| Autor |
Zpráva |
želva
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2007 21:16
- Nahlásit
nels
ahoj,to je příjemné,děkuji za milá slova
|
želva
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2007 21:18 - Změnil/a: želva
- Nahlásit
Biluška
musíš dorazit, musím poznat svojí švagrovou, nebo co budeš moje
nechceš Dobrmana? 4,5 letého? myslím to vážně ...
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2007 22:47
- Nahlásit
NEDĚLE, 17 HODIN TRÉNINK
|
želva
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2007 22:54 - Změnil/a: želva
- Nahlásit
benda2
isdpch
to je pro vás hoši:
http://www.youtube.com/watch?v=xa0gvq9d054&mode=re lated&search=
http://www.youtube.com/watch?v=PnsBQnVB0Ns&mode=re lated&search=
|
želva
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2007 23:38
- Nahlásit
Joker
tak já nemohu,jdu si zaplavat a smažit k řece s Dastym
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2007 00:02
- Nahlásit
davidkova renata
tak si představ,že ten šmudla co ho ta baba tady ze žižkova nechtěla a dala don utulku troja,tak už ho tam nevidím, to znamená že si ho někdo vzal ,doufám že ne ta baba,musím to dnes zjistit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2007 07:58
- Nahlásit
želva
Nechci žádnýho dobrmana . Jednak to není moje krefní skupina a za druhé je to pes, čili v mém feninci by dělal bligule a to je nežádoucí. Mám vyhlídnutou foxičku ve Šternberském útulku. Včera jsem zlomila Tomáška, dokonce mi pomáhal vybrat jméno, takže pro ni brzo zajedem )
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2007 09:25
- Nahlásit
Joker
NEDĚLE, 17 HODIN TRÉNINK
Ok,dorazíme,esi vedrem nezdechnem...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2007 09:29
- Nahlásit
Biluška
Vezli bysme ji tak dva dny předem, čili kolem pátýho
Čau pani ,no to by bylo i možný,páč toho 5. je nějakej svátek či co,řeknu to isdpch,má teda taky volno a stejně jsme zrovna uvažovali,že bychom na Ovčáry zajeli.Takže to nějak zařid na toho 5.,on pak zas jede na nějaký závody v běhání s tim černým hovadem .
Včera jsem zlomila Tomáška, dokonce mi pomáhal vybrat jméno, takže pro ni brzo zajedem )
a jak se bude jmenovat??
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2007 09:48
- Nahlásit
davidkova renata
Momentálně je v kurzu Tequila, ale možná to ještě změním . Prosazovala jsem Calamity Desperado, ale Tom byl proti
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2007 10:08
- Nahlásit
Biluška
no tak to počkej,a kam se jako vejdu já s 3 hafany až se budu vdávat do vaší rodiny?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2007 10:43
- Nahlásit
davidkova renata
jdeš se smažit? já jdu zítra plavat s Dastym a se Sindy podél Vltavy - takovej 10 kilásků zvládnem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2007 11:26
- Nahlásit
želva
no tak to počkej,a kam se jako vejdu já s 3 hafany až se budu vdávat do vaší rodiny?
No, to záleží na tom kam tě pustí Isdpch a Benda. Pokud vím,tak už obsadili chlívek a DAvídkové jsem slíbila schodiště na půdu. Myslím, že na seníku by mělo být ještě místo, tak tam můžeš ty
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2007 13:45
- Nahlásit
Biluška
bezva,tak mi to pohlídej
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2007 22:25
- Nahlásit
Tak jsme dneska dělali předváděčku. V jedné menší vesnici kousek od nás (teda od bývalého bydliště ). Jezdíme tam tradičně a hodně rádi. Mají pro nás makrely a pivo, jsou tam moc milí lidi a děti se na nás moc těší. Prostě idylka. Letos tam kromě nás předváděli i policajti. Státní. Stříleli světlice, dělali dopravní testy a taky předváděli zadržení pachatele služebním psem. Měli dva psy. Ten jeden poslušnost fakt zvládal. Šlapal na mrknutí oka. Odborník žasnul, laik se divil. Ten druhý....no, většina sídlištních jorků má poslušnost horší, to je fakt. Lidi od nás ze cvičáku to vyhodnotili slovy " přezkoušením u tebe by neprošel" . Nevím jestli mám tak tvrdé nároky, dodnes jsem si myslela že jsem naopak moc měkká. Ale je fakt, že když řeknu "sedni" tak většinou vyžaduji aby pes sednul, nikoliv aby povel ignoroval. Ke cti pana policajta musím říct, že on splnění povelu vyžadoval taky. Prudkým škubnutím vodítkem. Fascinovaně jsem zírala co přitom měli ti psi na sobě. OSTNÁČ a s ostnama dovnitř a stahovací. Nehodlám řešit zda ostnáče používat nebo ne, ale není čirou náhodou jejich použití při veřejných vystoupeních zakázané?
Taky měli krásné odložení. Jeden pes byl odložený tak na 5m, druhý na 10. Paní policajtka-komentátorka vysvětlovala dětem, že pejsci se za žádných okolností nesmí pohnout. Oba se mezitím velmi nenápadně stáčeli směrem ke stánku s makrelama . Nadrzo jsem se zeptala zda se můžu kolem nich projít s háravkou, kterou mám zavřenou v autě. Policajti evidentně zbledli a ten od lepšího psa prohlásil "noooo, háravka nevadí, ale teď radši ne...."
Ale jinak byli fajn, zadržení utíkajícího pachatele se dětem moc líbilo. Mě už míň, protože jsem měla psy zavřené v autě a aby se neupekli tak jsem dokořán otevřela všechny okýnka. Když pachatel začal řvát a utíkat vzpoměla si Belinka že toho šmejda musí vlastně zadržet, vyskočila ven a jala se pomáhat služebnímu ovčákovi. Naštěstí jsem si jí všimla včas a odvolala ji dřív než doběhla na plac. Jinak by mě policajt-figurant asi enormě nenáviděl, protože puma poslední dobou útočí zásadně na jisté intimní mužské místo. Čert ví proč, prostě rukáv ji nezajímá a tohle má tak ve správné výšce
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2007 22:39
- Nahlásit
Biluška
Nadrzo jsem se zeptala zda se můžu kolem nich projít s háravkou, kterou mám zavřenou v autě. Policajti evidentně zbledli a ten od lepšího psa prohlásil "noooo, háravka nevadí, ale teď radši ne...."
Tak tohle si Benda a isdpch obvzlášť rádi přečtou
Čert ví proč, prostě rukáv ji nezajímá
No zeptáme se isdpch,at se u Čerta informuje .
Jináč k těm ostnáčům..oni na nich cvičí i stopy.Prý je to normálka,nevim,dost věcí nechápu,nepochybně to bude moje vina.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2007 23:01
- Nahlásit
davidkova renata
Jináč k těm ostnáčům..oni na nich cvičí i stopy
Jsem si úplně na 10000% jistá, že jejich použití je zakázané. Respektive, nikdo ti nemůže zakázat abys je používala např. doma na zahradě. Ale nesmí se používat na veřejných svodech, vystoupeních, závodech a pod. O to víc mě udivilo, že je na veřejné akci předvádí přímo policie. Kdo jiný by měl dodržovat zákony když ne oni?
Tak tohle si Benda a isdpch obvzlášť rádi přečtou
Jaká obrovská výhoda je vlastnit feny . Mě se ty mrchy rozhodně z odložení kvůli háravkám nezvedají . Ale hoď pumici ragbyč a nezůstane ležet ani kdybych ji tam přikovala stovkama hřebíkama
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2007 11:58
- Nahlásit
Nadrzo jsem se zeptala zda se můžu kolem nich projít s háravkou, kterou mám zavřenou v autě. Policajti evidentně zbledli a ten od lepšího psa prohlásil "noooo, háravka nevadí, ale teď radši ne...."
Biluška
bomba, co Ti hárá? Normálka ses neměla ptát a rovnou vzít háravku na špacír, by nikdo nemoh nic namítat , mi neřikej, že se to na cvičáku neučili, no né?!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2007 12:59
- Nahlásit
rosnička
Hárají obě šeltice. Chvíli jsem uvažovala, že je prostě jenom tak vyložím z auta a uložím je pod lavičku. Proti tomu by nemohl nikdo nic namítat. Ale pak jsem byla kolegiální . Celkem mě to moc neudivilo, nakonec všichni víme jak naše policie pracuje takže proč by měli něco umět jejich psi, že jo. Mimochodem, jestli má někdo trauma, že jeho pes nemá pouštěčky, tak ten policejní je nemá taky
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2007 13:11
- Nahlásit
No, trauma nemám, ani z pouštěček, ani z ničeho jinýho . A že důvody k traumatům by byly: koušem jak slepice a ze stop je 90% výborných a ve zbytku případů se Brů tváří, že vůbec, ale vůbec netuší, co se po ní chce a na povel "Stopa!" se míní pustit do lovu motýlů.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2007 16:48
- Nahlásit
Biluška
Mimochodem, jestli má někdo trauma, že jeho pes nemá pouštěčky, tak ten policejní je nemá taky
Díky ti, ó má velká kamarádko,za hodinu jdem totiž na obranu,už trénuju skluzy... Ale což,aspon si můžu říct,že policejní pes má TAKY blbý pouštěčky!!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2007 21:06
- Nahlásit
čau,tak mi dnes byli plavat a co vy ostatní?
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2007 21:13
- Nahlásit
želva
čau my jsme dnes plavat nebyli ale Benda plaval v pátek.
V sobotu jsem zapomněl že jde se mnou ale na zapískání přišel a dnes byla otevřená branka tak odešel a pak přišel s dcerou která jezdila v okolí na kole
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 08:08
- Nahlásit
My jsme plavat včera nemohli, protože se tu honila jedna bouřka za druhou. Ale dneska to vypadá slibně, takže si to vynahradíme
Včera jsme byli v hospůdce v sousední vesnici. U nás je teda hospůdka taky (aby si Isdpch a Benda nemyslel, že je to úplná prdel světa), ale nemají tam kofolu a mají tam protivnou hospodskou. Tak jsme návštěvu vzali vedle. Bylo nás moc lidí a všichni moji psi (kromě Brajeny, ta zůstala hlídat gauč). Všichni psi byli moc hodní, Lilátko k smrti ulízalo nějakého chlapečka na vozíku. Dokonce ani háravky (jo, mimochodem puma začala hárat, čím ji nakrejem? ) se navzájem neuspokojovali a nebudili tak veřejné pohoršení. Pak se Akéla rozhodla, že už ji to neba a že jde na procházku. Přivolání vesele ignorovala. To mě teda nadzvedlo a vyrazila jsem pro ni. Naštěstí zašla za roh, protože jinak bych budila veřejné pohoršení já. Našla jsem ji jak si očichává jakési křovíčko. "Akélo ke mně" . Akéla čuchá dál. "Akélo ke mně". Čuchá víc hlouběji. "Ty sfině, nezapomeň, že jsi v podmínce" . Akéla se po mě otočí a řekne "no a co?" Nasraně jdu pro ni do křovíčka a přemýšlím co budu dělat, protože zmlátit ji nemůžu. Když ji zmlátím tak se po mě ožene, zase mě kousne a já ji budu muset nechat utratit, protože jsem jí to slíbila. A kam bych se dostala, kdybych neplnila sliby, že jo? Takže jsem tam vlezla, chytla dlouhé vodítko a začala ji přitahovat k sobě. Akina usoudila, že když jsem vlezla do toho rododendronu tak jde asi fakt do tuhého. Půl metru přede mnou přičapla a začala čůrat. S vítězoslavným výrazem "a co jako uděláš teď?" To mě nasralo úplně děsně moc. Během tisíciny vteřinky se válela na zádech a byla tak ukázkově srolovaná, že by se vaše božstvo mohlo učit . Šla k zemi tak rychle, že ani nestihla přestat čůrat, takže má poeané celé břicho a tudíž dneska nutně musí jít do rybníka, poněvadž smrdí. Celý zbytek dne byla moooooc milá hodná ovečka, pořád mi slintala do klína a říkala, že mě hrozně miluje. A když jsem se nedívala tak mi vyžahla kofolu, sfině jedna. Zlatá pumička. Už nikdy žádnou ofci nechci, už budu chovat jenom pumičky.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 08:39
- Nahlásit
Biluška
mimochodem puma začala hárat, čím ji nakrejem? )
Sme řikaly Garfieldem ne?
S vítězoslavným výrazem "a co jako uděláš teď?" To mě nasralo úplně děsně moc. Během tisíciny vteřinky se válela na zádech a byla tak ukázkově srolovaná, že by se vaše božstvo mohlo učit
To tě chápu ,pak že ty sfině nemyslej!Já dyš sem takhle vytočená,srolovala bych i medvěda a ani by si neškrt!
A když jsem se nedívala tak mi vyžahla kofolu
Co naděláš...když jí miluje,není co řešit!
Mimo téma:u nás fčéra vobrany celkem dobrý,hlásim akorát jednu spáleninu nejvyššího stupně vod vodítka a to na něm byla jen chvíli.Takže vodítko škrtám ze seznamu a at se s Jardou třá poserou,nenechám se furt mrzačit!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 08:46
- Nahlásit
isdpch
že nemám ani tužku
a bolí tě dnes hlava??
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 09:14
- Nahlásit
isdpch
Teď bych si potřeboval dát pořádnou odkládačku
Tak já se kouknu na net,esi někde neprobíhá voříškiáda,že bych tě přihlásila
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 09:19
- Nahlásit
isdpch
jdu něco dělat, dobrou
to zas bude mít fatdog trauma
chybí ti tam "s"
sssnad ani ne..
|
želva
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 09:28
- Nahlásit
ahoj všem
biluška - něco jako u nás s němi zádami
davídková - jsem raději měla jít s vámi a napřed jsem měla jít k tvému rybníčku,než se plahočit do stromovky
isdpch - pěkné fotečky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 09:32
- Nahlásit
želva
jsem raději měla jít s vámi a napřed jsem měla jít k tvému rybníčku,než se plahočit do stromovky
Páč si trubka!F tomdle hicu do Stromofky!!!Nakonec ani na těch obranách to nebylo až tak děsný,byl tam už stín,takže aspon tak..
|