| Autor |
Zpráva |
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 16:46
- Nahlásit
Cesmina
Tam se asi vyplati dojet. Laka to i mne.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 18:55
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Jet k psickovi? To by musel vedet kam. A Ebony me neprijde hloupa- naopak. No mozna to ani neni uplne spatny napad poslat ho se psem za Ebony.
to nevim, proc pisete, toho pana psicka a slecnu ebony jsem myslel vazne. na tomhle foru je slecna ebony, pokud mohu soudit podle psaneho projevu, jediny clovek, ke kteremu bych nekoho poslal.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 18:59
- Nahlásit
žanda
Já za sebe jen doporučuju nebrat všechny rady úplně slepě
100% souhlas
chce to věřit trochu svému úsudku,protože ten kdo zná svého psa jsem já...
to zase si dovolim skoro 100% nesouhlas. nekdo, kdo ma dost zkusenosti se psy, jako je treba zrovna ten vas, mu bude rozumet mnohem lepe nez vy. prave z toho, ze clovek sveho psa vlastne nezna, prameni 90% problemu, co pejsci s lidmi (i kdytz na forech se to prezentuje jako problem cloveka s pejskem) maji.
skubydu
no už mi lidi říkali že mu nerozumím a trestám ho až moc a ne dobře.
presne tak jsi na me jednim ze svych predchozich prispevku pusobil, ale neber to osobne. kdybys videl, kolikrat jsem ja delal lopatiny a stale vlastne delam.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 21:31
- Nahlásit
Já byla taky v Herolticích u pana Bradáče, taky spokojenost ...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 22:10
- Nahlásit
skubydu
víš, nevím co nejvíc řešíš- zda to, že pes neposlouchá, nebo že má na tebe "hubu"- a kdy jí má.....když ho trestáš,nebo když po něm něco chceš.....nebo pořád. I to je důležitý rozlišit a podle toho přizpůsobit i svoje chování k psovi.....a někdy je lepší spíš hodně chválit, než jen pořád nadávat.......a já mám dominantního hafa a i tady se mi osvědčilo hodně chválit, a když trestat tak rychle ,krátce a honem dát povel,který mohl splnit a následně být pochválený......to není návod- to jen konstatuju.
argosek
netvrdím, že někdo neodhadne mého psa lépe-jistě jsou fakt lidi, co hafanům rozumí a stačí jim chvilka, ti maj můj obdiv a tichou závist ) ale je mnoho "chytrých" co mají zajetou metodu a tu uplatňují - bohužel s tím já svou zkušenost mám a hned z prvního cvičáku, .......a ne pokaždé to na mého psa pasovalo.....někdy spíš i kazilo mou "práci" se psem, tak že jsme pak šli jinam.
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 22:13
- Nahlásit
Dagmar FišerováTam se asi vyplati dojet. Laka to i mne
Jsem mela za to, ze jsi sama vycvikarka. Jako rozsirit si obzory?
On to ma vsechno postavene na pozitivni motivaci, uplaceni pamlskama, zduraznovani toho, ze klid a mir zvitezi nad lzi a nenavisti :=))). Hodne zduraznuje i dulezitost toho, neco se psem delat, tvorbu a vyznam vztahu pes a clovek a clovek a pes, hru se psem. Nesouhlasi a nepraktikuje biti psu (jako Biluska) a ani nic nerikal o tech T. sutrech (jako RD). Jeho cilem je radostne poslouchajici pes.
Ma za to, ze ten, kdo chce radit lidem jak se psy, musi s lidmi umet prvne komunikovat (zasadni chyba RD), znalost psu nestaci. S ohledem na to sestavoval i svuj tym.
Mozna mi i vic dal ten vikend, kdy jsem tam byla ubytovana a pozorovala ostatni. Jsem moc rada, ze mi to umoznil.
Myslim, ze bezny vycvikar, by to co hlasa uz mel vlastne vedet. Je to dobry pro beznyho pejskare s velmi peknym pomerem cena vykon.
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 22:21
- Nahlásit
argosek
Psicka jsem psala ustepacne - tam ne. To bylo jen rejpnuti. Jsem rada ze Ebony jste myslel vazne protoze ja take. Jsme se jen nepochopili.
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2010 22:37
- Nahlásit
Cesmina
No tak trochu jo. Ale kvuli te slepe cubine co mam. Myslela jsem ze by slo to plavani ale ackoliv umela plavat tak ted ji to nejde a ja take nesmim do studene vody kvuli kloubum. Hledam pro ni nejakou jinou zabavu. Treba bych se na jejich tabore inspirovala a mozna mi neco doporuci. Clovek se stale uci.
Stopy take nezvlada- umela je ale ma problem i s cichem. A Cihune (te fence) prace chybi. Mam problem i s navigovanim- jsem jeji zrak. Ja s timhle zkusenost nemam.
|
skubydu
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2010 07:57
- Nahlásit
žandavíš, nevím co nejvíc řešíš- zda to, že pes neposlouchá, nebo že má na tebe "hubu"- a kdy jí má.....když ho trestáš,nebo když po něm něco chceš
no popravdě obojí, neměl jsem přes rok čas ho cvičit a věnovat se mu. Tak ho řešil otec a máma a úplně blbě, potom co teď různě čtu a snažím se ho zachránit před utracením. Otce i maminu několikrát pokousal a už je k sobě nepustí. Bylo to moc fajn štěně, ale dost jsme to podělali. Jsem se dověděl že hučí protože se bojí a neví co se po něm bude chtít. Tak to by jsme měli zvládnout napravit i sami. Moc mi ještě nevěří. Beru ho teď hodně do lesa na stopovačce, jak mi radil kamarád a snažím se ziskat znova jeho důvěru. Občas jsem ho trestal kdy jsem neměl, tak se se mnou chce někdy prát. To jsem taky dělal blbě. No mám to na dlouho a bude to asi ještě bolet
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2010 15:34
- Nahlásit
Psíček
to je presmycka pchicek?
|
Smecka
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2010 19:19
- Nahlásit
Psíček
Ahoj.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2010 19:49
- Nahlásit
skubydu
uf, jak to čtu- nelehká situace- to chce fakt někoho,kdo psům rozumí a může ti poradit, nejlépe s tebou pracovat. Vidím to na dlouhou trať a obrň se trpělivostí. Jak z toho mám pocit, pracovat musíš nejdřív hlavně na sobě- a i to sám asi nebude lehké zvládnout,pokud tě někdo nenasměruje, teprve potom můžeš pomoct napravit to pokažené. Nebude to lehké..... první krok, že se snažíš o nápravu jsi udělal- teď se to pokus dotáhnout do konce, pokud to půjde ve zdraví vás všech.
Nezapomeň prosím, že trestat je velmi jednoché, ale mnohdy divy dělá jedna pochvala.............
Držím palce.
|
Smecka
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 14:15
- Nahlásit
Psíček
Jak se máš? Myslela jsem žes umřel.
|
Smecka
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 15:39
- Nahlásit
Mám se dobře, protože leje.
|
Smecka
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 20:28
- Nahlásit
To nám nevadí, hlavně že můžeme běhat a ne se jen ploužit.
|
Smecka
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 21:10
- Nahlásit
Jenže my běháme u kola, abychom se aspoň trochu unavili a to ve vedru nejde.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 21:20
- Nahlásit
Smecka
v tom vedru psy unavi vedro samotne.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2010 13:29
- Nahlásit
Tak kdopak se nakonec přihlásil?
Další "soustředění" u p.Dostála je v termínu 15-19.9
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2010 13:02
- Nahlásit
síček
Pano
|
Indy
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2010 16:25
- Nahlásit
denyk
Hned bych se přihlásila, ale mám smůlu Před dvěma lety jsem mu ještě s kamarádkou z kurzu utekla (doslova a do písmene - počkaly jsme na tmu a pak to vzaly zadem přes plot, aby nás neviděl a neposlal na nás ty svý dvě obludy).
No jo, tenkrát jsem si to pos*ala a teď už mě tam nikdy nevezme
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2010 16:38
- Nahlásit
Indy
počkaly jsme na tmu a pak to vzaly zadem přes plot, aby nás neviděl a neposlal na nás ty svý dvě obludy).
se trochu rozepiš ne,at z toho taky něco máme bo my už sme taky provařený ,tak nás už taky asi neveme
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2010 16:39
- Nahlásit
Indy
To jste ještě dobré. Znám jednoho, před kterým jeho zaměstnankyně po dvou hodinách v práci vyskočila oknem a i přesto, že za komunistů MUSEL mít člověk razítko v občance, že ukončil pracovní poměr - jinak průser, se pro to razítko nikdy nevrátila.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2010 19:52
- Nahlásit
Psíček
panu Dostálovi závidíte nejvíc?
tak já mu nejvíc závidim toho alfasamce co ho za něj vydává teda..co vim od známejch co tudle absurditu absolvovali,tak ten čokl napadne úpa všecko hned poté co to vyleze z auta ,tak to bysem mocinky taky chtěla bo ta moje pitomá nána ne a ne někoho napadat .Pak mu eště závidim ty fajný nápady kdy prej trénuje odložení u rušný silnice ,to mě nenapadlo.. .Pak mu eště závidim ty vlasy essi je teda má jako na těch fotkách na stránkách .No a samosebou mu závidim prachy essi nějaký má ,páč ty já závidim vzhledem ke svý lakotě úpa každýmu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2010 19:55
- Nahlásit
Psíčektoz ja mu zavidim tu aroganci,bo,ja ji nemam,pak mu zavidim to oblbovani lidi,protoze to neumim,pak mu zavidim toho alfa jedinecneho samce a nejvic mu zavidim ty penize!!!!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2010 19:58
- Nahlásit
Psíček
já dostála osobně neznám a nezávidím mu nic, nejsem závistivý člověk.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2010 20:01
- Nahlásit
kejtlinto ja jsem teda hodne zavistivy clovek,jen me stacili ty jeho stranky,skoda,ze neumim tak oblbovat,skoda,kam bych se dnes dostala,ach jo.nemusela bych drit jak bulhar a chodit domu sedrena jak ten cokl a o vikendech delat dalsi praci,takhle bych mohal rozdavat rozumy a byla bych za vodou.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2010 20:06
- Nahlásit
Dámy,
jen bych s dovolením připodotkla, že pokud má Fata Morgana na vedlejším fóru pravdu a Psíček je Viktor Dostál, pak je to tudocela sranda.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2010 20:09
- Nahlásit
Vlčáčková
a Psíček je Viktor Dostál, pak je to tudocela sranda.
hele to mi jako chceš říct,že sem si skorovzala dostála??!!! tomu nevěřim ,myslím,že Psisko není dostál
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2010 20:13
- Nahlásit
davidkova renata
hele to mi jako chceš říct,že sem si skorovzala dostála
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2010 20:14
- Nahlásit
zuzanarosakova
no jo,cizí neštěstí potěší co?!
si ho necííí vzít,má delší vlasy než já!
|