, tak kdybyste o někom věděli, kdo shání pejska, tak to prosím pošlete dál. Nechtějí ho šmudlíčka dávat do útulku.

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 13:48
- Nahlásit

EvkaS
My měli bakaláře stejně a magora budeme mít taky taky. Ale bakalář byl ze tří a magor je jen ze dvou předmětů,tak alespoń něco.

Mě asi hrábne z Fanyny,ona se prostě nebude pohybovat normálně,takže na ledu hodila držku a kulhá. Chyběj jí asi nějaký mozkový bunky,ale to se bohužel léčit nedá

bilksa
Chudátko,tak ať najde co nejdřív hodný pánečky

EvkaS
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 14:22
- Nahlásit

Vlasta
Vlasti, to jsi hodná, že jsi naše focení takhle hájila. Ono je to taky hodně o tom, který objektiv se na to pověsí. Ale je blbý, když si někdo takovou sestavu koupí a pak fotí na automat. A ani mně se vždy nedaří. Je to v šikovnosti nastavení a citu pro ten správný moment focení (což mi dost často chybí). Těším se, že na DUO vyzkouším náš nový blesk!!! Tak snad se povedou fotečky i z haly (odtud to byla vždy bez blesku katastrofa).

bilksa
Ach jo, to se ho tedy někdo dost ošklivě zbavil. Tak snad na něho teď už čeká mnohem lepší budoucnost.

jana33
Náš Maxík má občas taky nedostatek někerých buněk a některých zase přemíru. S několika lidmi tomu říkáme "žlutý gen", páč tento druh chování se projevuje výhradně u žlutých labradorů.

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 14:30
- Nahlásit

EvkaS
Tohle už je v týhle zimě po několikátý,ona prostě led respektovat nebude,ostatní si dávaj majzla,ona nééé,proč taky,jen se bojím,že si jednou urve nějaký vazy nebo něco. Asi bude chodit celý procházky u nohy a bude já jí dám žlutej gen,hajzlíkovi

My takhle našli Ferdíka,přesně přelom ledna února, tipovali mu taky okolo tří měsíců. Zmrzlej nebyl,za to kousnutej od potkanů, s vykloubenou nohou a druhou nalomenou v kyčli. A co z něj vyrostlo za dárečka

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 14:31
- Nahlásit

EvkaS
Minulý týden, kdy nám vrcholilo domácí hárání, se Borgo pokoušel sexovat s kocourem (možná jste to někteří i viděli na FB, kam to "vtipně" pověsil junior), to jsem nevěděla, že na vině je žlutý gen
jinak blahopřeju všem současným i budoucím "magorům ", a hlavně ať to dobře zhodnotíte v budoucí kariéře

<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání