Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Soudce množitel a psi skončí v útulku....
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 22 . 23 . >>
Autor Zpráva
Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2012 23:55 - Změnil/a: Gi a smečka
- Nahlásit

No, podle vyjadřování bych ti tipnul dvacet. Možná máš víc, ne však víc, než čtyřicet. Máš bohatého křena, jseš nejspíš znuděná zlatokopka s nulovým sociálním cítěním
Hustý. Zlatokopka s nulovým sociálním cítěním.

Víš, co ti řeknu? Jsi jeden z velmi velmi velmi mála lidí, kterým bych s chutí udělila trvalý .

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2012 00:44
- Nahlásit

jindra 22
jindra 22
No, podle vyjadřování bych ti tipnul dvacet. Možná máš víc, ne však víc, než čtyřicet. Máš bohatého křena, jseš nejspíš znuděná zlatokopka s nulovým sociálním cítěním.
a navíc jao pžitežující má vladtnost že je moje sestra

brut
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2012 07:33
- Nahlásit

jindra 22
Hele, jak víš, že já jsem byl ve straně? Z tebe to přímo čiší. Ten zápal...
chlapče, chlapče... jsi vedle jak ta jedle, ale to ve všem .... navíc jsem psala, že jsem v důchodu, tak nežvaň nesmysly a zkus popřemýšlet, jak jsem k závěru, že jsi komunista došla

Mladá, nadšená budovatelka. Mě čert nevezme, co by si na mně vzal? Ale taková budovatelka... ta by mohla skončit v pekle úpadku.
tebe asi fakt ne, protože by jsi jim to tam svým zaujatým přesvědčením rozvrátil .... a čti pořádně, buď tak hodný. Psala jsem, že jsem v důchodu a vychovala dvě děcka :-D

Ten váš kapitalismus se posere, paní budovatelko. Sázíte na špatnou kobylu. Co pak? Budete hlásat jiné ideje?
já budu hlásat pořád to samý a nic měnit nehodlám..... navíc nemáme kapitalismus, takže je mi úplně jedno, jestli se pos*re nebo ne

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2012 08:08 - Změnil/a: jindra 22
- Nahlásit

brut
navíc nemáme kapitalismus

Takže, bude ještě hůř?

Psala jsem, že jsem v důchodu a vychovala dvě děcka

O.K. Zkusím si to zapamatovat.

Vero
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2012 09:26
- Nahlásit

jindra 22

Tak jestli podle tebe z hlediska spravedlnosti zlatej středověk, tak to prchám z debaty, není už o čem ji vést.
Možná si o té době něco někdy něco verohodného nastuduj, a budeš pak optimističtější.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2012 09:41
- Nahlásit

Vero

Optimismus v souvislosti s dnešní dobou není namístě.

Vero
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2012 09:48
- Nahlásit

jindra 22

Zatímco ve středověku bys byl optimističtější, už jsem tě pochopila.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2012 10:10
- Nahlásit

brut

možná tě pak vezme čert!!!

nééééééééééééé, k nám nééééééé, já ho tady nechcu!! Víš co by to bylo za bordel ten jeho zaprděnej smrádek, ufňukanost a humáč co kolem sebe šíří? Depak to my v Pekle nechceme, nahoře ho taky nechcou, takže to bude muset halt do skonání světa pendlovat pesimisticky prostorem. Ledaaaa, leda, že by se za tisíc let našla nějaká dobrá duše, která se nad ním slituje. Což tetkon teda rozhodně nehrozí

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2012 10:29
- Nahlásit

PetraK

Moc ftipný...

humáč co kolem sebe šíří?

To já ne. To dělá současná vláda...

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2012 10:34
- Nahlásit

jindra 22

To já ne. To dělá současná vláda...

prosím? takže ty cinty tady a bláboly, co tu píšete, to dělá jako současná vláda, jo? to nepíšete vy, jo?

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2012 10:41
- Nahlásit

Vero
Tak jestli podle tebe z hlediska spravedlnosti zlatej středověk, tak to prchám z debaty, není už o čem ji vést.

Taky jsem si vzpoměla na jistý ošklivý věci s rozpáleným pohrabáčem... inu proti gustu...

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2012 10:48
- Nahlásit

věci s rozpáleným pohrabáčem... inu proti gustu

aháááá pán bude kapek sado-maso, proto ten středověkej optimismus

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2012 10:56
- Nahlásit

Ani sádlo, ani maso. Rozžavenej pohrabáč by se ovšem hodil na některé lumpy i dnes. Nebo aspoň zlodějům a podvodníkům vypalovat cejch na čelo. Aby člověk hned věděl, s kým má tu čest. Zrušení útrpného práva bylo dost předčasné.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2012 10:57
- Nahlásit

jindra 22

Zrušení útrpného práva bylo dost předčasné.

no a jindra ho zase obnovil, páč ty jeho bláboly jsou utrpením pro široký a daleký okolí.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2012 11:12
- Nahlásit

PetraK

Zajímavé, že ty mé "bláboly" vůbec někdo čte. A zcela dobrovolně. Pak bych z masochismu podezíral ono "široký a daleký okolí".

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2012 11:18
- Nahlásit

jindra 22
ono je to trochu jinak, oni spíš lidi doufají, že ty vaše bláboly nějak zastaví, ale doufají marně.

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2012 11:30
- Nahlásit

PetraK

lidi doufají, že ty vaše bláboly nějak zastaví

teda nechci nikomu stranit v týhle zvrtnutý debatě, ale když nakouknu pár stránek zpátky, tak Jindrovy reakce vznikly na základě "akcí" vůči němu a tak se ani nedivím, že mnohdy reagoval, jak reagoval (nemyslím tebe, ale všechny příspěvky).
Myslím, že se z něj dělá větší strašák, než je. Taky mi plno jeho názorů úplně nesedí, ale konkrétně na tomhle tématu z něj byl ten strašák - či postrach společnosti (jak kdo chce), prostě uměle vytvořen.

Eire
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2012 11:40
- Nahlásit

jindra 22

Myslím,že máš ještě v negaci rezervy,počti ať víš co čeho jdeš
http://www.zvedavec.org/
http://orgo-net.blogspot.cz/search?updated-min=201 2-01-01T00:00:00%2B01:00&updated-max=2013-01-01T00 :00:00%2B01:00&max-results=50
http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/jan-hnizdil. php
http://www.youtube.com/watch?v=IV1VGi2P3Ao

A jak praví klasik Seneca: Majetek z nikoho neudělal boháče.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2012 11:48 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Eninka
Myslím, že se z něj dělá větší strašák,

, nikdo z něj strašáka nědělá, jen si z něj každej dělá srandu. a já jsem mluvila obecně, protože to jeho ufňukávání a lití hnusů kolem sebe je rozlezlý po celým čézetu.

Člen
# Zasláno: 16 Čec 2012 11:49 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Eninka
Taky mi plno jeho názorů úplně nesedí, ale konkrétně na tomhle tématu z něj byl ten strašák - či postrach společnosti (jak kdo chce), prostě uměle vytvořen.

To bych ani neřekla, na každýho, kdo s ním nesouhlasil, že je všechno v hajzlu, a odmítal se nechat strhnout do sraček, byl vysloveně agresivní.
Jestli chce někdo rejt držkou v zemi, ať si reje, ale ať to proboha nezaměňuje se sociálním cítěním... Navíc od člověka, kterej mladšímu kolegovi v práci doporučuje sebevraždu, zní výkřiky o lidumilství hodně absurdně.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2012 11:53
- Nahlásit

Eninka
ale konkrétně na tomhle tématu z něj byl ten strašák - či postrach společnosti (jak kdo chce), prostě uměle vytvořen.

Umělí strašáci jsou "in". Skoro se bojím, Eninko, až mi za tu obhajobu pošleš fakturu. Nebo jseš ex offo?

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2012 11:54
- Nahlásit

PetraK

já jsem mluvila obecně

já vím, já to nemyslela vyloženě na tebe, ale tak celkově

od člověka, kterej mladšímu kolegovi v práci doporučuje sebevraždu, to zní dost absurdně

přišlo mi, že to myslel s nadsázkou....hele my se kolikrát v práci bavíme v tomto duchu taky, ale řechtáme se tomu nakonec, prostě spíš jsou to takový ty obligátní kecy, co se vedou dneska všude kvůli situaci, která teď ve společnosti panuje

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2012 11:56
- Nahlásit

PetraK
jen si z něj každej dělá srandu.

Nápodobně. Těžko říct, kdo se víc směje, ale já se bavím luxusně.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2012 11:56
- Nahlásit

Hipík a Tonička a Rozinka.

Navíc od člověka, kterej mladšímu kolegovi v práci doporučuje sebevraždu, zní výkřiky o lidumilství hodně absurdně.

přeééééééésněě, jak by řekl kolega Rejpal
hlavně je dost únavný narazit na ty jeho výbludy v každý debatě, kde se někdo na něco zeptá. Obratem se zjeví jindrytýda a už to ze sebe valí. Tak vono ho to vyjde rozhodně levnějš než sezení u psychiatra a nebo si možná psychiatra spletl se psím fórem. Může to možná pro někoh znít podobně, co?

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2012 11:58
- Nahlásit

Eninka
přišlo mi, že to myslel s nadsázkou....

Jistě. Inteligentní člověk nadsázku pozná. Na slaboduchého kašlu...

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2012 12:00 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit

jindra 22

až mi za tu obhajobu pošleš fakturu

ale jdi ty truhlo, já tě neobhajuju, jen jsem si zpětně přečetla čím to začalo a čím to pokračovalo a přišlo mi, jakoby by jsi šlápl do hnízda lesních včel

edit: těma včelama jsem měla na mysli, že se na tebe všechny tak trochu sletěly

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2012 12:05
- Nahlásit

Eninka
jakoby by jsi šlápl do hnízda lesních včel

Taky už mě napadlo, že ty dámy snad sexuálně vzrušuju. Třeba jsou to sadistky a na mně se takhle perverzně ukájejí.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2012 12:10
- Nahlásit

jindra 22

uvědomujete si , že jste stále na kynologickém fóru, ano? Podle vašeho posledního příspěvku to vypadá, že jste se jaksi přesunul jinam.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2012 12:17
- Nahlásit

PetraK

Obžalovaný má právo hájit se jakýmkoli způsobem.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2012 12:21
- Nahlásit

pro tupohlavé zopakuji:

jindra 22

uvědomujete si , že jste stále na kynologickém fóru, ano? Podle vašeho posledního příspěvku to vypadá, že jste se jaksi přesunul jinam.

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 22 . 23 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání