| Autor |
Zpráva |
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2012 20:20
- Nahlásit
Eninka
Ale pokud ti přijde, že je to tady tak strašný, systém zkaženej, kterej musí skončit katastrofou a zároveň máš pocit, že to za žádnejch okolností nemůžeš změnit, tak to je přece strašný v tom žít, ne??
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2012 20:23
- Nahlásit
Adiddaska
Hele, proč se nezabijete vlastně? Jak můžete žít, když jste tak nešťastný?
Tohle bych nikomu nepsala. Může se stát, že trefíš hřebíček na hlavičku a ten člověk to udělá.
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2012 20:25 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Vero
Dobře, Jindro, nemám na vysokou politiku světlé názory, a co teda děláš pro blaho svého nejbližšího okolí?
Lidí, co se mají dobře a nadávají na globální svět, je hromada, ... Zajímavý je, že ti, co se snaží aspoň v dosahu své působnosti, protože ví, že nedělat nic v domnění, že to je příliš málo, je nejhorší volba, tak ti zas tak moc globálně nenadávají. I když možná to má stejnou příčinu, ne že je jedno důsledek druhýho.
jindra 22
"Ty vole, já mít tolik, (věkově) co ty, tak se oběsím". Ano, být mladým, přemýšlivým, citlivým, to je dnes relevantním motivem k sebevraždě...
Tak to je přesně to, co tomu klukovi pomůže vypořádat se se sebou a se světem. Bejt jeho matka, nasadím oprať vlastnoručně tobě a eště tě zatahám za nohu...
Dělám. Otvírám si hubu na internetu...
No, jak to tak čtu, je to pořád lepší, než kdyby se pustil do politiky...
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2012 20:26
- Nahlásit
[b]Vlčáčková[/]
Tohle bych nikomu nepsala. Může se stát, že trefíš hřebíček na hlavičku a ten člověk to udělá.
jakože si řekne: a jooooo vlastně! A zabije se! Tak to by byla prdel fakt
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2012 20:28
- Nahlásit
Můj dědeček říkával, že doba je zlá a bude válka, že je rád, že už umře a nedožije toho.
Myslím, že se hlavně utěšoval, že už není mladý a nemůže začít od začátku.
Jinak mě nanapadá, kdy v historii byla dobrá doba s dobrýma vyhlídkama? Snad chvíli před první světovou...? A předtím kdy? Války, násilí, krize, kapitalismus, nevolnictví, morové rány... V které z těch dob byste chtěli žít raději?
A přece lidi měli děti a ty děti se nějak praly s možnostma, prohrávaly nebo vyhrávaly, jak kdo... a žilo se.
A nejinak tomu podle mě bude i nadále (pokud se teda nestane nějaká ekokastrofa), je to normální běh světa, můžem snít o něčem lepším a hezčím, a taky můžem zlepšovat to, co máme úplně na dosah, ale vykládat kvůli tomu věci, že být dnes mladý, tak je to na sebevraždu, ... to mi přijde už kapku ujetý.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2012 20:28
- Nahlásit
Adiddaska
pokud ti přijde, že je to tady tak strašný, systém zkaženej, kterej musí skončit katastrofou
já to tak dramaticky neřekla, ale jak řekl Jindra, vidím dál, než metr za roh a nechci to rozebírat nějak víc, vlastně ani nemůžu, tak aspoň říkám svý názory, který jsou opřený o různý skutečnosti
pocit, že to za žádnejch okolností nemůžeš změnit, tak to je přece strašný v tom žít, ne??
není, prostě žiju s vědomím té reality, jako každej jinej... já se tím nijak nezaobírám
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2012 20:30
- Nahlásit
Adiddaska
tak to je přece strašný v tom žít, ne??
Strašný... těžko říct. Spíš depresivní. My dříve narození to nějak už doklepeme, důchody dostaneme, jde spíš o vás, mladá, hloupá telata, která tomuhle režimu věří.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2012 20:32
- Nahlásit
Adiddaska
jakože si řekne: a jooooo vlastně! A zabije se! Tak to by byla prdel fakt
Ne, tak tohle opravdu není prdel! Ale jak koukám, je asi zbytečné Ti to říkat. Ani trošku ses nad tím nezamyslela a žádnou zkušenost s nikým v okolí, kdo byl totálně v háji, nemáš.
Tak to prostě ber jako fakt, že takovéhle věci se někomu, koho neznáš, radši neříkají.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2012 20:32
- Nahlásit
jindra 22
My dříve narození to nějak už doklepeme, důchody dostaneme,
a v které jiné době než v totáči si byl člověk jist svým důchodem?
opravdu se ti prostě jen nestýská po "bezpečí a jistotě" totáče?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2012 20:34
- Nahlásit
Vlčáčková
že takovéhle věci se někomu, koho neznáš, radši neříkají
tak byla to nadsázka, že jo, Adiddaska ví, že já, ani Jindra se zhoupnout nepůjdem, tak bych to brala jako reakci na naše diskutování
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2012 20:34
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinka
Tak to je přesně to, co tomu klukovi pomůže vypořádat se se sebou a se světem.
Tomu klukovi je "čtyřicet". Nemá si vytírat řiť s dříve narozeným, neuslyšel by ona upřímná slova.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2012 20:37
- Nahlásit
Eninka
Adiddaska ví, že já, ani Jindra se zhoupnout nepůjdem
V podstatě to nevíš nikdy u nikoho, ani u toho, kdo to říká. Pokud ho neznáš. Já se teda za svůj život setkala s několika lidmi, kteří se k nesmírnému překvapení okolí jednoho dne zabili. Vzpomínám si na dva takové výrazné typy - jeden velmi sebevědomý, druhý srandista. U obou jsme dodneška na vážkách, jestli to nebyla spíš vražda. Ale možná je to jen naše "přání", abychom si nemuseli připustit, že jsme nedokázali poznat, že něco není v pořádku.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2012 20:37
- Nahlásit
jindra 22
Nemá si vytírat řiť s dříve narozeným, neuslyšel by ona upřímná slova.
seš prdlej, tohle slýchávám od svý mamky a nejradši bych ji za to
nejde o to, kdo se kdy narodil, nemyslím si, že dříve narození mají vždycky pravdu a nejlepší názor, to neeee
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2012 20:38
- Nahlásit
Vero
Myslím, že se hlavně utěšoval, že už není mladý a nemůže začít od začátku.
Ale hovno! Já bych teda ani za nic nechtěl začínat od začátku. Proč vy mladí si pořád myslíte, že se lidé děsí stáří? Naopak, stáří je osvobozující. Můžeš každýho poslat do prdele víš? Nemusíš hrát nikomu divadýlko, o nic ti nejde, o nic neusiluješ. Nádhera. Už se do toho začínám vžívat.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2012 20:39
- Nahlásit
Vlčáčková
a tak tady víme, že je to prdel přeci...mám taky v okolí pár sebevrahů - někteří přežili, někteří ne, ale určitě se nezabili na základě toho, že jim někdo řekl, ať se zhoupnou
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2012 20:42
- Nahlásit
Vero
a v které jiné době než v totáči si byl člověk jist svým důchodem?
Dneska žijeme ve stejném totáči a důchody v nejistotě.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2012 20:45
- Nahlásit
Eninka
seš prdlej, tohle slýchávám od svý mamky a nejradši bych ji za to
Jenže tvá mamka žila v jiný době, která se s tou dnešní nedá poměřovat. Já nemoralizuju, jen jsem mu řekl, co jsem cítil. A on mi na to: Tak to ti teda děkuju.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2012 20:45
- Nahlásit
jindra 22
Naopak, stáří je osvobozující. Můžeš každýho poslat do prdele víš? Nemusíš hrát nikomu divadýlko, o nic ti nejde, o nic neusiluješ. Nádhera. Už se do toho začínám vžívat.
Pak je mi tě velmi líto,protože začínat s tím až na starý kolena,je celkem dost na hovno!
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2012 20:49
- Nahlásit
Jebloň
Pak je mi tě velmi líto,protože začínat s tím až na starý kolena,je celkem dost na hovno!
Posíláš běžně šéfa do prdele? Nebo prostě kecáš. Víš, důchodce nemá nad sebou nikoho. Je svobodný.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2012 20:52
- Nahlásit
jindra 22
Víš, důchodce nemá nad sebou nikoho. Je svobodný.
Každej je svobodný,jak se si to sám zařídí.
Posíláš běžně šéfa do prdele? Nebo prostě kecáš.
Není to tak dlouho,co jsem to zrovna udělala.....když mě někdo sere,podvádí a dělá jiné mě nepříjemné věci,řeknu mu to,jinak bych si nevážila sama sebe a ani bych s člověkem,kterého je potřeba poslat do prdele,nechtěla dělat.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2012 20:52
- Nahlásit
Eninka
a tak tady víme, že je to prdel přeci...mám taky v okolí pár sebevrahů - někteří přežili, někteří ne, ale určitě se nezabili na základě toho, že jim někdo řekl, ať se zhoupnou
A Ty víš, co konkrétního bylo tou poslední kapkou? Řekli Ti to? V podstatě, když už jsem to nakousla, tak se mi nelíbí ani vedení zdejších diskuzí. Mnoho z nich je vysloveně zlých. A nikdy nevíš, co koho jak ovlivní. Prostě já za sebe říkám, že je lepší se vyvarovat útočných a výsměšných diskuzí. Tak celkově, ne snad, že bych si myslela, že se protistrana půjde rovnou oběsit, ale může to vzít náladu, otrávit den a tak. Je to zbytečný.
Jdu ven se psíky...
V noci může být polární záře. U nás bývá červená, tak se dívej, jestli něco nezahlídneš. No a ráno ten zákryt Jupitera a jeho měsíců. Tak doufám, že se vyčasí. Před chvílí to vypadalo nadějně.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2012 20:54
- Nahlásit
Vlčáčková
Tak já nevim, jak to máš ty, ale já tady s 99% na tomto foru nijak nesoucítim a kdyby byl někdo fakt tak narušenej a dotaz "proč se nezabiješ?" se najednou zabil, tak to je celkem jeho problém navíc fakt nechápu, jak někdo může žít s něčím, co mu opravdu vadí a nic s tím nedělat a lhát si do kapsy, že s tim nic dělat nejde. Mně to fakt přijde strašně depresivní a uplně reálně jsem se jich ptala, jak můžou tak žít a nezabít se.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2012 20:57
- Nahlásit
Tak jsem se nedočkala, v které lepší době by pán žil raději...
Škoda.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2012 20:57
- Nahlásit
jindra 22
Víš, že i některý mladý nemaj šéfy? A víš, že i některý mladý maj před sebou dobrý vyhlídky, protože nemusej řešit žádný ubohý státní důchody atd? Jasně, že víš a to tě sere nejvíc
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2012 21:01
- Nahlásit
Adiddaska
Tak já nevim, jak to máš ty, ale já tady s 99% na tomto foru nijak nesoucítim
Nesoucítit bys měla jen s těmi, se kterými máš opravdu hodně špatný zkušenosti.
kdyby byl někdo fakt tak narušenej a dotaz "proč se nezabiješ?" se najednou zabil, tak to je celkem jeho problém
Pokud to udělá po Tvé hlášce, pak je to i Tvůj problém. Za předpokladu, že máš aspoň kousek svědomí.
jak někdo může žít s něčím, co mu opravdu vadí a nic s tím nedělat a lhát si do kapsy, že s tim nic dělat nejde. Mně to fakt přijde strašně depresivní a uplně reálně jsem se jich ptala, jak můžou tak žít a nezabít se.
Takových lidí a takových situací je. Běž se zeptat Židů, co přežili vyhlazovací tábor. Třeba Ti řeknou, jak to udělali, že se nezabili.
Eninka
Jsou přenádherné červánky, běž mrknout. Beru ven foťák.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2012 21:06
- Nahlásit
Vlčáčková
Jsou přenádherné červánky
čučím na ně už nějakou dobu v domnění, že je to ta záře, jak jsi mi radila na ni koukat
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2012 21:08
- Nahlásit
Jebloň
Není to tak dlouho,co jsem to zrovna udělala.....když mě někdo sere,podvádí a dělá jiné mě nepříjemné věci,řeknu mu to,jinak bych si nevážila sama sebe a ani bych s člověkem,kterého je potřeba poslat do prdele,nechtěla dělat.
Tak v tom případě nejspíš žiješ alternativním způsobem života v nějakém polorozpadlém statku, kde chováš kozy. Nebo vovce.
Nebo jseš hóódně bohatá, že si to můžeš dovolit.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2012 21:10
- Nahlásit
jindra 22
Tak v tom případě nejspíš žiješ alternativním způsobem života v nějakém polorozpadlém statku, kde chováš kozy. Nebo vovce.
Nebo jseš hóódně bohatá, že si to můžeš dovolit.
to si mě zaměnil s jinou osobou tady na fóru a vůbec se mi to nelíbí!
žiju jen normální život.
|
jindra 22
Člen |
- Nahlásit
Vlčáčková
No a ráno ten zákryt Jupitera a jeho měsíců.
Ty jo! ty Máš taky astronomický dalekohled?
|
Adiddaska
Člen |
- Nahlásit
Vlčáčková
Pokud to udělá po Tvé hlášce, pak je to i Tvůj problém. Za předpokladu, že máš aspoň kousek svědomí.
Moc ne právě
Jinak s těma Židama jsi zas uplně mimo, argumentuješ hrozně nevyzrále a demagogicky, připomíná mi to rétoriku JX Doležala trochu, taky jde jen po povrchu a po efektu a při tom nic moc neví. Jinak spousta Židů motivovalo k přežití, to, že je chtěli vyhladit a oni je nakonec porazili, tim, že přežili, takže tohle srovnání je zas uplně mimo mísu..
|