Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pudlíci
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 14 . 15 . >>
Autor Zpráva
ko4ka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 09:58
- Nahlásit

Anlie
díky moc

Anlie
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 10:04
- Nahlásit

ko4ka
není zač,s tímhle ti moc neporadím....Já zavolala na první číslo,ukecala cenu,a za týden už jsem měla hafa doma
Je od nás z města,takže s chovatelem chodíváme venčit
Budeš si pořizovat pudlíka?

Pudlice
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 10:05
- Nahlásit

ko4ka
Výborné apricot králováky mají manželé Hauserovi (CHS Z Hauserova království). Střední hnědé můžu doporučit z CHS Romy´s Choco od pí Smékalové. Adresy jejich stránek najdeš na http://www.sweb.cz/pudlinfo/

Anlie
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 10:07
- Nahlásit

ko4ka
Jinak můj Dinno má hnědýho tátu (SK),tak se uvidí až vyroste..kdyby se našla nějaká pěkná hnědá fenka....kdo ví???

Pudlice
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 10:09
- Nahlásit

Anlie
Škoda, moje Nelinka je krásná, hnědá je taky, ale má jen 23 cm v kohoutku ...

Anlie
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 10:11
- Nahlásit

Pudlice
psi od Haserových byli v březnu na klubovce v Budějovicích,nevíš? Krásný,ale nemá jen psi???

Anlie
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 10:12
- Nahlásit

Pudlice
Tak to asi neprojde

ko4ka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 10:13
- Nahlásit

Anlie
já zatím nevím, jen jsem si říkala, že mrknu kde maj zajímavé pejsky. Minulý týden jsme našeho starého rodinného pudlíčka museli utratit a bylo to pro nás dost těžké, hlavně pro babičku s dědou. Zrovna pro hledám nějakého staršího a vypadá to, že mám vyhlídlou jednu aprikot fenku, 3roky bez pp, od jedné starší paní, která je často ve špitále a rodina "je děsně ochotná" se o fenku postarat.Paní pláče, neví co s pejskem bude, tak možná najde nový domov u babičky. Příští středu by k nám měla přijet na návštěvu, tak uvidíme. Já si včera o těch pudlíkách četla, původně jsem už vůbec v životě dalšího nechtěla, ale ty jejich držtičky jsou prostě sladký. Zatím mi stačí ti naši medvědi, co máme ještě doma, ale za 2 roky chci ještě pro sebe k mé fence GR psa a pudla asi zařadím mezi oblíbené jedince Líbí se mi střední a velký, barvy stříbrný, hnědý a aprikot. Kde se pohybují ceny s PP těchto rázů?

Pudlice
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 10:14
- Nahlásit

Anlie
Oni jezdí na většinu výstav a obvykle je vyhrávají, vystavují dva přenádherné bráchy, ale doma myslím mají fenu. A každopádně by Ti dali info, kterou fenu jejich psi kryli a kde se čekají od nich štěnda.

Anlie
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 10:18
- Nahlásit

ko4ka
Já mám čenýho králováka a ten bývá kolem 10 000,-( až někam k 50 000,-) Většinou 10-15 tisíc =o), ale určitě se dá domluvit (já ho měla za cenu bezpapíráka,ale pššššt )

Anlie
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 10:20
- Nahlásit

Pudlice
Jojo,pesany maj krásný a střižený pokud vím tak v bejbyně?

Pudlice
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 10:23
- Nahlásit

ko4ka
V cenách je veliké rozpětí, závisí od kvality rodičů, od jeich výstavních úspěchů atd. Toyové orientačně 15 - 20.000,- Kč, trpaslíci 10 - 16.000,-Kč. To je průměr, znám např.skutečně špičkovou CHS černých trpaslíků, kde jsou štěňátka za 60.000,--Kč a ještě velmi pečlivě zvažují, komu je prodají. U střeďáků a králováků ceny neznám.

Anlie
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 10:24
- Nahlásit

A pudlíci sou fakt super...milujou všechno živý (hlavně malý děti,ale to většina matek patřičně neocení---po ulici jde dítě,tak 6 let-Dinno ho zmerčí,celej se našponuje a vyrazí si hrát--dítě ječí, matka ječí,pes ječí,já ječim aby mi ho nepřizabili,a jedinej pes má radost
Vydrží toho strašně moc,nelínaj,a jsou podle nějakýho průzkumu druhý nejchytřejší plemeno (hned po borderkách)

ko4ka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 10:25
- Nahlásit

Anlie
dříve byli používáni i jako lovečtí, myslíš, že se dá s královákem nebo středním složit nějaká lovecká zkouška?

A náš pudlík co umřel, teda děti nemiloval, ale když si vezmu od kud k nám přišel, tak se nedivím, ale to je o něčem jiným

Pudlice
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 10:28
- Nahlásit

Anlie
Ano, mají je v bejbině. teď jsem si vzpomněla, jmenují se Luis a Lambert vždycky když přijdou z kruhu, tak se postaví na zadní a obejmou jeden pána a druhý paničku kolem krku a dávají hubany a je to úžasný pohled

Anlie
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 10:29
- Nahlásit

ko4ka
náš minulej teda jo,ten si nechal líbit naprosto všechno
Nevím....jsou vysazený spíš na aporty....já se o tohle nějak nezajímám,takže ani nevím jaký zkoušky se vlastně dělaj.....stopu ti zatím neřeknu,na to je ještě malej
Ale neskutečně je baví coursing

Anlie
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 10:30
- Nahlásit

Pudlice
Já mam jednu fotku...pesani sedí na kleci,oba zády,jen šmejkaj ocasama a vypadaj jak lví bráchové

Pudlice
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 10:33
- Nahlásit

ko4ka
A taky milujou agility - koukni na videa na http://www.pudlici.webz.cz , co všechnou dokážou !

kokoška
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 10:42
- Nahlásit

Anlie
mám pudlici ze CHS Sakké v Ústí nad Labem, můžu jen doporučit!!!
Jinak je to pes turistický (pravidelně chodíme trasy 20 a více km) agi ji ani mě nebaví a coursing jí neůžu dopřát, neb se jí dělá strašlivým způsobem zle v autě a pak je chudina do druhého dne úplně hotová

Anlie
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 10:47
- Nahlásit

kokoška
Tak to na ten coursïng vemte pěšky
Jojo...prakticky neutahatelný plemeno...
To my jsme v autě naštěstí v pohodě

Pudlice
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 11:15
- Nahlásit

All
Jsou vaši pudlíci taky takoví závisláci na vás ? A spí s vámi v posteli, nebo se vám podařilo je přemluvit na pelíšek ?

Anlie
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 11:26
- Nahlásit

Pudlice
Tak já mám svýho teprve něco přes měsíc,takže je závislej asi jako každý štěně.
A kde spí je mu celkem šumák-v posteli je sice fajn,ale když to nevyjde,tak bez problémů klidně na holym lině

ell
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 11:46
- Nahlásit

Pudlice
Tak se mnou v noci spí v posteli, ale přes den si občas taky lehne do pelechu, nebo když je jí zle, tak i v noci (asi mě nechce obtěžovat...). Jinak kamkoliv si sednu - lehne na mě (například zrovna ted na mě taky leží - je jak klíště!)

Lesanka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 12:15
- Nahlásit

Anlie
to je fajn, že je mu líp.
Pudlice
děkuju

Pudlice
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 13:52
- Nahlásit

ell
Jinak kamkoliv si sednu - lehne na mě (například zrovna ted na mě taky leží - je jak klíště!)
Tak to dobře znám, když byly holky ještě štěňátka, tak mi to připadalo roztomilé. Teď, když si sednu a chci si vypít kafe a přečíst noviny, tak to nejde, protože na klíně se mi rvou o nejlepší pozici čtyřapůlkilová Kessynka a dvouapůlkilová Nelinka, takže bych potřebovala další osobu, která by mi držela ty noviny a dávala hrnek s kafem k ústům. Takže holky dosáhly toho, že kafe už skoro nepiju (ve stoje mi nechutná) a místo novin koukám na zprávy. Hádejte, co mám při tom na klíně ! ?

Lesanka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 14:14
- Nahlásit

Pudlice
a není to nádhera? Já si výskám, zatím piju kafe v pohodě, ale když jsem tuhle telefonovala z PC, tak mi fěňule skočila na klín -jakto, že se vykecávám a sedím...a abych pořádně pochopila o čem to je, tak si pořídím ještě jednu kuličku.

ell
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 14:59
- Nahlásit

Kdo tu máte trpaslíka? Kolik vám váží???

Rico
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 15:02
- Nahlásit

ja mam trpaslika a vazi dost, okolo 8kg.

ell
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 15:10
- Nahlásit

Rico
Pěknej kousek... Trápí mě moje malá, má jen 4,7 kg, lezou ji žebra, kosti (ještě že má dlouhý chlupy, tak to není tak vidět, jen při dotyku). Jenže ona je na dietě a nesmí žádný pamlsky, nic, kromě těch granulí, popř. spec. konzervy...

Rico
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 15:18
- Nahlásit

a dlho musi mat dietu?

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 14 . 15 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání