| Autor |
Zpráva |
Anlie
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 11:06
- Nahlásit
Ahojky lidičkové,
nedávno jsem si pořídila štěně králováka a tak by mě zajímali vaše názory na tohle plemeno,výchovu,zdravotní rizika a pod.
|
ell
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 11:56
- Nahlásit
Ahoj, já mám trpaslíka - harlekýnku! Bude jí 10 měsíců a můžu říct, že do této doby jsme si s ní dost užili... Zánět močáku, zánět jícnu... Ale neměnila bych ji, je s ni legrace, hravá a i dobře se cvičila (maj to přece v krvi - cirkusáci)
|
Anlie
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 12:05
- Nahlásit
A už je v pohodě?
Mě právě včera začal napadat na přední packu,takže s ním dneska nebo zítra poletím k vetovi.....
Snad to nebude nic vážnýho s následkama
|
ell
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 12:11
- Nahlásit
Zatim ještě léčíme... Je to na dlouho. Vlastně jsem na živo ještě králováka neviděla, musí být nadherný! Tady okolo nás mají všude bud toye, trpaslíky, občas středňáky... Jakou má barvu?
|
Anlie
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 12:27
- Nahlásit
černej,včera mi ho kámoška ostříhala do baby střihu,tak už vypadá trošku jak pudl,a né jako medvídě
Ted´ už se jen dohadujem v jakém bude střihu až vyroste
|
ell
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 12:32
- Nahlásit
Taky ji mám v baby střihu, ale jak má ještě jemnou a řídkou srst, tak se jí to dost zacuchává, i když ji denně češu...tak taky začínám přemýšlet o jiným stříhu. A navíc v tomhle počasí úplně trpí - nesnáší sluníčko (je totiž víc černá, než bílá) a to to bude "horší"!
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 12:34
- Nahlásit
Anlie
mám černou střední pudlici - větší mi neprošla, ale příští bude určitě královák (mám slabost pro velké psy)
odkud máš toho svého krasavce? U nás se štěńata docela těžko shánějí (je fakt, že pudlů s PP není v žádné velikosti zas tak moc)
Přimlouvala bych se, abys ho stříhala na klasiku - na velkém to opravdu hodně vynikne a podrthne to šarm
|
Lesanka
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 13:09 - Změnil/a: Lesanka
- Nahlásit
Ahojky, také mám pudlíka a jsme z něho nadšení. Přemýšlím mu (spíše jí) pořídit kamoše, pochopitelně pudlího. Králováci se mi moc líbí - ale mám malý byteček - tak to neklapne, tak stále váhám mezi střeďákem a trpaslíkem, mám přerostlého toye. Také jsme už po operaci pately, ale tím trpí spíše trpaslíci než kralováci.
|
Anlie
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 14:06
- Nahlásit
Mám ho z www.hlubok.wbs.cz
Je to mazlík a jsou děsně skladný
Kámoška ho má v 1+1
Jojo,kontinental je fajn na ůdržbu,ale moderna je zase líbivější...
|
Lesanka
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 15:27 - Změnil/a: Lesanka
- Nahlásit
kokoška
odkud máš střeďačku? Děláte agi nebo něco jiného?
Anlie
Klasika popř. bejbina pudlíkům opravdu sluší. My jdeme příští týden na klasiku, protože moje feňuje má po operaci nožku vyholenou
|
Anlie
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 15:33
- Nahlásit
A koukala jsi na ty stránky? Má ještě jednoho kluka
Je to takovej mazlík,a učí se rychle od maminy
Já myslím,že žádnej byt neni pro psa dost malej-čím menší byt,tím těsnější kontakt páníka se psem,a tím lépe pro pesana
|
Anlie
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 16:31
- Nahlásit
mám černou střední pudlici - větší mi neprošla, ale příští bude určitě královák (mám slabost pro velké psy) ---tak si pořid´ dalšího "středáka" a pak se div,jaktože tak moc vyrostl
|
Pudlice
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 16:46
- Nahlásit
Anlie
Hurá, že by konečně prostor pro pudlaře ?!
Jestli můžu radit se střihem, tak vzhledem k tomu, že máte PP a zkusíte třeba nějakou výstavu, tak nech od začátku bejbinu, na výstavu je to skoro nutnost.....
Já mám černou trpasličku a hnědou mrňavou toyku. Obě v bejbině. Dá to dost práce, ale stojí to za to, budíme všude nadšení.
|
Anlie
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 16:53
- Nahlásit
Ale v bejbyně se smí vystavovat jen do určitýho věku,ne?
Zatím v ní určitě zůstane,pak asi plynule přejdeme na modernu,a časem možná na kontík-přece jen udržovat psa celýho nebo jen půlku-to už při tý velikosti znát bude
|
Pudlice
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 16:59
- Nahlásit
Anlie
Do určitýho věku - to platilo dřív, teď je to neomezené. Jestli jsi z Prahy nebo okolí, tak tuto sobotu je ne Hagiboru klubovka, přijď se kouknout - 95% v bejbině, zbytek v kontíku. Je fakt, že v tom kontinet.střihu jsou to právě většinou králováci.
A koho z těch štěňátek máš, Dianku nebo Dinna ?
|
Anlie
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 17:05
- Nahlásit
Dinna =o)
a abych tě vyvedla z omylu,tak štěňat bylo původně 8 ,z čehož sedm už je u nových páníčků,jenom Denniska už nějak nikdo nechce =o( a přitom je to takový mazlík.....
Nene,jsem z Budějovic,takže se jdu podívat v neděli na mezinárodku....akorát co jsem slyšela,tak králováci tam budou skoro všichni Z Hlubockého Dvora
|
Anlie
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 18:03
- Nahlásit
ell
Taky ji mám v baby střihu, ale jak má ještě jemnou a řídkou srst, tak se jí to dost zacuchává, i když ji denně češu...tak taky začínám přemýšlet o jiným stříhu
Já ho teda češu jen asi třikrát do týdne a v pohodě,když zrovna neni oblepenej bodlákama a jinejma chuťovkama
|
Anlie
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 20:42
- Nahlásit
Achjo,
tak byl mazlík u veta a vůbec to nevypadá dobře..má nějakej problém s chrupavkou a snad nějaký úlomky v kloubu
Tak jsme vyfásli nějaký prášky,"klid na lůžku",a za týden kontrolní rtg---pak se uvidí,jestli operace,nebo co s tim
|
Rico
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 21:25
- Nahlásit
Ahojte, aj ja mam pudlika trpaslicieho(trosku vacsieho )cierneho, a v maji bude mat 6 rokov a zatial sme vdakabohu mali len zapal ucha. Inak mi to plemeno velmi sedi, je to strasne srandovny pes, velmi pritulny, prisposobivy, vtipny...chrape, a tie jeho vyrazy tvare ale v buducnosti chcem uz len velke plemena a velki pudlici, este neviem.
|
Lesanka
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 21:31
- Nahlásit
Anlie
,"klid na lůžku
to je smutné, také jsme měli klidový režim, tak vím co to pro pudlíka znamená držím palečky.
|
Anlie
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 21:35
- Nahlásit
on to ztím dodržuje dobrovolně,vypadá že je mu fakt blbě a bolí ho to chození.....tak snad pookřeje,abych měla starost,jak ho mírnit
|
Rico
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 21:37
- Nahlásit
Anlie velmi vam drzim palce
|
Anlie
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2007 21:58
- Nahlásit
Rico
Děkuju
|
Pudlice
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 09:14
- Nahlásit
Lesanka
Omlovám se za možná naivní otázku: Ta klubová výstava na Hagiboru je normálně pro veřejnost?
Ano,ano, veřejnost je vítána. Vlastní zahájení posuzování v kruzích je v 9 hodin, a pak cca od 14 hod jsou odpolední soutěže a tam jsou pak k vidění ti nejlepší z dopoledne.
|
ell
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 09:15
- Nahlásit
Anlie
Tak jak je malýmu dnes???
|
Anlie
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 09:30
- Nahlásit
ell
Dneska? Nechodí......radostí že je mu líp skáče jak malý hříbě ,což ovšem dosti komplikuje ten "klid na lůžku"
Takže mnohem lépe,už jen kulhá =o) a to ještě celkem v normě =o)
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 09:48
- Nahlásit
pudlařky, můžete mi doporučit nějakou dobrou chs středních a královských? Ne černých, ale stříbrných, aprikot a hnědých, díky. Mrkla bych
|
Anlie
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 09:53
- Nahlásit
ko4ka
hledala bych asi tady http://www.kchp-cz.com/
Jinak fakt nevím,těch moc nebude vůbec (aspoň těch králováků v těchhle barvách...)
|
Anlie
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 09:54
- Nahlásit
http://www.kpachp.cz/cs/ nebo tady
|
Anlie
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2007 09:56
- Nahlásit
nebo http://sweb.cz/pudlinfo/