Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pudlíci
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 14 . 15 . >>
Autor Zpráva
Fík
Člen
# Zasláno: 3 Led 2008 09:07
- Nahlásit

Je to škoda, protože je spousta lidí, kteří potřebují opravdu jen to, aby jim pes po vypuštění z vodítka přišel na zavolání.

Opicka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 17:30
- Nahlásit

Fík
Já dělám se svým středákem coursing,agility,flyball,dogdancing,frisbee,sporto vní kynologii
prostě skoro všechno co se s pudly dá dělat

Fík
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 17:47
- Nahlásit

Opicka
Jé, mohla bych se s tebou spojit, Odkud jsi?

Opicka
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 08:21
- Nahlásit

Jsem ze Zvoleněvse,kousek od Prahy,Kladna,Kralup nad Vltavou a Slaného.

Fík
Člen
# Zasláno: 5 Led 2008 12:38
- Nahlásit

Opicka
My jsme z Prahy. Až se oteplí, mohly by jsme jít někdy na prochajdu a popívadat

cilka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 09:04
- Nahlásit

kokoška
Jak jste dopadli u veta- spokojenost trvá?
jj spokojenost trvá , a pro velký úspěch dnes odpoledne jedem v komletní sestavě
Brusle jsem koupila klukovi nakonec v Kolíně a když jsme přijeli domů tak jsme chtěli vyrazit na led a zjistila jsem , že se neobuju do svých bruslí - situace se tedy bude opakovat ! Honba za bruslemi
Víš proč já se u Vás tak kochám ? Je to na rovince , lítat po Hoře je děs běs tak chaotický město jsem ještě neviděla .

A ještě k těm střihům , viděla jsem pudla ostříhaného na kerryblue , byl super , navrhovala jsem mámě , že její pudlici taky tak vyzdobím ale neprošlo mi to ...

kokoška
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 09:39
- Nahlásit

cilka
situace se tedy bude opakovat
všechny sporty už mají po inventurach, tak snad budeš úspěšná

Vás tak kochám ? Je to na rovince
proto to já u nás tak nesnáším - rovinky mě přímo iritují

pro velký úspěch dnes odpoledne jedem v kompletní sestavě
to musejí být vážně machři, když jim jedeš ukázet všechny psíky hlavně, ať všechno dobře dopadne.

pudla ostříhaného na kerryblue
kromě těch dlouhých chlupů na čumáku si to umím docela dobře představit, ale asi bych do toho nešla - jsem na špičaté nosy a ta krabicoidní hlava bez očí není nic pro mě
a měl pudl taky napůl postavené uši

Dines
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 09:47
- Nahlásit

cilka
kokoška
pudla ostříhaného na kerryblue
A to vypadá jako jak?
Nemáte nějakej link na střihy?
Jelikož s hafanem na výstavu určitě nepůjdu, tak hledám nějakej slušivej, méně údržbově náročnej střih pro psího puberťáka, a všede jsou jen ty výstavní

kokoška
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 09:55
- Nahlásit

Dines
zkus mrknout sem, není tam všechno, ale aspoń troška http://fievika.blog.cz/0602/strihy-pudlu-a-jejich- prakticnost

co se týká udržby pudla - pokud má vypadat jako pudl a né pouliční směs, tak potřebuje pravidelnou údržbu každý střih (včetně moderny) - pokud ho udržuješ nezplstěného, stačí denně projet hřebenem - zabere to max 5 min u střeďáka, problém je, že hřeben na pudla (dlouhé a docela řídké zuby) seženeš leda na výstavě nebo na soutěžích ve stříhání.

Dines
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 10:00
- Nahlásit

kokoška
Jo, hřeben mám sotva čtvrt roku a už z něj padaj zuby a to stál asi 400,-
Přiznávám,pesana češu asi jen 3-4krát týdně,zato ale vždy minimálně 20minut (nojo, královák je potvora velikej)
Vím, ale přeci jen jsou střihy sportovnější a se "snadnější" údržbou, než 20cm hustý chlupy

cilka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 10:05
- Nahlásit

kokoška

to musejí být vážně machři, když jim jedeš ukázet všechny psíky , no tady to bude víc moje blbost , nějak jsem prošvihla očkování v tom zmatku , taky nevim proč to mám zrovna seskupený na Vánoce ...
a měl pudl taky napůl postavené uši
ano , on to pravděpodobně není naprosto čistý pudl ,snad ji má darovanou nebo z útulku nevím , vlastní ho slečna která je fakt skvělá v úpravách pudlů a střih na mini kerryblue byl dokonalý .
Dines

Bohužel foto nemám ....taky mě to mohlo napadnout cvaknout si to aspoň na mobil .

Dines
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 10:06
- Nahlásit

cilka
a najít někdo foto originál rasy?

cilka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 10:11
- Nahlásit

Dines
třeba tady
http://www.kcht.cz/index.php?apl=5&idc=27

kokoška
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 10:12
- Nahlásit

Dines
už z něj padaj zuby
proboha, co máš za hřeben? já mám celokovový a ten snad nikdy nezničím - koupila jsem ho na pragobestu a spokojenost maximální (stál cca 300kč), předtím jsem naslepo v salónu objednala hřeben díky mohutnému ujišťování, jak bude úžasný a je na prd - má krátké zuby a stál skoro 500

sportovnější a se "snadnější" údržbou
udělala jsem zkušenost, že ty 20cm chlupy se cuckují mnohem míń než moderní střih (pesa ho měla cca 2 roky, než jsem sebrala odvahu na bejbinu) když je fakt dobře učesaná, tak všechen sajrajt (bláto, bodláčí) zůstane jen na povrchu a líp to sundám

kokoška
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 10:17
- Nahlásit

cilka
my byly očkovat 31.12. MVDr. mě upozornila že pesa může mít v místě vpichu bouličku - má tam hrču jako vlašák, ale 100% jí to nebolí, můžu jí to mačkat a nic neříká, tak to neřeším. Pak napiš, jestli jste se taky oboulovali

Dines
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 10:25
- Nahlásit

kokoška
Oster...mě ho teda kupovala kámoška...taky celokovovej, ale jaksi ne z jednoho kusu,takže se ty "bodliny" normálně uvolňujou a vypadávaj,semtam se něco ohne,a navíc jsou taky ještě krátký
cilka
Takže to je v podstatě karakul,ne?

kokoška
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 10:35
- Nahlásit

Dines
bych tipla, že to bude jen atrapa na Oster - tam se ceny pohybují v jiné kategorii - původně jsem taky chtěla hřeben Oster, ale byl přes 1000kč, jsem si nechala zajít chuť. Ale myslím, že to je opravdu hodně dobrá značka a moc bych se divila, že by měli takové šmejdy - máš účtenku? -zkus to reklamovat (pokud je to fakt oster, tak myslím, že bys uspěla)

Dines
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 10:39
- Nahlásit

kokoška
Nevím...nejsem si jistá,jestli mi jí druhej den psi nesežrali
No, kdo ví, ale což, koupim nějakej obyčejnej za 100,- a koupim jich třeba 5

kokoška
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 10:43
- Nahlásit

Dines
nějakej obyčejnej za 100,-
mám obavu, že tím nic moc neučešeš - ty ze zveráku mají krátké zuby a na délce fakt záleží
jestli budou kratší než cca 4cm tak to je škoda peněz

Dines
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 10:45
- Nahlásit

kokoška
myslím že i ve zveráku jsem viděla stejně dlouhej jako to co mam teď..... a nejbližší výstava v Budějkách je tuším až někdy za 3 měsíce...

cilka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 10:56
- Nahlásit

kokoška
má tam hrču jako vlašák,
no to mě děsíš , jako by nestačilo , že má Vašek záda jak cedník tak ještě boulitýdy ...budu masírovat a nechám bodnout jinam .Jedem do Brna tak aby se mi neodsrstila ...
V kterých místech to má ? Klasika na boku ?
Dines
Takže to je v podstatě karakul,ne? jo jo , ale v mini provedení , moc pěkný .
Já jsem na krabiciózní hlavy jak psala kokoška
zvyklá od čecháčků ...proto se mi to líbí .Ale jasně pudl je pudl .

Dines
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 11:08 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit

cilka
kokoška
právě jsem objevila skandinávii a docela hezky vypadá

kokoška
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 11:19
- Nahlásit

cilka
masíruju od silvestra jako vzteklá, ale změna žádná, možná jsem to zavinila tím, že v mrazu trávila několik hodin denně, sice byla pořád v pohybu, ale kůži měla studenou a obleček fakt nedávám (žádný nemáme)
Radši se jich ještě vyptej. Proč by se měla odsrstit kvůli očkování?

Dines
docela hezky vypadá
až na ty uši ale každému se líbí něco jiného

cilka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 11:27
- Nahlásit

Dines
no dávala jsem tenhle typ střihu na předešlé stránce , líbí se mi to , mě se ale líbí pudl jako pes takže každá jeho střihová úprava má něco do sebe .
kokoška
Proč by se měla odsrstit kvůli očkování?
má reakci a to místo v okolí vpichu se jí vždy zanítí . Zkusíme tentokrát změnu vakcíny ...

kokoška
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 11:33
- Nahlásit

cilka
má reakci a to místo v okolí vpichu se jí vždy zanítí
to je fakt pech, když máte před výstavou. Budu držet palec, aby to dobře dopadlo.

Dines
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 11:36
- Nahlásit

cilka
mě se taky líbí skoro všechno - nebo si rychle zvyknu (pokud teda nevypadá jak vořech) , ale z domova mam zakázaný bambule na zadku tak musím vymyslet něco co bude přijatelné pro všechny

Fík
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 12:26
- Nahlásit

Dines
Já, když jsem ukazovala manželovi, že chci královského pudla a hledala ho na internetu, vždy jsme ho našla ve střihu s bambulemi. Manžel šel do "kolen" a říkal mi, že bude chodit ven jen v noci, aby ho nikdo neviděl, pokud bude mít pes bambule. Ale mi jsme v moderním střihu / "na psa" /, a jsem spokojená já i můj muž

Dines
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 12:29
- Nahlásit

Fík
My jsem pořád "na mimino" - Taky mi bylo řečeno,že když bude mít bambule,tak že si ho venčím sama, a teď dokonce že by nás vystěhoval
Takže to vypadá na modernu, skandinávii, nebo necháme bejby....jak se ti udržuje moderna?

kokoška
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 12:44
- Nahlásit

Dines
ale bejbinu může mít i dospělák Ta manželovi nevadí? K bambulím je to od ní jen kousek

Fík
Člen
# Zasláno: 7 Led 2008 12:47
- Nahlásit

Dines
No, já si Cipíska pořídila bez ambicí na výstavy, ale vzhledem k tomu, že na klubovce z něj byli všichni paf, tak jsme "zpychla" a říkám si, že i pro něj je to dobrá zkušenost. A já se trochu obohatím o zážitky z výstav
Jinak já jsem chtěla právě ten skandinávský střih, ale ten není "schválený" na výatavy, takže jsem zvolila "modrenu".
Udržuje se to dobře a hlavně ten pejsek není "zagumičkován", to je věc do které jsem zatím nedospěla abych psa zagumičkovávala. Navíc je to pes "pracovní", chodíme k dětem na různé akce a ukázky a ta dlouhá srst tam fakt není praktická

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 14 . 15 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání