| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 08:13
- Nahlásit
Zuzana T
uděláme si taky kurz a budeme házet machry
Jsem koukala, že Lexynce přáli až z Itálie co??
jana33
taky přeju k narozeninám všechno nejlepší - se opičím po ostatních bo netuším že máš narozky
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 08:18
- Nahlásit
né slech, ale (to) slecho
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 08:28
- Nahlásit
Ketrin1
haha
Vlasta
JJ ,ale i z Fiji od Petrovy dcery.Kdyby jsi nevěděla co z časem a penězma,tak tady je ráj:
www.emahofiji.com
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 08:28
- Nahlásit
všichni co máte psy čipované - měli/mají s tím nějaké problémy? (cestování čipu,...) vzhledem ke změně podmínek (zahraničí) už jsem Borgovi ten čip musela nechat dát (a časem zřejmě i Corálce), ale radost z toho nemám
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 08:33
- Nahlásit
Zuzana T
nojo, tropy, áááách.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 08:37 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Ketrin1
Já očipovala Cathy loni spolu se štěňaty.Od letoška to je,myslím, povinné i u nás.Čip necestuje ani jí, ani Lexy a ta ho má od mimina ze Španělska.
Kdyby jsi chtěla do tropů vyrazit,tak dej vědět,vyjednám ti protekční podmínky,jsem totiž macecha majitelky .
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 08:49
- Nahlásit
Zuzana T
to je krááása - hm, tak tam jsem taky nebyla a nevypadá to, že bych tam v dohledné době jela
Ketrin1
já mám Greena taky od štěněte čipovaného i tetovaného a nikdy jsem žádný problém neměla - čip funguje a když ho na zkouškách zkoušeli najít čtečkou, tak našli hned - čili ani necestuje.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 09:06
- Nahlásit
Zuzana T
a to já bych vyrazila třeba hned.. jen kdyby povinnosti dovolily ale když, tak za synkem do Indo, taky jsem tu ten odkaz myslím nedávno dávala.
Jinak žiju v přesvědčení, že čip je povinný jen do zahraničí?? - tudíž Corině ho zatím nedávám, jistý výjezd má letos zatím jen Borgo...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 09:38
- Nahlásit
Některé obce mají od letošla povinně čipované všechny psy ne?? Což mi připomíná, že starší pes čipovaný není a ani nevím jak je to u nás..
A už mi řeknete někdo co je to penzum????
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 09:55
- Nahlásit
Vlasta
Některé obce
aha, tak to u nás na vsi určo povinné nebude. Corinu se mi čipovat velmi velice nechce, jsem ráda že je bez záchvatů, léčba se vyladila, je v pohodě a mám nechuť jí cpát něco cizího do těla.
jinak myslím, že penzum je nějaké penzum vědomostí ve skriptech, co musej k těm zkouškám umět a co jim z toho přednášejí
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 10:06
- Nahlásit
Ketrin1
aháá, to slovo jsem snad nikdy neslyšela - možná ve škole: penzum vědomostí nám říkali, ale to jsem brala jako suma vědomostí.
Kam jede Borgo?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 10:50
- Nahlásit
Penzum,o kterém mluvíme popsala Ketrin. Je to taková tlustá bichle,kterou by se člověk měl ideálně před zkouškama naučit nazpaměť
Za přání děkuji,nicméně dneska jsem ještě furt mladší,tak to sem nepleťte
Očipované máme všechny kromě Fanči,problémy nikdy neměli,ale nikdy nám je ani nekontrolovali,takže ani nevím,jestli je mají stále na místě
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 11:01
- Nahlásit
Vlasta Kam jede Borgo
Normálka v létě se jedeme zničit do hor, jako loni a jako každoročně
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 11:12
- Nahlásit
Ketrin1
už jsem se chtěla divit, že by jste vyráželi na nějakou zahraniční výstavu
jana33
no jo, tak je to učebnice a vy jí říkáte vznešeně penzum...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 11:15
- Nahlásit
Vlasta
To se tak jmenuje. A jinak pensum je normální termín,používaný ve smyslu "souhr,soubor" atd. znalostí
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 11:16
- Nahlásit
jana33
CoFanča a její kulhání. Abysme teda zamluvili tvůj věk
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 11:30
- Nahlásit
Ketrin1
Pozítří jedem k Duchkovi,tak uvidíme,co řekne. Ted nekulhá,ale má pohyb jen na zahradě,na procházky s ní nechodím.
Tss,teď mi volala máti,že prej chce být první,kdo mi popřeje,tak volá už dneska,tak jsem jí utřela,že podobnej nápad mělo víc lidí
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 13:01
- Nahlásit
Vlasta
Zuzana T
Jasně, holky, uděláme pejskařskou revoluci!!! Taky pojďte na myslivce.
Jinak já mám čipovanou pouze Charlotte a čip je stále na svém místě, na podzim jsme měli zkoušky na cvičáku, tak jsem si půjčenou čtečkou kontrolovala, jestli je na svém místě, a je.
jana33
Pokusím se popřát zítra, snad na to nezapomenu. Když jo, tak holt pozítří a budu poslední, kdo ti popřeje. Taky nějaké odlišení, ne??
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 13:23
- Nahlásit
bilksa
no nevím,já bych netrefila ani slona a s tou mysliveckou mluvou mám problémy.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 13:43 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
Zuzana T
my budeme myslivci beze zbraní - já jsem zkoušela na střelnici střílet na ty asfaltové holuby a netrefila jsem ani jednoho, je tedy fakt, že jakousi krátkou zbraní jsem na 10 m skoro netrefila ani terč - o tom černém středu tedy ani nemluvím, na ten vůbec nedošla řada, ale s těma nataženýma rukama jsem si připadala jako "Mejkpísová" - takže mám jistě nějaké jiné nadání
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 13:49
- Nahlásit
Vlasta
Cha, já kdysi v Albeři při jakési soutěži netrefila nejen terč - ale ani ten papír, co je na něm terč nakreslený!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 13:53
- Nahlásit
Ketrin1
JJ, vypadá to snadně ale není
Ovšem to mi nezabránilo si na honu na zajíce myslet, že kdyby střelci lépe mířili tak si pes více zanosí někteří zřejmě starší zajíci totiž vyloženě provokovali - 20m od střelce zaujali výstavní postoj, pak pohodili hlavou a ladně odběhli - to jsem byla naštvaná, zvlášť když tak hezky stál před náma a kdyby ho trefili tak to byl snadný aport
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 17:22
- Nahlásit
Vlasta
To je jasný,já jsem taky myslivec beze zbraně,ale když jdem na tah na kachny a chlapům to nestřílí,tak nadávám
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 18:52
- Nahlásit
Vlasta
Tak já tedy střelec nejsem špatný, běžně závodím s chlapama, ale třeba na spárkatou (divočáci, srnčí, jeleny, apod.) bych si netroufla. Tak na kachny, ale s tím pohybujícím už to taky není tak valný. Jinak mám vyhlédnutou brokovnici:
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 20:02
- Nahlásit
bilksa
tak lidi bacha v Albeři - střelec mezi námi )))).
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 20:03
- Nahlásit
Zuzana T
Tak to můžete být v klidu, v Albeři tak možná s prakem. A s tím bych si tak mohla vystřelik oko já, protože na to jsem úplně levá.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 20:35
- Nahlásit
bilksa
Já si stejně říkám,že na nahánky a hony bych si flintu nevzala. Někdy jsem ráda,že to dojdu do konce,zvlášť když je půlka honu v trnkách. Bych to někde zahodila
A na kachny jsem ráda,že flintu nemám - Karel střílí a já odebírám kachny,plus obcházím střelce,který na mě volaj a posílám smečku,kam mi řeknou
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 20:57
- Nahlásit
jana33
Přesně, taky jsem ráda, že se dopatlám sama, natož s flintou. Navíc, když si představím, jak jsem několikrát zabořená po pás ve sněhu, a jak tam píchnu tu flintu...
Já chci flintu kvůli cvičení se pesanama a popřípadě na tahy. Na hony občas taky - vystřídáme se s tátou, kdo povede psa.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 21:45
- Nahlásit
bilksa
Tak na cvičení mám plynovku nebo krátkou 22. O té plynovce se říká,že je zvukem nejbližší brokovnici,ale ono je to vcelku jedno,když je pes na střelbu zvyklej
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 06:50
- Nahlásit
Od včerejška se hlasuje, můžete mě podpořit (anebo někoho jiného)
|