Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 20:45
- Nahlásit

Vlasta
Tak to je drsný to jseš teda majitelka
A Kejsi je s papírama nebo ne? To je teda super,že s takovýmhle postižením na všech kloubech vůbec chodí A kdy má narozky? To už bude taky veterán

bilksa
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 20:48
- Nahlásit

Vlasta
Tak teď jsi mě rozesmála tisíckrát víc, než tím vtipem. Fakt skvělý!! Představa ubohého psa, jak k němu přistupují a vystupují lidi a on chudák cestuje z patra do patra, je fakt vtipná!!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 07:11
- Nahlásit

jana33
Jo Kejsi ve vlastním jménem Lucius Golden Erinor - a narozky má 6.srpna.
No hele mě to šokovalo taky že jsem si vůbec nevšimla že nevystoupil - a je fakt, že ten soused co ho přivedl říkal, že před nám jeli nějaký lidi do pátého patra - no a Kejsi musel s nima - a nijak neprostestoval..

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 08:28
- Nahlásit

Vlasta
dobrý
předběhnu tě pátek páteček!!!
U ás je boží dopuštění - škrábání malby,malování a pokládka nové podlahy v předsíni a psím pokoji.Jsem ráda,že zmizím na výstavu.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 08:29
- Nahlásit

Vlasta
Vlasti, tedy teď po ránu jsi mě rozesmála jako ještě nikdo.

Naše Bocka včera na protest, aby dostala dřív večeři vzala jídelní lístky, vlezla si s nima do postele a tam je ropucovala (a možná část i snědla). Je to beruška.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 08:44
- Nahlásit

Vlasta
no co, se chtěl povozit, taky mu nic nedopřejete
mně se stalo úplně to samé kdysi se Sali, zapomněla jsem ji v lese a zjistila to až doma
jana33
třikrát hurá že to nic není

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 08:49
- Nahlásit

jana33
Teda Fanča je věčné štěně....

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 09:01
- Nahlásit

Zuzana T
hele ale zase to budete mít doma nové - to je hezký ne??

No ale musím říct, že jsme si připadala jako trotl - tak velkého psa zapomenu venku.... dneska ráno si to málem zopakoval - na zemi kabiny asi je něco vylitého, protože tam čmuchá- a dneska ráno taky čmuchá, já vystupuju - Greeny samožřejmě vystupuje ještě dříve než já a Kejsa se opět zdržoval očicháváním podlahy a už se mu zavřely dveře - on není jak Greeny který si je rozrazí čumákem, Kejsi by tam potřeboval mezírku aby to udělal, Greeny ten je schopný jít přes zavřené dveře - no a jak jsem seběhla schodiště k hlavním dveřím, už jsem viděla že je tam zase - tak jsem se vracela Ještěže máme ten výtah podle EU, že má samozavírací vnitřní dveře, mimo těch venku, takže se mu nemohlo nic stát akorát dříve ten výtah pokud tam někdo byl nešel přivolat z jiného patra - teď jde... ale zase možná to bylo dělané na váhu člověka a psa jsem tam nikdy dříve nezapomněla, tak vlastně nevím, jestli by to šlo dříve.
Jako potomci a manžel se mi smáli až do večera...

EvkaS
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 09:15
- Nahlásit

jana33
Tak s nožičkama to bude dobré. Ještě že to není nic horšího. Ale je zvláštní, že se ta panostitida vrátila. A neřekl Duchek, proč se tak může stát, že se to vrátí? Docela by mě to zajímalo.

Zuzana T
A kam razíš na výstavu. Přeji hodně štěstíčka!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 09:28
- Nahlásit

Mrkněte na RK - je tam video z Konopiště - jako fakt hustý!!! Greeny se tam fakt ukázal, ale nebyl sám...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 10:18 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

EvkaS
Zelena gora Polsko.Jedu s Danou H. a její Rozárkou,ale Čechů tam bude plno,takže si budu připad ,jako doma.

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 10:29
- Nahlásit

EvkaS
Ono do dvou let je to braný jako normální,ale ve výjimečných případech se to může vracet až do pěti (četla jsem na to článek od Nečase a Duchek to potvrdil). Oni stejně pořádně nevědí,proč to vzniká,ale Duchek říkal,že u velkejch psů se ta kostra prostě vyvíjí min. do dvou tří let,takže ten růstovej důvod tam je vždycky. Já si hlavně oddychla,že nemá nic utrhlýho nebo naštíplýho z těch držkopádů.I když Duchek říkal,že to na to mohlo mít vliv,kost je citlivější a naražením se to může pak znovu rozjet.
Vlasta
Tak to je jen o fous mladší než náš Samoušek. Budeme mít stejně starý "veterány". I když Sam teda na veterána rozhodně nevypadá (ťukám).
Zuzana T
Tak ty polský výstavy bývají většinou plný Cechů,co? Budeme držet palce

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 12:06
- Nahlásit

Vlasta
Teda teď jsem se koukla na to video a fakt jsem se pobavila ten výraz,když se na zapískání otočí,ty ho někam pošleš a on si jde stejně po svým,odkud já to jen znám
Ale náhodou,nekravil tam jedinej

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 12:41
- Nahlásit

jana33
Ty jo, musím říct že se stydím ještě když se na to dívám - fakt hrůza - a jak si tam toho bážu žužlá, 100x ho položí - no děs
Komu bych vyprávěla že to normálně na honu nedělá - blbec jeden

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 12:52
- Nahlásit

Vlasta
Nám to klidně vyprávět můžeš,známe to z vlastních zkušeností ale nedivím se ti,žes ho chtěla zabít

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 12:55
- Nahlásit

A koukala jsem,že tam jsou snad všichni bažanti křídlovaný,to je docela masakr

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 13:11
- Nahlásit

JJ, asi nám střelci chtěli udělat radost - těma křídlákama.
On začal blbnout už na tom začátku, tam jak ho naviguju tak to bylo pro něho hodně daleko, stála jsem na konci řady a přede mě nic nepadalo - takže jsem ho musela posílat šikmo asi do poloviny celé řady - no a to se mu nelíbilo, lítal tam jako kdyby vůbec nevěděl co po něm chci - těch povelů co jsem musela dát, to bylo na celý hon... a nakonec tam byla malá orebička, která mu stejně nezabránila aby mu 2x neupadla. řekla bych, že mimo Míši T. to za moc nestálo u nikoho..

bilksa
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 14:45 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

Vlasta
No koukala jsem, že taky hrozně záleží na štěstí, kde člověk stojí a pro co ho rozhodčí pošlou. Já bych Charlotte na takovou dálku do té vysoké trávy, či co to bylo nedostala. Tohle nám furt nejde - drží se mne jak .... košile. Myslím, že si to taky kazíme praxí, kde hodně slídí a neposílám jí tím pádem tak daleko.

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 15:14
- Nahlásit

bilksa
Hlavně postupuješ s ní. Naši psi tohle taky neumí,to je prostě daň za to,že jí používáš v normální honitbě a jako slídiče.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 18:35
- Nahlásit

bilksajj, to je přesné - je to o štěstí! Teď doma jsem si to pustila se zvukem - v práci nemám zvukovku - a bože, je to ještě horší než bez zvuku

bilksa
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 19:08
- Nahlásit

Vlasta
Přeháníš!! Každopádně gratuluju, že tohle zmáknete, protože u nás tohle nikdy nehrozí.

Zůstaneme u praxe, sice nebudeme podávat takovéhle výkony, ale jsme obě spokojené.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 19:52
- Nahlásit

bilksa ne, ne nepřeháním, na honech - a jsou přesně v těch místech kde byl ten trial, chodil Greeny daleko lépe - tady to je fakt hrůza. Jinak ta tráva není tráva ale suchá kukuřice - oni to tam mají posekané v pruzích - asi aby se bážové měli kam schovávat.

bilksa
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 20:04
- Nahlásit

Vlasta
Jo, tak to. Dam bych na takovou dálku Charlotte nedostala. Kdybych naznačila, že jdu za ní, tak ano, ale jakmile stojím, tak hledá v obloucích přede mnou a po určité době, když zjistí, že já jako nejdu, tak si sedne a čumí. No na zabití.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 20:07 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

bilksa jenže my děláme WT, tam se to používá normálně a Greeny to umí- tedy do určité vzdálenosti zatím - ovšem musí se soustředit a ne tam lítat jak postřelený magor. Krásně je to vidět na Míšiné Ferrari - černá labradorka - ta ji pošle a Feri jde rovně, Míša pískne Feri zastaví a podívá se kam má jít dál a jde...

bilksa
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 20:37
- Nahlásit

Vlasta
Jo, to se mi fakt líbilo. Greeny holt vymýšlel kraviny, no.... To víš, vysvětlovat laikovi, že normálně to umí je těžký, ale pejskař to musí chápat - tím si snad prošli všichni.

bilksa
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 17:39
- Nahlásit

Dneska krásný den!! Všichni venku???

My jsme si dneska s Charlotte střihli oblastní výstavu v Č. Budějovicích, tak jsme si odnesli V1, Vítěz třídy. No a dneska je u nás Masopust, tak jsem i stihla masky, když chodili po vesnici. Večer na zábavu asi nevyrazím, nějak se mi nechce koukat na ožralý.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 18:40
- Nahlásit

bilksa Tý jo - tak velká gratulace!!!!!! Kdo posuzoval???
Já jsem už dneska opruzovala Zuzku jak dopadla a oni jedou až zítra - vidíš a Ty jsi sem ani nehlásila nadcházející akci
Jinak venku jsme nebyli - psi jsou s manželem u známých na zahradě, by mě zajímalo co tam ještě teď potmě dělají a já jsem se věnovala úklidu - jako vždycky zítra jedeme po dlouhé době cvičit s Míšou, tak se moc těším a potom prý bude oblíbená cukrárna

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 18:57
- Nahlásit

bilksa
Přidávám se ke gratulaci
Dneska jsem náhodou koukla na stránky CMKU do zápisu a v přehledu MVP vůbec nefigurují Litoměřice,tak to asi fakt bude pravda,že se to tam zruší
Já píšu práci do školy a koukala jsem přitom na tenis a atletiku, Karel furt někde lítal,takže jsme ani nevyrazily ven,plánuju na pondělí,že vezmu už i Fanču,z toho klidovýho režimu jí hrabe a vyvádí,i když jí nechám doma s páníčkem,natož abych jí tu nechala úplně samotnou,to by nám asi odstěhovala do lesa celej barák i se základama

Vlasta
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 19:38
- Nahlásit

jana33 jak zruší??? Já tam tedy nejedu, ale propozice mají vydané..... kde jsi to slyšela?

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 19:44
- Nahlásit

Vlasta
Já to blbě napsala,zápis obsahuje výstavy na příští rok,ne letošní. Celýmu výstavišti prý hrozí zánik

<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání