| Autor |
Zpráva |
Dines
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 11:42
- Nahlásit
kokoška
Ale jako jo, ale holt to někdy prostě nevyjde...a nic proti, ale mezi střeďákem a královákem může být klidně rozdíl půl hodiny ještě když jsou to králováci štěněcí až pubertální - až teď začíná mít muj mladej konečně takovýty kvalitní dospělácký chlupy, tak už snad bude líp
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 11:56
- Nahlásit
Dines
pořád říkám, že NA VELIKOSTI ZÁLEŽÍ , ale rozdíl půl hod se mi zdá hodně. Však vy se časem vypracujete , chce to jen disciplínu (od obou).
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 12:03
- Nahlásit
kokoška
pořád říkám, že NA VELIKOSTI ZÁLEŽÍ , ale rozdíl půl hod se mi zdá hodně. Však vy se časem vypracujete , chce to jen disciplínu (od obou).
JJ, s tim souhlasim
Však ono se to poddá. Si pamatuju, co sme měli střeďáka, tak taky nebyl problém s česáním, jenže ten měl střih "na vořecha" (ale taky to vořech byl - přerostlej trpaslík bez PP)
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 13:25
- Nahlásit
Dines
kokoška
češu denně, ale i střihačka mi říkala, že musím vydržet, že má "vatičkovou" srst a že musí ta srst dospět. on nemá velké chcuchvalce, má jen takové malé kousíčky srsti, ale za to všude.když chodíme po městě, je to pohoda, ale jakmile ho nechám lítat venku po loukách a lesích, je to pohroma, pro nás oba. pak z něj vytahuju "čumprky"
Navíc je můj první
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 13:29
- Nahlásit
Fík
jo, te´d jdeme na výstavu a pak ho nechám ostříhat do "lesního" střihu /nakrátko, ale na "pudla"
Jak to vypadá?
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 15:13
- Nahlásit
Dines
čím déle ho vyčesávám, tím kratší střih slibuju
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 15:20
- Nahlásit
Fík
to jako letos pojedete jen na 1 výstavu?
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 07:15
- Nahlásit
Tak jsem koukala, že známé se vrátilo jedno štěně černého králováka - více info na www.kralovaci.unas.cz
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 07:32
- Nahlásit
Fík
má "vatičkovou" srst
no jo, já tenhle problém naštěstí neznám, černoušové jsou spíš dráťáci
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2008 12:43
- Nahlásit
Dines
před létem jo, pak uvidíme, chci se věnovat hlavně práci. uvidíme.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2008 09:16
- Nahlásit
kokoška
ale i do toho dráťáka musí černej dospět...Dinnovi je teď skoro 15 měsíců a ještě furt mu nezdrátovala, jen už je konečně trochu drsnější
Fík
Tak to jo, tak sem pak hoď fotku, až bude úúúplně na krátko
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 12:18
- Nahlásit
Tak jak jste oslavili velikonoce?
Mě ten muj puboš statečně bránil, bohužel měl ale z koledníků takovej respekt, že mě bránil z bezpečný vzdálenosti, což mi teda moc platný nebylo
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 12:51
- Nahlásit
Dines
do toho dráťáka musí černej dospět...
si nejsem jistá, mám pocit, že my nikdy tu cuckovatou vatičku neměli - jemnou jo, ale nikdy se neplstila
Velikonoce byly "super" na procházce jsem ztratila mobil, pes ho nevyčmuchal, ale nějakej hajzl jo a už ho nevrátil i přes vypsanou odměnu - strhal všechny cedule, a akorát vyhodil simku, moc jsem si to užila !!!!!
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 12:54
- Nahlásit
kokoška
Tak to zamrzí s tim mobilem
No, jako on už má ty chlupy naštěstí v pohodě, jen mě teď trápí chlupy zezadu na zadních....jako tam jak na tom sedí...se mu to tam hrozně cuckatí, uplácává a slepuje ho snad budu muset denně koupat do půl těla
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 13:57
- Nahlásit
Nevim jestli už sem se neptala, ale netušíte někdo kde sehnat náhubek na králováka? Fíku?
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 14:21
- Nahlásit
Dines
náhubek používám kožený ještě po prvním psovi a do vlaku a mhd to stačí. JInak jsem uvažovala o náhubku pro vipeta (lehký dostihový), ale ten nezmuchlám do kapsy
Záleží na co náhubek potřebujete, ale na dlouhý čumák by neměl být problém něco sehnat, holt musíte zkoušet a zkoušet )
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 14:26
- Nahlásit
kokoška
Právěže to problém je, a dost velkej.... jako jo, do MHDčka máme normálně fixační, ale chtěla bych kovovej normálně na ven....
A fakt jako nejsou, když už je to dost dlouhý, tak jsouzase mos široký a podobně.... do asi 7mi měsíců měl náhubek po našem střeďákovi, jenže ten už je mu jaksi malej
Ale teď jsem psala kámošce, a že sou tenhle tejden závody, tak mi tam koupí chrtí
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 15:01
- Nahlásit
Dines
tak mi tam koupí chrtí
a na koho? Barzoje? Greye? Někoho jiného? Myslím, že každý má extra tvar, ne? Nebo mají všichni huby stejně široké i dlouhé?
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 15:06
- Nahlásit
kokoška
Hele nevím, ale ona už si takhle kupovala na svýho, tak ho vyzkoušim tomu mýmu blbounovi a podle toho mi ho pak koupí
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2008 09:26
- Nahlásit
Tak už jsem si ten náhubek předplatila, tak jsem na to zvědavá
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 09:21 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit
Tak že prej nic, ale budou ho mít na mezinárodce v Budějkách
Jinak je to tenhle
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 09:28
- Nahlásit
Dines
Ahojky, já náhubek nepoužívám, pokud někam jdu se psem , jdu "pracovně" a to jde pes ve slepeckém postroji.
Ale napadlo mě, že by mohl být vhodný náhubek na kolii.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 09:32
- Nahlásit
Fík
Ty ozkoušela jsem všechno možný, ale tady v budějkách mu prostě žádnej nesedí
Ještě zkusím na té výstavě, tam bývá stánek jen speciálně s náhubkama, tak tam, ale domlouvám si tenhle....sice je dost drahej, ale zase by měl dobře sedět a je krásně lehoučkej.....
Já s nim dost jezdim busem, a protože je to normální "civil", tak mít náhubek musí ... zatím máme normální fixák, ale na léto bych už ráda měla normální kovovej, abych ho za těch 20 minut v buse nezamordovala
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 10:15
- Nahlásit
Chystáte se někdo za týden do Budějc?
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 09:26
- Nahlásit
teda lidi....
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 10:16
- Nahlásit
Dines
nechastám, a) mám to daleko, b) aktivně nevystavuju, c) přiotrávil se mi pes po spot-onu.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 10:24
- Nahlásit
kokoška
Co? Čims ho patlala?
No, to mě se asi pes přivotrávil zbytkama od oběda...celou sobotu problil
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 10:42
- Nahlásit
Dines
duowinem, už ho máme 3. sezónu a vždy to bylo naprosto bez problému, ale tentokrát byl pes jak praštěný, nechtěl chodit a vůbec byl docela mimo, zhruba během 36 hod to nejhorší odeznělo, ale stejně to pořád není ono - o víkendu to bylo týden. Jsem na nervy, nevím, co dát příště proti klíšťatům, obojek ani stříkání nepřichází v úvahu - to klíšťata radši budu tahat růčo.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 10:47
- Nahlásit
kokoška
No, já letos ještě nedávala nic, loni ExSpot a byla jsem docela spokojená - jen škoda, že na klíšťata fungoval jen měsíc....
A víš čím to může být? Byli ste u veta?
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2008 11:38
- Nahlásit
Dines
Byla to určitě reakce na duowin (je to svinstvo stejné jako cokoli jiného proti parazitům). Akorát mě překvapilo, jak špatná z toho byla, ještě se to nestalo, ona je hrozná citlivka (když má nějakou bolest nebo jí je zle, je odevzdaná osudu a vůbec nebojuje, ale taky není herečka a nepřehrává)
Nikde jsem s ní nebyla, co by s ní udělali? NIC, když už to má jednou v sobě, tak se toho nezbaví. Navíc měla zvýšenou péči, což si 100% užila
|