| Autor |
Zpráva |
Dante
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 11:36
- Nahlásit
Potřebovala jsem pomoc, a tak jsem se obrátila na výše jmenovaného "cvičitele". Jsem veterinární lékařka a p. Dostála jsem doporučovala všem psům, kteří měli problém se svými majiteli (většinou to totiž bylo tak, že majitelé nerozuměli svým psům, a ne naopak). Poté, co jsem s ním zavedla diskusi ohledně dárcovství krve, jsem svůj názor změnila. Výše uvedený pán uznává pouze svůj názor, vše, co mu píšou jiní lidé (mnohdy vzdělanější než on), je špatně. Velmi jsem se v něm zklamala. Nepíše totiž důvody, proč je jeho názor odlišný, ale pouze napadá drobnosti v dotazu (typ proč jsem jeho odpověď nazvala článkem, co znamenají výrazy "VŠECHNO" a "NIC" a pod.). Máte někdo podobné zkušenosti???
|
Lure
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 11:56 - Změnil/a: Lure
- Nahlásit
Dante
Už jsem četla mnoho negativních příspěvů na p. Dostála. Povětšinou i sním rozumí jen ti, co mu přikývnou i na třetí světovou.Údajně má i dosti tvrdé praktiky při výcviku psů, respektivě, při jejich nápravě nebo ke zdokonalení cviku. Párkrát jsem zabruslila i na jeho stránky, v leččem se s ním dá souhlasit a v něčem ne. To že nerad diskutuje, neuzná chybu... No, každý jsme nějací, a nikdo nás nenutí k němu docházet. Vy hold budete doporučovat někoho jiného, nebo předem upozorníte na charekter p.Dostála
Osobní zkušenost s ním nemám, je to jen můj pocit z něho na základě dostupných informací.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 12:23
- Nahlásit
Dante
ja psum, co maji problem s chovanim, doporucuji pana vavru z druheho konce vesnice. ma se psy bohate zkusenosti - sam si postavil boudu a proslycha se, ze pry jednou navstivil i zverimex. vsichni tu k nemu vzhlizime.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 13:25
- Nahlásit
argosek
doporucuji pana vavru z druheho konce vesnice
pane argosku, tam už nikoho neposílejte. Maryša mu právě dovařila kafe. Byla by to zbytečná cesta - stejně jako k Dostálovi
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 13:50
- Nahlásit
Dante
mám zkušenost osobní .....z "relaxačního" tábora .... a dost děsivou teda ... dyby náhodou Maryše došlo kafe tak at se staví u mě ráda vypomůžu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 13:54
- Nahlásit
Fajka
.z "relaxačního" tábora
myslíš ten relaxační, jak jsi na něj musela jet po táboře u Dostála, asi, že jo? To tak tipuju, podle info, který jsem si za těch pár let nasbírala
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 13:58
- Nahlásit
PetraK
myslíš ten relaxační, jak jsi na něj musela jet po táboře u Dostála, asi, že jo
jj a konal se mezi ploty
To tak tipuju, podle info, který jsem si za těch pár let nasbírala čikovná a ještě si ušetřila peníz i nerf
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 14:02
- Nahlásit
Fajka
jj a konal se mezi ploty
no blbý je, že mezi plotama by měl bejt především on
čikovná a ještě si ušetřila peníz i nerf
no já jsem tehdá ani nemyslela, že von by tak dlouho mohl přežít . Sem si říkala, že buďto zavře krám,páč mu to cípne na úbytě a nebo cípne von sám, až ho někdo přizabije. Asi se nikdo statečnej ešče nenašel.A to už toho má na triku celkem slušnou řádku .
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 14:07
- Nahlásit
PetraK
no já jsem tehdá ani nemyslela, že von by tak dlouho mohl přežít
to je jednoduchý přece...znáš to pořekadlo:
čím větší potfora, tím větší štěstí....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 14:29
- Nahlásit
PetraK
argosek
pane argosku, tam už nikoho neposílejte. Maryša mu právě dovařila kafe.
je, tak to je asi u nas ve vesnici to abych se tam stavila nez pude k ty marysi;)
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 14:49
- Nahlásit
má pan Dostál webky? se mi nějak nedaří přivolání, že bych zajela... když jste všichni tak spokojení.
ne, fakt, má webky?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 14:52
- Nahlásit
cernej caj
e, tak to je asi u nas ve vesnici to abych se tam stavila nez pude k ty marysi;)
no esi je to jako s výše jmenovaným pánem Dostálem, tak bude užitečnější, dyž tam právě půjdete, až to kafe dopije, páč to už pak nenapáchá tolik škody
Fajka
čím větší potfora, tím větší štěstí....
taky se ale řiká, že na každou ....tudletu... se někde vaří voda. A džbánu se ucho taky vobčas ulomí....
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 14:52
- Nahlásit
jbat
Tady má web URL
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 14:58
- Nahlásit
VerčaZ
díky.
no, nuda. a je očklivej - jak jako děfkař? fuj.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 14:59
- Nahlásit
Dante
Mám taky zkušenost. Trochu jsme se drcli stran kastrace psů. On má v tomhle směru totiž vcelku radikální názory. Popsala jsem mu tedy případ kastráta, kterého mám ve své smečce a v podstatě mě obvinil ze lži.
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 15:11
- Nahlásit
Mám taky osobní zkušenost cca 5-6 let zpátky
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 15:39
- Nahlásit
Taky osobní zkušenost.
Některé věci, co tvrdí, mají dost do sebe a začátečníkovi můžou otevřít nové obzory. Ale některé jiné jsou zase absolutní katastrofa. Takže jeho názory je potřeba si přebrat, přemýšlet nad nimi, a některým se obloukem vyhnout. A kompletně se vyhnout jeho názorům ohledně veteriny, nemá v tomto směru žádné vzdělání a někdy dost tápe.
K tomu si přidejte neumění jednat s lidmi a obrovské ego a jako představa to myslím stačí.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 15:43
- Nahlásit
jbat
heh, tos měla vidět, jak vášnivé debaty svého času plály na Můj pes. .
Nicméně jestliže někomu připadá normální, že jeho pes opere malý štěně v podřížený pozici tak, že skončí u veterináře a tvrdí,že ho pes vychovával a srovnával za páníčka, tak mi to přijde dost víc než ujetý. Teď jsem načíhla po těch zhruba pěti, šesti letech zas na ty jeho zábavný stránky a
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 15:44
- Nahlásit
LucieS
a některým se obloukem vyhnout.
no potíž je, že začátečník prt bude vědět, čemu se vyhnout a co může použít. . Takže pro začátečníka je to stejnak k ničemu- spíš nebezpečný.
|
inari
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 15:48
- Nahlásit
PetraK
no to není ujetý to je šileny (doufam aspoň v nadsázku)
,.. a to jsem si ještě před momentem myslel, že to je tu i trošku zatažený feminizmus
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 15:57 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
inari
(doufam aspoň v nadsázku)
ne to není nadsázka bohužel. To se tehdy řešilo po jednom z těch táborů.
tyhle debaty probíhaly vždycky ve stejným stylu - okruh věřících, kteří ty oči nikdy neotevřou a budou opakovat to, co šéf řekl proti těm, kteří tam zažili nějaký problém a vytáhli ho na světlo booží.
Já sama za sebe jsem názoru toho - ruce pryč.
Dalším úžasným argumentem proč ruce pryč je představa toho pána, že jeho pes šéfuje smečce na táboře. Pro mě je smečka něco naprosto jinýho, než pro toho pána, jsou to psi, kteří se znají a stýkají poněkud delší dobu, mají čas, prostor a šanci si vyargumentovat, kdo kde je a bude. A to jaksi pro mě na táboře zorganizovat od prvního dne nejde.
že to je tu i trošku zatažený feminizmus
jsem šécko, jen ne feministka a taky nepatřím do žádnýho pro a proti Dostálovskýho tábora. Jen jsem si udělala vlastní obrázek. Možná třeba špatnej, to může bejt, ale pro mě je daný to, že tahle osoba ne.
|
inari
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 16:03
- Nahlásit
PetraK
ne v pohodě souhlas,..akorád divný že to teda vubec jde provadět. Protože to je fakt na "ránu do hlavy".
-------------------------------------------
že jeho pes šéfuje smečce na táboře.
Cha,.. a jakým právem ( to platí jak pro toho psa, tak pro toho pana)
no nic tohle teda už nebudu komentovat ( ztráta času),.jen se příležitostně podívám na uvedené www
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 16:06
- Nahlásit
představa toho pána, že jeho pes šéfuje smečce na táboře
znám paní, co jí tento jeho pes ošéfoval jezevce tak, že s ním pak čtvrt roku běhala po veterině bo mu zramoval zadní nohu a řešila u psa hematomy a dlouho ho léčila. pravda jezevec je dominátor a má tendenci si vše podřizovat. paní se na tábor pana Dostála moc těšila, že jí ho tam napraví. světe div se, nestalo se tak, jen se teď navrch bojí velkých psů a ňafe ze strachu. takže ač jsem s tím pánem nepřišla nikdy do styku, ani si to nepřeji. reference jiných mi stačí
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 16:08 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit
PetraK
hele nejni von to brácha vot desenskýho? bo to je v poctatě totéž... edit:myslím stran toho diskutování etc..
mně tady ti samozvaní odborníci fakt hrozně berou. hlavně zaříkávači a psychologové.
a pak ještě kynologové, kteří za praxi považují to, že maj doma psa. ideálně prvního. a raděj ostatním a kritizujou.
|
inari
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 16:19
- Nahlásit
jo...už jsem se k tomu nechtěl vyjadřovat,..Ale podíval jsem na ty WWW.
A přípomínaj mi stránky "dobrodruhů" co naivním lidem slibuji a argumentuji že není třeba se učit bojevé umění aby se uměli ubránit, že na to stačí 1-2 dny jeho školení a budou pří napadení na ulici uspěšnější než když budou leta chodi třeba na Aikido.
-------------------------------------------------- --------------------------
Nejhorší je že ono je to trochu pravda,...abych nikoho dokazal zabít tak neptřebuji bojevé umění,..to je otázka nikolika uderu, které se fakt daj nučit dost rychle.
Ale bojové umění je o tom, že si chráním svuj život ( vpřípadě potřeby) ale nesnažím se toho truhého zabít, spíš mu dát šanci nějak"čestně" se situace vyjit.
-------------------------------------------------- -------------------------
a tyhle nepřehledné stranky WWW jsou fakt uplně stejný co znám z jinýho ranku. Jednoduchý silový řešení o maximální intezitě.
Bojový omění se ve vrcholný podobě da pčirovnat k synfonii
a tady to je umělec zahreje "Haidna" a když je potřeba i to hoří,
šudlař se ovšem zmuže jen na to hoří,.a somu sebou tvrdí že mu to stači,
tolik takové nějáké přírovnání.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 16:25
- Nahlásit
inari
..akorád divný že to teda vubec jde provadět.
no protože budou pořád nový a nový lidi začátečníci. A ty debaty co byly třeba na můj pes a kterými by se člověk, než tam pojede mohl probrat a říct si třeba - hele to je divný, to by nemuselo být až tak úpa ono, už dávno jsou v pánu.
PeKrato
jen se teď navrch bojí velkých psů a ňafe ze strachu
no a jsme doma, že jo. On takhle evidentně "napravoval" nejednoho pséka
jbat
hele nejni von to brácha vot desenskýho? bo to je v poctatě totéž...
hele to si myslim, že ne, tohle je jiná sorta.
a raděj ostatním a kritizujou.
takovejch nás je hele ale tímhle si projde myslím fakt skorem každej , že si myslí, jak požral Šalamounůf exkrement
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 16:29
- Nahlásit
PetraK
takovejch nás je hele ale tímhle si projde myslím fakt skorem každej , že si myslí, jak požral Šalamounůf exkrement
dobře myšlená rada a nebo zkušenost je něco jiného, než sežrání kohokoliv hovna... si myslím... ne? však víš, o čom mluvím.
hele to si myslim, že ne, tohle je jiná sorta.
jako že eště nemá tak velkej fanklup, jo?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 22:02
- Nahlásit
Jako já o tom pánovi slyšim prvnē, ale má teda total katastrofální účes
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 22:07
- Nahlásit
zuzanarosakova
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 00:12
- Nahlásit
zuzanarosakova
ale má teda total katastrofální účes
totál katastrofa totál pani..essi mě teda rozumíte ?
|