Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pudlíci
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 14 . 15 . >>
Autor Zpráva
Anlie
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2007 17:19
- Nahlásit

Pudlice
Vůbec se nesnaží nijak omezovat....jen když zrovna nelítá,tak kulhá, občas když na tý pacce dlouho leží,tak se pak zvedne,a skáče po třech - to mu dam vždycky přes hubu a hned zase chodí "normálně"

Je to šílený....a nedokážu si představit, že by měl mít zase zakázáno běhat a pod....

Anlie
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2007 17:21
- Nahlásit

Fík
Dinno lítá,běhá a skáče naprosto v pohodě
Horší je,že je mu teprve 10měsíců a jestli se to bude plynule zhoršovat,tak nevím jak dlouho se dá udržet v tomhle relativně dobrym stavu

Fík
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2007 17:43
- Nahlásit

Anlie
Já jsem si teď před týdnem přivezla bílého královského kloučka 5. měsíčního. Je to takový udivený "trumpeta!

Anlie
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2007 17:45
- Nahlásit

Fík
Fotkůůůůů....... odkud? Gratulujůůůů

Opka
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2007 19:20
- Nahlásit

Jakou používáte kosmetiku na vaše pudlíky.
Já používám Bea Natur,All Systems,Chris christensen systems.
A ochranný olejový krém od Summerwinds ten je fakt špičkový dá se použít na všechny možné způsoby které jdou a srst se vůbec necuchá.

Anlie
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2007 19:35
- Nahlásit

Opka
Já mám KWčko šampón, a kámoška používá na rozčesávání GlissKur (nebo jak se to píše)-ten ve spreji

Fík
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2007 20:58
- Nahlásit

Anlie
Opka
ARTEMIO WHITE AND BLACK je to nejkrásnější pes pod sluncem, a mazlík , přejmenovali jsme ho na CIPÍSKA
Foto zítra, já to neumím a choť už spí

Fík
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2007 21:00
- Nahlásit

Anlie
Nejedeš na výstavu do Letňan? My jo, už se těšíme, původně jsem nechtěla jezdit, ale pokud ho to bude bavit, "navlíkla" jsem do toho manžela, takže vystavovat ho bude on, já budu držet bílé pěsti za kruhem

Pudlice
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 09:13
- Nahlásit

Opka
Já používám Biogroom šampon i kondicionér, na černou Black on Black a na hnědou ten hnědý. Občas norkový olej ve spreji. A na denní rozčesávání "lidský" rozčesávač Dove - taky ve spreji, taková růžová vodička, krásně voní....
Fík
A už jste byli s Cipískem na nějaké výstavě nebo jdete rovnou na mezinárodku ?

Verca
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 09:40
- Nahlásit

Ahoj,
už dlouho uvažuji, že tady napíšu. Mám dvě fenečky z rodu bišonků a v srpnu mi přibyla střední pudlí slečna Terezka, která je nalezená. Nějaké hovado jí vyhodilo na vesnici před obchod. Můžete si něco přečíst na mých stránkách tady: http://www.bolonskypsik.cz/gitunka/o_terezce.htm
Je to ten nejúžasnější pes, co jsem kdy potkala. Musím říct, že svou povahou a chováním strčí ty dva moje rarachy do "kapsy". Ty jsou taky úžasní, ale mají neduh více než Terezka. Ale miluji je všechny. Je to s údivem, ale na ní jsem nenašla jedinou chybičku. Někomu vadilo, že hodně štěkala, ale to mě ne, je/byla hrozně akční. Bohužel je velmi nemocná a nevím, jak dlouho tady bude. Ale horzně moc si přeji, aby aportovala jak šílená tak, jak před tou nemocí.
Nikdy jsem pudlíky neměla moc v oblibě, ale uvažuji, že časem bych si pořídila dalšího černého pudlíka, klidně i z útulku. Jsou to fakt bezvadní psi, aspoň tedy Terezka. Kdyby se uzdravila (v což pořád doufám, i když někdy mám "krize"), tak ona je naprosto ideální pes na flyball a agility. Jenže vzhledem k věku 6-8 let jen rekreačně.

kokoška
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 12:17
- Nahlásit

Opka
já používám All System a jsem maximálně spokojená

Jaké používáte hřebeny a kartáče a ostatní nářadí, v sobotu jsem na Pragobestu viděla kulaté nůžky a od té doby nepřemýšlím o ničem jiném, než že si je pořídím. Byl jste někdo na čumendu? Nevíte kdo vyhrál Pudly - nebyla jsem do konce.

Verca
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 12:53
- Nahlásit

kokoška
Jestli já teda můžu napsat, tak já mám kartáč střední Anglie a je super. Je na stránkách Oliver salon. Jinak mám hřeben s velkými mezerami a ten je ze Salonu.
JJ, All System je super, taky ho používám a pak ten ochr. olej. krém od summerwinds, o kterém se tu už psalo.

Pudlice
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 17:41
- Nahlásit

kokoška
Pudly vyhrála Romana Divišová.
A Ty si stříháš sama, že chceš kupovat kulaté nůžky ?

Opka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 18:46
- Nahlásit

Pro Kokošku : já používám nůžky ze stánku Oster vždy na MVP a nebo ze stánku salon Oliver.Nevím jaké kulaté nůžky myslíte.Jestli si chcete pudlíka ostříhát sama,tak pro začátek doporučuju rovné dlouhé nůžky tak 20 cm,kvalitní od 1500 Kč a malé nůžky tak 12 cm,tak od 900 Kč.Hřeben má špičkový Oster,má dlouhé hroty krásně se s ním češe dlouhá srst,kartáč používám od Fortissimo takový červený nevím jak se jmenuje,ale výborný je jemný kartáč od All systems.
Na Pragobestu jsem byla okoukat nové techniky stříhání,měla jsem vykulené oči na belgické střihačky jsou fakt suprové.

Anlie
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 21:41
- Nahlásit

Tak už máme za sebou konzultaci na ortopedii a potvrzené nezvratné změny na kloubu (a vlastně i kostech)
Jaggy "doporučené" jen pro 100%potvrzení diagnózy neoperativnosti...
Tož celý život na vodítku - takže razím shánět flexinu - žádný běhání, skákání, a pod.
Koupili jsme nějaké chonroprotektivum, které by mu snad mohlo pomoci ulevit a na bolest si máme dojít pro prášky až bude "nejhůř"... a byl nám "doporučen" i Paralen-že není tolik účinný, ale pro začátek by měl stačit

kokoška
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 08:05
- Nahlásit

Pudlice
díky za info - myslela jsem si, že vyhraje - stříhá fakt úžasně, ale na svou pejsu byla docela zlá - koukala jsem na ní asi hodinu a nelíbilo se mi, jak se psem zacházela to ty Belgičanky byly o hodně milejší!!!
Stříhám si sama už druhého psa, ale na výstavy nechodíme, tak mi to stačilo - dokud jsem v sobotu nebyla na Pragobestu a nechytla depku, že můj pes vypadá jak strašidlo

Opka
co se týká vybavení, tak mám pro své účely docela slušné - profi nůžky (Victorinox) a strojek Oster, teď na pragobestu jsem sehnala už konečně hřeben, který jsem si představovala a marně ho sháněla po salónech, nad kulatými nůžkami jsem dlouho váhala a nakonec je nekoupila, teď mám na sebe vztek a asi pojedu příští týden do Letňan si je koupit. Zdálo se mi, že tam všechno měli za velkoobchodní ceny - takhle levné jsem nikde konkrétně hřebeny a strojky neviděla, nebo se pletu?

ell
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 08:07
- Nahlásit

kokoška
Ahoooj!

ell
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 08:09
- Nahlásit

Anlie
To je mi pesana líto... Neumim si svoji pudlici představit jen na vodítku a bez lítání a běhání...

kokoška
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 08:18
- Nahlásit

ell
máš mailíka

ell
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 08:22
- Nahlásit

kokoška
ty taky!

Anlie
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 08:39
- Nahlásit

ell
Já taky ne...navíc v tomhle věku
Čímž mi vyvstává další - pro mě momentálně hodně velký - problém, a to můj druhý haf......já je vlastně ani nemůžu venčit pohromadě, doma by spolu teoreticky být neměli-blbnou hůř než venku a zátěž na kloub je to opravdu extrémní .............
HELP!!!!!

Verca
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 08:47
- Nahlásit

Anlie
já bych si na cz-psu raději zadala téma. Tato tématika se tu hodně řešila. Co si pamatuji, tak lidi tu psali, že psa zatěžovali přiměřeně, aby se mu vymakaly svaly, které budou držet kloub...apod. Ale není to sranda a tady ti rádi pomůžou.

Anlie
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2007 08:57
- Nahlásit

Verca
Asi jo...počkám, až se to tu v práci trošku vylidní a jdu do toho.......fakt už jsem skoro zoufalá a nevím kudy kam

Anlie
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 12:06
- Nahlásit

To je vůůůůl
Si tu tak sedim na gymnastickym míči, pročítam CZpsa a to moj hovado si usmyslelo,že chce pochvat, tak se mi nakýbloval na klín ... poprvý po 8mi měsících a s 22kilama

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 12:34
- Nahlásit

Anlie
mimi majinkatý

Anlie
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 12:56
- Nahlásit

Bára a Sam
To jo, nějak mu teď hrabe...asi si všimnul,že je nějak víc opečovávanej

Opka
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2007 17:15
- Nahlásit

Otázka na kokošku: Jaký máš Oster strojek?

Dines
Člen
# Zasláno: 1 Led 2008 11:13
- Nahlásit

Fík
Tak jsem to našla

Fík
Člen
# Zasláno: 1 Led 2008 14:25
- Nahlásit

Dines
Super luxus máme stránky, jsem totiž pako a i přes opětovné vysvětlování nejsem schopná sama vložit fotku na fórum

www.cipisek.atlasweb.cz

Dines
Člen
# Zasláno: 1 Led 2008 14:30
- Nahlásit

to já jo...mmnt

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 14 . 15 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání