| Autor |
Zpráva |
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 11:18
- Nahlásit
jana33
Dobrý - co nevidím, to si domyslím a neříkej jí debilka!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 11:21
- Nahlásit
Ketrin1
Fanynka debilka,fandule bambule, Sameček blbeček,má malej mozeček
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 11:28
- Nahlásit
jana33
poezie, tak to jó, to umíme taky, Borgouš blbouš, Brestice opice, Korálek vtipálek
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 11:30
- Nahlásit
Ketrin1
McLaren "is underdogs
aha, tak to se mu asi moc nedaří...
protože Oxford říká:" a person who has little status in society"
nebo v případě Mc Larena :" a competior thought to have little chance of winning a contest"
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 11:34
- Nahlásit
Edík hnědík, Edice blbice, Edla hnědla, brambora...
na vše slyší
mějte se, jdu do práce...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 11:40
- Nahlásit
Ketrin1
u nás je oblíbené samydlíno,dostaneš namydlíno
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 11:48
- Nahlásit
koukám že slovní základ "blb" všude vede, čím si to ti andělé v psí kůži zasloužili??
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 11:49
- Nahlásit
Ketrin1
Asi svým přirozeným nadáním
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 13:39
- Nahlásit
Já si naštěstí psa do práce brát můžu, jsem "svým pánem", ale do kanceláře si ho nějak nedokážu představit I když určitě jde o zvyk, když doma ouřaduju, tak taky leží v pelechu a ani se nehnou...
Když jsem si pořizovala psa, schválně jsem si vybrala zlaťáka, že nepotřebuje "tolik" pohybu a přeci jenom lépe snese panelák... jak naivní v mém případě
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 17:11
- Nahlásit
Ketrin1
andělé v psí kůži
cha to jsem se zase pobavila
zvlášť po dnešní procházce, když hnědluna musela ochutnat každičký hnus u Berounky
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 18:56
- Nahlásit
Hlásím,že u lesa vykvetl první dřín a taky jsme viděli první podběly a plicníky a dokonce jednu prvosenku -důkazy na FB a všude se vyhřívalo srnčí a zajíci byli zalezlý v lese,vyskakovalo nám to všude před nohama a tlapkama
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 19:09
- Nahlásit
jana33
taky hlásím probuzenou přírodu
dneska ráno nás "doprovázel" celkem dlouho v lese zvědavý kolouch a dvě srnky
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 19:39
- Nahlásit
Eda
Kolouch?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 20:27
- Nahlásit
jana33
proč se divíš? řekla jsem něco špatně? asi jsem měla na mysli srnce, že jo?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 21:19
- Nahlásit
Eda
Já se divím,protože srnčata se rodí až v květnu,tak by to byla nějaká rarita
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 21:35
- Nahlásit
jana33
prostě trochu odrostlý kolouch, paní myslivkyně, nepruď tady nás laiky
jinak my máme ještě za barákem sníh - v místech, kam zatím nejde sluníčko.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 06:23
- Nahlásit
Ketrin1
děkuju náčelníku, že ses mě zastal
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 07:18
- Nahlásit
Dobré ráno!
Vlasti - předběhnu tě: páteček!! Hůrráá!!
Včera mi volala chovatelka a zároveň vedoucí práce, že už jí přišel rozpis na obhajobu a ona ode mne neviděla ještě ani stránku...hmm, už byla naštvaná. Dneska to snad doklepnu a odesílám. Na odevzdání mám ještě měsíc, tak to snad stihneme.
Jinak já moc jmény nečastuju. Jen Charlotto, ty dobroto. Holky spíš nazývám jinám domácím zvířetem.
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 08:24
- Nahlásit
Dobré ráno,
omlouvám se, že vám vpadám do diskuze, ale potřebovala bych poradit. Známý by si chtěl pořídit štěně hnědého labradora a tak jsem mu slíbila, že se vás tu poptám. Měl by být v rodině s dítětem a známý chodí střílet do lesa, takže by se mu asi věnoval v nějakém takovém výcviku (jsem na tohle lajk...se omlouvám). Jde spíše o to, jestli byste nemohli doporučit nějakou chovku, ze které jsou zdravá štěňata.....a kolik se takový labík vlastně pohybuje?
Díky
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 09:36
- Nahlásit
Barka
Eda se narodila tady: http://www.ja-staczech.wu.cz/
a je v pohodě, až na ty piliny v hlavičce občas...
ne, ale vážně, všechno OK, akorát má křehčí zuby
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 10:02
- Nahlásit
bilksa já jsem měla páteček už včera bo dneska mám dovču - teď jsem se vrátila z procházky se psama, musím říci, že kdyby mi někdo posílal na účet penízky tak by mi to zak nějaký čas určitě vyhovovalo
Barka já mám goldeny, ale kdybych uvažovala o hnědé labradorovi tak se mi moc líbí tato chovka:
http://www.tetrevidvur.com/
ale myslím, že štěnda mají zadaná dost dlouho dopředu
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 10:21
- Nahlásit
Vlasta
Jo, dovolenka!! To máš štěstí, že je tak krásně!! Taky říkám, že bych klidně byla doma, věnovala se baráku, psům, rýpala se v záhonku. Práce by bylo dost. Jen být rentiér...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 10:27 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Mám dojem,že volná štěňata hnědých labíků mají zde. www.odtrijasanu.cz.
Chovatel je myslivec.
Jo mají tři hnědé kluky narozené 16.3..
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 10:46
- Nahlásit
Barka
Pozor na kryptorchismus, mezi hnědáky obzvlášť rozšířený - při odběru pejska důkladně zkontrolovat sestouplé kuličky
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 10:52
- Nahlásit
Barka
Kvalitní a opravdu hnědé štěně je tady v ČR docela těžké sehnat. Jak už psala Vlasta, tak chovatelská stanice Tetřeví dvůr je jednou z nejlepších. Ale nemívají mnoho vrhů a je dobré si tam štěňátko zamluvit hodně dopředu. Případně i doporučuji zavolat přímo paní chovatelce paní B. Protivánkové, třeba Vám nějaké spojení doporučí.
Jinak volná hnědulka by měl být taky tady (možná) - Himalájský cedr.
A určitě mají volné hnědásky tady: Daniel's Pet
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 11:07
- Nahlásit
Asi nejzajímavější hnědý vrh o kterém vím je tenhle: http://www.chocolatejewel.cz/stenata.html
Vybírala bych radši kvalitní štěně z dobré chovky, než šetřit a vzít si z chovu, kde zdraví moc neřeší, hlavně když jsou štěňata hnědá ( takových je bohužel hodně). Oba rodiče by měli mít rtg kyčlí a loktů, aspoň jeden z rodičů genetický test na prcd-PRA a EIC.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 11:11
- Nahlásit
Ketrin1
Eda
Ježiš,jsem se jen divila,že by se teď vidělo srnčeee,to nemá s myslivkyní nic společnýýýho tady se člověk nemůže už ani podivit
Barka
Souhlasím s Tetřevím dvorem,chovatelka by určitě i poradila dobré spojení z jiné stanice. Návod o Petry je určitě dobrý a vzhledem k tomu,že ho pán chce na práci,tak bych se zaměřila i na exteriér,aby rodiče nebyli takový ti echt podsaditý mastodontí týpci
Já odjíždím dneska do Prahy do školy,jak říká Karel,to bude pro smečku pohodový víkend
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 11:13 - Změnil/a: Petra Bailie
- Nahlásit
EvkaS
A určitě mají volné hnědásky tady: Daniel's Pet Fena je po Iron Man Draco Minor (PRA přenašeč, EIC přenašeč), netestovaná, pes nemá test na EIC, do toho bych nešla...
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 11:13
- Nahlásit
Petra Bailie
Vybírala bych radši kvalitní štěně z dobré chovky, než šetřit a vzít si z chovu, kde zdraví moc neřeší, hlavně když jsou štěňata hnědá
proto se mu poptávám já a proto jsem zavítala sem mezi vás. On chce hnědé štěně a já chci aby bylo zdravé. O výstavy mu určitě nepůjde.....
Zatím vám všem moc díky.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 11:42
- Nahlásit
Barka
Hnědá barva!
Kromě obvyklých trablí,které labíky trápí,mají díky hnědému genu i sklon k problematickým povahám.
Rozhodně se jeďte na vrh podívat opakovaně a chovatele se vyptejte na co nejvíce podrobností.P.Protivánková je určitě jedna z těch,který radou dokáže pomoci s výběrem.
|