Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Soudce množitel a psi skončí v útulku....
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 22 . 23 . >>
Autor Zpráva
Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2012 21:36
- Nahlásit

jindra 22
Jo, to jsi citovala Rockyho? Málem jsem tě pochválil za hlubokomyslnost. Až pak mi došlo, že ty na takové úvahy nemáš.

jistě že nemám..Bobliku

danajasa
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2012 21:37
- Nahlásit

TonyMladí lidé by se měli zabesevražditHele někdy to tak i vypadá,třá chodíš pul roku do práce a nedostaneš ani korunu ste mladí manželé dřete,dítě hlídá babička a ejhle vyhodí vás na ulic páč neplatíte nájem nemáte pomalu co žrát a pokud dáte výpověd tak vám vyhrožují že vám nedoplatí ty odmakaný vejplaty a po půl roku se dovíte,že ste vyhozený z práce z bytu a peníze stejně nikdy neuvidíte a ste zasekaný v dluzích krz to neplacení vejplat což teto stát legálně umožnuje,tak upřímně to už je skoro na mašlu,kor když ůřad práce vyplatí nákejch2500kč což je životní minimum prostě nádheráááá

jindra 22
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2012 21:48
- Nahlásit

danajasa

To je zbytečný. Tomuhle se zdejší fahnentregři kapitalismu akorát vysmějí. Vyhozen z práce? Neúspěšný člověk, který si za svou smůlu může sám.

Ale jak říkal Miloš Zeman. Na každou svini se voda vaří...

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2012 21:54
- Nahlásit

jindra 22
To je zbytečný. Tomuhle se zdejší fahnentregři kapitalismu akorát vysmějí. Vyhozen z práce? Neúspěšný člověk, který si za svou smůlu může sám.

No a mě taky jednou vykopli z práce když firma zbankrotovala a skončila...to se prostě stává no...a ačkoli za to nesl zodpovědnost majitel a dost to podělal a nedal nám odstupné, nebudu trávit život nadáváním na něj...

jindra 22
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2012 21:57
- Nahlásit

Sízra Milanová

Až se ti to stane po padesátce a chytneš se, pak machruj, ty komsomolko.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2012 22:03
- Nahlásit

jindra 22
Až se ti to stane po padesátce a chytneš se, pak machruj, ty komsomolko.

ach jo co s tebou Jindříšku....
od 01:07...pošlu tě tam na prázdniny

http://www.youtube.com/watch?v=WmSFZMQMsls

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2012 22:03
- Nahlásit

danajasa

Hele někdy to tak i vypadá,třá chodíš pul roku do práce a nedostaneš ani korunu ste mladí manželé dřete,dítě hlídá babička a ejhle vyhodí vás na ulic páč neplatíte nájem

přijde mi, že hodně lidí má hrozně moc nezodpovědně děti, ačkoli na to nemaj peníze...

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2012 22:10
- Nahlásit

jindra 22

Jindroooo, nechal by sis ode mě sáhnout do misky?

danajasa
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2012 22:10
- Nahlásit

Adiddaskahodně lidí má hrozně moc nezodpovědně děti, ačkoli na to nemaj peníze.no ovšem při výškách dnešních platů a mateřské,bysme takle i mohli vymřít jako celoplošně po měči i s přeslicema

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2012 22:12
- Nahlásit

danajasa

no ovšem při výškách dnešních platů a mateřské,bysme takle i mohli vymřít jako celoplošně po měči i s přeslicema

zas nic tak hroznýho by se nestalo, svět by se uplně normálně točil dál...

danajasa
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2012 22:18
- Nahlásit

Adiddaskazas nic tak hroznýho by se nestalo, svět by se uplně normálně točil dál...Tak to jo,ale zas by nás zalidnily ti co na to zas tak zodpovědně nekoukají a množí se vesele,zlatí Wikingové

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2012 22:31
- Nahlásit

danajasa
ale zas by nás zalidnily ti co na to zas tak zodpovědně nekoukají a množí se vesele

tak to by byla opravdu strašlivá tragédie

jindra 22
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2012 22:50
- Nahlásit

Sízra Milanová
Jindroooo, nechal by sis ode mě sáhnout do misky?

Ty jo, vole... Od tebe? Nejen do misky...

brut
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2012 22:50
- Nahlásit

danajasa
někdy to tak i vypadá,třá chodíš pul roku do práce a nedostaneš ani korunu ste mladí manželé dřete,dítě hlídá babička a ejhle vyhodí vás na ulic páč neplatíte nájem nemáte pomalu co žrát a pokud dáte výpověd tak vám vyhrožují že vám nedoplatí ty odmakaný vejplaty a po půl roku se dovíte,že ste vyhozený z práce z bytu a peníze stejně nikdy neuvidíte a ste zasekaný v dluzích krz to neplacení vejplat což teto stát legálně umožnuje,tak upřímně to už je skoro na mašlu,kor když ůřad práce vyplatí nákejch2500kč což je životní minimum prostě nádheráááá
katastrofický scénář, který se dá samozřejmě řešit. Jenže to chce trochu přemýšlení, pak lze dojít pro dávky, které ti stát dá, do toho máš nárok na zapsání na pracáku a některých případech i proplacení dluhu na platu, který pak stát vymáhá po zaměstnavateli a mnoho dalšího. Takže opravdu se dá spousta věcí řešit, ale musí se chtít. Ano, není to všechno ideální, ale myslím, že se máme líp než naši předci.

Navíc vybitím všech mladých ( což je varianta jindry22) by se situace nezlepšila, ale zhoršila.... by mně zajímalo, kdo by dělal na důchodce, kterých je tu čím dál víc, protože spousta lidí odmítá mít děti a ti co je mají, tak max jedno.

Sízra Milanová
hezký citát z Rockyho

jindra 22
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2012 22:53
- Nahlásit

Adiddaska
zas nic tak hroznýho by se nestalo, svět by se uplně normálně točil dál...

Fašistko... konečně tě mám. Takže děcko by podle tebe mělo být pouze výsadou boháčů? Jenže to by civilizace velmi brzy zdegenerovala.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2012 22:58
- Nahlásit

jindra 22

Fašistko... konečně tě mám. Takže děcko by podle tebe mělo být pouze výsadou boháčů? Jenže to by civilizace velmi brzy zdegenerovala.

já nevidim nic moc atraktivního na tom mít děcka celkově, ale pokud je někdo chce mít, když sám nemá co do huby a tim se už definitivně zahrabat do ...., tak prosim, to je každýho věc, jen by si pak neměl stěžovat, že to má těžký, protože má dítě, to snad každej vidí, že protlouct se sám, je jednodušší než s dítětem...

jindra 22
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2012 23:00
- Nahlásit

brut
Ano, není to všechno ideální, ale myslím, že se máme líp než naši předci.

Nyní jsem viděl na tvé tváři komsomolský úsměv. Ano, soudruzi, Lenin je s námi. Máme se lépe, než mužici za cara Nikolaje.

A proč spousta lidí odmítá mít děcka? Co? Proč? No tak vidíš... Já jsem vychoval DVĚ děcka! Já jsem si na důchod vydělal. A vás, sobecké mladé hajzlíky, až si dostatečně užijete, ať vezme čert!

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2012 23:05
- Nahlásit

jindra 22

A vás, sobecké mladé hajzlíky, až si dostatečně užijete, ať vezme čert!

zní to celkem atraktivně, určitě víc, než přožít nudnej středostavovskej život, koptit se s děckama a pak nudně umřít a ani si toho vlastně nevšimnout

jindra 22
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2012 23:11
- Nahlásit

Adiddaska

Ty mě adidasko jen utvrzuješ v mém negativním hodnocení vás, mladých hajzlíků. Ty jsi přímo mluvčím těch zmrdů.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2012 23:16
- Nahlásit

jindra 22
dost mi lichotí, že si myslíš, že jsem tak mladá. já tak teda působim i vizuelně a je to samozřejmě proto, že nejsem sedřená prací, jako ostatní v mym věku

brut
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2012 23:16
- Nahlásit

jindra 22
Nyní jsem viděl na tvé tváři komsomolský úsměv. Ano, soudruzi, Lenin je s námi. Máme se lépe, než mužici za cara Nikolaje
na rozdíl od tebe, jsem nikdy ve straně nebyla a spíš byla v té druhé části, ale to ty se svým komunistickým myšlením moc nepochopíš... Navíc jsem nemluvila o carovi, o Leninovi, ale o starých předcích

proč spousta lidí odmítá mít děcka? Co? Proč? No tak vidíš...
já to vím, ale ty asi ne...

Já jsem vychoval DVĚ děcka! Já jsem si na důchod vydělal. A vás, sobecké mladé hajzlíky, až si dostatečně užijete, ať vezme čert!
álleee, to se chlapečku pleteš, protože já mám taky vychované dvě děti a na rozdíl od tebe nesedím na zadeli, neskuhrám a nekecám blbosti na netu.... Takže sobecký hajzlík jsi ty a užij si to, možná tě pak vezme čert!!!

jindra 22
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2012 23:24
- Nahlásit

brut

Hele, jak víš, že já jsem byl ve straně? Z tebe to přímo čiší. Ten zápal... jak z filmů pro pamětníky. Mladá, nadšená budovatelka. Mě čert nevezme, co by si na mně vzal? Ale taková budovatelka... ta by mohla skončit v pekle úpadku. Ten váš kapitalismus se posere, paní budovatelko. Sázíte na špatnou kobylu. Co pak? Budete hlásat jiné ideje?

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2012 23:24 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit

jindra 22

Fašistko
Ty jsi přímo mluvčím těch zmrdů.

brzdi trošku jindro...jestli se necháš hned vyprovokovat k vulgarismům, tak to zrovna nesvědčí o tvojí vyrovnanosti a spokojenosti...

jo a neřikej mi vole

Tony
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2012 23:26
- Nahlásit

danajasa
a kolika procentům lidí se ten tvůj scénář stal? Jde o to, že dle Jindry by se měli nejraději zasebevraždit VŠICHNI mladí (kromě jeho syna), protože je jednou nečeká život v luxusu (např. jeho kolega v práci, který tedy očividně práci má).

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2012 23:27
- Nahlásit

Ten váš kapitalismus se posere, paní budovatelko

trochu "mrtvé milenky cit", ne?

Tony
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2012 23:28
- Nahlásit

jindra 22
a co jako, tak nás kapitalirmus semele, no tak se vrátíme do chalup a každý bude jíst, to co vypěstuje, nebo trávu - lidi umřou ve 40 no a? Mám se snad kvůli tomu zabít (i když já už vlastně možná nemusím - kdo ví kde je ta Tvoje hranice mladosti).

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2012 23:29
- Nahlásit

Tony

a do kolika let ty mladý bere..jestli už mám schánět Bouchačku?

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2012 23:30
- Nahlásit

Tony

kdo ví kde je ta Tvoje hranice mladosti)

má jí dost otevřenou, neboj, když já mám bejt jejich mluvčí

jindra 22
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2012 23:46 - Změnil/a: jindra 22
- Nahlásit

Adiddaska

No, podle vyjadřování bych ti tipnul dvacet. Možná máš víc, ne však víc, než čtyřicet. Máš bohatého křena, jseš nejspíš znuděná zlatokopka s nulovým sociálním cítěním.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2012 23:53
- Nahlásit

jindra 22

jj, přesně, akorátže jsem nepotřebovala ani toho bohatýho křena, jsem byla zlatá mládež už od rodičů, tak to uznej, to ani žádný sociální cítění mít nemůžu, to by bylo proti přírodě!

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 22 . 23 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání