| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 08:07
- Nahlásit
Biluška
Až začne být agresivní
Tak ho dáme do útulku a najdem veta,kerej ho f tichosti utratí,což by neměl bejt problém
Ti ho zítra přepíšu, chceš
Chceš ,abysem neměla u nás průser...můžeš mi ho poslat na maila davidkova.renata@seznam.cz.Pan redaktor by se hodil na některé zdejší diskuze
Ten by se měl vohlídat,bo esi vobjeví todle forum,budem f kopru,převálcuje nás fšecky!!Anebo ho můžem zkorumpovat(ale aby to nebylo drahý!) a nabídnout mu místo mluvčího v naší chovatelské stanici.Mohl by se eventuálně objevit nějaký obtížný nespokojený zákazník a metoda zaseklé gramofonové desky by mu mohla další aktivity znechutit
P.S.žrádlo eště nedorazilo!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 08:33
- Nahlásit
isdpch
Nejvyšší čas na druhého psa. Ideální by bylo pumátko, ale když tak by stačil i nějaký povedený vořech. Já jsem kdysi měla na výcvik křížence - matka fox, otec kříženec pudla a knírače. Lidi to byl zmetek. Samozřejmě byl ještě pořádně zkažený než se ke mě konečně dostal. No to byl horror. Od té doby si pečlivě prověřuju všechny, kteří mi hodlají dát psa na výchovu Jak se mezi předkama objeví někdo z výše zmíněných tak tvrdím, že mám plno
Článek opíšu jak budu mít chvilinku čas. Včil musím jít zkontrolovat bazén. Váhám jestli zajet nakoupit skaláry (chce dcera),nebo kapry a založit vánoční chov. Asi vyhrajou kapři, poněvadž prachy jsou pořád potřeba, že jo?
Kde je Benda? Přežil?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 08:39
- Nahlásit
Biluška
Kde je Benda? Přežil
Bohužel se zatím nepodařilo zjistit jeho současné působiště...
Jinak sem taky pro kapry,můžem je nakřížit třá s piranama a prodávat je na vánoce jako takové malé vánoční překvapení
isdpch
já ho nanakop ani nepamutuju, traverza rezaví na balkoně, to je teda psí život todlecto
Di někam,to si kynolog????!!!Kdo chce psa bít,dycky si hůl najde!Zmlat ho třeba abys dokázal,že na to máš bejt alfa nebo za to,že ho nemáš za co mlátit.Takhle budeš brzo deprivovanej a vodnese to ten pes,páč budeš na nervy a naruší se tim fstach!Tak mysli trochu ne??
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 09:02
- Nahlásit
isdpch
Bylo to v RajdžrDájžrvýběru.
davidkova renata
Paní já nevím, vy máte s křížením ryb nějaké zkušenosti? Mě vždycky akorát chcípli, tož nevím . Piraňa je děsně drahá a pak nám ji třeba ten kapr sežere a co potom
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 09:18
- Nahlásit
isdpch
No já ti nevím... jsou krásný, to jako joooo. Ale vypadají dost nenažraně. Abych se pak nemusela bát o šeltičky . Von i takovej sumec je pro ně nebezpečnej a ne tak tohle
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 09:22
- Nahlásit
Dobré ráno,
dobrá zpráva náš nejvyšší přežil a neštípnul ho ani komár (vono taky tak drzej komár by se jen těžko hledal tady u nás v Praze).
Já jsem teda přežil taky když jsem se plazil do toho kopce a bylo dusno a vlko připadal jsem si jako elitní voják americké armády ve Vietnamské džungly hledající za pomoci zdatného stopaře své znaněné kamarády (našel jsem teda jenom jednoho a to želvu obímající strom ) Byl jsem teda trochu nervozní protože jsem při vlastním ohmatání zjistil že nemám ani granát ani pušku takže jsem jse modlil (k modrýmu) aby nás ze zálohy nepřepadl vietkong z tržnice v nedaleké Odře.
Navíc máme nový povel na zkoušky IPO a to: Benda k Luise upozornuji ze reflexní oblouk u tohoto povelu má -2s.
Na ostatní uvaluji embargo (Davídková nezapomeň !!!!!) http://album.volny.cz/biglbenda/view.php?album_id= 83929&view_page=4&browse_page=0#img
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 09:38
- Nahlásit
isdpch
bylo a dobrý ale ta dlouhá cesta co k němu vedla.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 09:42
- Nahlásit
No protože benda se unavil tim, že celou cestu do toho největšího kopce telefonoval, já myslela, že si při výšlapu únavou už mluví pro sebe, protože věu: "Ty vole, kde je ta hospoda" sem zaslechla ))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 09:51
- Nahlásit
Nejnovější severský poznatek
Nastupuje-li Vaše drahá polovička do nového zaměstnání a aby se blískla jede tam autem v žádném případě nesmíte nechat v palubní desce peněženku se všemi doklady. Ráno než odjel mi důležitě kladl na srdce abych nezapoměla zajít na poštu a vybrat ty složenky. Což o to, zajít tam můžu, je to docela hezká procházka, psice budou určitě rádi. Pak bych si tak mohla dát s pošťačkou kafe a zase se projít domů. To zase bude odpoledne keců
Jo a vyschnul nám bazén, tak žádné piraně nebudou Asi nakonec budu muset koupit to akvárko
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 10:11
- Nahlásit
isdpch
jistěže vymyslím. Neměl být shnilý a měl jít pěšky. Kdyby Amálka hezky parkovala tam co vždycky tak bych si prostě vzala peněženku a zařídila složenky . Za všechno může Tomáš, má chodit pěšky A to už vůbec nehledím na to,že kdyby Lilák zase někam spadla tak ji na veterinu můžu tak leda odvézt vlakem. Naštěstí dneska jede
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 10:22
- Nahlásit
koukám, že mladej pán má zkažený vodpoledne a eště je bez večeře a zatím vo tom vůbec neví
Právě že ne, budu se muset ovládat. Potřebuju být v šest hodin v Třebíči na jednání a sama bych tam nedojela ani kdybych vyjížděla už ráno. Takže budu muset uklohnit něco k jídlu aby byl svolný jet se mnou přes celou republiku . No nic, ztraverzuju ho zítra, nějakou záminku si najdu
není nad to bydlet v nějaké metropoli, pak má čék vystaráno
No jistě, kupříkladu předevčírem tady rozváželi plynové bomby. Pro místní lidi to byla akce století. Babičky vybíhali před dům, mávali na projíždějící auto, dědečkové valili ven prázdné bomby, postávali s nimi u silnice, družili se, kontrolovali kdo má zralejší švestky, no hotová pouť. Pak nás všichni družně litovali, že nemáme plyn a divili se na čem že jako vařím. Nenašla jsem jim odvahu říct, že nevařím tak jsem musela přiznat, že na sklokeramické desce. Babičky nevěřili a šli se podívat. Při té příležitosti zjistili, že máme taky počítač a ten infranet . Okamžitě svolali slet a my jsme teď váženější než starosta, poněvadž ten internet nemá .
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 10:27
- Nahlásit
Biluška
no tak to bych si dal bacha na ten bazén abyste pak neměli na zahradě veřejný koupaliště, ty si nestála u sklokeranický desky a nedělala párky v rohlíku a nakonec by po Vás mohli chtít koupit pro obec kolotoč.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 10:56
- Nahlásit
benda2
Neboj dokud máme pumu a Akélu tak tady veřejné nebude vůbec nic . K jejich velkému zármutku, protože Akélka by se moc ráda družila s kýmkoliv. Mezi jejími předky pravděpodobně bude kudlanka nábožná
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 14:53
- Nahlásit
isdpch
musíš koupit tyhle, maj je u náv v Rybydrůbežzvěřina
Tak to nechci vidět co maj u vás ve zverimexu!!
Já bych do nich šla,mě přijdou vyloženě akční,to je ted v modě .Akorát nevim,esi bysme je mohly chovat u Bilušky ve sklepě nebo by musela postavit voliéru...
benda2
nakonec by po Vás mohli chtít koupit pro obec kolotoč.
No a Biluška by v masce Mickey Mause mohla pořádat prodloužený jízdy a řítit se vesnicí na arabským oři v širáku,kerej by jí zapůjčilo laskavě naše božstvo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 21:04
- Nahlásit
Biluška
Panííííí žijete??Sem četla na netu(kde jinde ,nic jinýho už nečtu ),že prej Moravu zasáhly nějaký drajvový bouřky Tak si řikám,esi třá ve sklepě nedrandíte na raftu....
P.S.zejtra je 15.!!!!a mrtvola nedorazila,čili Nyný holt bude mít tendle měsíc tzv.light
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 08:40
- Nahlásit
isdpch
prej Moravu zasáhly nějaký drajvový bouřky
prej v poho
no čert mě vem,esi sem si nemyslela,že bloudíš po netu a hledáš adekvátní foto!
Ofšem Biluše se nehlásí,začíná jít do tuhýho.. Nakonec by jí taky mohly navlhnout dráty a nepude jí net!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 08:48
- Nahlásit
isdpch
neskajpla to rovnou jemu,
Neměl zaplej skajp!
abysme pomalu začali dělat sbírku na pytle s pískem nebo co se to těm ubožákům při povodních posílalo
No nevim,já se přiznám,že sem neposlala nic,takže nemám zkušenost..Ale nevim,esi pytle s pískem ve sklepě využije.možná by byly lepčí nějaký pádla nebo aspon plafky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 08:55
- Nahlásit
isdpch
anebo jí to nedopadlo s těma složenkama fčéra
No jo,čéče,to by mohlo bejt!!A budem to nějak řešit?Nebo někde hlásit??
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 09:21
- Nahlásit
Prodám chalupu, luxusně vybavená, bazén, sauna, nové kompletní rozvody vody, k vidění na Vltavě právě podplouvá pod Karlovým mostem.
Ne vážně, ty bouřky už mi začínají jít na nervy. Objevují se s železnou pravidelností asi co půl hodiny. Už se tím nezabývám, protože voda co nateče taky vyteče, je vidět, že hasiči mají zkušenosti . Jsem tu fčéra už nebyla, protože jsem musela do té Třebíče vyřešit akutní věci ohledně klubu agility. Domů jsme se dostali ve dvě ráno. Tomášek přestavěl naši Amálku na letadlo a zvládl Třebíč-Olomouc za hodinu a tři minuty. Puma blinkala 5x, Biluška 6x. Tomášek odmítl zastavit a nařídil nám ať blinkáme z okna, nebo do pytlíčku. Zbytek psů čekal doma a dělal tady zdárně kůlničku na dříví. Protože se vyspinkali hezky přes den tak ve dvě ráno usoudili, že bysme si mohli hrát. Brajena si odmítla lehnout a fňukala mi u postele. Napřed jsem myslela, že chce čůrat. Tak jsem vstala (ten slovník přátelé, takové nadávky nezná ani POlívka), pustila ji ven, Brambora stála ve dveřích a čuměla na mě jestli jsem se náhodou nezbláznila. Že v noci ven nechodí, je tam tma a té se bojí. Tak jsem jí vynadala znova a zahnala ji do pelechu. A zjistila jsem proč tak řve. Ona jí ho zalezla Lilka a Braisy neměla kam jít . VYhodila jsem Liláka a nastalo noční stěhování národů. Tohle by se normálně mělo přednášet v dějepise. Barbaři a Vandalové jsou proti našim psům slabý odvárek. Lilly jde do křesla č.2, nasáčkuje se dovnitř a zalehne přitom spící Hesinku. Hesina začne vrčet. Winky vyleze z pelechu č.1 a jde se podívat proč Hesina vrčí. Lilly zjistí, že se uvolnil pelech č.1 (u kamen a tudíž oblíbený) a honem tam běží. Po cestě šlápne na spící Akélu. Akéla se probudí a jelikož je hlídací tak musí obejít celý pokoj po obvodu. Lilly zalehne pelech 1 . Akéla při obhlídce vzbudí pumu spící pod stolem. PUma vrčí. Winky a Lilly se jdou podívat proč puma vrčí. Hesina se cpe do postele, protože se vrčících psů bojí. Tomáš vyhazuje Hesinu a řve na všechny ať zavřou hubu. Všichni psi vstávají a jdou se podívat k posteli co že to jako páneček chtěl. Sedám si, mlátím to hlava nehlava papučí a řvu ať táhnou na místo. Uraženě se rozcházejí. Lilly zabere křeslo 2. Hessi naštvaně přešlapuje před křeslem, na které má domovské právo. Pak jde pod stůl. Puma nasraně vylízá zpod stolu, protože s Hesinou spát nebude. Šlápne na Akélu......... Ve tři jsem opět vstala, pozavírala psy do různých pokojů a konečně byl pokoj. Jestli ty pitomé kotce nebudou stát do týdne tak si začnu spát v houpací síti pod švestkou.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 09:47
- Nahlásit
Biluška
bych to asi vyhodila před dveře, ať se vzpamatujou, jestli se jim lépe spí doma v klidu nebo venku pod švestkou, kde na ně budou srat ptáci
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 09:54
- Nahlásit
Shelticka
O tom sním co tady bydlíme. Ale nemáme plot a půlka z toho hárá. Vyhození ven by mohlo mít neblahé následky
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 09:55
- Nahlásit
Biluška
Shelticka
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 10:03 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
Biluška
aha, tak to je taky dobrý Tak Ať žijou dveře a klece a pozavírat každýho jinam. U nás zase v pokoju nemáme kliku, teda máme, ale nefunguje od té doby, co jsme se s kámoškou nechtěně v pokoju zasekly a tata musel dveře vyrazit Takže si tam psi courají furt sem tam a stěhujou se z pokoja do ložnice (popřípadě do obýváku, když se do ložnice nedoustanou, ale v obyváku zas chrápe tata, tak se stěhujou zpátky do pokoja ) a Besa umí ty dveře z pokoja otevírat i k sobě. Vždycky vrazí dráp do mezírky mezi futrama a dveřama a přitáhne si je. Konina na to ale ještě nepřišla a nepodařilo se mi ju to naučit a tak dělá na dveře výpady. Napřed párkrát škrábe, pak si stoupne na zadní a znova škrábe. Když popadá půlka plakátů, tak se naštve a začne dělat na dveře zuřivý nálety Se vždycky bojím, že se poláme. Když nálety nepomáhají, tak je dělá s rozběhem a to už jde fakt o život, tak teda natáhnu ruku a otevřu jí (na dveře dosáhnu z postele, ale musím se natáááhnout). Ona si spokojeně vypochoduje a za chvilku je zase zpátky (směrem do pokoja si otevře), jenže si pak uvědomí, že má ještě žízeňku a tak se zase dobývá ven........... na zabití toto. Nejvíc mě štve, jak ty dveře bouchají při těch jejích náletech...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 10:07 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Biluška
Lilly jde do křesla č.2, nasáčkuje se dovnitř a zalehne přitom spící Hesinku. Hesina začne vrčet. Winky vyleze z pelechu č.1 a jde se podívat proč Hesina vrčí. Lilly zjistí, že se uvolnil pelech č.1 (u kamen a tudíž oblíbený) a honem tam běží. Po cestě šlápne na spící Akélu. Akéla se probudí a jelikož je hlídací tak musí obejít celý pokoj po obvodu. Lilly zalehne pelech 1 . Akéla při obhlídce vzbudí pumu spící pod stolem. PUma vrčí. Winky a Lilly se jdou podívat proč puma vrčí. Hesina se cpe do postele, protože se vrčících psů bojí. Tomáš vyhazuje Hesinu a řve na všechny ať zavřou hubu. Všichni psi vstávají a jdou se podívat k posteli co že to jako páneček chtěl. Sedám si, mlátím to hlava nehlava papučí a řvu ať táhnou na místo. Uraženě se rozcházejí. Lilly zabere křeslo 2. Hessi naštvaně přešlapuje před křeslem, na které má domovské právo. Pak jde pod stůl. Puma nasraně vylízá zpod stolu, protože s Hesinou spát nebude. Šlápne na Akélu...
čéče jak při týdle frekvenci můžeš mít dva haranty to nechápu
nařídil nám ať blinkáme z okna, nebo do pytlíčku.
Tak na to bacha!Sem metodou pokus - chyba zjistila,že dyš vyhodim eště žhavýho vajgla voknem,chytne zpětnej luft a je zpátky než bys řekl švec!Takže jako s blitkama bych si to dobře rozmyslela!!
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 10:12
- Nahlásit
Biluška
davidkova renata
Ségra nám popisovala, jak její kamarádka s kamarádkou ( ) jely někde autem a že žvýkaly žvýkačky co vydrží jenom chvilinku, tak je plivaly z okýnka a když dojely a vystoupili, tak zjistili, že mají z auta dalmatina celej zadek byl zboku potečkovanej žvýkačkama
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 10:12
- Nahlásit
davidkova renata
čéče jak při týdle frekvenci můžeš mít dva haranty to nechápu
Normálně, haranty jsem si pořídila dřív než psy Teď už bych to asi fakt nedokázala
Tak na to bacha!Sem metodou pokus - chyba zjistila,že dyš vyhodim eště žhavýho vajgla voknem,chytne zpětnej luft a je zpátky než bys řekl švec!Takže jako s blitkama bych si to dobře rozmyslela!!
Jsem na to chtěla použít takový ten kastlík jak v něm normální lidi mívají bordel a gangsteři revolver, ale Tomáš mi to zakázal
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 10:20
- Nahlásit
Shelticka
zjistili, že mají z auta dalmatina celej zadek byl zboku potečkovanej žvýkačkama
Biluška
takový ten kastlík jak v něm normální lidi mívají bordel a gangsteři revolver
Hele a co v něm teda máš ty ??
Jinak seTomáš ale neosvědčil f krizi,bo jeho počínání naprosto nechápu! Čék už aby se pomalu bál vyblejt...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 10:30
- Nahlásit
davidkova renata
Hele a co v něm teda máš ty ??
Já ani přesně nevím. Auto máme měsíc, měsíc tam hážu veškerý bordel počínaje kupní smlouvou na auto a konče obalem od bagety.... Včera se mi zdálo, že se tam něco pohnulo Fakt nemám odvahu tam sáhnout
Jinak seTomáš ale neosvědčil f krizi,bo jeho počínání naprosto nechápu!Čék už aby se pomalu bál vyblejt...
On je na to svý přestavěný letadlo nějakej háklivej. Minulý týden jsem trošinečku drbla zrcátkem do jinýho auta a vyváděl jak ďas . Sameček no, co bys po nich chtěla.
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 11:02
- Nahlásit
isdpch
teda s váma bych chtěl mít dvojdomek
já bych chtěl bejt soused, ve dvě ráno bych začal řvát a pak bych se zájmem pozoroval jak se jde celá smečka mrknout proč ten blbej soused řve.
Biluška
vyváděl jak ďas . Sameček no,
se mu nedivím bych na protest tukal hrncem do sklokeramický desky a z teflonový pánve jedl vidličkou
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 11:04
- Nahlásit
Biluška
tak rodinná rada mi výlet schválila,tak se mnou prosím tě počítejte.Smečku nechávám doma a doufám,že mne Akéla nesežere.Nebo bych měl raději předem uzavřít životní pojistku?
|