| Autor |
Zpráva |
želva
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 09:40
- Nahlásit
isdpch
vybrala , třebas tohodle:
http://album.volny.cz/isdpch/view.php?album_id=880 99&view_page=30&browse_page=3#img
|
želva
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 09:42
- Nahlásit
davidkova renata
jsem koupila ráno kuřecí krky a maj tady i kuřecí skelety za 1 kg za 7 kč a paní už ví že beru 6 kousku a že to mám pro ten svůj utulek
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 09:43 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
želva
jsem koupila ráno kuřecí krky a maj tady i kuřecí skelety za 1 kg za 7 kč a paní už ví že beru 6 kousku a že to mám pro ten svůj utulek
To je slušný,tady maj skelety za 12 a někdy za 6,ale myslej si asi,že to mám pro sebe
|
želva
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 09:48
- Nahlásit
davidkova renata
ale zas tu maj kuřecí žaludky,játra,srdce za 60,- a krky za 36,- a z ty skelety trochu oberu,dám želvám,zbytek hodím do hrnce a nechám vařit,přidám bud rýži nebo těstoviny a syrovou mrkev a dám i s vývarem od kuřat a to se mohou po... jak jim tom šmakuje
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 10:00
- Nahlásit
želva
U nás ale maj krky za 29,ale jen v masně,jinde jak píšeš
|
želva
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 10:07
- Nahlásit
davidkova renata
jo a když ještě bylo pod mrakem,tak jsme se dali podél řeky až jsme došli k Trojskému utulku,jinak se to bejít nedá, a jak začali hend ti první kotce,( jsem asi hrozná citlivka) tak jsem začala brečet a musela jsem na každého šmudlu promluvit a než jsem došla tech 12 kotců tak jsem žvala jak želva
byli tam bulteriéři,malí černobílí 2 šmudlíci u sebe,2 vlčáci a jeden velkej asi knírač černej,no naštěstí Dasty i Sindy mě odtáhli pryč,ale stejně bylo hrozný koukat na ty jejich oči,jako by říkali '' já chci taky lítat veku jako ti tvoji '' a pak jsme potkali jednu paní z utulku jak venčila malého stafíka a ona mi povídá že mám pekného NO a kříženku, no dali jsme se do řeči a jsem se dozvěděla,že když jdou takle na vycházku tak zajdou i do lesa a občas najdou v tom lese uvázaného psa ,přitom ty svině maj do utulku kousíček aby ho tam aspon u brány přivázali tak jsem dozvěděla že ona má doma taky 4 šmudli od nich a že jí trvalo asi 14 dní než přestala ty psy oplakávat a že jim aspon při uklidu kotců a venčení povídá o všem možným a často si prý večer sedne do nějakého kotce a tráví takle s nimi noční směnu jsem jí řekla že mám taky utulek a odkud že je mám.
jsem asi cvok
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 10:13
- Nahlásit
želva
Di do hajzlu s takovejma zážitkama!!
isdpch
čuchnout
To jo,ale jinak nic ,aby věděla,že sem alfa!!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 10:44
- Nahlásit
davidkova renata
no dovol,takle se ke mě chová matinka?
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 11:00
- Nahlásit
nazdar lidi,
tak dnes jsem dostal kynologickou radu a byl jsem z ní chvilku v šoku. Jeden pán s čsv chodí na cvičák a paní cvičitelka mu řekla, že pejsek cuká nohou tak at se připraví, že začně doma ničit věci a tak jak řekla tak se stalo a začal
Byl jsem v takovým šoku z toho jak to má ta cvičitelka zmáknutý že jen stál s votevřenou hubou a přemejšlel.
Nakonec jsem přišel na to jak je to jednoduchá kravina.
želva
nebreč a rači už tam nechod.
Jinak nechalal si se svézt převozníkem??
|
želva
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 11:11
- Nahlásit
benda2
čauky,nenechala
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 11:45
- Nahlásit
benda2
Jaká kravina? Blondýna nepochopila v čem spočívá princip? Jak se pozná, že když pes cuká nohou tak začne devastovat věci? Mě nikdo nohou necuká a devastují furt
želva
Eště jednu takovou historku a přestanu tě číst. Máš poslední varování.
davidkova renata
A když jsem se nedívala tak mi vyžahla kofolu
Co naděláš...když jí miluje,není co řešit!
Ona říkala, že miluje mě, ne kofolu
Mimochodem, pan zámečník nám vrátil opravenou klec. Všechny drátky byli na svém místě, všechno bylo jako nové. Jeli jsme do města vyřizovat nějaké formality. Akinka šla do klece. Nedobrovolně. Ale musela. Za dvě hodinky jsme byli doma. Akélka stála v obýváku na okně a štěkala na nás. V kleci je ještě menší díra než poprvé. Můžete mi někdo vysvětlit jak se čuvač, který má 65 cm v kohoutku protáhne dírou 10x13???
|
želva
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 11:48
- Nahlásit
Biluška
Eště jednu takovou historku a přestanu tě číst. Máš poslední varování.
nevím co jsem udělala špatně? že mě nemáte rádi!
Můžete mi někdo vysvětlit jak se čuvač, který má 65 cm v kohoutku protáhne dírou 10x13???
můžu - je to Kaprflíd
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 12:16
- Nahlásit
Biluška
no právě a to ty jsi ta blondýna jak píšeš ale já jakožto velkokynolog jsem byl úplně v háji když to říkal a já JÁ to nechápal.
Jinak u Tebe cukat nemůžou páč sou holky zato tomu čsv začala cukat zadní noha při čurání holt ta puberta
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 12:43
- Nahlásit
benda2
Jo tak to jsi mě uklidnil. Každopádně si to budu pamatovat, kdyby cukali nohou tak je preventivně ztraverzuju
Davídková Renata
Paní málem se stal katastrofální průser. Ještě teď mě oblívá horko když si na to vzpomenu. Wiňous se nenápadně ztratila ze zahrady, vrátila se až na 115 povel (to už jsem řvala téměř hystericky) a s ní přišel nějaký vesnický jezefčík. Ještě by nám ten parchant zprznil naše pečlivě vedený línije. Po pečlivé obhlídce místa činu to vypadá, že nic nestihli, ale pro jistotu jsem je zmlátila oba.Fuj, takový nervy mi způsobovat.
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 12:53
- Nahlásit
Biluška
no bacha na to kdyby tvojim začala cukat noha tak to je známka dominance
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 12:55
- Nahlásit
benda2
to je jedno, já je zmlátím tak jako tak .Prostě cukání nohy přísně zakazuju
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 12:56
- Nahlásit
benda2
Hele a platí to cukání pro všechny plemena, nebo jenom pro čévéčka? Třeba to u pumice znamená něco úplně jinýho? Třebas pumáci když škubou nohou tak mají klíště na uchu, nebo nedostatek vit. D, nebo tak něco?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 13:55
- Nahlásit
isdpch
Někde to je. Mě buzeruje státní vet. správa vždycky když pořádáme závody,nebo výstavu. Jsem si jistá, že je tam zakázáno používání stahovacích i ostnaných obojků a pak tam řeší takové pytloviny jako kolik musí mít pes litrů vody a podobně. No zákon úplně na guvno. Ale musím ho mít vždycky u sebe (to mě taky dostává, ale už si na tu byrokracii začínám zvykat), já ho někde najdu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 14:20
- Nahlásit
isdpch
Tak je to "schválený řád ochrany zvířat při svodu vyhl. MZe č. 192/2004 Sb. o ochraně zvířat při chovu, veřejných vystoupeních nebo svodu" . Přímo ten řád už doma nemám, ale na netu by neměl být problém ho najít. Ale ne teď, protože teď jdu tahat šutry na stavbu kotců
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 14:38
- Nahlásit
benda2
Von převáží Cháron jo??
Hele,to mi budeš muset vysvětlit s tou nohou,bo to neznám!Ale asi mě to taky čeká,bo Nyný si drbala ty blechy a klíštata(nemá nic proti nim,páč to stojí prachy) a jak se tou jednou drbala,tak tou druhou jako cukala .Myslíš,že to je vono?A co s tim mám dělat???
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 14:42
- Nahlásit
Biluška
vrátila se až na 115 povel (
Už jo??Tak gratulujem,pěkné přivolání ,pani
Ale bych nepodlíhala ouplně deprézi,bo mi neřikejte,že takovej vesnickej čokl nebude mít nějakou aspon malou vadu! Co spondyloza ??
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 15:06
- Nahlásit
davidkova renata
No já nevím, jednak ten vořech vypadal úplně zdravě a za druhé ho nemám v databázi. To by v těch linijích byl pěkný bordel. Ono úplně stačí, že Winice je úplně zdravá a bez vad. Pak je jasný, že otec musí být pečlivě vybraný, protože o všechny vady se musí postarat on.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 15:17
- Nahlásit
Biluška
Ono úplně stačí, že Winice je úplně zdravá a bez vad
No počkej a co ta luxace???????
S tim di někam,čéče ,dovedeš si představit tu práci sehnat patřičnýho krycího psa??
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 15:27
- Nahlásit
Tak vážení, kdo máte háravou čubu - dnes mám v práci parádní exemplář - NO Standa, přerostlej, vykloubený zadní nohy, nemocný srdce, chabrus na nervy - k dispozici nyní, přímo hned teď na Praze 2-Vinohradech
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 15:32
- Nahlásit
Gerda
Tak vážení, kdo máte háravou čubu - dnes mám v práci parádní exemplář - NO Standa, přerostlej, vykloubený zadní nohy, nemocný srdce, chabrus na nervy - k dispozici nyní, přímo hned teď na Praze 2-Vinohradech
Biluška už startuje auto!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 15:50
- Nahlásit
Gerda
davidkova renata
Se vám to řekne vážené kolegyně. Víte v jaké prdeli já bydlím? Když vezmete mapu republiky, namalujete kolem Prahy kolečko, ale tak velké kolečko, aby na druhé straně sahalo skoro do Ruska, tak já bydlím přesně na té čáře . Fakt. Z žádného místa v naší republice to není do Prahy dál.
davidkova renata
Winky nemá luxaci, tu má Hesina. Winky nemá vůbec nic Snad alespoň trošku pomůže, že je to Blondýna. Krásná, fakt krásná, ale mozková buňka je dlouhodobě v lázních
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 15:56
- Nahlásit
Biluška
Se vám to řekne vážené kolegyně. Víte v jaké prdeli já bydlím? Když vezmete mapu republiky, namalujete kolem Prahy kolečko, ale tak velké kolečko, aby na druhé straně sahalo skoro do Ruska, tak já bydlím přesně na té čáře . Fakt. Z žádného místa v naší republice to není do Prahy dál.
Negesti!Se zeptej smečky,ti poradí,kudy na Prahu!
je to Blondýna.
No tak aspon něco....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 15:59
- Nahlásit
Biluško, Stanouška tu budu mít asi až do středy, držim ti krycí první místo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 16:11
- Nahlásit
davidkova renata
Negesti!Se zeptej smečky,ti poradí,kudy na Prahu!
Náhodou, bych Smečku mohla poučit jak se správně bloudí. Loni na jaře jsme jeli do Zvánovic na jakýsi seminář. Tomáš jel v roli řidiče, já jako navigátor. Normálně naviguju bez větších problémů, ale to musím dostat na cestu mapu a ne papírek s plánkem cesty, který vypadá jako že ho malovalo roční dítě !!! . Z dálnice jsme sjeli 2km od Zvánovic (nebo tak nějak, prostě kousek), pak jsme najeli 124 km, udělali jsme si okružní cestu přes Hrusice (Tomáš mi odmítl zastavit u památníku J.Lady), malebné Posázaví, hrad Karlštejn a nakonec jsme dojeli až do Zvánovic. Kvůli nám o hodinu posouvali začátek (původně jsme jeli tak, abysme tam byli o hodinu dřív a stihli se ubytovat) Tomáš na to neustále vzpomíná a všem vypráví jak neumím navigovat. Já ho pokaždé zmlátím a předhazuju mu ten papírek, který mi v Olomouci předal a požadoval ať ho podle toho dovedu do nějaké prdele u Prahy.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 16:13
- Nahlásit
Gerda
Stanouška tu budu mít asi až do středy, držim ti krycí první místo
No jo, jenže mě zrovna hárají jenom malé čuby. Šeltii přece nemůžu nakrýt ovčákem ( Nebo myslíte, že by to šlo? Brajena prostě nehodlá začít hárat i když ji 2x denně mlátím traverzou . A pro tu by zrovna Standa byl absolutně ideální
|