| Autor |
Zpráva |
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 22:36
- Nahlásit
A muze tam clovek bez psa?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 06:11
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
A muze tam clovek bez psa?
Jistě, ale musí mít peníze.
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 09:00
- Nahlásit
Ma cenu stejnou? 8000kc za ty 4dny? Nebo jinou?
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 09:02 - Změnil/a: gabi
- Nahlásit
My sme za nim boli mozno pred cca 7 rokmi. Myslela som si ze som blba a on vyzeral ze vie co robi, aj ked mal svoje muchy. Hlavne ta komunikacia s ludmi bola dost chaba. Nasi zavislacky psi nepoznali vtedy ani odlozenie. Drzali sa nas ako kliest, obaja nalezenci co by nas nenechali ani za svet. Mali v cerstvej pamati co je to zit sam bez panicka. A on to nedokazal pochopit ze nevedia ostan a ze priatel absolutny nepsickar nevie ako sa pes vedie pri nohe.
Ja som bola z toho celeho nakopnuta hladat dalej. Takze mne pobyt u neho urcite pomohol
Moja kamoska bola s nim spokojna. Chcela si urobit narodeninovy darcek a vybrala sa na dovolenku so psami.
Bola asi na individualke, takze odpocivala v chatke, potom sa venoval jej bezproblemovym uzasnym psom a potom zase odpocivala. Proste relaxacny pobyt sprijemneny rozpravanim sa s clovekom o ktorom som si aj ja z jeho poradny myslela ze psom rozumie a pozera sa na ne inak, tak trochu prirodne.
Kamoska si s nim sporadicky raz za pol roka vymeni postu. Jediny pozostatok co na nej z vycviku badam je ten, ze stale riesi kto zo skupiny na prechadzke je alfa. A mne sem tam vravi superalfa a ja jej na to odpovedam tukanim na celo. A komolim jej to na Super-alpa.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 13:52
- Nahlásit
gabi
su ba ru!
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 14:56
- Nahlásit
A zabudla som dodať, ze vďaka ujovi Dostálovi poznám pana argoska osobne.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 15:10 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
argosek
su ba ru!
neřiká se SU DO KU?
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 18:11
- Nahlásit
gabi
to je ale hodny ujo
PetraK
to mozna u vas na morave
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 09:38
- Nahlásit
argosek
to mozna u vas na morave
u nás v Prahé na Moravě?
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 10:39
- Nahlásit
PetraK
nepormkávejte tu po mně laskavně lascivě.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 10:40
- Nahlásit
argosek
tak takhle je to lepší?
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 10:43
- Nahlásit
PetraK
to je svůdně?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 10:47
- Nahlásit
argosek
rádoby , ale vlítla mi mucha do oka, takže to vypadá dost imbecilně
radši si vezmu brule
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 10:51
- Nahlásit
Ale jak krásně kritizoval Polepšovnu mazlíčků
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 10:52
- Nahlásit
PetraK
bez brülova aparatu to bylo lepsi. s muchou v oku jste velice puvabna.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 10:56
- Nahlásit
argosek
s muchou v oku jste velice puvabna.
ale nic nevidim. Vona ta mucha moc škrábe po sklivci, člověku slzí voko a krz tu vodu nic nevidí pak (tetkon se divim, kdyby to nebylo patrný )
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 11:32
- Nahlásit
PetraK
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 11:55
- Nahlásit
argosek
máte moc milý úsměv pane argosku
sundám si brule
(stejnak je pod mrakem)
|
Dante
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 13:01
- Nahlásit
A co si vy myslíte o "Polepšovně mazlíčků"?
Nelíbilo se mi, že VD na svých stránkách kritizoval úplně všechno a nenašel vůbec nic pozitivního. Ať už je Žertová jaká chce, psům se asi opravdu snaží pomoct (jen jí nedochází, že existují různá plemena s různými vrozenými vlastnostmi). Vždycky, když někdo najde na něčem všechno absolutně pozitivní nebo absolutně negativní, tak zpozorním. Ono to tak totiž nikdy není.
Dál mám zkušenost, že všichni tihle "cvičitelé", kteří se ve své "pravdě" nikdy nemýlí, jsou přecitlivělí jak staré panny. Stačí se zeptat proč dělají to či ono a chvilku se tím zabývat, a hned se dozvíte, jací jste ignoranti, kteří vůbec nic nepochopili. Oni vám přece "všechno vysvětlili"? Tak co ještě chcete???
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 13:05
- Nahlásit
Dante
Dál mám zkušenost, že všichni tihle "cvičitelé", kteří se ve své "pravdě" nikdy nemýlí, jsou přecitlivělí jak staré panny. Stačí se zeptat proč dělají to či ono a chvilku se tím zabývat, a hned se dozvíte, jací jste ignoranti, kteří vůbec nic nepochopili. Oni vám přece "všechno vysvětlili"? Tak co ještě chcete???
dost přesnej postřeh!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 13:10
- Nahlásit
Dante
Jsi vetka, pokud se nemýlím, takže víš, jaká je osvěta stran chování zvířat na naší škole. Veterináři nemaj co kecat do chování zvířat, protože mu ve valný většině ani nerozuměj. Když vidím svoje spolužáky, jaký maj "vychovaný" a "socializovaný" psy, jak je kastrujou třeba proto, že moc štěkaj a podobně... Ne. Naprostou většinu problémů způsobuje jen rozmazlenost a nevyběhanost psa a oni uměj akorát čoklovi třísknout do žrádla antidepresiva a uříznout mu koule, místo, aby toho psa něco naučili a vzali ho třeba ven. Osobně se jako budoucí vet k veterinářům už pomalu bojím chodit, protože znám svoje spolužáky a trochu se bojím, že to samý mě čeká v ordinaci.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 13:14
- Nahlásit
Dante
to se netyka jen cvicitelu - je to obrany projev slouzici k zamaskovani toho, ze clovek nema fakta k dane problematice v hlave dostatecne srovnana a jejich vysvetlovani zvedavemu "laikovi" by tuto skutecnost odhalilo. deje se tak vetsinou podvedome, takze osoba takto se chovajici (a delame to tak nekdy asi vsichni) je uprimne o sve pravde presvedcena, tudiz bych ji v takovy okamzik nenazyval zlou, hulvatskou, ci nevychovanou, nybrz tupou, hloupou, pitomou.
problem je v tom, ze se takto nechovaji jen jelita, jako pan dostal, ale i ti, kteri prakticky skutecne hodne umi, ale jejichz teorie, ktere si, z casti prebiranim poznatku jinych, z casti vlastnim pozorovanim, vytvorili, natolik jsou skutecnosti vzdaleny, ze i kratka diskuze, pri ktere by byly vyzadovany jasne odpovedi, stacila by k odhaleni oskliveho zleho fuj fuj ble.
ps: a priste neruste, kdyz uvidite, jak tu se slecnou petrouk flirtujeme. nebo na vas poslu svou lajku!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 13:22 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
argosek
jelita, jako pan dostal,
naprosto přesná definice ono pána
enem bych ešče dodala, že se tak možná někdy nechtíc chová i člověk, který třebas ví, zná a má i srovnáno, ale nemá dostatečnou schopnost se úplně vyjádřiti.
edit - ne asi ne, takový člověk bude nejspíš zticha, takže nic. no.
a priste neruste, kdyz uvidite
to vůbec neva, voni mi stejnak došli vhodný smajlíci
vlastně neee!!! eščče něco v zásobě je!!!
(může se to vydávat za cudný rozpaky????)
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 13:37
- Nahlásit
PetraK
enem bych ešče dodala, že se tak možná někdy nechtíc chová i člověk, který třebas ví, zná a má i srovnáno, ale nemá dostatečnou schopnost se úplně vyjádřiti.
to mate pravdu. nasranost na nechapavost prijemce informaci se projevuje podobne. ostatne, vzhledem k presvedceni o tom, ze ma clovek pravdu, je toto vyznamnym faktorem i pri vycvikarskych doprdelepejskareposlismech.
to vůbec neva, voni mi stejnak došli vhodný smajlíci
vlastně neee!!! eščče něco v zásobě je!!!
(může se to vydávat za cudný rozpaky????)
muze. a az dojdou smajlici, muzete zacit posilat nemravna fota .
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 13:41
- Nahlásit
PetraK
njn,tak by se tim ale neměl živit,případně mít mlufčího anebo manažéra bo jinak vypadá jako ono zminované jelíto
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 15:13 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
argosek
ze ma clovek pravdu, je toto vyznamnym faktorem i pri vycvikarskych doprdelepejskareposlismech.
a to máte pravdu.
no ono ale u tohodle pána jde ale o to, že je to prostě to jelito.
Proč se vůbec neřiká jitrnice?
muzete zacit posilat nemravna fota
zatim dobrý, mám zásobu
tetkon sem v rozpacích - zas, ale jinak
Edit - jejda - to sou ale velký rozpaky!! Nevim jak je umenšit
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 15:52
- Nahlásit
PetraK
Jitrnice se rika. Teda aspon muj bracha mi tak rika
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 16:04
- Nahlásit
Kaccka
Teda aspon muj bracha mi tak rika
je to zjevně inovátor. Jsem to ještě nikdá neslyšela.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 16:09
- Nahlásit
Ty woe, tomu říkám mluvit k tématu.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 16:40
- Nahlásit
PetraK
Ešusko, ty voe, vydělám i na Tobě! Nebo budu bonzovat Brtníkoj, jak se tady chováš
|