Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 11:51
- Nahlásit

Petra Bailie souhlas - s Iron Manem to je průser, kamarádka má po něm doma fenu a nejen že podle příznaků má asi EIC, ale začíná špatně vidět - takže fakt na ....

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 11:57
- Nahlásit

Vlasta
Počkej,Iron Man není průser,přenašečství má dokonce přiznáno,takže průser je,když s ním nějakej blb kryje netestovanou fenu jako v tomhle případě

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 12:02
- Nahlásit

jana33 kamarádka kryla 2x Ironem svoji fenu ještě v době kdy se zase tak moc nevědělo o EIC a o tom nepravdivé výsledku PRA. Štěňatům je nyní 5 let.

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 12:09
- Nahlásit

Vlasta
Já myslela,že kecala jen o tom druhým psovi. O Ironovi nevím? ale v pěti letech to spíš vypadá na katarkatu než na PRA,ne? Poučte mě někdo,jsem myslela,že PRA se projeví dřív. Jsem znala jednu fenku s PRA a ta už neviděla ve třech letech

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 12:12
- Nahlásit

jana33 no u té feny to jde postupně, napřed blbě viděla a narážela za šera... ale nevím přesně co to je... kamarádka na ní nikdy nechovala - naštěst -í a po tom co vyšlo najevo už žádného labradora ani nechce, říká že už nevěří nikomu a ničemu.

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 12:16
- Nahlásit

Vlasta
Já se o tom bavila s Beránkem a myslím,že to takhle říkal,ale třeba se mýlím. Je fakt,že Samouš má "náběh" na zákal snad od tří let a teď v osmi je to furt stejný.Ale u něj se teda neví,jestli to nemá poúrazový,může to být i od ran do hlavy
To je smutný

EvkaS
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 12:16
- Nahlásit

Petra Bailie
Aha, tak to jsem vůbec nevěděla.

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 12:51
- Nahlásit

Pokud vím, PRA se obvykle projeví mezi třetím až šestým rokem. Začátky jsou vidět na oftalmoskopu, pes sice vidí hůř, ale dokáže to kompenzovat jinak. Majitelé si dost dlouho nemusí ničeho všimnout.
Klečkovou bych zabila, díky jejím úžasným plemeníkům se zfalšovanými testy jsou teď u nás mraky dalších přenašečů.

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 12:59
- Nahlásit

Petra Bailie
Já právě myslela,že to zfalšovala jen u jednoho,to je fakt na hovno
Razím do Prahy,hezký víkend všem

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 13:05
- Nahlásit

Ono těch "úžasných" krycích matadorů dávajících vady a nemoci je víc, a majiteli nemocného štěněte je pak vcelku fuk, jestli někdo kryl psem se zfalšovanými testy, anebo psem, u kterého se prostě něco "jen" zatají, neb všichni jsou oslněni šampionáty
čímž se nijak nezastávám podvodníků.
Nejnověji vím o (dalším) chovateli, vědomě chovajícím na epileptické feně.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 13:05 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Petra Bailie
a jak to,že je takový chovatel, ještě chovatelem nebo lépe,někdo jí to dokázal a přesto je dál chovatelem?Nebo je to jen doměnka?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 13:23
- Nahlásit

Ketrin1
také si myslím,že je to totéž.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 13:31
- Nahlásit

Zuzko ty už zapomínáš
Zasláno: 7 Bře 2010 23:02
Citát

Ing. Kubeš seznámil přítomné se stížností na paní Klečkovou. O vyjádření byl výbor požádán předsedkyní RK paní Ing. Černou. Paní Klečková nakryla svým psem, fenu paní Kraftl z Německa. Pes měl mít optigen A. Doklad, kterým se toto prokazovalo, byl bez vědomí paní Klečkové zfalšován manželem paní Klečkové (pes má optigen B). Pan Klečka se ke všemu přiznal a potvrdil, že vše provedl bez vědomí své ženy. Paní Klečková po zjištění stavu věcí paní Kraftl vrátila zpět krycí poplatek a následně uhradila majitelce feny i další požadovanou částku.
Jelikož pan Klečka, který celou kauzu způsobil, není členem žádné kynologické organizace, je jedinou možností v případě požadavku dalšího řešení kauzy, obrátit se na soud.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 13:37
- Nahlásit

Ketrin1
aháá,to jsem zaregistrovala,ale jak se v LR chovatelích nevyznám,tak jsem zapomněla souvislost.
Takže manžel za to může!
U nás také za všechno může manžel !!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 14:06
- Nahlásit

Zuzana T to ale musela být láska co, manžel aby dostal večeři tak opravil výsledek testu, hned jak dorazil, bo kdyby se to paní chovatelka dověděla tak řádí jak tajfun??? Hmm, tak to určitě

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 14:06
- Nahlásit

Ketrin1
Nejnověji vím o (dalším) chovateli, vědomě chovajícím na epileptické feně.

Skvělý, pak si kupuj štěně. Proč to ty lidi dělají? Já to prostě nedokážu pochopit. Chovatele, od kterých bych si s klidem koupila štěně, bych pohodlně spočítala na prstech jedné ruky.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 14:08
- Nahlásit

Já jsem se před chvílí vrátila z města a koukám všude plno policajtů a hasiči - o on vybuchl bývalý sklad benzínu ve městě - jsou tam prý 2 mrtví a někoho pohřešují - bože to je děsné!

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 14:09
- Nahlásit

Petra Bailie
Chovatele, od kterých bych si s klidem koupila štěně, bych pohodlně spočítala na prstech jedné ruky.
Jenže ti zas klidně můžou spadnout do kategorie "udělal co šlo a co mohl, ale na "přírodu" a genetiku jsme krátcí"

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 14:10
- Nahlásit

Petra Bailie Hele kamarádka taky upozornila svoje majitele, těch štěnat po Ironovi že je něco špatně - ty co chovat chtěli tak stejně chovají - na to si ty feny přece pořizovali ne? A přesně - jsou to hnědáci, ale ne žádné velké chovky, většinou to jsou lidi s jedním psem, se kterým udělali nutné do chovu a potom hurá na to...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 14:14
- Nahlásit

Ketrin1
no bohužel,tak tohle obvykle postihuje ty čestné....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 14:16
- Nahlásit

Jak proboha můžeš opravit test?Já byla s Lexy i Jessy také u Glebce a nejdříve proběhla kontrola obou PP,pak čipu a pak teprve testoval.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 14:22
- Nahlásit

Vlasta
No teď jsem to četla na seznamu,hrůza.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 15:17
- Nahlásit

Zuzana Tjsem pochopila že přepsal ten papír co došel k nim domů.

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 22:07
- Nahlásit

Tak jsem dva dny strávila nad diplomkou a snad jsem u konce. Už jen dodělat obsah, úvodní stránku, anglický resume, seznam literatury a přidat pár obrázků a je hotovo. Už mi to leze krkem!!!

Nepřijdete se někdo zítra podívat do té Prahy?? Máme to od tří hodin, jedeme už v devět, protože se ještě bude něco připravovat. No mám ohromnou radost, doufám, že někde poblíž budu moct nechat vyběhat Charlotte, jinak bude pro canis nepoužitelná.

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2011 20:34
- Nahlásit

Ahoj všem!

Tak jsme zpět z matičky Prahy. No, jsem ráda, že jsme doma....

Než začala akce, tak jsme šli venčit do Petřínských zahrad (nevím, kdo to tam znáte, ale jsou tam takové terasy), no a madam se opět projevila jako sebedestruktivní hyperaktivní magor!! Jak byla v rozletu, vyskočila na zeď, co drží svah, že se rozhlídne, podjeli jí nohy a po zádech spadla pět metrů dolů. Tam byl od zdi ještě tak čtyři metry sráz a ten jí zachránil, jinak by se fakt snad zabila. Takhle se asi zkutálela. Fuj, to byl pohled, když mi zmizela někam do propasti!!! Ještě teď je mi zle.

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 10:02
- Nahlásit

bilksa
Ježiš,ty maj fakt s Fany nějaký společný předky
Já sedím ve škole a chce se mi děsně spát. Psiska byli pěkně našnupnutý,když jsem v pátek odjížděla,je to děs,už mi chybí

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 11:23
- Nahlásit

jana33
Taky jsem si hned na Fanču vzpoměla!! Fakt budou asi příbuzný.

Teď si z Charlotte děláme srandu, že skočila s padákem z Petřína, ale zapoměla si ho otevřít.

Holky, kamarádka shání zlatou goldení holčičku, která je hned k odběru. Vím, že mají Z Karpetné, ještě někde?

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 11:45
- Nahlásit

bilksa
Teď si představ,mít doma obě,to by bylo na sebevraždu

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 11:55
- Nahlásit

jana33
Ježiš, nestraš!!!! To bych šla skočit z Peřína bez padáku já!!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2011 18:11
- Nahlásit

bilksa
Z Karpentné měli kluka a holku,ale nevím aktuální stav.
Štěňata k odběru mají z Fatkovského dvora.

Návrat ze společného výcvikového víkendu.Byl to prima zážitek,ikdyž jsem rozmrzla až doma ve vaně .Díky všem za milou společnost,Vlastičce za odvoz a super koláč.

<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání