Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Pan Viktor Dostál???
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 30 . 31 . >>
Autor Zpráva
argosek
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 13:18
- Nahlásit

gabi

To dobre mozno nepoznas hneď, ale pes ano

psovi je ale prd platne, kdyz pozna, co je dobre, kdyz ty mu budes cpat, co za dobre povazujes sama. proto se ptam - jak poznas, co je dobre? jak vis, co si od koho mas vzit?

Biluška

Pane argosku, přestaňte nám to tu laskavě modřit
Řekněte Skubydovi rovnou ať hodí pár drobných do kasičky a s návštěvou se vůbec nemusí obtěžovat .Beztak je na modročárech léto

nemate teplotu, slecno bilusko?

argosek
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 13:19
- Nahlásit

gabi

a vubec, jaci byli krabi, gabi?

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 13:21
- Nahlásit

argosek
nemate teplotu, slecno bilusko?
36 něco, jako vždycky. Souvisí to s tím nějak?

gabi
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 13:23
- Nahlásit

kdyz se k nemu chovas nelopaticky.

co to znamena?

argosek
jak poznas, co je dobre?

Mas pravdu, budem cpat do psa to co budem pokladat za dobre.

argosek
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 13:23
- Nahlásit

Biluška

pokud mate kolem 36, tak bohuzel asi ne.

gabi
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 13:24
- Nahlásit

argosek
a vubec, jaci byli krabi, gabi?

mocinky moc dakujem za prianie, a kedy sa splni?

argosek
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 13:25
- Nahlásit

gabi

co to znamena?

kdyz se k nemu nechovas jako lopata.

Mas pravdu, budem cpat do psa to co budem pokladat za dobre.

no, ale to mame porad ten stejny problem. ja myslim, ze jedine reseni, dokud clovek nenajde alespon trochu fungujici model (a idealne i pak), je omezit jakekoliv cpani na minimum.

gabi
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 13:29
- Nahlásit

argosek
edine reseni, dokud clovek nenajde alespon trochu fungujici model (a idealne i pak), je omezit jakekoliv cpani na minimum.

Suhlas, takze navsteva odbornikov a "odbornikov" za uclemi studia a sledovania. A citanie literatury a nielen odbornej za ucelmi vyuky pravidiel nielen gramatickych.

argosek
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 13:33
- Nahlásit

gabi

mocinky moc dakujem za prianie, a kedy sa splni?

to zalezi jen na vas, slecno gabi.

gabi

Suhlas, takze navsteva odbornikov a "odbornikov" za uclemi studia a sledovania. A citanie literatury a nielen odbornej za ucelmi vyuky pravidiel nielen gramatickych.

a nezapominejme na pravidelnou masturbaci. pred vcerom si priatel fero prisvojil moj bicykel, nemam na to ziadnych svedkov, nik ho pri tom nevidel. uz sa vozi fero z detmi na tom mojom bicykli, nebudem im kazit radost, ked si nan tak navykli.

gabi
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 13:41
- Nahlásit

a nezapominejme na pravidelnou masturbaci. pred vcerom si priatel fero prisvojil moj bicykel,

pane pane, vy potrebujete k masturbaci bicykel? tak my vam ho posleme spiatky.
Ale az na zimne sviatky.

argosek
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 13:56
- Nahlásit

gabi

pane pane, vy potrebujete k masturbaci bicykel? tak my vam ho posleme spiatky.
Ale az na zimne sviatky.

to budete dobri, moji drahi bobri.

skubydu
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 16:16
- Nahlásit

argosek

OK no budu mít teď přes prázdniny trochu víc volna tak to pokusím objet kde se dá a uvidíme.
Co myslíš tím že jeden ma bujnou fantazii, druhy pravdepodobne v mladi prodelal frontalni lobotomii
Kdo je kdo ať vím co mě čeká. Byl jsem varovaný že tihle lidi jsou trochu jiní a že se na to mám připravit.
A taky bych prosil o překlad tohoto:
ze ti ukaze, jak hodneho mas pejska, kdyz se k nemu chovas nelopaticky.
Jinak díky všem za rady a podporu. Věřím že to zvládmene, jen jsem ho prostě zanedbal a on si teď dělá co chce a sere na každého i na mě šmejd jeden. Někdy se příjde pomazlit a z toho by mě sežral, ale už jsem mu párkrát zatrhnul tipec tak už jenom hustě zavrčí a jde mi raději z cesty.

argosek
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 16:39
- Nahlásit

skubydu

Co myslíš tím že jeden ma bujnou fantazii,

o panu desenskem se rika, ze ma bujnou fantazii a v mnoha ohledech je to asi pravda .

A taky bych prosil o překlad tohoto:
ze ti ukaze, jak hodneho mas pejska, kdyz se k nemu chovas nelopaticky.

no ukaze ti, ze tvuj pejsek je vlastne hodnej, kdyz se k nemu clovek nechova jako lopata

Někdy se příjde pomazlit a z toho by mě sežral, ale už jsem mu párkrát zatrhnul tipec tak už jenom hustě zavrčí a jde mi raději z cesty.

to vypada na nevhodne provedene zatrhovani tipce

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2010 23:45
- Nahlásit

argosek
Osobni zkusenost nemam ale poslala jsem k nemu dva psy- ke mne to meli daleko. A dobry. Na tom hromadnym srazu se asi moc nenauci - spis individualku jsem myslela. A nebo at vyzkousi vsechny jmenovane a to dobre si vybere- ale aby nakonec psovi neudelal v hlave galimatyas. Tezko radit. Kdyz bych do toho sla, tak napred Eichlera - kdyz by to nevyslo RD a Dostala jen kdyby to nepomohlo. Ale kdyz nepomuzou ti dva, tak Dostal z 99 procent take ne.

argosek
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 00:06
- Nahlásit

Dagmar Fišerová

Kdyz bych do toho sla, tak napred Eichlera - kdyz by to nevyslo RD a Dostala jen kdyby to nepomohlo. Ale kdyz nepomuzou ti dva, tak Dostal z 99 procent take ne.

to vypada, jako by jine moznosti nebyly, slecno dagmar.

Osobni zkusenost nemam ale poslala jsem k nemu dva psy- ke mne to meli daleko. A dobry.

ja jednou poslal dva maily panu psickovi a taky dobry, takze bych asi pana skubyduba poslal k nemu, co rikate?

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 02:11
- Nahlásit

argosek
Jina reseni samozrejme nejaka jsou - me ale momentalne nenapadaji. Psicek je kapitola sama pro sebe. Ti dva psi co 'delal' IE jsou ted fakt v poho. Mohlo jit o svetly pripad. To nepopiram. Take vim ze na Eichlera jsou nejake negativni ohlasy ale i pozitivni. To plati i u RD. Sama vsak vim ze ne vzdy se prace se psem podari. Napravy jsou totiz o odhadu a intuici- a nekdy to nevyjde. Na jednoho psa plati jedna metoda na jineho jina. A kazdy nejakou tu metodu uprednostnuje. Take ta metoda musi sednout tomu majiteli psa aby v ni pokracoval. To take muze byt duvod negativnich ohlasu. Clovek by se mel i nad timto zamyslet. Tim se vlastne vracim k psickovi. Nevim jestli to je jeho cilem, ale clovek je pod naporem jeho rejpani ... nucen zapremyslet. Je dost nechutny hajzlik ale v nekterych vecech ma pravdu. Jenze docilit neceho jak by to psicek chtel nejde- je to nerealne. Mam pocit ze nas hodne psicek zblbnul- uz ho vidime vsude a za kazdym novym nickem. Neni to uz ctihomam?

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 07:21
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
IE je Internet Explorer, ne Ivo Eichler, aby bylo jasno .

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 07:30
- Nahlásit

kachna_
fakt jo?

argosek
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 11:34
- Nahlásit

Dagmar Fišerová

Ti dva psi co 'delal' IE jsou ted fakt v poho. Mohlo jit o svetly pripad.

tak jsem to nemyslel, urcite jich uspesne udelal spousty. jen me udivilo, na zaklade ceho si vytvarite to poradi.

Je dost nechutny hajzlik

to je pomluva.

Mam pocit ze nas hodne psicek zblbnul- uz ho vidime vsude a za kazdym novym nickem

spolecne s panem bendou jsou takovymi shakespeary kynologicke diskuze. tak jako anglicky tento dramatik ve svych hrach vystihl sirokou skalu lidskych charakteru, tito dva ve svych "falesnych" zadostech o radu vystihli primo citankove mnoho rysu zadosti skutecnych.

argosek
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 11:38
- Nahlásit

Dagmar Fišerová

Jina reseni samozrejme nejaka jsou - me ale momentalne nenapadaji

pokud vas nenapada jine reseni nez jit to zkusit za eichlerem, pak za desenskym, a kdyz to nepomuze tak za dostalem, tak to je docela smutne . ja si uprimne myslim, ze nez takovehle reseni by skutecne bylo lepsi, kdyby pan skubydu nejdriv zajel na navstevu za panem psickem, cestou by se moh stavit treba u pani ebony a pak uz by nikam jinam nemusel.

Dante
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 13:18
- Nahlásit

... ošetřila by ho nejbližší PL, event. traumatologie

skubydu
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 15:02
- Nahlásit

no zkusím asi prvně toho Eichlera, mám ho nejblíž. No a když to nebude ono tak zkusím Desenského, toho mám o kousek dál.

Jinak tady vládne dost velká paranoia .. nechápu sice proč, ale mě z toho klidně vynechte

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 15:03
- Nahlásit

argosek
mno napadlo me i jine reseni: najit normalni cvicak. Jenze jaky? To poradi dotycnych panu je s ohledem na reference- tak jak si myslim. No mozna i podle nejmensiho zla. Nebo jinak: od nejmensiho magora? No lze to pochopit z ruznych uhlu. Magor nemusi byt v tomto kontextu hanlive. Clovek asi musi byt trochu magor aby se zabyval problemovymi psy. Magor ale ocat pocat. Musi totiz pouzivat mozek a nehonit si jen sve ego.
Jet k psickovi? To by musel vedet kam. A Ebony me neprijde hloupa- naopak. No mozna to ani neni uplne spatny napad poslat ho se psem za Ebony.
A hajzlik neni pro psicka hanlive- vzdyt to tak chce. Urcite mu to udelalo obrovskou radost.

Cesmina
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 15:24
- Nahlásit

skubydu
Me docela sedli zde http://skola.kynolog.cz/ . Prvni kteri i aspon trochu pomohli a rozhodne neublizili pejskum...
Predtim jsem byla u Desenskyho a u Biluse a oboje stalo stejne za prd i kdyz trochu jinak.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 15:30
- Nahlásit

Cesmina
no tak už jsem podezíravá a nevěřim ničemu co kdo kde o sobě napíše,ale vypadá to docela dobře,se mi líbí to móře aji..

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 15:51
- Nahlásit

Cesmina
To neni spatny napad. Je to tym lidi a cert by v tom kdyby se mezi nima nenasel clovek co by pomohl. Nevim vsak do jake miry maji zkusenost s agresorem ale zkusit by to mohl tam.

skubydu
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 15:52
- Nahlásit

Cesmina
Me docela sedli zde http://skola.kynolog.cz/ . Prvni kteri i aspon trochu pomohli a rozhodne neublizili pejskum..
tak to zní zatím úplně nejlíp. Konečně něco co se dá použít

Díky

žanda
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 15:56
- Nahlásit

Já za sebe jen doporučuju nebrat všechny rady úplně slepě a chce to věřit trochu svému úsudku,protože ten kdo zná svého psa jsem já....i když mi druzí radí sebelíp..........
moje zkušenost...

skubydu
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 16:13
- Nahlásit

žanda
no už mi lidi říkali že mu nerozumím a trestám ho až moc a ne dobře. Je moc divoký nebo paličák. Musím ho napřed pochopit. Zatím je to takové, že přežíváme vedle sebe. Kámoš má ČSV a to je taky drsný divoch ale poslouchá ho na slovo. Je vidět, že ho bere. To se u nás říct nedá. Je to boj. On se snaží mi radit ale moc často se nevidíme a tak to zkouším. Většinou to končí "melou". Říkal, že budu muset začít od začátku. To sice nevím jak, ale snad to půjde.

Cesmina
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2010 16:24
- Nahlásit

Dagmar Fišerová

Bradáč (kterému říkám za jeho zády Knírač) mi přišel poměrně věruhodný a nějaké zkušenosti - podle jeho slov - s agresory má. Já tam byla s kamarádem na jednom víkendu a pak jsem se po domluvě ubytovala zrovna, když probíhal nějaký jiný výcvikový týden. I když se mi moc nelíbí jeho filosofie za každou cenu chválit jak lidi tak psy, celkově jsem byla spokojená. Nějaký kladný přínos pro mě určitě měl. Časem se pravděpodobně ubytuji zrovna v termínu nějakého výcviku, abych mohla očumovat a nebo se i aktivně zůčasním.

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 30 . 31 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání