Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / strach z kontaktu s cizími lidmi
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 11 . 12 . >>
Autor Zpráva
Grin
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2011 19:07
- Nahlásit

Gerda

musíš všechno dělat podle sebe,

tjn.. a vlastně stejně je nej když s tim psem tím procházíme spolu...
a je fakt že se hodně zlepšil, no.. a když mi na tom fakt hodně záleží, aby byl v klidu, tak to spolehlivě vycejtí a štěká nejvíc.. asi v rámci tréninku nebudeme chodit na místa, kde mi záleží na tom aby neřval

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2011 19:28
- Nahlásit

Gerda

Tos napsala moc dobře...

LucieS
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2011 19:45
- Nahlásit

Gerda
Pravdu díš . A všechno zlý je pro něco dobrý - když chce člověk změnit (zlepšit) sám sebe kvůli psovi (většinou musí a tak i chce), je to ta nejlepší motivace . A ta změna se vyplatí i pak ve vztahu k lidem.

Grin
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2011 21:57
- Nahlásit

Psíček

ty si myslíš že nejsem vhodná pro držení psa???

Marush
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 00:57 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit

Grin
to dělám.. snažím se. Fakt jsem si na tu jeho povahu už zvykla, a kdyby nebylo toho štěkání, který je prostě úmorný a mě strašně vadí, tak bych to vlastně asi vůbec neřešila... to štěkání ale ale nejblbější způsob jak se ten strach může projevit.. protože on na někoho zaštěká a ten před nim couvne... rázem dostane co chtěl. On nechce nic jinýho než aby ho lidi nechali bejt a něchodili k němu moc blízko... Někdy je to lehčí někdy těžší- hlavně v některejch situacích. Psa bych ale neměnila, lidi se ho sice bojej, ale alespoň se s nim nebojim já. Někdy mi naopak připadá, že mi ty lidi okolo dělaj věci naschvál... prostě proč na něj (psa evidentně ve stresu, celýho rozklepanýho) někdo mluví?? Proč mi lidi nadávaj, když je pes na vodítku a štěkne na ně? je to snad moje vina, že jdou po chodníku 10 cm od něj?? Pak si totiž stěžujou že je sice na krátkym vodítku ale dosáhne na ně! A proč když už se s nim chtěj kamarádit, nechápou, když jim řeknu: Jestli si ho chcete pohladit, tak se k němu nesklánějte, nedívejte se na něj, nemluvte, nechte ho ať si vás očuchá a až se začne u vás cítit dobře, já vám řeknu že už je čas. Ne, oni si dřepnou, mluvěj na něj a snažej se mu narvat párek nebo něco co najdou po kapsách, a pak na mě zahlížej a ptaj se mě: A chodíte s nim mezi lidi?? On je na zahradě žejo? Že s nim nechodíte na cvičák????

Taky že když si je chce pohladit pejskař tak neni problém, protože pejskař prostě počká až k němu pes přijde sám.

tvůj problém je že máš bílýho psa, ale fakt. K Nyxe nikdo blízko nechodí. Nyxina například útočí z vodítka na psy i na lidi Neni to ze strachu, je teritoriální jak prase a baví jí vyskočit na kolemjdoucího když jde kolem ní,vyskočí zavrčí a jde dál, můj problém je,že mě to vždycky pobaví, když ten čék nadskočí a ikdyž to trestám,nejde to ze mě,ten pes ví,že mě to jakoby pobaví a nejsem nasraná, chci se nasrat,ale nejde to . Narozdíl od útočení na psy,který mě fakt sere a to se snažim fakt odbourávat...,je zajímavý mezi hodně psama to neudělá,jen když potká samotnýho psa někde na samotě,tak to jí jako nasere..stejně tak člověk,ve městě je uplně v cajku. Myslim že když nechceš nenech cizí lidi na Grinečka sahat, nechce se asi kamarádit s každym,tak a´t ho do toho nenutí lidi,může to být jedno co si myslí,nenechala bych je ho něčim krmit a mluvit na něj když to nechce,socializace je jedna věc,ale jeho povaha věc druhá. Pokud ty reakce nejsou hysterický, spíš bych informovala lidi,že se maj držet dál...asi semnou hodně lidí nebude souhlasit,ale já si myslim, že pes má právo někoho prostě nemít rád a nekamarádit se s každym samozřejmě pokud to tobě nenarušuje klidnej život

jo jen doplnění..nejsem vhodná k držení psa,protože nesnášim lidi v globálu...to jen kdyby to chtěl někdo napsat, tak to vim

Marush
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 08:13
- Nahlásit

Psíček
jenže jsi zapomněla zohlednit fakt, že když teda máme rádi ty psy, že jo? nebo snad ne??. tak bychom je měli vychovat tak, aby v případě, že z nějakého důvodu nebudou s námi ať už dlouhodobě či krátkodobě, netrpěli tím, že jsme je nepřipravili pro pobyt v prostředí, kde se pravděpodobně mohou vyskytovat ...

to máš pravdu, já se taky snažim, nemůžu se ale vnitřně přinutit bejt nasraná když pes vyštěkne na cizího čéka, na ty co zná to nedělá a u rodičů,ségry,známejch je v pohodě a když se s někym seznámí tak taky...ale prostě cizí člověk by k ní chodit neměl,myslim že je to cajk.

LucieS
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 08:21
- Nahlásit

Marush
Souhlas. S přípravou "pro pobyt v prostředí, kde se pravděpodobně mohou vyskytovat ... " to nemá nic společného.

Marush
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 08:32
- Nahlásit

LucieS
Souhlas. S přípravou "pro pobyt v prostředí, kde se pravděpodobně mohou vyskytovat ... " to nemá nic společného.

právě,psa můžu vzít kamkoli, k neznámejm lidem domu, do hotelu, prostě kamkoli, jen na něj prostě bez vyzvání nemají cizí lidi mluvit ani sahat, myslim si,že je to naprosto legitimní požadavek, pes má takovou povahu a jí jí nemínim měnit, pro mě ta obranná složka v jejím chování má hodnotu, canisku dělat nechceme

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 08:42 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Hmmm, Hipík je většinou přátelskej až ftěrka, ale už se mi stalo, že k němu někdo přišel, začal ho hladit a Hipík couval a potichu brčel... prostě k tomu měl nějakej důvod a i já to brala jako výstaržný znamení i pro sebe.

Pokud na někoho H. bručí, neberu mu právo vyjádřit nesouhlas, odpor atd., ale je naučenej, že se nesmí ohnat.

Nesnáším, když se cizí lidi bez dovolení vrhaj na moje psy . Pokud se zeptají, líbí se mi a moji psi nic nenamítají, nejsem proti

Marush
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 09:07
- Nahlásit

Psíček
Neb jaksi, pokud pes toto vnímá jako zábavu svého psovoda a nejspíše i svou, jak mi vyplývá z toho, co prve psala Marush, není to podle mne nic, co by ten pes mohl v dobrým využít, kdyby se o ně byt krátkodobě měl starat někdo jinej. A o tom jsem psal.

Máš pravdu, já to chování trestám,protože vim že to může bejt problém...ovšem nedokážu se kvůli tomu nasrat,což pes samo vycejtí a trest je tudíž méně účinej...vim to,nobodys perfect

LucieS
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 09:17
- Nahlásit

kdyby se o ně byt krátkodobě měl starat někdo jinej
To s tím ale vůbec nesouvisí. Kdyby se měl starat někdo jinej, bude se starat někdo, koho ten pes zná, a pokud by šlo o nějaký průser a byl to někdo cizí, tak by si prostě musel postupně zvyknout.
Můj pes je taky hodně terotoriální, na lidi teda neskáče, protože ho nenechám, ale čumí na ně a hlídá si je, když se moc přiblíží. Když u toho nejsem, může k němu 5 lidí, které dobře zná, jiní ne. Ale to přeučit nejde, to je povahový rys plemene, leda zlomit a to já opravdu dělat nebudu. Když je potřeba, zvykne si na dalšího člověka, ale bez toho zvykání to prostě nejde, nepřijme jen tak někoho cizího. A nemám pocit, že by mu to v čemkoliv zhoršovalo život.

Marush
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 09:24
- Nahlásit

LucieS
To s tím ale vůbec nesouvisí. Kdyby se měl starat někdo jinej, bude se starat někdo, koho ten pes zná, a pokud by šlo o nějaký průser a byl to někdo cizí, tak by si prostě musel postupně zvyknout.
Můj pes je taky hodně terotoriální, na lidi teda neskáče, protože ho nenechám, ale čumí na ně a hlídá si je, když se moc přiblíží. Když u toho nejsem, může k němu 5 lidí, které dobře zná, jiní ne. Ale to přeučit nejde, to je povahový rys plemene, leda zlomit a to já opravdu dělat nebudu. Když je potřeba, zvykne si na dalšího člověka, ale bez toho zvykání to prostě nejde, nepřijme jen tak někoho cizího. A nemám pocit, že by mu to v čemkoliv zhoršovalo život.

já psíčkovu výtku pochopila jako že když bude mýho psa někdo hlídat,nebude chtít aby na lidi vrčela...což je pravda, ale bohužel...řikám, já se to snažim potlačit,ale nejde to ze mě upřímně..a to zvíře to ví

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 09:50
- Nahlásit

Psíček
pokud se baví tím, že straší lidi, tak to semi moc nezdá teda ...

souhlas. navíc si myslím, že pes by měl být vychován tak, aby neobtěžoval okolí, nikdo není zvědavej na to, že zrovna já mám psa ( z téhož důvodu taky nenechávám např.psa hulákat z balkónu, přesto, že to nikoho ohrozit nemůže, ale může to otravovat aj. aj. věci), potažmo to pak nepřispívá k obecnému náhledu na lidi, kteří psa mají, což by mi osobně mohlo být i při mojí povaze jedno, leč ....... bývá to pak pro psy život ohrožující, neb když se někdo naséře, že mu psi : řvou pod balkonem, děsej děti, ochcávaj auta, séřou kudy choděj.... stává se, že tu jsou pohozený párky, támhle buřty a ani jedno neobsahuje pro psa nic dobrýho .

Marush
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 10:21
- Nahlásit

Psíček
Jsem přesvědčenej, že tohle je v podstatě jakási taková vrozená nedůslednost, neochota se přemoci chovat "správně". Znám to od sebe zase trochu jinak, ale v podstatě silně podobně. Naprostá většina lidí tímhle více či méně trpí a rávě si myslím, že všichni tihle lidé by psa mít neměli samozřejmě v ideálním případě.

je to možný, ovšem zase například pes má u mě dostatek pohybu, zábavy, setkává se mnoha psy, má max zdrvotní péči...takže ono je těžký řict kdo by psa mít neměl, lidi jsou v podstatě všichni nějak divný...celkově by asi neměli chovat psy.

PetraK
souhlas. navíc si myslím, že pes by měl být vychován tak, aby neobtěžoval okolí, nikdo není zvědavej na to, že zrovna já mám psa ( z téhož důvodu taky nenechávám např.psa hulákat z balkónu, přesto, že to nikoho ohrozit nemůže, ale může to otravovat aj. aj. věci), potažmo to pak nepřispívá k obecnému náhledu na lidi, kteří psa mají, což by mi osobně mohlo být i při mojí povaze jedno, leč ....... bývá to pak pro psy život ohrožující, neb když se někdo naséře, že mu psi : řvou pod balkonem, děsej děti, ochcávaj auta, séřou kudy choděj.... stává se, že tu jsou pohozený párky, támhle buřty a ani jedno neobsahuje pro psa nic dobrýho .

Mě příde že se tim strašením lidí fakt baví,ale nevim. Každopádně jí nenechávám na nikoho skočit a znova opakuju že toto chování trestám, hulákání z balkonu a podobný věci bych taky netolerovala,to by obtěžovalo i mě. Nemyslim si, že to jak se na lidi se psy dívají lidí bez psů je ovlivnitelný takto, rozhodně se odmítám řídit tim co si ostatní lidi myslí a to nejen v záležitostech týkajících se psa. nevadí mi ,když se mého psa někdo bojí, nikoho s nim nehrožuju a vyžaduju jen respekt k tomu, aby k němu cizí lidi nechodili blízko. Já taky nejsem zvědavá na lidi co mají děti a jezdí s nima řvoucími v kočárku...a nepůjdu je trávit . To jestli nějakej člověk chce ubližovat zvířatům nezáleží na tom jak se zvířata a jejich páni chovají,to je prostě zlej.nenávistnej člověk a nijak se jeho chování ovlivnit nedá...

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 10:41
- Nahlásit

Marush
Každopádně jí nenechávám na nikoho skočit a znova opakuju že toto chování trestám,

já si tady dovolím ocitovat Psíčka:

Jsem přesvědčenej, že tohle je v podstatě jakási taková vrozená nedůslednost, neochota se přemoci chovat "správně". Znám to od sebe zase trochu jinak, ale v podstatě silně podobně. Naprostá většina lidí tímhle více či méně trpí

Nemyslim si, že to jak se na lidi se psy dívají lidí bez psů je ovlivnitelný tak

no možná by ses divila, jak moc maminkám vadí, když něco co popisuješ předvede pes u jejich dítěte, či jak to vadí lidem obecně, jak vadí lidem který jdou ráno brzo do práce, když ji pod oknama řvou psi.

nikoho s nim nehrožuju

no jim to tak asi ale nepřipadá

vyžaduju jen respekt k tomu, aby k němu cizí lidi nechodili blízk

to ano, tohle je pochopitelné

,to je prostě zlej.nenávistnej člověk a nijak se jeho chování ovlivnit nedá...

to většinou leč, pak jsou taky tací, kteří tak jednají proto, že stokrát nic umořilo osla a neb jednoho dne ten pohár prostě nakape.

Marush
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 10:52
- Nahlásit

PetraK
no možná by ses divila, jak moc maminkám vadí, když něco co popisuješ předvede pes u jejich dítěte, či jak to vadí lidem obecně, jak vadí lidem který jdou ráno brzo do práce, když ji pod oknama řvou psi.

Věřim, ale odmítám se podle toho řídit. Řídim se podle toho co vadí mě že pes dělá nebo nedělá, taky mi vadí spousta věci co lidi dělají, třeba že smrdí(ve smyslu zápachu) v MHD(tam už sice nejezdim,ale prej smrdí pořád) , vadí mi, že na mě například na ulici promluví cizí člověk bez vyzvání, vadí mi že každá zelená plocha ve měste se zabere jako hřiště pro děti,kam psi nesmí, vadí mi pes musí být ve městě na vodítku, vadí mi že jakejkoli bezcenej člověk má v rámci zákona větší cenu než můj pes...tohle všechno a mnohem víc mi vadí na společnosti ve který žiju a musim se s tim nějak srovnat, stejně jako by se měli lidi srovnat s tím,že nemají sahat a přibližovat se k neznámým psům,protože prostě svět neni místo kde běhají jednorožci kolen duhy, já jsem s možnýma následkama svýho chování smířená...nevim jak ti ostatní

Psíček
tak to je jasný v tvým pípadě, ale ne každej to umí bezdotykově na dálku zařídit

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 11:04
- Nahlásit

Marush
Řídim se podle toho co vadí mě

jistě, proč se dívat dál a brát v potaz to, že něco může těm psům uškodit obecně. každej to má nějak.

Marush
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 11:07
- Nahlásit

Psíček
to si myslím také až na to, že spíš bych řekl, že lidé jsou hodně humánní a lidští celkově a proto bychom se měli už vymydlit definitivně

v tomhle se psíčku shodneme...jinak k tým bodům výše z toho příspěvku, jsme taky příznivcem relativizování všeho,baví mě to, zpochybnit úplně všechno...problém je v tom že se touhle cestou nakonec člověk dostane k otázkám typu...proč vůbec cokoli dělat a to i bez psa,má vůbec něco nějakej smysl, dá se vůbec říct, že je něco správný a něco špatný? V podstatě ne...ale pak už se nemáme dál o čem bavit,chápeš?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 11:08
- Nahlásit

Todle je furt dokola..oblíbená fráze ,že moje svoboda končí tam kde začíná svoboda toho druhýho mi přijde trošku krátkozraká či jak to říct.,,někteří..mnozí zde znají mýho psa,takže vědí že je vychovanej a nekonfliktní a neobtěžující a nevšímající si ničeho,ale kuli tomu že mám psa fakt vodmítám chodit kanálama páč kdejaká hysterka má fobii či koukala tudle na telku.Nemyslim,že jsem zdrojem skutečného obtěžování okolí psem,ale přehnané ohledy,které zde tu a tam padly,tak těma fááákt netrpim a dost možná proto je můj pes právě takový jaký je

Marush
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 11:10
- Nahlásit

PetraK
jistě, proč se dívat dál a brát v potaz to, že něco může těm psům uškodit obecně. každej to má nějak.

Mám jinej názor na to co psům škodí obecně než ty,jinak mi to taky vadí co jim škodí,ale myslim že jim škodí něco jinýho než si myslíš ty...v tom je právě zakopanej ten pes,jak bych řekla tématicky. Například si myslim že jim škodí, že jsou používáni jako asistenční psi a nesouhlasim s tim. Každej má právo na svůj názor že jo

Marush
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 11:13
- Nahlásit

davidkova renata

dyk tě tvůj pes neustále napadá,co tu rozumuješ?

Ne,vážně...já jsem zkrátka celkově proti těm pravidlům jak jsou ve společnosti nastavený ale nic s tin neudělám...ale i tak se tomu společenskýmu tlaku odmítám podřizovat a věřim že u toho nikoho nehrožuju

Marush
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 11:17
- Nahlásit

Psíček

jak se pozná nebezcenej člověk respktive jaká kritéria musí splňovat, aby byl cennej jako tvůj pesan alespoň?

Každej cizí člověk má pro mě osobně menší cenu než můj pes,nenutim nikomu tenhle žebříček hodnot,ale odmítám nadřazovat životy lidí co neznám životu tvora,kterýho mám doopravdy ráda, nesouhlasim s názorem že je lidskej život cennější než psí,nevidim jedinej důvod proč bych si to měla myslet, samozřejmě vim jak společnost funguje že musim v rámci vlastního přežití přispůsobit svoje chování,což dělám. Ale svoje názory můžu mít jaký chci naštěstí, nesvazujou mě sociokulturní pravidla tohodle typu, myslim že je to legitimní názor,ne?

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 11:21
- Nahlásit

,ale přehnané ohledy
čím se vyznačuje přehnaný ohled?

taky by mě to zajímalo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 11:22
- Nahlásit

Marush
dyk tě tvůj pes neustále napadá,co tu rozumuješ
ale já nejsem vokolí))))))))
Psíček
Drahokame, kam jsi šoupnul Nánu?
co to pindáš? nechápu..
no třeba jak to tu psala někde vejš grinová..že jako moc řeší okolí a tak

helps
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 11:22 - Změnil/a: helps
- Nahlásit

davidkova renata

no však to já souhlasím s tebou i s Marush v tom, že mě taky spíš obtěžujou kolikrát lidi či PZka, ale nikdo taky nechce abys chodila kanálama... a nikdo netvrdí, že se pes musí kamarádit s každým. Si myslim, že PetraK to myslela spíš tak, že když např. pes Marush vrčí a štěká po kolemjdoucích (otázka je, jestli po kdekom nebo jen po lidech, co si ho všímaj a lezou až k němu), tak nepejskaře to určitě pohoršuje a pravděpodobně se i cítí ohrožený. taky s tím sbíráním bobků na sídlišti a bezohledných čoklařů, kteří nechávají nevychovaný rvoucí psy lítat bez vodítka... upřímně jakože sem pejskař, tak tyhle věci mi taky vadí a je fakt, že ten člověk, kterej je dobytek a hodí něco otrávenýho pod okna, tak je většinou jen prostě dohnanej do rohu-respektive může opravdu přetéct ten pohár trpělivosti. svoboda nesvoboda, spíš jde o tu ohleduplnost.... nemyslím teď nikoho konkrétního, ale bohužel dementů se psem potkávám denně až až... např. tuhlec jdu se psem, vidím v dálce ženskou s černým asi NO. volám svýho psa, připnu ho na vodítko. ženská 20 metrů za psem, píská na něj, pes zamrzlej čumí na nás. paj jí zdrhne k nám, řítí se mi na psa, naježenej, ještě nějakej vopelíchanej blecháč. já táhnu svýho psa pryč, on se táhne naježenej za náma. po nějaké době přijde s úsměvem ženská a říká, vy máte fenečku žejo? říkám, ne, že je to pes.... tak vytřeští voči, veme psa a odchází. no nevím co by kráva dělala, kdyby se ten její pes rozhodl, že toho mýho překousne vejpůl. takže já si myslím, že PetraK má pravdu v tom, že někteří pejskaři jsou šíleně bezohlední a tudíž to škodí všem pejskařům a jak se na ně lidi dívají.

Marush

Každej cizí člověk má pro mě osobně menší cenu než můj pes,nenutim nikomu tenhle žebříček hodnot,ale odmítám nadřazovat životy lidí co neznám životu tvora,kterýho mám doopravdy ráda, nesouhlasim s názorem že je lidskej život cennější než psí

V tomhle já souhlasím. Taky nevím proč by měl člověk bejt nadřazenej třeba právě psovi.... je to podle mě dost neopodstatněný, zvlášť když potkávám na ulici, to co potkávám ale jak si psala, prostě bohužel společnost je jaká je a PetraK se správně obává, že lidi sou sfině

Marush
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 11:25
- Nahlásit

makrel
ale přehnané ohledy
taky by mě to zajímalo

to má přece každej nastavený jinak,každej má vlastní rozum aby to posoudil...

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 11:25
- Nahlásit

Marush
rozhodně se odmítám řídit tim co si ostatní lidi myslí a to nejen v záležitostech týkajících se psa.
zajímavý názor

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 11:26
- Nahlásit

davidkova renata

nevšímající si ničeho,ale kuli tomu že mám psa fakt vodmítám chodit kanálama páč kdejaká hysterka má fobii či koukala tudle na telku.

ale tak pani o tomhle přece nemluvím , nebo jste to nečetla?

Mám jinej názor na to co psům škodí obecně

jistě.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 11:30
- Nahlásit

helps

myslim, že PetraK to myslela spíš tak, že když např. pes Marush vrčí a štěká po kolemjdoucích

děkuji, konečně někdo kdo čte

že někteří pejskaři jsou šíleně bezohlední a tudíž to škodí všem pejskařům a jak se na ně lidi dívají.

copak že pejskařům, to by mi i bylo fuck, blbý je, že škoděj těm psům obecně a to už mi vadí. ale tak je pravda, že s tímhle názorem se asi moc lidí neztotožní, protože to by je omezilo.

Marush
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2011 11:30 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit

Psíček
Drahokame, kam jsi šoupnul Nánu?

to jsem taky nepochopila...Nána je poslušná nejvíc a zároveň zůstává člověkem essi mi rozumíš

helps
takže já si myslím, že PetraK má pravdu v tom, že někteří pejskaři jsou šíleně bezohlední a tudíž to škodí všem pejskařům a jak se na ně lidi dívají.

s tim souhlasim a výše uvedený chování pani s blecháčem se mi taky nelíbí...nesouhlasim ale s tm o motivaci k vraždění psů,nic takovýho člověka neomlouvá a to ani to kdyby mu nějakej pes ukosnul kus zadku,pro trávení psů neexistuje žádná výmluva neřkuli omluva. Myslim si, že já svym chovánim okolí neobtěžuju,dokud okolí neobtěžuje mě...opět,každej to chápe po svym..

ten názor o trávení psů kvůli tomu že pohár přeteče mi příde děsně krástkozrakej, to mi připomíná ten případ jak ti náckové hodili zapálenou láhev oknem na tu Natálku, taky jim vadilo jak se někde chovají romové a asi podle vás by pak u nich přetekl ten pohár. Žádný odporný násilí nesmí bejt nikdy nijak omlouváno motivací,je to neomluvitelný stejně jako vraždění psů...

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 11 . 12 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání