Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Pan Viktor Dostál???
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 30 . 31 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 22:58
- Nahlásit

Fajka
a jsou to konečně ty co se dávaj na hrop

no mohli by ho tam nějak dekorativně zakomponovat a kolem krčku mu dát cetli s nápisem: Spi slatce

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 22:58
- Nahlásit

Indy
Tak to asi nebude jediné místo bez teplé vody. Chodila jsem do školy, kde taky netekla teplá (jen v létě, když se v hadici přes střechu ohřála). Sprcha byla přibitá na strom skoro před hlavním vchodem, neměla žádné stěny - zato krásný výhled na blízké sídliště a nemocnici.
Pak jsem byla ještě párkrát v takovém zahraničí, že jsem byla ráda, když jsme nějakou vodu na umytí někde potkali.
Takže mě by tohle tedy nerozčílilo.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 23:01
- Nahlásit

PetraK
a jsou to konečně ty co se dávaj na hrop

no mohli by ho tam nějak dekorativně zakomponovat a kolem krčku mu dát cetli s nápisem: Spi slatce

můžem mu udělat pochřep u nás na foře))))) bych řekla že příde hodně lidůch
Fajka
napiš taky něco at mám zejtra co číst,má bejt hnusně...

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 23:05
- Nahlásit

davidkova renata
můžem mu udělat pochřep u nás na foře
a napíšem mu épytel?
vemu si kolem krku bójku

Psíček
co konkrétně mu tedy závídíte.

ty Květy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 23:12
- Nahlásit

PetraK
vemu si kolem krku bójku
ale dyš se budem potápět tak vám to nepé
PetraK

ty Květy

úúúúúúúúúúplně blbáááááááááááááááá ))))
snad už dá psisko konečně pokoj

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 23:12 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
Spi slatce
ještě chybí až na věky

Psíček
jeho nekonečný sebevědomý

davidkova renata
bych řekla že příde hodně lidůch
no já přindu na tuty bo bych si u toho krásně zvesela poplákla

napiš taky něco at mám zejtra co číst,má bejt hnusně...
no to je těžký to se fakt musí zažít páč čék se nestačí divit a jen stojí s votevřenou hubou a nechápe, že něco takovýho je dneska ještě možný
ale třá mě napadlo..... že první den když jsme přijeli tak říkal že jídlo si děláme z vlastních zásob a že komu dojdou tak žáden strach že kousek asi kiláček vod tábora je obchod a hospůdka... no a když se asi 3 den parta lidí domluvila, že si pudou na teplý jídlo (už je nebavil chleba s paštikou) a v době osobního volna se vydali do té hospůdky tak jak kráčeli z tábora tak je vodvolal zpátky (po třech dnech výcviku už měli šicky přivolání na jedničku- lidi né hafani) no a výslech kam že jako jdou ..oni že do hospody na jídlo a on že čék vydrží bez jídla snad tejden bo co a že do konce tábora zbejvaj už jen dva dny! Dal jim zákaz a nesměli nikam
no jinak sem byla taky mezi těma hříšníkama bo mě pes neuměl odložení nevydržel dost dlouho sedět, a furt dokola 2 hodiny sedni lehni vstaň... aby jo dyž to bylo 5 měsíční štěně že

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 23:22
- Nahlásit

Fajka
čék vydrží bez jídla snad tejden
Tak já tedy tak tři hodiny!!!! Z toho plyne, že bych fuehrerovi odešla do tý hospody.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 23:22
- Nahlásit

davidkova renata
ale dyš se budem potápět

součástí pohřbu bude aji vodní pólo? beru tedy i ploutef a šnorchla.

už dá psisko konečně pokoj
to záleží na tom, esli pude pro ty Květy a hlavně aby vzal teda ešče jedny taky pro tchýňu

Fajka
ještě chybí až na věky

to se počítá samo s sebou. Ámen

jeho nekonečný sebevědomý
pani, esli můžu, tak bych si dovolila takovou jednu maličkost podotknout. U tohoto pána si, prosím neplést, hloupost se sebevědomím.

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 23:24
- Nahlásit

PetraK
pani, esli můžu, tak bych si dovolila takovou jednu maličkost podotknout. U tohoto pána si, prosím neplést, hloupost se sebevědomím
no já si to nepletu to si plete evidentně on

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 23:25
- Nahlásit

Fajka
po třech dnech výcviku už měli šicky přivolání na jedničku- lidi né hafani)

seš hrozná stračena

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 23:25
- Nahlásit

PetraK
aby vzal teda ešče jedny taky pro tchýňu
si geniální!!!!! pošlu tam svoju tchýňu s jejím šibákam a zabijem dvě mouchy jednou ranou
šibák to přežije ten je totiž nesmrtelnej

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 23:26
- Nahlásit

Fajka
no já si to nepletu to si plete evidentně on

aha, tož to jo, sem se právě divila.
No lidská hloupost je bohužel neomezená a v tomhle případě dost nabobtnala.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 23:28
- Nahlásit

Fajka
pošlu tam svoju tchýňu s jejím šibákam a zabijem dvě mouchy jednou ranou
šibák to přežije ten je totiž nesmrtelnej
¨

takže to nebude výcvikovej, ale vyhlazovací tábor. jo?

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 23:29
- Nahlásit

PetraK
, ale vyhlazovací tábor. jo
ano ano

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 23:34
- Nahlásit

Fajka
ano ano

dobře, jdu tedy trhat Květy, aby bylo dost na pohřep

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 00:17
- Nahlásit

Psíček
těmi psy něco zkuste

můžem jít trhat s hošíčkem Květy?. Trhat rukáf neumíme - jen maximálně omylem, ale ty Květy by nám jít mohly.

jste ostudy.

někdo halt toho černýho petra odskákat musí.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 00:18
- Nahlásit

PetraK
Mohla bych tam taky nějaké jedince umístit?

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 08:07
- Nahlásit

Indy
A pak ještě dodal, že hlavní brána je zamčená, a že se odtamtud stejně nedostaneme.
Tak jsme počkaly na tmu a utekly zadem přes plot

Promiň, nic proti tobě, ale dost mi to potvrzuje jaký typ lidí jezdí na tyhle akce pořádané Dostálem, Rudíkem a podobnými.

Mě někdo říct, že hlavní brána je zamčená a nedostanu se odsud dřív jak v neděli tak za pět minut stojí u té brány policejní komando a za další půlhodinu odvádějí Dostála v poutech

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 08:17
- Nahlásit

PetraK
Kurňa, proč já tahám děcka až do Osvětimi Sem sme to měli blíž a mohli sme to vidět naživo

All co tam byli, Fajka, Indy a pod...
Napadlo vás něgdy, že existuje trestný čin "omezování osobní svobody"? . Ty bláho, mě gdyby někdo zabránil jít na oběd tak je v těch poutech za deset minut a ne za půl hodiny

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 10:08
- Nahlásit

Psíček
píšou to v zásadě stejný typy lidí, co pěly ody na Rudika svýho času ..
sem nikdy na nikoho žádnou chválu nepěla

Biluška
Napadlo vás něgdy, že existuje trestný čin "omezování osobní svobody"? . Ty bláho, mě gdyby někdo zabránil jít na oběd tak je v těch poutech za deset minut a ne za půl hodiny
no tak já bych bývala odjížděla hned ten večer co jsme přijeli ale zůstala sem čistě ze zvědavosti jestli se to zlepší a bylo to jen počáteční bububu nebo to ještě vygraduje
všem vřele dopručuju, zážitek na celej život vopravdu :
Matrijál pro chocholouška jak vyšitej...

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 10:28
- Nahlásit

Fajka
všem vřele dopručuju, zážitek na celej život vopravdu
Bysem jela hned . Ale mám obavy, že 1. bych s nervama nevydržela a vystříkla bych hned po pěti minutách. 2. bych byla ihned vyhoštěna neb Puma či Getka by napadly a nejspíš zabily jeho vzácného lajáka. 3. nemám ráda chleba s paštikou, jsem rozmazlená a chci teplé jídlo (ideálně takové, které nemusím vařit )

LucieS
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 10:34
- Nahlásit

Indy
hezkej popis akce, já měla tu čest před 4 lety a vidím že za ty dva roky žádnej posun...no možná jo...k horšímu

Tak koukám, jak to graduje, já byla před 6 lety a to bylo všechno ještě jakž takž normální, až na pár výstřelků. Opouštět kemp mohl kdykoliv kdokoliv a na obědy jsme chodili každý den (mladá a blbá jsem tehdá byla, ale tak úplně zase ne, aby mi tohle někdo zkusil zatrhnout).
Ale byl to tehdá ještě jen prodloužený víkend.

Netroufám si představovat, jak to tam bude vypadat za pár let..

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 10:40
- Nahlásit

Biluška
Bysem jela hned . Ale mám obavy, že 1. bych s nervama nevydržela a vystříkla bych hned po pěti minutách. 2. bych byla ihned vyhoštěna neb Puma či Getka by napadly a nejspíš zabily jeho vzácného lajáka. 3. nemám ráda chleba s paštikou, jsem rozmazlená a chci teplé jídlo (ideálně takové, které nemusím vařit
nebud srab a jeď.... uvidíš to je na knihu nebo sfilmování , vytřískáš na tom majlant

LucieS
Tak koukám, jak to graduje, já byla před 6 lety a to bylo všechno ještě jakž takž normální, až na pár výstřelků
no prostě s jídlem roste chuť myslí si že může všechno a podsouvá lidem že to příkoří které jim provádí je jen a jen v zájmu jejich pejsků který tak miluje a který nikdo krom něj nechápe
a když vodjedeš nemáš ráda svého pejska bo pro něj nechceš nic udělat

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 10:42
- Nahlásit

Biluška
pojedem?

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 11:03
- Nahlásit

kejtlin
pojedem?
Jsem v pokušení, myslíš, že nás vezme?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 11:21
- Nahlásit

Biluška
Já bych tu bránu projela autem.
Jednou jsem tohle ječela na ředitele jedné brněnské instituce, že jestli se mi ještě jednou stane, že na zazvonění nikdo nepřijde okamžitě otevřít, projedu jim autem do foyeru. A od té doby se mi nestalo (jak do té doby běžně), že by po zazvonění stál člověk u dveří a nikdo nešel otevřít.

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 11:24
- Nahlásit

Vlčáčková
Já bych tu bránu projela autem.
Proč bych si měla odírat auto? . Gdo mi zaplatí nový lak? . Úplně normálně bych okamžitě zavolala policajty - drží mě tu násilím, nechce mě nechat odjet, vyhrožuje mi, že na mě poštve psy... ty woe, v tu chvíli by měl na triku tolik paragrafů, že by se nestačil divit chlapec.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 11:32
- Nahlásit

Biluška
Úplně normálně bych okamžitě zavolala policajty
No a já bych úplně normálně vylítla jako správnej cholerik, něco roztřiskala, vyslovila několik slov, která tady nikdo nezná, povyhrožovala rozbitím huby a podpálením auta, ... a pak bych třeba zkusila zavolat ty policajty.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 11:33
- Nahlásit

Biluška
PS. Auto už odřený mám, přejela jsem s ním náklaďák.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 11:56
- Nahlásit

Biluška
kdybysme ze sebe dělaly idioty tak by nás mohl vzít, aby posílil řadu svých příznivců.

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 30 . 31 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání