Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
StaHi
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 14:35
- Nahlásit

Biluška
aportovala plovoucí brambory ..nadhera
..chce to drenaz kolem baraku

Pentas
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 14:41
- Nahlásit

StaHinevím,nevím,ale drenáž asi nepomůže,ale co se blíže seznámit s hasiči,třeba přijedou příště dřív.Hlavně,že neuplavala hacienda

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 14:46
- Nahlásit

Takže chovná stanice se může jmenovat Modrý pramen. Tvé indiánské jméno pro dnešní den budiž Ta, co plave se psy...doma.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 14:47
- Nahlásit

Biluška
naší zdi se objevil "modrý pramen ze zámku" . Doslova a do písmene.
Vokamžitě fšeho nech,popadni kanystry a dělej zásoby!!!Víš co s tim nasekáme lííínijí!!!
to počkejte na jaře, to tu budete mít metr vody
Nejni ten bazén teda zbytečnej??Můžete přece plavat ve sklepě a ušetříš značný obnos!
Mrtvolu mám schovanou ve sklepě, zatíženou šutrama pod hladinou. Minimálně na týden mám krmení zajištěné.
Hele nebud šelma a pošli mi taky kousek,Nyný hrozně žere,dycky se už nemůže dočkat až bude 15. toho kterýho měsíce.Ale né že to dopadne jak s tou scíplou kočkou!Do dneška nedorazila!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 14:49
- Nahlásit

StaHi
drenž bude, ale až sníme souseda. Včil tam přece nemůžu pustit zedníky

Pentas
Hasiči mi vůbec nepomohli Akorát zasmradili celý barák naftou jak se snažili nastartovat to svoje čerpadlo . Pak odčerpali asi 2cm vody, prohlásili že víc to nejde a že to odteče samo a zmizeli. Netuším kudy a kam to bude odtíkat, protože ten barák je ve svahu. Ty díry kterými to nateklo jsou na horním konci. Voda je celkem logicky nateklá na dolním konci, kde ovšem žádné díry nejsou. Hasiči ovšem nechápali blonďatou logiku a trvali na tom, že to odteče. Počkám do zítřka, pak je budu otravovat znova.

Pentas
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 14:55
- Nahlásit

Biluškaškoda,že je to od nás trošičku z ruky,ti naši hoši hasičský mají i cisternu/musím je chválit,mám u nich syna/.To byli hoši z Osoblahy?Jinak neznáš náhodou psa NO jménem Vampír?

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 14:55
- Nahlásit

davidkova renata
Vokamžitě fšeho nech,popadni kanystry a dělej zásoby!!!Víš co s tim nasekáme lííínijí!!!
Neboj paní, mám toho plnej sklep. Nevím ale jestli někdo najde odvahu to pít. Navíc v tom plavaly ty brambory, ale ty už pumice vylovila.

.Ale né že to dopadne jak s tou scíplou kočkou!Do dneška nedorazila!!
za tu nemůžu, šlohnul ji ten řidič autobusu.

Gerda
Tvé indiánské jméno pro dnešní den budiž Ta, co plave se psy...doma.
Já neplavu,zatím tam dosáhnu na dno. Velcí psi taky, ale Akéle to vychází tak tak. Malí psi plavou

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 14:57
- Nahlásit

Pentas
Jesli myslíš Vampíra od "babičky Evy" tak toho znám . Dokonce docela dobře.
Hasiči byli z Albrechtic. Odkud jsi, že to tady znáš?

StaHi
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 14:59
- Nahlásit

Biluška
Včil tam přece nemůžu pustit zedníky.. no to da rozum, prece se nebudes zbytecne delit..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 14:59
- Nahlásit

Biluška
Voda je celkem logicky nateklá na dolním konci, kde ovšem žádné díry nejsou
Udělej je tam!

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 15:01
- Nahlásit

davidkova renata
Udělej je tam!
si prdlá paní? Tady jsou sedmdesátky zdi ze šutrů. To bych tam pilníčkem na nehty vrtala hodně dlouho

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 15:03
- Nahlásit

Biluška
si prdlá paní? Tady jsou sedmdesátky zdi ze šutrů. To bych tam pilníčkem na nehty vrtala hodně dlouho
No tobě se ale čék nazavděčí!Ti dám dobrou radu a se zlou se potážu...

Pentas
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 15:04
- Nahlásit

Biluška
přesně toho,babičku Evičku znám taky dobře,Vampír byl o vánocích 14 dní u nás ,dokonce se mu podařilo i pár kilo shodit a jsem z Horního Benešova/tam bude ten psí hotel/

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 15:13
- Nahlásit

Pentas
No to je fakt kousíček . Co u vás dělal Vampír? To tam byl na odtučňovací kůře? Ne, že by to nepotřeboval, naposled když jsem ho viděla se mu na prdeli dala rozložit šachovnice. Co máš za psy? Nemáš náhodou mastifa?

davidkova renata
ale jo paní, jenže to musí být použitelné rady . Já ti jdu radši nachystat tu mrtvolku, zítra pojede vlak tak abych ji hned zabalila

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 15:19
- Nahlásit

Biluška
ale jo paní, jenže to musí být použitelné rady
No jo,ale ty nemůžeš hledat na forech
zítra pojede vlak
Já myslela,že jede f úterý??
No ale každopádně dík,zaleju jí to volejem a jak si bude šmakovat!

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 15:25
- Nahlásit

Dnes naposledy nabízím Stanislava na krytí - potom už nebude mít čas...abyste věděly!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 15:29
- Nahlásit

Gerda
Dnes naposledy nabízím Stanislava na krytí - potom už nebude mít čas...abyste věděly!
No s tim di na Bilušku!!Místo aby myslela na lííínije,trénuje ve sklepě akvabely!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 15:32
- Nahlásit

Gerda
nemaj čas s ňákým krytím, teď budou vydělávat na živé vodě nebo co jim tam teče

To čekáš na kanystr zdarma, nebo proč teď jako schvaluješ zdržení tvorby línijí??????? Krycí pes je poklad, za tim i fena dojíždí. A Biluška tu bude v úterý, se všema akvabelama, jenže to už asi Standu bude bolet hlava...si myslim...když nás nechá tak dlouho čekat.

Pentas
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 15:36
- Nahlásit

Biluška
co bych dělal s mastifem,přece s ním nebudeš krýt šeltie.Máme 3 holky BŠO.No a s babičkou Evičkou jsme se kamarádili.Byla u nás na vánoce a Vampíra tu ještě chvíli nechala,aby zhubl.Jenže už to zase určitě není vidět.Jak stavíš ty kotce podléhá to stavebnímu povolení?

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 15:37
- Nahlásit

isdpch
no samo, bez živý vody se v tomhle věku jeden nevobejde, děláš jak bys mě neznala

Ale Standovi si tim zkazil den. Za to ti přeju, aby v tom kanystru byla šaratica s živou vodou 1:1

Garfield
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 15:40
- Nahlásit

Biluška
Genitální!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 15:42
- Nahlásit

Pentas
co bych dělal s mastifem,přece s ním nebudeš krýt šeltie
A proč ne???

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 15:46
- Nahlásit

Mastif ale neni ovčák, to by vnesl ňáký jiný móresy do línije....leda by ho tim ovčákem někdo pasoval, pak by to šlo. Ale musí to bejt s razítkem.

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 16:00
- Nahlásit

Pentas
Jak stavíš ty kotce podléhá to stavebnímu povolení?
Já je mám jako součást plotu, takže jsem to nikde nehlásila. Krom toho jsou ve stodole . Někde jsem našla, že když to nemá základy tak se to hlásit nemusí a kotce základy nemají.

všem
žádné akvabely trénovat nebudu, protože se v tom humusu nedá potápět. Ale holka ze mě posledně vymáhala akvárko a rybičky. Asi jí udělám radost a nějakého toho skalára jí koupím. Uvažuju i o ancitrusovi, nebo jak se jmenujou ti sumečci co se plazí po skle a ožírají řasy. Mohl by ve sklepě umývat podlahu

Gerda
Ježíš paní, to mi nedělej. VYdrž do úterka, to budou holky v nejlepším a přivezu je do Prahy.

davidkova renata
zítra pojede vlak
Já myslela,že jede f úterý??

V úterý jezdil z Bruntálu. Odsud jezdí ve čtvrtek na Jeseník (a dál na Prahu) a v pondělí na Osoblahu. Jenže je to úzkokolejka, takže se v zatáčkách naklání. Průvodčí chodí po vlaku a rozesazuje lidi, abysme se nepřeklopili.

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 19:41
- Nahlásit

Přátelé kde jste fšichni? To jste se utopili, nebo co? Želvoooookde jsíííí? Přijeď v neděli, bude tady David a bude se kopat drenáž, abysme příště zase neplavali
Před chvilinkou jsme se vrátili z procházky po lese. Potkali jsme tam jednu paní. Jak kdyby se vyloupla z pohádky o Perníkové chaloupce. Měla přesně ten správný ježibabí ohoz - patnáct navrstvených sukní a přes ně zástěrku. Za sebou táhla takovou tu důchodcovskou kabelku na kolečkách a štrádovala si to přes les. Asi byla na malinách . Pejsci na ni dvakrát štěkli jako že ji zdraví a paní dostala hysterák. Před sebou držela tu kabelu jako štít, najížděla s ní na psy a dělala "kšc kšc". Puma to vyhodnotila jako že paní je absolutně nebezpečná a je zapotřebí mi to hlásit. Takže začala štěkat (byla jsem tak 20 metrů za ní). Winky usoudila, že je to nějaká nová hra a začala jí chytat ty kolečka. Lidi, velkokynologicky přiznávám, že jsem naprosto selhala. Když jsem viděla tu paní v těch sukních jak vystřiženou z předminulého století jak jí Winky chytá kolečka tak jsem dostala takový záchvat smíchu, že jsem absolutně nebyla schopná ty psy odvolat. Trvalo mi dobře pět minut než jsem ze sebe dostala nějaký povel. Paní se na mě osopila jak to, že nemají ti psi náhubek. Mezi smíchem jsem ze sebe dostala na co by ho jako měli mít. "No přece aby nemohli nikoho kousnout" měla paní svoji logiku. Tak jsem ji uklidnila, že oni hovězí vážně nežerou a šla jsem dál. Wininka se mnou nechtěla jít, protože si s ní ta paní tak krásně hrála a Lilátko jí hrozně závidělo, protože si chtělo hrát taky a bylo na vodítku (chvíli před tím zdrhlo za zajícem, šmejd jeden vrásčitej).

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 20:51
- Nahlásit

Biluška
takže se v zatáčkách naklání. Průvodčí chodí po vlaku a rozesazuje lidi, abysme se nepřeklopili.
A vyrovnáváme,vyrovnáme...
Přátelé kde jste fšichni? To jste se utopili, nebo co? Želvoooookde jsíííí?

Sou na vycházce s našim božstvem
Winky usoudila, že je to nějaká nová hra a začala jí chytat ty kolečka
No hele,tak jí vem s sebou až pojedeš do Práglu, mám pocit,že tady nic jinýho než ty tašky nejezdí..Si přijde na svý.
protože si chtělo hrát taky a bylo na vodítku (chvíli před tím zdrhlo za zajícem, šmejd jeden vrásčite
Si myslim,že to vodítko je zbytečný,bo Lilášek by se stejnak přerazil vo první pařez

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 21:40
- Nahlásit

davidkova renata
A vyrovnáváme,vyrovnáme...
Si z toho děláš srandu, ale on před odjezdem fakt chodí průvodčí a rozesazuje to, aby byl vlak vyvážený Když se mi to stalo poprvé tak jsem byla absolutně v šoku

Si myslim,že to vodítko je zbytečný,bo Lilášek by se stejnak přerazil vo první pařez
No právě. Když ji nikdo nezastřelí tak se zabije sama. Nemám strach,že by dokázala uštvat srnu. Spíš se bojím toho, že k nám začnou srny vodit na zahradu mladé,aby jim Lilku předvedly. Něco ve stylu" koukej Bambi, tohoto psa se bát nemusíš, ale před těma ostatníma uteč"

Sou na vycházce s našim božstvem
Teď? Uprostřed týdne? Já myslela, že tam se slízáte jenom v sobotu . Mimochodem, Vaše božstvo mělo hezký článek v RájdržjDigestvýběru

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 21:49
- Nahlásit

Biluška
Si z toho děláš srandu, ale on před odjezdem fakt chodí průvodčí a rozesazuje to, aby byl vlak vyvážený
A nezastavujééém,máme zpoždění!
že k nám začnou srny vodit na zahradu mladé
No ale to by se dalo i využít...co skřížit Liláška s nějakým fešným srnečkem?
Já myslela, že tam se slízáte jenom v sobotu
No božstvo projevilo přání socializovat svojí smečku(si musim 3krát vodplivnout) i na nějakých frekventovanějších místech v Praze.Takže choděj ted každej tejden někam .Před chvílí zrovna volal Benda f posledním tažení,že už nemůže a že de do děsnýho kopce a kde že je do prdele už ta hospoda??
Článek sem nečetla,asi mě vyloučej ze sekty,že nečtu příspěfky našeho boha..

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 21:57
- Nahlásit

davidkova renata
Benda f posledním tažení,že už nemůže a že de do děsnýho kopce a kde že je do prdele už ta hospoda??
Úplně ho vidím . Až začne být agresivní tak ho může božstvo srolovat. Pokud se k tomu nachomýtne Nova tak máte o reklamu postaráno V tom případě dej včas vědět, abych si zapla zprávy

Článek sem nečetla,asi mě vyloučej ze sekty,že nečtu příspěfky našeho boha..
To jsi teda pěkně v loji pani. Ti ho zítra přepíšu, chceš? Scaner bohužel nemám, jsem chudý podnikatel .Článeček je moc krásně napsaný, tři stránky absolutně o ničem. Pan redaktor by se hodil na některé zdejší diskuze

želva
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 23:08
- Nahlásit

čauky,tak jsem dorazila,velice se mě to líbilo, Dasty měl trochu problém se Stanouškem of Gerdy a sindy byla celou dobu v poho, bylo snámi i miminko ČSV

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání