| Autor |
Zpráva |
Gigi
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 08:15
- Nahlásit
Tomuhle pánovi jsem málem sedla na lep. Potřebovala jsem, aby se mi feňule přestala bát psů, a chytala jsem se každého stébla - včetně jeho slavného tábora. Naštěstí mě včas napadlo si pána progůglit... a včas se odhlásit. Vypadlo mi tolik strašidelných referencí, že jsem to neriskla. Koukám, že mě osvítil duch svatej! Mohla jsem odjíždět s ještě větší poseroutkou... v lepším případě.
|
Dante
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 08:18
- Nahlásit
Děkuju Vám všem za odpovědi, pouze to potvrdilo můj dojem (bohužel špatný). Onen pán si prostě vytvoří nějaký svůj názor a pokud v něm někdo jiný najde chybku, stane se z něj jeho osobní nepřítel. Namísto argumentů nebo slušného ukončení debaty umí jen napadat a ponižovat.
Holt asi začnu hledat nějakého jiného poradce... V kterépak části ČR že bydlí ten Vávra???....
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 09:05
- Nahlásit
Dante
No hele, jestli ti můžu poradit já, tak si k němu nejdřív zajeď, než mu začneš dělat reklamu, ať už to bude kdokoliv
|
impact
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 09:17
- Nahlásit
Dante
A co jsi řešila za problém?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 10:17
- Nahlásit
Fajka
No jasny, nēkomu s tak " out of style " účesem bych preci nesvērila svyho naondulovanyho čokla, no ne?!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 10:56
- Nahlásit
jbat
hele nejni von to brácha vot desenskýho? bo to je v poctatě totéž... edit:myslím stran toho diskutování etc..
ne, ani náhodou, ani stran diskutování, ani ničeho jinýho. Není to totéž alespoň z mého pohledu a vlastní zkušenosti, je to něco jako nebe a dudy. Souhlasim s LuckouS, byli sme u něj na táboře obě ve stejný termín.
|
Dante
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 12:04
- Nahlásit
Nějaký konkrétní problém jsem neřešila, jen jsem na něj odkazovala lidi, kteří měli potíž svého (normálního) psa vychovat. Buď na něj neměli čas, nebo si ho pořídili lehce neuváženě.
Teď už veterinu nedělám, pracuju jinde, ale než zase začnu někoho doporučovat, opravdu si to ověřím nebo ho dám jen jako nezávazné doporučení, a ať si každý udělá sám svůj názor.
Chjo, proč se mezi cvičitelama nedá najít normální člověk??? Každý je více či méně ujetej...
P.S. Trochu jsem si "zagůglila" a nestačila jsem se divit, co mi na Dostála vyjelo negativních informací. A rozhodně si nemyslím, že to posílá pár jeho nepřátel s cílem ho co nejvíc poškodit... (pochopitelně finančně, jak také jinak...)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 14:49
- Nahlásit
Dante
e to posílá pár jeho nepřátel s cílem ho co nejvíc poškodit... (pochopitelně finančně, jak také jinak...)
ne to určo posílaj nějaký jeho zhrzený vobdivovatelky
a jdu
jbat
jako že eště nemá tak velkej fanklup, jo
tak fanklup má taky zdatnej, ale v hlavě to má naprosto rozdaný
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 10:47
- Nahlásit
jeden člověk:
Ahoj tak všem zvědavcům...odjela jsem o dva dny dřív. Nešlo o to, že bych neuznávala Dostálovi metody a celou cestu, kterou chce ukázat majitelům hafanů. Odjela jsem protože jsem zvyklá na jistou komunikaci mezi lidmi a ta z mého pohledu od pana Dostála nepřišla. Každý říká, že je na lidi drsňák a s tím jsem tam jela, ale ve výsledku jsem byla tak zpruzená a nervozní, že jsem to vzdala. Akorát jsem to přenášela na tu svoji holčinu. Zážitek je to moc pěknej, ale prostě ten člověk neumí komunikovat s lidmi a to mi vadí. Sice jsem svým odjezdem dřív ztratila možnost se kdykoli zúčastnit znovu, ale v tu chvíli mě nic lepšího nenapadlo. Je to opravdu jen pro odolné. Já nechtěla riskovat situaci, že vybouchnu a budu tam na něj křičet...
druhý člověk
určitě doporučuju to zkusit, protože kdo nezažije ten tomu neuvěří. Věřím tomu, že spousta lidí bude nadšená, ale na mě to působilo spíš opačně. Nemám ráda situace: dokud si váš pes nelehne nebudeme pokračovat, podívejte jak všechny zdržujete...tak toho psa POLOŽTE!!!! no počkáme, to nevadí, že zdržujete ostatní co se sem přijeli něco naučit. Tak už se snažte sakra!!! myslím, že snaha většiny lidí byla prohlášena za nedostačující uplně zbytečně.Je to drsňák a proto to může absolvovat jen někdo. Nehledě na mini chatky po šesti lidech a sedmi pejskách prostory byly hodně stísněné. Ale to už by se dalo překousnout kdyby mi to za to stálo. Nechci toho pána nijak odsuzovat nebo komentovat negativně jen konstatuju co mi vadilo.
Šiš, se asi objednám.
Fakt jsem na něj zvědavá.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 10:51
- Nahlásit
Nemám ráda situace: dokud si váš pes nelehne nebudeme pokračovat, podívejte jak všechny zdržujete...tak toho psa POLOŽTE!!!! no počkáme, to nevadí, že zdržujete ostatní co se sem přijeli něco naučit.
hmmm tak koukám že má naučený jedny a tytéž věty a zapnutej replay
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 10:58
- Nahlásit
Fajka
Ty woe, bych ho asi flákla...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 11:02
- Nahlásit
impact
hele já tam byla zažila, byla terčem stejnejch výroků a vydržela až do konce bo sem byla zvědavá jestli to do konce ještě nějak vygraduje nebo ne
stálo to za to fakt... bylo to sado maso ..
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 11:03
- Nahlásit
Fajka
Mě zajímá čím dál víc, chlapec. Bych mohla doma vybrat nějakou eeeelitu a zajet se tam podívat. Blbečků mám na to doma dost.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 11:48 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
impact
picbumy a stofárdy nebere, bo maj vyblokovaný sociální chování, tudíž se nemohou aktivně zapojit do harmonizace smečky, takže tě stejnak nepřijme )) Leda bys jela jen s nudlema....
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 12:10 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Gerda
Mafián je jedinej normální tady.
Jsem myslela, že picbumy nebere jen Rudánek. On už i Dostál?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 15:01
- Nahlásit
impact
Mafián je jedinej normální tady.
tak to zkus, třeba už pravidla změnil )))
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 15:08
- Nahlásit
Gerda
ak to zkus, třeba už pravidla změnil )))
No, nevím. Byla jsem před rokem na jeho přednášce a taky to tam, k mému údivu, hlásal - že mají vyblokované sociální chování, myslím, že to bude furt stejný.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 15:09
- Nahlásit
Gerda
Jenže co bude ukazovat na psovi, kterej nemá problém?
To tak Mordíka, vraha, bych mu dovezla.
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 16:42
- Nahlásit
A tak to já tam se svými 2 psy taky vydržela až do konce, ale 4 měsíční štěňuchu jsem před tou jeho lajkou potom schovávala v chatce, protože si hajzlík drzej (myslím pes ) klidně vlezl do mojí chatky a tam ji začal richtovat. Zmastit nehezky půlroční štěně pro Šedyho nebyl vlůbec žádnej problém. Když zmastil mýho psa (dle mého názoru naprosto zbytečně a bezdůvodně) tak se mi Dostál snažil vyhnmout, když se šlo z cvičiště, místo aby přišel a řekl hele stalo se to proto a proto ........ Když jsem ho dohnala a vysvětlení po něm přesto požadovala, řekl mi, že Šedy je moc mladej na to, aby zvládnul takovej stres z řízení smečky a ruply mu nervy!!! Ty jeho ruplý nervy mně stály další tisícovku u veterináře, protože prokousnul mýmu psu nohu a podebralo se mu to.
Byla tam s námi holka, která se svým psem odjela dřív, protože jí ho ten magor od Dostála pokousal tak, že mu to na veterině šili, dostal límec atd.
Naprosto neuznává cvičáky - jakmile na někom poznal "cvičákovský manýry" tak hned dotyčnou osobu začal zesměšňovat a shazovat před ostatními.
Nevím, třeba se za těct 5-6 let polepšil, ale mně to dalo obrovskou zkušenost - nenaletět zase nějakýmu takovýmu .....
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 16:50
- Nahlásit
A konkrétně jsem na jeho stránkách našla článek o tom našem výcvikovém pobytu 10.9.-14.9.2003. Dokonce tam na fotkách je i můj jeden pesan (NSDTR).
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 16:58
- Nahlásit
Tak kamaradka ho zazila mimo jeho "vycvikove kurzy" pri beznym venceni v lbc pavlovicich pred x lety. Lajka v prdeli a on se mohl uřvat, aby Šedyho v dali otocil alespon naznakem smerem k nemu.
nefritt
y jeho ruplý nervy mně stály další tisícovku u veterináře,
protože jí ho ten magor od Dostála pokousal tak, že mu to na veterině šili, dostal límec atd.
Tyjo, a to ste po nem nechteli nejakou nahradu skody?? Co bejva naprosto bezna mezi slusnymi pejskari aj v parku?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 17:07
- Nahlásit
nefritt
když sem tam já byla, lajka pokousala basenžíka, kterej měl košík, furt chtěl, aby si basenžík lehl před lajkou na záda, řikal, že basenžík zkrotne, tak dali basenžíkovi košík a pustili ho s lajkou bez košíku. Bohužel sme tam zřejmě byli všichni kreténi, protože sme fakt věřili tomu, že tam je nějaká smečka, kterou vede šedy. Já v tý době věděla jenom, že pes štěká a honí kočky, měla sem ultra štěstí v tom, že mě dali do chatky s dvěma psy samci, takže u nás žádnej problém nebyl, jinak když kouknu zpětně, bylo to jenom nekontrolovaný venčení veliký spousty psů navolno bez jakýkoli korekce jejich chování. Sice pan dostál cvičáky neuznává, ale 2x denně sme na plácku za chatkama šlapali kruh se psama u noh, dělali obraty a řadovku, chtěl, abychom dělali obraty s obcházením, naprosto nekompromisně, což mě osobně nešlo a nejde doteď a nikdy se to nedělala. Stran tohoto jsme tedy měli jeden maličký konflikt, ale jen opravdu maličký. Jakožto absolutní začátečník v práci se psem si myslim, že sem měla veliký štěstí, že mi tam čubu nikdo neopral, jelikož bych s tim nedělala nic věříce v slova páně dostála. Pakovikuně jako já by k němu neměly jezdit, pokud nejsou aspoň trošičku psoznalé a schopné používat vlastní hlavu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 19:09
- Nahlásit
Gerda
Pakovikuně jako já by k němu neměly jezdi
ty voe a kdo jinej?? každej normální čék by ho vyfakoval hned u vchodu
eště řekni jak nemůžeš mít kontakt s čoklem bo máš brejle a máš je ihnet sundat!!!!
impact
hele ympakte,pod ,pojedem tam spolu ,vemem eště kejtlin,ta je taky trošek cholerik ,bude čurina ne?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 19:11
- Nahlásit
davidkova renata
Joooooooooooooooooo.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 19:18
- Nahlásit
impact
taxe sbal a drandíme ..možná trošek rupnou nervy nejen Šedymu
já slyšela děsnou historku vod sousedky cca před 2-3 roky,byla tam se psem a čubou,chtěla nějak to soužití ve směčce a tak..prej tam byla ženská s akitou nebo něčim takovým,neměla ho odmala a ani nijakej extra velkej problém,jen něco menšího a chtěla to srovnat..v závěru při sezení jí prej dostál řek,že je úpa blbá a čokla vůbec mít nemůže a vyhlásil,kdože si ho veme z přítomných..prej vodjela bez psa a s brekem bo si ho fakt někdo vzal ..essi je to tak(jakože todle prostě nevymyslíš)tak si neumim představit jak todle někdo dokáže..ten chlap je vážně dobrej ..úpa vidim jak mi řiká že domů jedu bez čokla a já si to nechám líbit ,no to mi posol bulvu teda
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 19:22
- Nahlásit
davidkova renata
úpa vidim jak mi řiká že domů jedu bez čokla a já si to nechám líbit
to si děláš srandu, ne? já bych tam ject nemohla, protože by mě hned po první hodině asi zavřeli za ublížení na zdraví.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 19:41
- Nahlásit
makrel
to si děláš srandu, ne
jak jsem nakoupila tak prodávám..mě to taky přijde úpa absurdní
protože by mě hned po první hodině asi zavřeli za ublížení na zdraví.
tak pojed s náma s ympaktem a kejtlin
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 19:42
- Nahlásit
davidkova renata
a gdo nám pak bude nosit chlebíčky a víno do vjezení?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 19:43
- Nahlásit
makrel
a gdo nám pak bude nosit chlebíčky a víno do vjezení?
Šedy???
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 20:17 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
davidkova renata
jak jsem nakoupila tak prodávám..mě to taky přijde úpa absurdní
já to slyšela taky z jinýho zdroje teda před časem...ale akita to nebyla prej snad šiba bo co...
jináč essi jedete tak vám pučím sebou svou čubu, to bude matrijál pro šedyho a pana majstra...
jak sme tam byly měli z ní vítr voba a to jí bylo teprf 5 měsíců
|