| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 11:58
- Nahlásit
Biluška
za pět minut stojí u té brány policejní komando a za další půlhodinu odvádějí Dostála v poutech
Hele, někdy je chladná hlava lepší než ukvaponé jednání. Jestli je takový, jak se tu vytahoval a Tys potvrdila, tak Ty policajty by bylo lepší vynechat a upoutat si ho někam samy. Né?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 11:59
- Nahlásit
Vlčáčková
No a já bych úplně normálně vylítla jako správnej cholerik, něco roztřiskala, vyslovila několik slov, která tady nikdo nezná, povyhrožovala rozbitím huby a podpálením auta, ... a pak bych třeba zkusila zavolat ty policajty.
Nejsem cholerik, nevyhrožuju, nerozbíjím... buď prostě odejdu, nebo chci pomoc a chránit
A auto odřený nemám tagže bych žádnou bránu neprojížděla
Psíček
Prosím tě di rači obědvat
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 12:00
- Nahlásit
Psíček
Konečně nekecáš a napsal jsi nám, jaká jsi.
To tu píšu pořád. Jen Ty to pořád nechceš brát na vědomí.
A neprovokuj, nebo se Ti přihlásím do kurzu a vezmu s sebou podobné nepřizpůsobivé jedince jako jsi Ty. To by byla korida! Mě už by pak jen stačilo chodit s foťáčkem...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 12:01
- Nahlásit
kejtlin
kdybysme ze sebe dělaly idioty
To by nám v zásadě nemuselo dělat žádný problém
Vlčáčková
tak Ty policajty by bylo lepší vynechat a upoutat si ho někam samy. Né?
Prosim tě, ty dnešní chlapi beztak nic nevydrží Bysme s ním měli akorát starosti a pak bysme ještě museli někam odklidit mrtvolu aš by nám eksnul na infárkt
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 12:01
- Nahlásit
Biluška
nebo chci pomoc a chránit
A to jako chceš po našich policajtech, jo?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 12:03
- Nahlásit
Vlčáčková
A to jako chceš po našich policajtech, jo?
Většinou ne, ale opčas mám takovou slabou chvilku
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 12:05
- Nahlásit
Biluška
v odklizení mrtvoly bych problém neviděla-máme dost početný smečky
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 12:05
- Nahlásit
Biluška
Bysme s ním měli akorát starosti a pak bysme ještě museli někam odklidit mrtvolu
A neměli. Já mám hrabavé psy. Kromě toho by se dal taky použít jako žrádlo pro naše miláčky.
Úplně nejjednodušší by bylo nechat ho tak, neb infarkt není druhem vraždy. Nikdo by na to nepřišel.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 12:16
- Nahlásit
kejtlin
Jsem koukla na propozice na dvacáté jubilejní soustředění. Sme předem vyloučený Páč tam píše, že se nesmí zúčastnit hárafky, jedinci s vyblokovaným socijálním chováním a záměrně asociální či agresivně vedení jedinci
Akorát nepíše essi se to týká jen psů, nebo i majitelů
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 12:32
- Nahlásit
Biluška
To by tam hlavně nesměl on. Takže tak horké vůči majitelům to asi nebude.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 12:35
- Nahlásit
Psíček
Fatě Morganě to vyřídím, když jí tu potkám.
Ach jo. Jak vymluvit schizofrenikovi s několika nicky, že jich ostatní taky nemají víc?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 12:37
- Nahlásit
Psíček
Ty ho znáš? Nebo zase jen tak špiníš a pomlouváš lidi?
Prosím tě nech už toho a pojď radši na koprofku . Je z domácího kopru,dostala jsem ho od sousedky
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 12:40
- Nahlásit
Psíček
Neříkal o něco výše, že kolegyně nerozumí srandě? Najednou nerozumíš taky, viď, když se Tě to týká.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 12:50
- Nahlásit
Biluška
tak to nemáme šanci, i když jedinci s vyblokovaným socijálním chováním a agresivci se stanou asi z každého účastníka tábora nebo prodlouženého víkendu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 12:58
- Nahlásit
kejtlin
tak to nemáme šanci, i když jedinci s vyblokovaným socijálním chováním a agresivci se stanou asi z každého účastníka tábora nebo prodlouženého víkendu
Aha. Tak třá proto nechce, aby tam takový už přijeli. Že by nebyla vidět ta jeho práce
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 13:01
- Nahlásit
Biluška
Aha. Tak třá proto nechce, aby tam takový už přijeli, Že by nebyla vidět ta jeho práce
si na to kápla
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 13:11
- Nahlásit
Biluška
Úplně normálně bych okamžitě zavolala policajty - drží mě tu násilím, nechce mě nechat odjet, vyhrožuje mi, že na mě poštve psy... ty woe, v tu chvíli by měl na triku tolik paragrafů, že by se nestačil divit chlapec.
Nejsme příbuzní?
|
Indy
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 13:46
- Nahlásit
Biluška
Mě někdo říct, že hlavní brána je zamčená a nedostanu se odsud dřív jak v neděli tak za pět minut stojí u té brány policejní komando a za další půlhodinu odvádějí Dostála v poutech
Hele, my jsme tam podepisovali nějakej papír, kde bylo napsáno, že: 1) nesmíme opustit areál před koncem akce 2) jakékoli zranění našeho psa způsobeném kýmkoli či čímkoli je jen naše vlastní vina a nemáme nárok na žádné odškodné...
Mělo to asi 10 bodů a bylo to drsný. A mělo mě to varovat. Jenže - mě to doporučila kamarádka a říkala, že je to sice tvrdý, ale pro psa naprosto ideální. A byla jsem blbá, to jo. Teď okamžitě odcházím, když natrefím na kynologa, kterej mi jen trochu nesedí!
No co, zkušenost. Indiánek to přežil bez šrámů a psychickou újmu nás obou jsme přestáli.
Hele, jeďte tam někdo! Je to fakt pr*del!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 13:54
- Nahlásit
Indy
podepisovali nějakej papír, kde bylo napsáno, že: 1) nesmíme opustit areál před koncem akce 2) jakékoli zranění našeho psa způsobeném kýmkoli či čímkoli je jen naše vlastní vina a nemáme nárok na žádné odškodné...
a hláška vod fajky že čék vydrží dva dny bez jídla mne nadchla ,okamžitě tam přihlásim gerdu ..akorát mušim nenáááápadně bo vona uš tam jednou na víkend kdysi byla a vod tý doby má nějakou psychiatrickou diagnosu )))))))
já bych jela a holky taky ,ale myslim,že by nás nevzal..bez prdele..problém by nastal už v momentě kdy by chtěl podepsat podobnej blábol,já bych to nepodepsala a von by mě tam bez toho nevzal.ale su vděčná účastníkům zájezdu za popisy situací a zážitků ,je to fakt neuvěřitelný ,že mu něco takovýho vůbec může projít víc než jednou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 13:54
- Nahlásit
Indy
Hele, my jsme tam podepisovali nějakej papír, kde bylo napsáno, že: 1) nesmíme opustit areál před koncem akce 2) jakékoli zranění našeho psa způsobeném kýmkoli či čímkoli je jen naše vlastní vina a nemáme nárok na žádné odškodné...
Na tohle se nedá říct než "komu není shůry dáno...."
Asi mám jiný smysl pro humor.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 14:14
- Nahlásit
Biluška
Asi mám jiný smysl pro humor.
ale no tak! nebudte jak kopírovači ,ty taky dělaj že najednou nechápou ..fakt je,že vidět bych to chtěla zrovna jako nijagárský vodopády,grantkaňón,sedmej dif světa a tak..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 14:41
- Nahlásit
Psíček
Dáme tam svatepku ni
jasnééé ,se klidně fsadim,že to eště neviděli totok
hele ale doufám,že nás zapíšou do nějaký knihy zázračný!!! nerada bysem přišla zkrátka
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 14:59
- Nahlásit
Jako fakt?
Lidi vážíte si sami sebe někdy?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 15:08
- Nahlásit
Psíček
No tak ty zrovna s vážením problém fakt nemáš.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 15:18
- Nahlásit
Á koukám, tady se to fakt rozjelo...a ty neuvěřitlné zážitky z tábora .
To by stálo za to tam poslat nováky se skrytou kamerou
Já Květy koupila, je tam vyfocen jak jinak než v maskáčích a jak se líbá s tou svojí vLajkou....chudák pes . Nechápu proč je tam ta vLajka focená s vodítkem když je tak poslušná
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 15:19
- Nahlásit
to jako fakt někdo podepíše????
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 15:24
- Nahlásit
impact
makrel
hele my už sme třeba moudřejší, ale ti co tam jeli, když podepsala většina i když třeba rozpačitě , někteří možná ani pořádně nečetli, pod vlivem jsme na psím pobytu bude to fajn nic zlýho netuše, podepsali i ostatní co třeba byli na pochybách
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 15:29
- Nahlásit
kejtlin
no asi jo, možná v 16 bych to ještě taky podepsala.Kdo ví...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 15:33
- Nahlásit
kejtlin
makrel
Lidi už toho podepsali ... když si s nimi někdo dal tu práci. A byli dospělí.
kejtlin má pravdu, že asi měli před sebou představu radovánek se psy a tohle brali jen jako pojistku pořadatele proti nenadálým událostem. Myslím, že by takováhle akce měla být pojištěna pořadatelem, protože možnost úrazu psa je tu dost vysoká.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2010 15:36
- Nahlásit
Psíček
K tomu hromadnému pomlouvání: každý soudný člověk pozná, která informace je relevantní a co je jen volné tlachání na dané téma. Čemu z toho Ty říkáš pomluvy?
K tomu, cos mezitím smazal: Ty máš víc nicků. Netvrdím, že všechny jsou či byly zdejší.
Psíček je tak hezká přezdívka. Tenhle Psíček se ale snaží každého jen pokousat. Pročpak? Vlk v rouše beránčím, viď? Je dost smutné, jak obsah příspěvků odporuje milému nicku.
|