| Autor |
Zpráva |
Dines
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 12:56
- Nahlásit
kokoška
vím že může.A ta nikomu nevadí, jen už je moc dlouho stejnej
Já taky musim často měnit aspoň barvu vlasů,když už nic jinýho
Fík
Taky bych chodila na výstavy,ale bohužel....
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 13:22
- Nahlásit
Fík
pes "pracovní", chodíme k dětem na různé akce
jestli zůstane jako canisterapeutický, tak by dlouhé háro mohlo být výhodou. Co mám zkušenost, tak skoro žádné dítě neodolá, když vidí načasaného pudla (s gumičkou) a vyloženě si vynucují, aby si ho mohly pohladit - radši chodíme na málo frekventovaná místa
Dines
když naděláš boule, můžeš je průběžně holit a jinde nachávat růst - budeš mít variant na několik let
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 13:39
- Nahlásit
Dines
kokoška
Chtěla bych chodit k dětem s autismem. A musím říci, že pudlové s vyholeným zadečkem se mi nelíbí, ne psy, ale střih
Já jsem děsná "konzerva" a tak zatím necháme "modernu":_)
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 14:53
- Nahlásit
Fík
Bejbyna je taky chlupatá s culíčkama
Ale naprosto tě chápu....budete dělat CT zkoušky? Mě by to možná taky lákalo,ale nejdřív musíme naučit aspoň trochu poslušnosti a jestli se umodří dřív,než přestane chodit, tak se tím začnu zaobírav vážně (já taky potřebuju nejdřív dospět) a druhej pes je na tohle moc hrrr, roztěkanej, příliš aktivní a jestli budu někdy dělat něco s ním, tak buď Flyball, nebo agi
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 16:31
- Nahlásit
Dines
No, bez zkoušek bych do toho nešla. Připravuji ho už teď. Jinak pracuji pro o.s Psi pro život a u nich budu skládat zkoušky. Psi dělají zkoušky po týdenním soustředění, které se koná v Libři u Psár. Seznamujeme lidi s tím, jak pracovat se psem, jak komunikovat s klientem, připravujeme a objasňujeme jim pomocí přednášek o různých specifikách postižení a to vše přednášejí odborníci - neurolog, hipoterapeutka, canisinstruktorky.......dále veterinář, seniorcanisterapii přednáší paní Volšická, dětskou canisterapii paní Drvotová.......dále připravujeme a seznamujeme pejsky s invalidním vozíkem, berlemi, holí apod.
Také máme v rámci soustředění praxi v ústavu pro mentálně postiženou mládež, kde se pod naším vedením lidé i jejich psi seznamují s prací canistýmu. Jsme tam pro ně a pokud mají problém /třeba v komunikaci/ jsme tam a pomáháme ...
Letos dokonce připravujeme kurzy dva, pro začátečníky a pro pokročilé.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 16:39
- Nahlásit
Fík
hezký...ale já asi opravdu až příští rok, jestli už nebude úplně chromej a blbej
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 17:28
- Nahlásit
Dines
NESTRAŠ"!!!!!
Když budeš chtít vědět více, klidně se ozvi
My je složíme letos, ale do "práce" stejně půjde až dospěje. v době zkoušek mu bude teprve 14měs.
Už jsme začali s dog-dancingem, ale je z toho trochu zmatený, ale možnáto bude mnou, taky jsem zmatená
|
Opicka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 17:47
- Nahlásit
Fík
Jo jasně že si můžeme dát někde v Praze sraz až bude teplo,klidně řekni i dalším pudlařům
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 08:27
- Nahlásit
Opicka
Dyž já právě žádné pudlaře neznám , V našem okolí jsem jediná kdo má pudla
Ale na prochajdu půjdeme rádi
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 08:37
- Nahlásit
Fík
Nestraším...jen už jsem se s tím asi příliš smířila, a neočekávám nic jinýho - aůe aspoň pak nebudu zklamaná a nešťastná
|
ell
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 14:06
- Nahlásit
Fík
Jéjej.. Tak to u nás má pudla každej třetí, zdá se mi! Ale většinou to jsou důchodci, takže jejich psi nepřipomínaj pudly , ale oškubaný tlustý koule!
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 14:10
- Nahlásit
ell
Naštěstí u nás jen "oškubaný tlustý " kuličky
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 15:12
- Nahlásit
Fík
dala bych pudlí prochajdu někde v přírodě, obzvlášť s královákem, můžem se eventuelně domluvit, ale asi by to bylo lepší po mailu, mám v Dlouhé 32 kamarádku (Katku Klim...) - tedy pokud si dobře pamatuji tvůj nick z minulých diskuzí a jsi ta, kterou myslím.
email na me je: le.ska@email.cz
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 15:13
- Nahlásit
ell
nepřeháněj, tolik pudlů u nás není
|
ell
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 18:07
- Nahlásit
kokoška
Myslela jsem u nás na sídlišti..
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 06:41
- Nahlásit
kokoška
No určitě do přírody, města máme plné zuby - teda já.-)
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 07:38
- Nahlásit
Fík
a kam by se šlo? Nejsem z P, takže se nemám představu
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 09:59
- Nahlásit
Tak jsme se předevčírem byli stříhat, a už mám taky "moderního pejsana"
|
ell
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 11:15
- Nahlásit
Dines
jůůůů, krasavec!
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 11:18
- Nahlásit
ell
Jo, jenže teď vypadá jak špagetka
A navíc je teď vidět jak chodí a je to rozenej mimochodník - takže se mu ještě ten nedovyvinutej hrudníček vlní ze strany ny stranu a já se mu střídavě tlemim a nadávam mu, ať jde normálně
|
ell
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 11:22
- Nahlásit
Dines
Když jsem měla tu svoji trpaslici taky na modernu, vypadala též jak špagetka a já z ní měla pořád srandu! Navíc jsme zkusili jinej salon, kde mi ji ostříhali a´la staženej králík (měla asi půl centimetrový chloupečky), takže si to umíš představit..
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 11:28
- Nahlásit
ell
Tak muj to má teď na 13mm po celym těle
A na jaře půjde ještě zkrátit, anžto mám v plánu chodit s ním co nejčastějc plavat....
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2008 13:09
- Nahlásit
Asi toho svýho čokla zabiju
Po delší době jsem ho zase pustila z vodítka - samozřejmě našel pěkně voňavý hovno a sežral ho - tak ses si řekla dobře mi tak a šla jsem domů, že půjde za mnou....taky že šel, jenže před vchodem to zapích, sednul, lehnul, a čuměl na mě....když jsem popšla k němu tak couvnul, a takhle jsme tam blbli snad čtvrt hodiny - já teda začala chválit jak blbec,on se začal celej vrtět jak byl happy, a přiblížil se asi o půl metru - a konec,lehnul, čuměl a nenechal mě se přiblížit.....asi po půlhodině ho to nepatrně přestalo bavit,tak se teda po dalším vééélikym chválení dožížalil těch posledních 5 metrů ke mně
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 12:46
- Nahlásit
Dines
Dneska pejsek zase perlil...stoupnul si pravým bokem ke sloupu, zvedl levou zadní a počůral si obě přední tlapky ... a to je mu prosím pěkně už 13 měsíců
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 08:02
- Nahlásit
Ahoj všici, mam news...
Včera debil blbnul na zahradě u známých. skočil na plech co má paní kolem záhonku a rozříz si tlapku mezi prstama.... má tam snad milión stehů a krve bylo jak z vola....jsem včera byla hotová Bloody Mary a on "blooddog"
Bunda za dvojku celá od krve - teda naštěstí to šlo fakt dobře dolu,takže žehnam kvalitě....
stojíme, kecáme, pes kolem blbne a najdnou známá zahlásila "hele krev" tak jsem zanalizovala situaci, zavelela "pravá zadní" a asi 5 minut sme toho debila naháněli, anžto s toho měl děsnou prdel..... tak sme ho nakonec ulovili, znehybnili, načež mě celou zakrvácel a jelo se na veterinu Tam se při holení tý jeho tlapy žiletkou pořezala sestřička, a on jí tam ještě udělal slušivej otisk ktrvavý pasky na triko
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 07:29
- Nahlásit
Tak si ten magor přerval už půlku stehů ... se z něj asi zbláznim
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 08:55
- Nahlásit
all
Tak co je u vás nového lidišky?
Já už mám pesana zdravého, čilého, milého, a nevyřáděného
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 15:01
- Nahlásit
Dines
a nevyřáděného
vyřáděný nebude nikdy
nám Emma sfoukla soudovic zeď do naší skalky, takže pejsina má teď na venčení 2 zahrady a moooc se jí to líbí
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 15:05
- Nahlásit
kokoška
To jí přeju ačkoliv sousedům teda ne
Nám panelák vydržel celej
Asi bych s ním už měla začít něco dělat...tak aspoň protahuju procházky a uvidíme jestli to nebude mít efekt spíš opačnej
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 15:12
- Nahlásit
Dines
ačkoliv sousedům teda ne
naštěstí sousedi jsou ok a její přítomnost jim nevadí - zatím
dlouhé procházky jsou nebezpečné, u nás je to tak, že třeba po 20km ji chytne amok a chce se honit, ale když pak fakt padne, tak chrápe i 12 hodin a je jí vše u ocásku
|