Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Pan Viktor Dostál???
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 30 . 31 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 14:29
- Nahlásit

denyk
a hlavní straně Vondráčočková...že by spolu měli techtle-mechtle?
twe kerá????? stařší nebo mlačí????? at víme koho pomlouvat a nešíříme poplašný zprávy

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 14:46
- Nahlásit

denyk
Tohle mi nemůžeš dělat!!!!! Tohleto.
Vysoký chlapi ... hmmm ... jsi mi rozhodila soustředění při pracovním procesu.
Teď nebudu moct ani usnout!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 14:52
- Nahlásit

Vlčáčková
Teď nebudu moct ani usnout
jsi mi rozhodila soustředění při pracovním procesu.
ty spíš f práci?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 14:53
- Nahlásit

davidkova renata
Jak kdy. Ale z tohodle nebudu moct spát ani doma. Možná ani zítra. Kurnik, jestli já Ti nevyškrábu očka!!! Konkurentko.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 14:55
- Nahlásit

Vlčáčková
Konkurentko
f klidu!!! sim tě dle popisu je to alfasamec jak vyšitej,tak prostě f pohodě zvládne vobě ne? šak my žencký se už nějak domluvíme,beztak ho chcem použít jen na TO ne? já teda domů nic takovýho nechci!!!!!!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 15:02
- Nahlásit

davidkova renata
Že je alfasamec ještě neznamená, že je na TO dobrej. Takže bacha, abychom se nenaběhly.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 15:19
- Nahlásit

Vlčáčková
Že je alfasamec ještě neznamená, že je na TO dobrej
hele tak to zisti,at se nenamáháma zbytečně,já mušim něco dělat,pááá

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 15:38
- Nahlásit

Psíček
Tak v tomto ohledu jsem nikdy problém neměl, dokonce jsem většinou stačilo, že jsem jen přišel.

davidkova renata
dyk jí zrušili né??
Nezrušili, tadyk je furt . Akorát se teda menuje Coop jednota

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 16:16
- Nahlásit

davidkova renata
OK. Mám synovce v Liberci. Pošlu ho na výzvědy a dám vědět.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 21:48
- Nahlásit

Psíček
máš opravdu zajímavá kritéria...
Moje kritéria jsou moje věc.
já jsem taky došela vysokej a to věř, že bys neusla teda hodně dlouho
Ano? Vzhledem k tomu, jak domýšlivě se zde projevuješ ... nevím, nevím.

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 22:00
- Nahlásit

Vlčáčková
to věř, že bys neusla teda hodně dlouho
. Jo, tomu věř, nekecá

Indy
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 22:00
- Nahlásit

denyk
Tak mi zrovna psala známá, že Viktor je v Květech
Tak jsem byla ve dvou trafikách, a květy jsou vyprodaný. Safraporte, jsem si to chtěla vystřihnout, nechat od něj podepsat (pakliže by mi to vůbec podepsal páč já jsem jedna z těch, co bez dovolení opustila tábor) a vyvěsit v obýváku. Pročpa jsi to tady takhle vykřičela!? Jste mi to vykoupili a já teď budu nešťastná!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 22:07
- Nahlásit

Indy
proč jsi opustila tábor? ptám se vážně, neznám ho.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 22:26
- Nahlásit

Psíček
Pročpak Ti, erotoPsíčku, Indy foukla bez dovolení z tábora?

Indy
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 22:26
- Nahlásit

kejtlin
No, protože ten chlap je totální kretén, egoista a paranoidní debil, Týdenní výcvik: výcvik 2 x denně cvičili vždy 2 hodiny v kuse. Začalo se vždycky v kruhu - bylo tam asi 50 psů a prvních 20 minut jsme se snažili, aby všech těch 50 vystreslých pejsků sedělo u pravé nohy psovoda (předpisově, žádné polehávání, přesedání apod.) a koukalo do středu kruhu (žádné ohlížení, sledování okolí, očichávání trávy), bez štěkání nebo jiných projevů. Už tohle byl záhul! Když si totiž jeden pejsek zaštěkal, přidali se další tři a když se podařilo uklidnit toho prvního, dalších 12 už zas nesedělo... prostě pakárna.
Výcvik nebyl výcvik, ale tvrdá drezura - sedni, lehni, vstaň, furt dokola třeba hodinu. Pak jsme museli všichni natrénovat dva druhay otáček - jedné říkal obrátka, druhé otočka a běda, jak se někdo obrátil místo otočil...
Vydržela jsem to od neděle do pátku, kdy si stoupl před všech těch 50 lidí a přečetl nějakej mail, kterej ho hanil. Z kruhu si vytáhl jednu nešťastnici, který tvrdil, že to napsala ona, a že von to pozná... pak následovalo pranýřování této nebohé slečny, která evidentně nic neposlala. A pak ještě prohlásil, že moc dobře ví, kteří z nás jsou ti, co přijeli na jeho exkluzivní výcvik, jen proto, aby škodili.
Ten den jsme nějak nedokázali posadit všech 50 psů ke svým pravým nohám a s čumáčkem natočeným do středu, tak ten kretén rozeštěkal svý psy, ti začali jančit a rozeštěkali všechny psy okolo a kdybychom je neměli na vodítkách, tak to přežije snad jenom ten loser dostál. No a k tomu prohlásil "Jestli mě ještě někdy neposlechnete, tak vám tohle udělám, až budete mít svý psy na volno, to se teprv budete divit, co dokážu!".
A to už byla poslední kapka. Tak jsme se s kamarádkou dohodly, že to balíme a jedeme domů. Po výcviku jsme za ním přišly, že mu děkujeme a že se loučíme a odjíždíme. A on na to: "Prosím??! Tohle není žádná akce, ze který si člověk může odjet, kdy se mu zachce! Akce končí v neděli a vy tu do tý doby zůstanete!" A pak ještě dodal, že hlavní brána je zamčená, a že se odtamtud stejně nedostaneme.
Tak jsme počkaly na tmu a utekly zadem přes plot Ale měly jsme bobky, že na nás pošle svý psy, protože von by toho fakt byl schopnej!!!

Buď ráda, že ho neznáš!

Indy
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 22:28
- Nahlásit

Vlčáčková
Pročpak Ti, erotoPsíčku, Indy foukla bez dovolení z tábora?
No, kdybych věděla, že Psíček je Viktor a Viktor Psíšek, tak bych nezdrhla, ale on to tam tajil

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 22:31
- Nahlásit

Indy
A jak jste dostali přes plot ty psy?
To byla bojovka! Horší než ruskej pionýrskej tábor.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 22:32
- Nahlásit

Indy
Jak to? V čem by byl rozdíl?

Indy
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 22:36
- Nahlásit

Vlčáčková
My tam měly ještě štěňata - asi 5měsíční, takže nějakejch 20 kilo, a to se dalo. Jedna přelezla, druhá podala psy a batohy a pak přelezla druhá My jsme holky šikovný a našly jsme kus plotu, kterej byl jen asi 1,5 metru.

kejtlin
Jo ještě - první den odjelo několik lidí - hlavně ti, kterým dostálovic parchanti pokousali jejich pejsky a pak ti, co prohlásili, že když se tam takhle psi perou, že tam nezůstanou... Pak další den ještě někoho vyhodil (protože dotyčný měl třeba moc otázek nebo si třeba dovolil nesouhlasit). A pak až my dvě.
Kdybych tam jela teď, tak odjedu po 20 minutách, ale před 2 lety jsem toho o psech věděla naprostý kulový No jo, chybama se člověk učí

Indy
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 22:38
- Nahlásit

Vlčáčková
Jak to? V čem by byl rozdíl?
No přece v tom, že by Viktor nebyl Viktor, ale Psíček!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 22:38
- Nahlásit

Indy
twe vyčerpávající popis je todle vůbec možný???
jako mě kruhofka nedělá problém,ten by nastal v momentě kdyby chtěl aby pes seděl u pravý nohy..tak to byl byl mazééééc,zejména otočky a obraty by poněkud komplikovaly situaci.. jako výýborný,díky za zprostředkovaný zážitek,úpe to vidim v barvách

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 22:41
- Nahlásit

Indy
A nebylo snazší ten plot rozplést? Tedy byl-li z pletiva. Tak toho nočního bobříka odvahy bych chtěla vidět.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 22:44 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Viktor je v Květech

promiňte , promiňte takhle vytržený to vypadá naprosto, naprosto dokonale

pomooooooooooc, pláču tady do klábosnice

edit - nemohli bychom to používat jako nějaký tajný heslo. něco ve stylu:

"tady poštolka, tady poštolka, orle slyšíš mě??"
"tady orel, poštolko, slyšim Tě! Viktor je f květech!Opakuji, Viktor je f květech!"

Indy
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 22:45
- Nahlásit

davidkova renata
Hele, tahle zkušenost je fakt nepřenositelná, to se musí zažít! Fakt gulag nejvyššího kalibru!
A největší prča byla to, že jsme spali v chatkách, který a byly asi pro 6 lidí. Já měla štěstí, v naší chatce bylo jenom 7 psů, ale byly chatky,kde bylo třeba psů 9 a z toho se třeba 3 nesnesli, takže v noci rvačky a totální bugr, lidi nevyspalý, buzerace na place, netekla teplá voda a do toho klan dostálovo fanynek šířil dobrou náladu jako jehovisti ... Takovej docela slušnej výcvik přežití!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 22:46
- Nahlásit

PetraK
booože ty máš dost,tak je Viki kvjetinový dítě no a co?? háro na to má ne?

Indy
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 22:47
- Nahlásit

Vlčáčková
No, vono by to asi šlo rozplést, jenže my jsme musely počkat na tmu a nemohly si svítit ani baterkou, aby nás neviděl... ty jo, to byl adrenalin, lepší než bungeejumping!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 22:51
- Nahlásit

PetraK
tady poštolka, tady poštolka, orle slyšíš mě??"
"tady orel, poštolko, slyšim Tě! Viktor je f květech!Opakuji, Viktor je f květech!"

blbááááááá mooooc ))))))))))))))
Indy
do toho klan dostálovo fanynek šířil dobrou náladu jako jehovisti ...

ty mi dáváš)))) vo těch chatkách už tu někdo psal.. ofšem teplá voda by mi nasrala věřim ,že je to nepřenosný,jen nechápu že někerejm lidem to zřejmě příde jako normálńí jsem trošku konfliktní povaha tak mi asi nebude dopřáno si to prožít,ale bud si jistá,že na to budeš vzpomínat eště v domově důchodců a to se vyplatí, Bobe ))))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 22:53
- Nahlásit

Indy
tak to je dost velkej mazec, se tomu směju, ale asi by mi nebylo fajn tam bejt, naprosto to chápu.

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 22:54
- Nahlásit

Viktor je v Květech
a jsou to konečně ty co se dávaj na hrop????

Indy
hezkej popis akce, já měla tu čest před 4 lety a vidím že za ty dva roky žádnej posun...no možná jo...k horšímu

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 22:56
- Nahlásit

davidkova renata
tak je Viki kvjetinový dítě no a co??

no to bezpochyby - dyk jinak se to vysvětlit ani nedá : pomoct, pomoct, fakt mě to rozebralo, to sem neměla číst, neměla, tetkon dneska neusnu, páč se budu řehtat až do rána bílýho.

blbááááááá mooooc

mě ta větička rozplákala, mám tetkon v klábosnici mokro

a doufám jen, že to Hároš čte, páč prej hjůmor může i zabít

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 30 . 31 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání