| Autor |
Zpráva |
benda2
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 10:21
- Nahlásit
davidkova renata
stávající furt eště platil složenky
pak tedy: nazdar to je už zase 15týho??
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 10:24
- Nahlásit
benda2
pak tedy: nazdar to je už zase 15týho??
Jo já mu to vyřídim!!!
P.S.a je to tady,taky vopakuju tvoje texty..
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 10:31
- Nahlásit
davidkova renata
nemám co dodat snad jedno motto: včera neděle byla, dnes má pes hladovku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 10:40
- Nahlásit
benda2
včera neděle byla, dnes má pes hladovku
To mi ale moc nepomůže!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 11:09
- Nahlásit
čau lidi
davidkova renata
jsem si myslela že ztoho budeš na měkko,když nechám pozdravovat tvého synka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 11:18
- Nahlásit
isdpch
prosím tentokrát se mi krom jednoho pádu přímo na hlavu vůůůůbec nic nestalo
To už je ale úúúúplně jedno!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 08:26
- Nahlásit
čus bus,vy moje mládátka a přeji příjemný den
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 09:01
- Nahlásit
želva
čus bus,vy moje mládátka
Čus bus ty moje milovaná céro ,tak jakej novej vobjekt sis zas dneska vyhlídla??
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 09:09
- Nahlásit
isdpch
hlavně nedělej ty prudký pohyby
Neboj,myslim na to!Nejlíp bude dyš nebudu dělat žádný pohyby,čistě pro sichr jako .Myslim,že bysem ani nemusela do práce,bo tam se pohybům nevyhnu a to by se mi mohlo stát osudným ,na což se můžu za ty prachy leda tak vysrat!
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 09:21
- Nahlásit
isdpch
davidkova renata
prosím vás přátelé, rád bych Vás důrazně požádal aby jste nešířili paniku. Takovej snajpr není myslivec, takže nemá potřebu si vystřelit jen co se mu naskytne stín za oknem co v ruce drží koště.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 09:22
- Nahlásit
davidkova renata
tak jakej novej vobjekt sis zas dneska vyhlídla??
zatím žádnej,ale neboj hledám, jsem včera hledala v seznamce a to je samej sexuální uchyl,motorky,auta a aby to mělo vlastní barák a HLAVNĚ psa,tak to ani omylem
nevíš kde mám hledat?
možná na Flyballovém turnaji 24 nějakého najdu,jdu jim pomáhat a tak by se tam nějakej mohl najít i mezi diváky.
Nechceš se přijet podívat? je to neděle 24.6.20007 na cvičišti KK Praha - Letnany
Flyballový turnaj - '' Turnaj sladkých nadějí''
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 09:27
- Nahlásit
želva
možná na Flyballovém turnaji 24 nějakého najdu
++++
Nechceš se přijet podívat?
hledáš chlapa nebo Davídkovou ??
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 09:31
- Nahlásit
benda2
rád bych Vás důrazně požádal aby jste nešířili paniku. Takovej snajpr není myslivec, takže nemá potřebu si vystřelit jen co se mu naskytne stín za oknem co v ruce drží koště.
Jak paniku???co ty můžeš vědět,třá ho k myslifcům nevzali,tak musel jít dělat snajpra!
želva
Turnaj sladkých nadějí''
No tak to snad dorazim!V nejhoršim si dám aspon cukrovou vatu
Zkus mířit do obecenstva,třá někoho trefíš do palice a je vyhráno!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 09:36
- Nahlásit
davidkova renata
tak supéér,zeptám se ti jestli tam bude i ta vata a dám vědět v kolik hodin to začne
benda2
HLEDÁM CHLAPA
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 09:40
- Nahlásit
isdpch
horší by bylo kdyby vypadal jako pes (jestli mi teda rozumíš)
Jinak tomu i celkem věřím když jsem onehdy viděl koho berou na řízení nových vládních audi 8 tak bych věřil všemu.
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 09:47
- Nahlásit
isdpch
no tak to je hotovo. Hlavně aby jí pak ty pitomci nechtěli sežrat na česneku a nacpat do konzerv
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 12:01
- Nahlásit
isdpch
ta Laura vypadá trochu jak kolie
von vypadá trochu jako prase
Tak to by je mohli brzo dávat v National geografic ne?Tam bejvaj zvířátka ,to vim
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 12:29
- Nahlásit
isdpch
ta bývají i u Rozmarýny
A myslíš teda,že by se tam mohlo mihnout i prasátko a kolie?
|
ajunka
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 16:48
- Nahlásit
rečna biluška mam pro vás perfektní materiál- naprosto psychycky zničenej pes- dma mu povel k noze a on zmizí s vocasem emzi nohama a to mám ruku plnou žrádla ) jo a ma sebevražedný sklony chodí naproti autum .-)
|
želva
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 17:00
- Nahlásit
ajunka
jo tak to je dobrej matroš
|
želva
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 17:03
- Nahlásit
já mám taky dobrej matroš:
bydlí tady u nás v chrt,ale co to je to nevím,vypadá střední velikosti,a ten stále jenom utíká když vidí ostatní psy i feny
nechápu jak může páníček ho pustit z vodítka,on ho klído nechává na volno
tak si myslím že je dobrej matroš,páč kdyby se ty štěnanta ztrácela,tak musí feny více rodit a měli byste prachy
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 19:21
- Nahlásit
isdpch
von vypadá trochu jako prase
prase jsem tam taky viděla, ale byl to někdo jinej.
želva
čau želvo a ostatní mláďátka!
ten stále jenom utíká
třá má povel kdo uteče, vyhraje
|
želva
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 20:05
- Nahlásit
Lola1
přesně tak,jinak ahoj
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 10:15
- Nahlásit
Tramtadadáááááá
tramtadadáááááá
VŠEM SLAVNOSTNĚ OZNAMUJEME, ŽE NÁM KONEČNĚ BYL NAINSTALOVÁN INTERNET A TO TAK, ŽE NEOMEZENÝ, TUDÍŽ UŽ KONEČNĚ MŮŽEME ROZJET VÝVOJ NOVÝCH LINÍJÍ.
Zároveň všem oznamujeme, že Winky konečně začala hárat (za dva týdny bude mít rok, takže už bylo fakt načase) a tudíž vypisujeme výběrové řízení na ženicha. Těch mutantů se nakonec objevilo tolik, že nevím ke komu ji poslat
A nakonec ještě závěrečná famfára
Tramtadadáááá
Tramtadadáááá
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 10:19
- Nahlásit
Biluška
Nemám ted zrovna čas,doslechla sem se vo nějakým toulavým psoj,mohlo by to bejt něco pro nás!Du se číhnout a večír vočekáván zprávy z regionu!
Je čas udělat chudobě pápá!!!!!
Těch mutantů se nakonec objevilo tolik, že nevím ke komu ji poslat
Pošli ji fšude,at je to tutofka
|
ajunka
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 10:21
- Nahlásit
přesně ji pošli ke fšem a vono z toho vyleze něco vošklivýhoa nemocnýho .-)
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 10:24
- Nahlásit
ajunka
vono z toho vyleze něco vošklivýhoa nemocnýho .-)
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 10:53
- Nahlásit
isdpch
Hele,pošli mi tu budovatelskou znova,ničevó tam nebylo!!!
takže můžu na počtě odhlásit Rudý Právo
Ale toho Playboje zatim neruš
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 11:13
- Nahlásit
davidkova renata
To se ti řekne, pošli ji ke všem, ale já už jsem ztratila přehled kolik těch krycích psů vlastně máme. Musíme si založit nějakou databázi a začít pracovat na vědecké bázi. Takhle v tom bude akorát bordel.
Zprávy z regionu
JAK JSEM ODNAUČOVALA AKÉLU KRÁST
světový bestseler
Upozorňuji, že veškeré mé tréninkové metody jsou nenapodobitelné a patentované.
Puma krade všechno co je poživatelné a není to přibité. Jsme zvyklí a všechno přibíjíme. Akiša krade absolutně všechno a je jí jedno jestli je to přibité nebo ne. Poté,, co se mi pokusila sežrat důležité smlouvy byla evakuovaná na chodbu a do pokojů smí pouze pod dohledem dospělé osoby. S ohledem na její mánii spočívající v otvírání dveří jsme začali zamykat. Náš nový útulný domeček se proměnil v Sing-sing. Dělám u počítače a přepadne mě žízeň. Vstanu, odemknu, projdu dveřma, zamknu, přejdu chodbu, odemknu dveře do kuchyně, projdu dveřma, vykopnu Akélu která se mi snaží proklouznout pod nohama, zamknu, napiju se a jdu stejnou cestou zpět. K zešílení. Předevčírem jsem si nachystala krmení pro všechny psy, celou kuchyňskou linku jsem zaskládala miskama (šest psů a jedno morče holt něco sežerou) a nechala bobtnat granule. Po náročném pracovním dni jsem se s knížkou a šampáněm naložila do vany. Mezitím z dílny vylezl Tomášek, vybrakoval ledničku (pochopitelně, že se v kuchyni zamknul) a večeřel. Jenže uprostřed večeře mu zazvonil mobil a jelikož signál je jedině a pouze mezi švestkou a ořechem v horní části zahrady tak popadnul mobil a sprintoval ven. Jakožto správný sameček pochopitelně zapoměl zamčít kuchyni. Srdíčko Akélky zaplesalo a sežrala - šest misek plných granulí (zhruba trojnásobek svojí dávky), košík jahod, 25 dkg nivy a tři rohlíky. Misku morčete nechala nepovšimnutou, kukuřici prý nežere. Chvíli jsem váhala jestli mám zabít samečka, nebo Akélu, nebo pro jistotu oba. Pak jsem se rozhodla, že tu ludru prostě odnaučím krást, protože takhle se žít fakt nedá. Přinesla jsem si ze chlíva obzvlášť tlustou traverzu, rafinovaně jsem na stůl nachystala připálený jahodový koláč a zamaskovala jsem se za ledničku (to mi dalo obzvlášť práci, protože 80 kilo hned tak někam neschováte). Pak jsem vydala pokyn, aby Tomáš "zapoměl" zamknout. Stalo se. Vzápětí se nenápadně přišourala Akina. Prohlásila :" Koláč? Maso by nebylo? Nebylo,jo? No tak teda sežeru tohle" a opřela se o stůl. Majzla jsem ji traverzou a zařvala "FUJ" tak strašlivě, že se sousedka opařila kafem. (aby bylo jasno, sousedka seděla ve své kuchyni o 400 metrů dál). Nervově labilní šeltie se schovali pod stůl v obýváku a Brajenka odešla ven, protože to prý nebude poslouchat. Akéla se po mě ohlídla a znova si kousla do koláče. Zařvala jsem ještě strašlivěji, praštila ji silněji a kopla jsem ji do zadní nohy. Šeltie vlezli pánečkovi na klín a klepali se tam strachy. Akéla se ani neohlídla a žrala. Vzpoměla jsem si na třetí ročník tělesné výchovy a probíraný hod granátem. Pořádně jsem se rozmáchla a práskla ji potřetí. Ve chlívě se vysypalo okno. Puma se schovala pod vanu. Hesina vlezla pánečkovi pod košili.Akélka se milostivě ohlídla a zavrčela "ještě jednou mě praštíš a kousnu tě" . Potom spokojeně dál vylizovala drobky z koláče. Při čtvrtém pokusu se mi nalomila traverza. Vzdala jsem to. Odtáhla jsem ji za vodítko na chodbu a pečlivě jsem zamkla. Až se naučí odemykat tak holt přidáme visací zámky
|
želva
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 20:36
- Nahlásit
ahoj lidičky
|