Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Pan Viktor Dostál???
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 30 . 31 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 12:07
- Nahlásit

pan Dostál si přitom dělal sněhové koule a trefoval se jimi do stromu
by mně zajímalo co by dělal v létě,alfasamec

Strejda
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 12:10
- Nahlásit

davidkova renata
by mně zajímalo co by dělal v létě,alfasamec
Vás už tady dlouho pozoruju. Vy vůbec neuznávate autority. Vy máte nějaký problémy, se mi zdá.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 12:18 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Strejda
Vás už tady dlouho pozoruju. Vy vůbec neuznávate autority. Vy máte nějaký problémy, se mi zdá.

jste bystrý,pane,ale to už o vás vim! tagže nově Vám přihazuju eště mynysterstvo vnitra,tam je schopnej lidůch zapotřebí jako prase drbání nebo tak nějak,ne?
P.S. problémy mám obrovský..zejména finanční..můžete mi poslat nějaký drobný?.. nebo to vodnese můj pes!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 12:20
- Nahlásit

davidkova renata
Potřebuješ na seno? Essi jo tak ti pošlu vidle, nasuš si (pak můžeš těma vidlema třá přehazovat ty prachy, ať ti nechytají plíseň )

gabi
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 12:23 - Změnil/a: gabi
- Nahlásit

K nám do chatky Dostálov alfa nechodil. Moja dvojhlava zohraná smečka mu to nedovolila. Nepustili k nám ziadneho psa okrem malej šiby co s nami v chatke spala prvu noc. Tu jedinu zobrali ako sucast smecky. Sedy bol vtedy mlady, takze cokolvek urobil zle, tak to bolo ospravedlnene jeho mladostou a tiez prdlymi nervami. Najlepsia cast bola ta, ked Sedy zvalcoval nejakeho psa v krovi a Dostal si ho volal, tak Sedy isiel najprv ocurat nejaku trávicku a nieco onuchat a potom asi na tretie zavolanie lezerne prisiel. Nám laikom to bolo vysvetlene ako ukludnovanie nervov, co chudak Sedy z toho mal.
Dostal si chodil na zaciatku ocarovavat psov aby im povedal kto je tu superalfa. Vyzeralo to tak, ze prisiel pred psa, urobil mu cary mary pred nufakom, potom na neho sahol a pes sa mu podla slov superalfu podriadil. Hned vo vedlajsej chatke ho jeden velky pes pri jeho supermachrovani rafol, takze potom musel byt vzdy priviazany a s kosom.

Strejda
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 12:27
- Nahlásit

davidkova renata
P.S. problémy mám obrovský..zejména finanční..můžete mi poslat nějaký drobný?.. nebo to vodnese můj pes!!
Jeďte do psí školy Falco, vrátíte se bez psa a bez problémů.

gabi
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 12:28
- Nahlásit

Strejda
ale aj bez penazi

Strejda
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 12:33
- Nahlásit

gabi
ale aj bez penazi
To je jednorázová investice a trvalé úspory nákladů.

impact
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 12:35
- Nahlásit

Taxe tu uz konecne slozte a poslete nas s Davitkovou na ten tabor, neee?

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 12:35
- Nahlásit

gabi
Hned vo vedlajsej chatke ho jeden velky pes pri jeho supermachrovani rafol,

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 12:40
- Nahlásit

gabi
koukám že by mohl čutat za slávisty bo v našem turnusu taky dostal od dvou nepřispůsobivejch účastníků trhliny do kožichu...(superalfa teda.....né šedy)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 12:40
- Nahlásit

gabi
vo vedlajsej chatke ho jeden velky pes pri jeho supermachrovani rafol

Strejda
Jeďte do psí školy Falco, vrátíte se bez psa a bez problémů.
bože to je děs jak jste lakomej!!!..z Vás ty prachy jako teda nevyrazim essi to dobře chápu?! To už je lepčí ta biluše,ta aspon pošle vidle...

inu
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 12:46
- Nahlásit

davidkova renata
už je lepčí ta biluše,ta aspon pošle vidle...
hlásím se jako vrchní dodavatel rakvíííí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 12:48
- Nahlásit

inu
hlásím se jako vrchní dodavatel rakvíííí
hlavně aby byly levný,takový ty papundeklový! nejsme mylyjonáří!!!!

inu
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 12:51
- Nahlásit

davidkova renata
levný,takový ty papundeklový! nejsme mylyjonáří!!!!
a co ty z plynový trouby? Nestačily by?

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 12:53
- Nahlásit

davidkova renata
takový ty papundeklový!
no moment!!! z tý nám uteče muší bejt nejmín dubová a né ty rozpadliny vod inuity...
dyk zdrhne a bude tu strašit na věky věkůch

inu
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 12:54
- Nahlásit

Fajka
z tý nám uteče
dyš postavíš Fajkýše na hlídku, tak tutáč nezdrhne

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 12:57
- Nahlásit

Fajka
inu
f klidu,mu fkydnem kůl do srdce ...nečtete vo upírech bo co?!..se pak už ani nehne!

děcka,číhla sem na to videjko vod fifi a našla tam tu mojí sousedku aji se psem,tu co mi řikala o tý co odjela bez psa,takže to muselo bejt z týdle akce bo podruhý tam fakt nejela

Strejda
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 12:57
- Nahlásit

davidkova renata
z Vás ty prachy jako teda nevyrazim essi to dobře chápu?!
To nevyrazíte, sám mám málo. Ale kdybyste náhodou přestoupila zákon, tak s chlebíčky, vínem a bábovkou můžete počítat.

inu
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 13:00
- Nahlásit

davidkova renata
f klidu,mu fkydnem kůl do srdce .

jo a nějakej dobrák ho za pár let vytáhne.. a von vopživne

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 13:01
- Nahlásit

gabi

Dostal si chodil na zaciatku ocarovavat psov aby im povedal kto je tu superalfa. Vyzeralo to tak, ze prisiel pred psa, urobil mu cary mary pred nufakom, potom na neho sahol a pes sa mu podla slov superalfu podriadil

ten pán má evidentně papíry nejen na auto, ale i na hlavu

takze potom musel byt vzdy priviazany a s kosom.

no škoda, že tam neuvázali Dostála, to by bylo míň kontraproduktivní
davidkova renata
hlavně aby byly levný,takový ty papundeklový!

no hlavně budou už použitý - páč budou předem sežehlý

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 13:02
- Nahlásit

Strejda
Ale kdybyste náhodou přestoupila zákon, tak s chlebíčky, vínem a bábovkou můžete počítat.
no tak aspon tak,naturálie se taky počítaj.no..
inu
šiš nerej furt! jednak ho střelíme stříbrnou koulí a dvanak kolem vysázíme česnek!

inu
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 13:04
- Nahlásit

PetraK
páč budou předem sežehlý

tys tady chyběla důro! Teď huž zbejvá jen přihodit vobrázek

davidkova renata
šiš nerej furt!
já nereju, ale je vidět, že ty vo upírech nic nevíš. Co dyby se změnil třá v hit sezóny Édu Kuléna a vo polednách začal světélkovat? Co pak? Hm?

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 13:07
- Nahlásit

Strejda
To je jednorázová investice a trvalé úspory nákladů.
Hážete perly sviním pane kolego Sou finančně negramotný a tohle v životě nepochopí

Ale kdybyste náhodou přestoupila zákon, tak s chlebíčky, vínem a bábovkou můžete počítat.
To víno jim asi nedovolí. Dozorci to zabaví a vychlastaj. Budete ho muset propašovat v krabici od džůsu

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 13:54
- Nahlásit

jsem právě dostala drbíky z místa Nadsamcova bydliska , nejsu lakomé (jako Davídkojc Strejda) ač nésu normoš drbací, tak v tomhle případku, čím víc se toho případně lidi můžou dozvědět, aby si svou návštěvu rozmysleli, tím líp, takže se svolením se podělim:

.....Před spoustou let začínal s malou psí školičkou na našem Cvičáku (nejedná se o cvičiště psí, ale o historický název lesoparku v Liberci-Ruprechticích - bývalo to vojenské cvičiště). Pejsci se učili sedni lehni zůstaň, netrval na chůzi u levé nohy (že třeba levákům se může líbit pravá), nechával psy pohrát, měl tam psí klientelu ze sousedního velkého sídliště - prostě normální socializační "školka" snad i docela rozumné úrovně. Zlaťák Dino byl skvělý - vychovaný, poslušný,
nekonfliktní předcvičovatel. Když tam město postavilo veřejné psí hřiště, tak tam dělal s psisky i agilitní překážky.
Docela jsem i váhala, jestli se nezapojím, ale pak jsem usoudila, že si poradím sama a na Cvičáku bylo kámošů na socializaci ažaž. Ale od některých dalších spoluvenčitelů (se skvěle vedenými psy) jsem se začínala dozvídat drby. Třeba že na psy se nejlíp loví baby. A že se právě u starších sousedů učil za pochodu, jak na (služební či lovecká) plemena nahlížet. A všichni o něm mluvili jako o Viktorkovi a měli z něj
srandu. To jsem začínala pozornět, že asi se školičkou nebude vše O.K. Dorazil mě, když jsem viděla, jak štěně dogy nechal velmi nebezpečně spadnout z "áčka" a nutil jeho majitele, aby s ním skákal i dost vysoké překážky. Štěníková byla v růstu, on už tenkrát tvrdil, že mezi psy nejsou žádné plemenné rozdíly a že všichni musí dělat vše. (na majitele doginy jsem si pak počkala a myslím, že to byla jejich poslední návštěva
školky - fenečka byla dost z pádu otřesená a kulhací a já je dost
vyděsila...) Vývoj vzal obrátky - ze psí školky byly najednou individuální lekce (prý velmi mastné), od běžného tahání stopovačky se postupně propracoval k vypuštění psů do lesoparku a vrčí na ně a vyje ) a nebo je naopak
vodí velmi nakrátko a zabraňuje jakékoli jejich aktivitě... A já se
bavím (když Viktorek vyje) a nebo je mi do pláče, když vidím nešťastné psy, kterým jejich páníci nerozumí a myslím, že návštěvou u Dostála jim rozhodně neporozumí...
Šedou je pro mě normální pejsek (ne moc zvládnutého přírodního plemene),
který si s mojí fenkou rád normálně pohraje (a když se holčička rozjede, tak před ní zdrhá a lehá )), s mizerným přivoláním a s nejasným chováním k jiným psům. Na soukromé lekce nechodí Šedou vůbec...

inu
Teď huž zbejvá jen přihodit vobrázek

se musíte udat sama, já to v tom bordelu nenajdu

Dante
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 14:59
- Nahlásit

Prosím Vás dóóóóóóst!!!!!!!!!

To se tu opravdu nenajde JEDEN JEDINÝ ČLOVÍČEK, který by měl s VD POZITIVNÍ zkušenost???????????

Dante
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 15:02
- Nahlásit

P.S.

Zatím to asi Dostálovy fanynky opravdu neobjevily...

Strejda
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 15:21
- Nahlásit

VD bere sám sebe hodně vážně. Poslechněte si na jeho webu jeden opus z jeho autorské dílny. Stačí jeden kousek, je to na jedno brdo.

miisha
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 17:54
- Nahlásit

gabi
prisiel pred psa, urobil mu cary mary pred nufakom, potom na neho sahol a pes sa mu podla slov superalfu podriadi
tyyyy voleeee lidiiii... jeste chvilu a trumfne to tema s nazvem "Prdi a Prdi"

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2010 18:00
- Nahlásit

škoda, že nemám zbytečné peníze na vyhazování, docela bych k němu jela třeba s KAO a nějaký problém bych si vymyslela.jenže když mám nějaký prachy navíc tak radši něco koupím psům.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 30 . 31 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání