Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Soudce množitel a psi skončí v útulku....
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 22 . 23 . >>
Autor Zpráva
Lola1
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2012 21:12
- Nahlásit

jindra 22
jde spíš o vás, mladá, hloupá telata,
někdy mi připadáš ty jako staré, hloupé tele, hele nedělej nám starším ostudu, jo?

jindra 22
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2012 21:12
- Nahlásit

Adiddaska
Víš, že i některý mladý nemaj šéfy? A víš, že i některý mladý maj před sebou dobrý vyhlídky, protože nemusej řešit žádný ubohý státní důchody atd? Jasně, že víš a to tě sere nejvíc

Vím, nesere mě to, je mi to jedno. Právě tací mladí bývají nejvíc arogantní. Mají pocit, že nad ně není. Mají pocit nesmrtelnosti...

Eninka
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2012 21:13
- Nahlásit

jindra 22

Máš taky astronomický dalekohled?

jasně že má, je astronomka-hvězdářka, má krásnej web s fotkama a tak, třeba ti na něj dá odkaz

jindra 22
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2012 21:13
- Nahlásit

Lola1
někdy mi připadáš ty jako staré, hloupé tele, hele nedělej nám starším ostudu, jo?

O.K. na svůj názor máš právo, nikdo ti ho nebere.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2012 21:15
- Nahlásit

jindra 22

Vím, nesere mě to, je mi to jedno. Právě tací mladí bývají nejvíc arogantní. Mají pocit, že nad ně není. Mají pocit nesmrtelnosti...

Ale pořád jsou určitě mnohem víc v pohodě a spokojenější než ty

jindra 22
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2012 21:17
- Nahlásit

Eninka
jasně že má, je astronomka-hvězdářka, má krásnej web s fotkama a tak, třeba ti na něj dá odkaz

Ty jo fakt? To čumím, s kým tu kecám... Za odkaz bych byl vděčný. Pořídil jsem si Dobsona 10", ale nemám zatím moc času. Čeká na mě na chajdě na horách, tam jsou lepší podmínky než na ostravsku.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2012 21:18
- Nahlásit

Adiddaska
Ale pořád jsou určitě mnohem víc v pohodě a spokojenější než ty

Určitě. Protože netuší... neví. Slepec na okraji útesu je také v pohodě...

jindra 22
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2012 21:22
- Nahlásit

No nic, dámy. Ač nerad, budu se muset loučit. Přeji dobrou noc a sladké sny o lepší budoucnosti. Dík za pokec, zítra jdu pracovat. Jdu se nechat vykořisťovat nenasytným, kapitalistickým vydřiduchem.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2012 21:24
- Nahlásit

jindra 22

Určitě. Protože netuší... neví. Slepec na okraji útesu je také v pohodě...

Já vi, že bys hrozně chtěl, aby to tak bylo, abys mohl jednou vidlema hnát boháče a toho svýho šéfa, kterýho jsi celej svůj život neměl koule poslat do prdele, ale bohužel, komunismus se už asi těžko vrátí, pochybuju, že nastane režim, kde bude u moci lůza, takže ty zůstaneš i nadále tam, kde je tvůj domov - v prdeli...

brut
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2012 21:55
- Nahlásit

jindra 22
koukám, že my důchodci se na ten svět okolo nás koukáme značně rozdílně. Nebude to tím, že já nesedím jen u netu, nekrafu a neplácám si játra a nečekám na to "jednou"? Možná by jsi místo ostudy, kterou zde starším lidem děláš, měl začít dělat něco se sebou..... silně mi to zavání od tebe našimi bývalými soudruhy, kteří taky jen krafali a dělali na ně jiní, o respektu k zákonům ani raději nemluvím a co k zákonům, stačí k lidem.....

žofka
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2012 22:30
- Nahlásit

brut
Ahoj,jen tě chci pozdravit,když tě tu vidím.Jinak se vám do tématu plést nehodlám.Nemám potřebu,nechci si narušovat poklidný večer. Jestli se ti bude chtít,tak písni,jak se máš.

brut
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2012 22:32
- Nahlásit

žofka
ahojky, písnu zítra

žofka
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2012 22:32
- Nahlásit

brut

jindra 22
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2012 16:43
- Nahlásit

Adiddaska
Já vi, že bys hrozně chtěl, aby to tak bylo, abys mohl jednou vidlema hnát boháče a toho svýho šéfa, kterýho jsi celej svůj život neměl koule poslat do prdele, ale bohužel, komunismus se už asi těžko vrátí, pochybuju, že nastane režim, kde bude u moci lůza, takže ty zůstaneš i nadále tam, kde je tvůj domov - v prdeli...

Velice arogantní vyjádření. Omlouvá tě jen tvá zoufalá nezralost. Zatím v klidu říháš u plného koryta. Věz, že to tak nemusí zůstat navždy. To, jestli to tady jednou do rukou vezmou opět komanči, máte vy svých rukou jen vy, artogantní, blbí nenažranci. Zatím se zdá, že ovládnuti vlastním egoismem nic nechápete a o návrat komunistů usilujete všemi prostředky. Třeba vám "lůza" vyhoví.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2012 16:46 - Změnil/a: jindra 22
- Nahlásit

brut
koukám, že my důchodci se na ten svět okolo nás koukáme značně rozdílně. Nebude to tím, že já nesedím jen u netu, nekrafu a neplácám si játra a nečekám na to "jednou"? Možná by jsi místo ostudy, kterou zde starším lidem děláš, měl začít dělat něco se sebou..... silně mi to zavání od tebe našimi bývalými soudruhy, kteří taky jen krafali a dělali na ně jiní, o respektu k zákonům ani raději nemluvím a co k zákonům, stačí k lidem.....

Co o mně víš? Ať jsem jaký jsem, na rozdíl od tebe nedokážu lízat otrokářův bič... Nejsi sama, kdo tak činí.

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2012 16:53
- Nahlásit

jindra 22
Velice arogantní vyjádření. Omlouvá tě jen tvá zoufalá nezralost. Zatím v klidu říháš u plného koryta. Věz, že to tak nemusí zůstat navždy. To, jestli to tady jednou do rukou vezmou opět komanči, máte vy svých rukou jen vy, artogantní, blbí nenažranci.
Jindro, nejsi nejaky hystericky? Tvuj projev se zacina docela snizovat na kvalite a zacina byt vice nez "artogantni".
Ale pokud jsi Jindřich, mas narok, kdyz mas dnes ten svatek.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2012 16:56
- Nahlásit

Ne, má reakce je ještě velmi mírná, na takovou snůšku arogance. Váš pravicový guru Kalousek by reagoval jinak...

jindra 22
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2012 16:58
- Nahlásit

Jedno jsem za svého života zjistil. Jak někdo přičichne k penězům, přestává být člověkem. Stává se z něj hovado. Čest nepočetným výjimkám...

jindra 22
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2012 18:01
- Nahlásit

ronysek

Maminka neví už nic, chudák. Má Alzheimera, Parkinsona, bude jí devadesát let, chytrolíne...

jindra 22
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2012 18:08
- Nahlásit

ronysek

Boj se, moc se boj osudu, ty hovado jedno...

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2012 18:40
- Nahlásit

jindra 22

Zatím v klidu říháš u plného koryta. Věz, že to tak nemusí zůstat navždy. To, jestli to tady jednou do rukou vezmou opět komanči, máte vy svých rukou jen vy, artogantní, blbí nenažranci

jé tak tolik nezáviď a neužírej se, budeš mí z toho raka. Zamysli se a třeba taky najdeš na tom svym životě něco hezkýho.... Né, blbost, to neklapne, promiň!

ronysek
Psíčku! Welcome back, tys tu zrovna chyběl!

jindra 22
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2012 18:48
- Nahlásit

Adiddaska
jé tak tolik nezáviď a neužírej se, budeš mí z toho raka.

Tobě nemám co závidět. Být mladý, a mít svůj rozum, vyřídím si Zbrojní průkaz a zastřelím se. Takhle mě drží při životě skutečnost, že v tomhle marasmu už to těch, přinejhorším dvacet let nějak vydržím. Se slušně nadprůměrnou penzí a s příjmy z pronájmu bytu zmizím se svým BŠO na chalupě v horách. Zatímco ty se nejspíš důchodu ani nedožiješ... chá-chá. Tak kdo komu má závidět?

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2012 19:02
- Nahlásit

jindra 22
Být mladý, a mít svůj rozum, vyřídím si Zbrojní průkaz a zastřelím se
Se slušně nadprůměrnou penzí a s příjmy z pronájmu bytu zmizím

Jindro Jindro ...napadlo tě vůbec, že kdyby se všichni co jsou teď mladí, postříleli jak jim ty radíš, tak vůbec nebude mít na tvou penzi kdo dělat a tak žádnou mít ani nebudeš? napadlo tě vůbec, že až budeš opravdu starý a nemohoucí nebude nikdo kdo by se o ty staré a nemocné postaral ??? Asi ne
Každej byl jednou mladej a každej jednou zestárna a měl by na to myslet a hlavně, i stárnou se musí umět, aby to bylo stárnutí důstojné a aby si mládí mohlo toho moudrého stáří vážit ...

jindra 22
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2012 19:08
- Nahlásit

Fajka

Omyl. Na mou penzi bude mít kdo dělat, Fajko. Vychoval jsem dva syny. Ale na dnešní poživačné egoisty nebude mít kdo dělat a oni si hrají na slepé, chtějí si užívat, dokud to jde. A to je ta hlavní cesta do pekel celého tohohle zkurveného systému založeného na lidském sobectví.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2012 19:09
- Nahlásit

jindra 22

hele, ale 20 let je dlouhá doba, bejt tebou bych ten zbroják eště zvážila...

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2012 19:10
- Nahlásit

jindra 22
Na mou penzi bude mít kdo dělat, Fajko. Vychoval jsem dva syny
jo fajn a když tvým synům bude nějaký chytrák radit aby se šli zastřelit????? A ni to udělaj???? Myslíš ty vůbec na to?

jindra 22
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2012 19:11 - Změnil/a: jindra 22
- Nahlásit

Adiddaska
hele, ale 20 let je dlouhá doba, bejt tebou bych ten zbroják eště zvážila...

Není potřeba. Já jsem narozdíl od tebe zajištěnej.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2012 19:14
- Nahlásit

co se to tu zase děje proboha...Jindro ty jelito kroupové proč se mají "mladí" zabíjet? Proč jsi tak negativní proboha? Já třeba mám iphone teď novej a nemůžu si do něj dát svojí starou kartu..a je fakt,že mě to nasralo hodně,ale taky se nezabiju prostě...dám si jí tam zejtra,život jde dál mysli pozitivně...když se budeš hodně bavit, sexovat, kalit atd...bude život dobrej za každýho režimu

ronysek
že by?

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2012 19:15
- Nahlásit

jindra 22

Já jsem narozdíl od tebe zajištěnej.

jeden z tvejch nejlepších zatim

jindra 22
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2012 19:17
- Nahlásit

Fajka
jo fajn a když tvým synům bude nějaký chytrák radit aby se šli zastřelit????? A ni to udělaj???? Myslíš ty vůbec na to?

Oba mí synové jsou na tom tak dobře, že nemají důvod se zastřelit. Naopak, mohli by podpořit fotra. Jenže já nejsem sobec. Myslím na množinu těch, kdo strádají, kteří propadli sítem. To mi nedá spát, to mě sere... Celý tenhle zlodějský systém mě neuvěřitelně sere.

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 22 . 23 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání