Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Pan Viktor Dostál???
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 30 . 31 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 20:22
- Nahlásit

davidkova renatavemte me sebou,vemte me sebou,rada bych si s tim panem popovidala a zasmala se nad nekteryma hovadinama a ve finale mi rekne,ze cokla taky nemuzu mit,ne?

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 20:27
- Nahlásit

Fajka
tak vám pučím sebou svou čubu, to bude matrijál pro šedyho a pana majstra...
Pucim jim na zajezd ucastniku klidne aj Sadlo. At ma Šedy koho usmernovat umerne svymu veku. To kdyby si na nej mlady moc vyskakovali.

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 20:32
- Nahlásit

davidkova renata
protože by mě hned po první hodině asi zavřeli za ublížení na zdraví.
tak pojed s náma s ympaktem a kejtlin

A na mě si jako nevzpomeneš? Chci jet taky Vezmu s sebou Bagetu. Až dojde na rvačku Bageta kontra Šedy tak sázím na Getku .Dostál bude dost překvapenej až jednou bude platit to šití na veterině on

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 20:34
- Nahlásit

A kdy teda jedeme?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 20:35
- Nahlásit

Biluška
A na mě si jako nevzpomeneš
sem myslela že už tam si a děláš šéfkuchařku
Fajka
ale akita to nebyla prej snad šiba bo co
jo to je možný,prostě něco šikmovookýho
Fifi
Pucim jim na zajezd ucastniku klidne aj Sadlo
se sádlem samo počítáme.kdo by hlídal chatky?!

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 20:45
- Nahlásit

davidkova renata
sem myslela že už tam si a děláš šéfkuchařku
Tak do toho nejdu Anebo jo, ale budu vařit jenom specijálně Dostálovi O zbytek účastníků se nestarám
Připravím mu své oblíbené menu - koprofku, rajskou, dušenou kapustu a na závěr plíčka na smetaně . Fšechno to mám pečlivě natrénované, do tábora se určitě eště zdokonalím a Dostál si pošmákne . Gdyby měl málo můžu přihodit eště špenát, buchtičky se šodó a zlatý hřeb programu - bešamelová omáčka

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 20:48
- Nahlásit

Biluškafuj,jidla ktery moc extra nemusim a muzu se zeptat,ze bud ho chcete nakrknout,nebo at mu je po jidle dobre?

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 20:48 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Biluška
koprofku, rajskou, dušenou kapustu a na závěr plíčka na smetaně . Fšechno to mám pečlivě natrénované, do tábora se určitě eště zdokonalím a Dostál si pošmákne . Gdyby měl málo můžu přihodit eště špenát, buchtičky se šodó a zlatý hřeb programu - bešamelová omáčka
NIC!!! kafe vot Maryšy a i to je na něj moc hogo fogo!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 20:56
- Nahlásit

nemethova5
fuj,jidla ktery moc extra nemusim
To každej . Dostál si mezi nimi zaručeně taky vybere svý "oblíbence" . Mášenkovi tuhle sestavu vařím kdykolif mě nebetyčně nasere . Abych teda došla až ke kapustě tak to už musí být echtgoldprůser a k plíčkům se zatím nedostal, i gdyž má slušně našlápnuto

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 20:58
- Nahlásit

Biluškafuj tajxl!!!!koprovka a dusena kapusta,u me total nenavideny jidlo,to radsi nebudu tyden zrat,hele,tak jsem si to myslela dobre,pekne ho nas.at a poradne nakrnout,hlasuju pro dusenou kapustu,tu bych mu varila aspon tejden.

leyenda
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 21:02
- Nahlásit

davidkova renata
ja ciii taky s vama!!! Muj pes je uplne natsenej, gdys na me negdo rve a zarucene nepusti nikoho do chatky
Ja tomu ani nemuzu verit, ze by byl nekdo tak labilni, aby mu tam nechal psa a odjel, jako, ze by pani ujely nervy a kopla ho nekam, to bych verila, ale toto....

Strejda
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 21:11
- Nahlásit

a gdo nám pak bude nosit chlebíčky a víno do vjezení?
Budu vám vozit chlebíčky a víno. Když podáte detailní zprávu, tak i bábovku.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 21:12
- Nahlásit

Biluška
a k plíčkům se zatím nedostal

a já se tak těšila..
leyenda
ja ciii taky s vama
jistěěěě,pojedte!
Ja tomu ani nemuzu verit, ze by byl nekdo tak labilni, aby mu tam nechal psa a odjel,
vid?? mi to úpa šoklo taky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 21:13
- Nahlásit

Strejda
Budu vám vozit chlebíčky a víno. Když podáte detailní zprávu, tak i bábovku.
pane,Vy jste opjet nezklamal!,ted po volbách se budou rozdělovat zase korejtka,máte speciální přání nebo to necháte na mě?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 21:14
- Nahlásit

leyendaja jen nechapu,jak tam nekdo toho psa muze nechat???nejhorsi prave je,jak jsou zacatecnici a nerozumi tomu,na takovych takovy xsindlove jenom ryzujou z neznalosti,na nas by si takovej radoby vycvikar neprisel.

Strejda
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 21:15
- Nahlásit

davidkova renata
máte speciální přání nebo to necháte na mě?
Nechám to na Vás. Vím, že se můžu spolehnout.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 21:20
- Nahlásit

Strejda
Nechám to na Vás. Vím, že se můžu spolehnout.
ó díky,rozhodně s Váma počítam v diplomacii a myslim,že ministerstvo obchodu by Vám též nebylo cizí vzhledem k dodáfkám do krimu.A abyste se krapet odreagoval od té dřiny,můžete si řádit na ministerstvu kultůry jako bohém
nemethova5
na nas by si takovej radoby vycvikar neprisel.
jenže my tam zas nepojedem

argosek
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 21:23
- Nahlásit

nefritt

Když jsem ho dohnala a vysvětlení po něm přesto požadovala, řekl mi, že Šedy je moc mladej na to, aby zvládnul takovej stres z řízení smečky a ruply mu nervy!!! Ty jeho ruplý nervy mně stály další tisícovku u veterináře, protože prokousnul mýmu psu nohu a podebralo se mu to.

ja nechapu jednu vec - kdyz mu tam jezdi tolik lidi, jakto ze se stale nenasel nikdo, kdo by mu toho sedyho po napadeni nejakeho psa sejmul?
to vsichni jen koukaj, jak jim nejakej pes trha toho jejich?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 21:24
- Nahlásit

davidkova renataale jo,ja tam pojedu s hajanem,at je prdel,hajan uz dlouho nekousal do ziveho,pana dostala by to asi preslo.hele,kdyz tam jedete vsichni,tak ja se taky chcu pridat ne?biluse bude delat vyvarovnu,pro dostala same super jidla!a chci byt u te socializace a vycviku,to bych si vychutnala teda.

argosek
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 21:27
- Nahlásit

nemethova5

slecno nemethova, vy jste tak odvazna.

,na nas by si takovej radoby vycvikar neprisel.

fakt? tak to nejste jen odvazna, ale i zkusena.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 21:31
- Nahlásit

argosek ajako proc,me jen lito tech lidi,jakozto zacatecniku,ze uveri takovym vycvikarum a dost jako naleti,jeste se spise z toho vzpamatovavaji.ne opravdu neprisel,nemam rada arogantni lidi,ktere presvedcuji druhe o svoji pravde,odvazna nejsem,bojim se zubare!zkusenosti nejake mam,ale porad se ucim,klidne i do konce zivota.

leyenda
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 21:45
- Nahlásit

argosekkdyz mu tam jezdi tolik lidi, jakto ze se stale nenasel nikdo, kdo by mu toho sedyho po napadeni nejakeho psa sejmul?
mohlo by to byt treba proto, ze zacatecnik, navic majici problem se svym vlastnim psem, tezko najde odvahu sejmout ciziho psa, nota bene psa pana vycvikare?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 21:48
- Nahlásit

argosek
slecno nemethova, vy jste tak odvazna.
to si piš ,brouku,biluška plánuje plíčky na smetaně a bešamelovou vomáčku! ,to slabá povaha nemůže vydržet!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 21:49
- Nahlásit

argosekjo pane argosek,a jak vite,ze jsem slecna?ze treba nejsem zadana?jinak,prave proto pisu,ze by to chtelo nekoho,kdo je zkuseny a toho sedyho,nebo jak se ten pes jmenuje sejme!ale bohuzel,jak pise pani leyenda,nebo jak jsem psala ja,jsou to samy zacatecnici,kteri maji delat sami co se sebou

impact
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 15:18
- Nahlásit

argosek
ja nechapu jednu vec - kdyz mu tam jezdi tolik lidi, jakto ze se stale nenasel nikdo, kdo by mu toho sedyho po napadeni nejakeho psa sejmul?
to vsichni jen koukaj, jak jim nejakej pes trha toho jejich?

Podle mě proto, že tak dobrý psovod, který by měl takovou reakci, se k Dostálovi nedostane, páč tam dobrovolně nepojede, páč ví, co je to za kreténa.
Dostanou se k němu jen "laici" a ty rozhodně nenapadne sejmout cizího psa. Když neumí sejmout (srovnat) ani toho svýho. Páč proto tam jezdí, ne?

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 16:53
- Nahlásit

Taky jsem mela sto chuti tam jet ale sveho psa bych patologickemu zkazenymu psovi nepodstrcila. Chudak sam lajka. Dostal by mel dostat na papuli. Tyra totiz i sveho psa.
Není problem tam nastrcit jedince ktery Sedyho smete ale ten pes za to nemuze. Moje cuba dostala do late hodne psu, ani jeden nebyl poranen. Jenze Sedy musi bojovat o postaveni ve smecce co ani nemuze byt smecka. Je to cele neprirozene. Musi jednat sam za sebe. Ja fenu vedu a pracujeme na jednom psovi- jako smecka ja to ridim. Dostal nechava ohrozovat sveho vlastniho psa. Kdyz se sveho zastanete a nebo bude mit vas pes nad Sedym tak Dostal odkope vaseho psa. Otoci se to jen proti vasim psum. Vys*rte se na to a nejezdete tam se svymi psy.

argosek
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 16:58
- Nahlásit

impact

Dostanou se k němu jen "laici" a ty rozhodně nenapadne sejmout cizího psa. Když neumí sejmout (srovnat) ani toho svýho. Páč proto tam jezdí, ne?

s tim rozhodne nesouhlasim, nemuzes srovnavat snahu o vychovu s obranou vlastniho psa. kdyz pujdu sejmout ciziho psa, bude mi uplne jedno, jake to bude mit nasledky - jedinym cilem bude ukonceni rvacky, pripadne nasledne vyliti si vzteku na nem a jeho viktorovi.

Kaccka
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 17:07
- Nahlásit

argosek
no jo, jenze ty vis, ze nechat si rezat svyho psa nejakym jinym je spatne a ze ho mas okamzite sejmout. Zrovna minuly tyden jsem slysela cerstvy vypraveni o vikendovce s Dostalem a on to tem lidem co tam prijedou podava tak, ze Dostal = superalfa, Sedy = alfa. A alfa je tam od toho aby rovnal a vychovaval ostatni psy.

Ze je to kravina je vedlejsi, ti lidi mu proste verej uplne kazdy slovo a vzhledem k tomu, ze tam jezdej v naprosty vetsine takovi, kdo by ani doma v parku svyho psa nebranili, tak proste nechavaj Sedyho valchovat ostatni psy a myslej si, ze delaj dobre.

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 17:11
- Nahlásit

Kaccka
kdo by ani doma v parku svyho psa nebranili, tak proste nechavaj Sedyho valchovat ostatni psy a myslej si, ze delaj dobre.
to není snad ani už normální, že tomu někdo věří.

argosek
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2010 17:15
- Nahlásit

Kaccka

no jo, jenze ty vis, ze nechat si rezat svyho psa nejakym jinym je spatne a ze ho mas okamzite sejmout. Zrovna minuly tyden jsem slysela cerstvy vypraveni o vikendovce s Dostalem a on to tem lidem co tam prijedou podava tak, ze Dostal = superalfa, Sedy = alfa. A alfa je tam od toho aby rovnal a vychovaval ostatni psy.

Ze je to kravina je vedlejsi, ti lidi mu proste verej uplne kazdy slovo a vzhledem k tomu, ze tam jezdej v naprosty vetsine takovi, kdo by ani doma v parku svyho psa nebranili, tak proste nechavaj Sedyho valchovat ostatni psy a myslej si, ze delaj dobre.

chapu, ze nekteri lide to tak berou - a muze jich byt i vetsina (treba bych byl stejny), ale nechapu, ze se z tech davu, co mu tam jezdi, nenasel aspon jeden, ktery by zasahl.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 30 . 31 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání