Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 12:06
- Nahlásit

aren
Ano, opravdu se při loveckých zkouškách používá živá zvěř. Popř. mrtvá zvěř speciálně za tímto účelem zabitá (např. při zkouškách barvářů) Stejně tak se při zkouškách z pasení opravdu používají živé ovce.

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 12:47
- Nahlásit

No já nevim, ale Standa určitě předčí Dastyho, protože Standa už tu sraženou záď má, má jí sraženou dokonce hodně, je to opravdická šmajdavá skalára, krásně vystouplej hřbet, koneckonců, matinka může psa zhodnotit, pokud se vydá zítra na procházku po Draháni, Stanoušek půjde také, aby předvedl požírání všech pejsků v praxi. Mám ho opět v práci, krásně teskně pláče, ani ho nemusim mlátit. Jo a má moc dlouhej krk a uši. Jinak je děsně krásnej a pro šeltice ideální. ražniči nebude, voni tyhle přerostlý chlápci na tom obvykle nebejvaj moc dobře...prostě si myslim, že by to šlo.

aren
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 13:00
- Nahlásit

Biluška
Stejně tak se při zkouškách z pasení opravdu používají živé ovce.
No, řekla bych, že pastevci se k těm ovcím chovají přece jen drobátko ohleduplněji...

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 13:01
- Nahlásit

Gerda
Tak ho u sebe schovej do úterka. V úterý musím do Prahy na školení od Reifky, tak rovnou vezmu i šeltice a bude . Můžou si se Standou užívat celý den než se pořádně naškolím

Všem
Miluji život na venkově. Ráno mě budí kukačka a sousedův kohout, nikoliv popeláři a mlácení dveřma od výtahu. V polospánku vylezu na zápraží a otevřu dveře. Psice vyběhnou na zahradu, já zase zavřu a jdu se dospat. Pumice se urazí, otevře dveře a jde spát se mnou. V devět vstanem, nahodíme plavky, vezmem balonky a jdeme si zaplavat. K rybníku je to tak 200 m přes louku a pole s řepkou. Cestou psice sežerou nějaký hnůj či co. Nemám traverzu a jsem bosky takže jsem je ani nezkopala. No nic, mají to schovaný na doma, zmlátím je potom. Božsky si zaplavem v rybníku. Lilly najde hadí svlečku a přinese mi ji. Měří skoro metr (svlečka, ne Lilly). Začíná se mi dělat špatně při představě jak velký je ten had teď. Radši jdeme domů. Potkáme sousedku co žene ovce na pastvu. Holčičky jí pomůžou, protože vědí, že starším lidem se má pomáhat. Ovce i sousedka na to mají jiný názor, ale tiše trpí. No, ovce trpí spíš nahlas. Omluvím se a ženu holky domů. Pasou se alespoň navzájem. Doma zkontrolují misky a spokojeně se poskládají v chodbě. Já jdu dřít jak otrok na stavbu kotců. Proč nemůžu být pes? Jo a píšu vám to proto, abyste záviděli jak je tady krásně (když teda zrovna nemusím tahat šutry, to jsou pak chvíle kdy se mi stýská po Ekzémovi a mém malinkém útulném 2+ nic. )

Pentas
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 13:10
- Nahlásit

Biluška
kolik budeš těch kotců ještě stavět?A na co tolik šutrů?

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 13:21
- Nahlásit

Pentas
Sumasumárum by těch kotců mělo být šest. Absolutně nedobytných. Jeden na Akélu a zbytek hotelové a do budoucna na ty landseery. Těch šutrů jsou mraky. Vzadu za barákem jsou totiž dvě napůl rozpadlé stodoly. Teda už jenom obvodové zdi (kamenné !!! ). A v těch stodolách mají být ty kotce. Jenže x generací před náma si tam zřídilo smetiště. My jsme vlastně ještě ani nezačali stavět, jenom likvidujeme ten bordel co tam je. Je to zaházené skoro povrch. Železo, dřevo, šutry, popel, shnilé jabka..... samý bordel

Pentas
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 13:41
- Nahlásit

Biluška
safra to to tu bude samej hotel já proto ty kotce stavím taky.

Darina1
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 13:43
- Nahlásit

Biluška
No holka jak já ti ze srtce závidim.

želva
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 14:05
- Nahlásit

benda2
davidkova renata
čau,chystáte se o víkendu na vovčáry?
jinak ahoj všem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 14:26
- Nahlásit

želva
Čus,asi to nevyjde!Benda si zas bude hrát na nosiče dřeva a isdpch se vyjádří prej zejtra..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 14:28
- Nahlásit

isdpch
Jéééžiš,to já nenajdu!!
normálně před Botičskou ulicí zahneš doleva, zapni si fax pošlu ti mapku

Ty chceš někomu radit kudy tudy jo??
proč na toho psa furt ječíte .... no von neposlouchá .... a když ječíte, tak poslechne ? ..... neposlechne ... tak proč tedy ječíte .... no von neposlouchá

Vyčerpávající večer,už chápu,proč jsi měl asi 5 promile když jsi volal

želva
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 14:47
- Nahlásit

davidkova renata
tak to je v háji

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 15:19
- Nahlásit

isdpch
protože tam nemá co dělat .......
No to je samosebou kravina!!Může například devastovat zařízení bytu či nepřetržitě výt!

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 15:25
- Nahlásit

davidkova renata
No to je samosebou kravina!!Může například devastovat zařízení bytu či nepřetržitě výt!
MOji psi taky neustále obtěžovali sousedy a smrděli!! na to nesmíš zapomínat paní

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 15:33
- Nahlásit

Biluška
MOji psi taky neustále obtěžovali sousedy a smrděli!! na to nesmíš zapomínat paní
Ale jistě,to byl jen náčrt,můžou z nich taky ny schodišti padat chlupy a blechy!

želva
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 15:41
- Nahlásit

isdpch
bezva,dík moc, to by bylo skvělí,dej prosím vědět
jo a příští rok jdu s vámi ten pochod Praha prčice

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 08:08
- Nahlásit

Přátelé, jdu se vám vyplakat na rameno.
Včera večer jsem byla v práci. Měla jsem schůzku s jednou paní, řekněme třeba s paní X. Paní X má dítě. Čtyřletého chlapečka, řekněme chlapečka Y. A pejska. Malinkého bílého pejska celkem běžného plemene. S PP. Přátelé, ve své práci potkávám hodně dětí. Nakonec nějací malí lidé mi běhají po baráku. Ale pořád se tomu dá říkat lidé. Tohle byl Parchant s velkým P. Jinak nejsem ochotna říkat dítěti, které si vleze pod stůl a tam mě kope do kotníku (celkem dost, patrně má vytrénovanou techniku), svléká mi ponožky a podobně. Když ho to pod stolem přestalo bavit vylezl ven, usoudil, že ty papíry co mám na stole jsou patrně důležité, došel si pro oranžovou pastelku a hodlal je počmárat. Matka mu celou dobu vydávala povely typu "jdi si hrát, jdi pryč, koukej se na pohádku" a podobně a kluk z ní celou dobu měl tak akorát prdel. Když dorazil s tou pastelkou tak už mi tekly nervy (při představě, že mi to počmárá, já to budu muset jet domů přetisknout a nedejbože sem jít ještě jednou). Chlapeček si vylezl mamimce na klín a byl tři vteřiny absolutně hodný. Za tu dobu polevila moje ostražitost, on fofrem udělal na papír oranžovou čáru a se smíchem utekl. Teda řeknu vám, být to moje dítě tak má v tuhle chvíli takový výprask, že sousedi volají sociálku (ti sousedi co od nás bydlí čtvrt kiláku vzdušnou čarou). Pokračoval čmáráním pastelkou na stůl v obyváku. Protože ho nikdo nehonil a nekřičel po něm tak usoudil, že je to nuda a šel zabít psa. Pes ležel celou dobu pod stolem a vůbec jsme o něm nevěděli. Parchant věděl. Vlezl pod stůl, zahnal psa do rohu a začal ho škrtit. Pes ječel bolestí. Smrad se smál. Matka vydávala povely "pusť ho, pusť ho" (nevěděla jsem zda to míní na psa, nebo na dítě). Parchant nepustil. Matka vlezla pod stůl a odtáhla dítě od psa. Pes se vyděšeně pokusil schovat pod ledničku. Smrad byl odtažen do pokoje a byli mu puštěny pohádky. Patrně za odměnu. Byla jsem v šoku. Snažila jsem se paní vysvětlit, že ten pes ho s takovou brzo pokouše ( jedna nefinanční rada zdarma ). Paní s klidem prohlásila "on ho nekousne, on je hodný...." . No v každém případě jsem jí dala svoje civilní číslo s tím, že až ho pokouše a budou chtít psa dát pryč tak že si ho vezmu. On je ten pes fakt docela hezkej a hodnej. Ale to dítě by mohlo aspirovat na titul Hajzl roku. Myslím, že by předčilo i Paroubka

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 08:49 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Biluška
No dost jsem se smála,páč na takový smrady já sem expert.Kdyby mi ho chtěla pučit jako agresora na převýchovu,domluv mi to ,myslím,že zastíním i naše božstvo.Bohužel jsem se smála jen do tý doby,než přišel na řadu ten pes.Nemám dobrou náladu,v pátek jsme u nás řešili tu fenu NO co kousla nějakýho haranta.Prý ve strachu z bouřky vyběhla z bytu a kousla jí do nohy.Jako svědkové hovořili samí nepřizpůsobiví občané.Ta kráva jí dala do Karviné do útulku s tím,že jí v pondělí nechá utratit.Volali jsme tam po konzultaci s Rudou,prý jsme byli už čtvrtí co o ní měli zájem.Bohužel ta svině jim při předání nepodepsala žádný darovací protokol aby s čubou mohli volně nakládat a včera jí skutečně utratili...Mám už takovejch sráčů plný zuby,doufám,že ten hnusnej spratek tu debilní matku brzo zamorduje,nic jinýho si dle mýho nezaslouží.Psa zkus vodkoupit,dám ti na něj,použijem ho na lííínije,bo bude s nervama jasně v prdeli...Horší je,jak zajistit aby si nepořídili dalšího tomu šmejdovi na hraní.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 09:03
- Nahlásit

isdpch
sem byl včera u vás
Už zase???!!!
kurva štelung
Mi povidej,fakt mám dost,jakoby jí ta pí...a nemohla teda někomu dát!Holt je asi zvodpovědná a uvědomělá!

Darina1
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 09:05 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit

Biluška
Biliško tvůj příběh je opravdu na zasmání, ale jen pro čtenáře. Mám takový jeden navrch zajeď nazpět k paní X a domluv se, že bys vzala její dítě Y a předala na 14dní k pánu Desenskému. Myslím, že by si s ním pán Ruda se s vojí smečkou hravě poradil a parchant by měl o zábavu postaráno.
Zdar a sílu zdraví Biško a Damiško.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 09:09
- Nahlásit

Darina1
domluv se, že bys vzala její dítě Y a předala na 14dní k pánu Desenskému
Ne ne!!At ho dá ke mě!!Na takový hajzly sem lepší než Desenský!!(omlouvám se našemu božstvu )

želva
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 09:46
- Nahlásit

ahoj,tak jsem nastříhala maliník nebo ostruřiny - nevím co to je a jdu připravovat terárko pro střašilky které mi přiveze moje sestřička Ajka

aren
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 09:51
- Nahlásit

davidkova renata
včera jí skutečně utratili...

benda2
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 09:54
- Nahlásit

davidkova renata
isdpch
Na takový hajzly sem lepší než Desenský
tak vo tom žádná a kdybych ti ho já pomáhal venčit, tak nám stačí na haranta týden ......

Tak to bych chtěl vidět na vlastní voči, jak jdete s harantem na vodítku parkem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 10:00
- Nahlásit

benda2
Tak to bych chtěl vidět na vlastní voči, jak jdete s harantem na vodítku parkem
Tak přemluf Bilušku,at toho šmejda dovalí a uvidíš i jiný věci!

Jimmi
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 10:01
- Nahlásit

isdpch
davidkova renata
Biluška

jenom malou vsuvku k harantovi.....rozbít hubu by potřebovali rodiče, páč z normálního děcka todleto strašidlo udělali oni

benda2
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 10:03
- Nahlásit

davidkova renata
Tak přemluf Bilušku,at toho šmejda dovalí a uvidíš i jiný věci!

myslíš jako za jeden týden z haranta íípáček ?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 10:10
- Nahlásit

Jimmi
jenom malou vsuvku k harantovi.....rozbít hubu by potřebovali rodiče, páč z normálního děcka todleto strašidlo udělali oni
Ale to je nám jasný...Taky proto doufám,že si matku zabije,když ho tak šikovně vychovala.
benda2
myslíš jako za jeden týden z haranta íípáček ?
To ne,ale měl by hezkej hrobeček!

benda2
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 10:13
- Nahlásit

davidkova renata
myslíš s razítkem od Veta.

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 14:24
- Nahlásit

Další historka ze severu.
JAK JSME STAVĚLI BAZÉN
Dlouho jsme pečlivě vybírali a zvažovali pro a proti. Nafukovací jsme škrtli poměrně rychle. Při počtu psích drápů běžně se pohybujících po zahradě by nafukovací bazén dlouho nežil. Pak jsme vyškrtli bazény typu Mountfield, protože je má kde kdo a nelíbí se nám. Vyhrál obrovský zděný bazén typu Dallas. Normálně vybetonovaný v zemi, o rozměrech zhruba tak 10x25. Další boje se vedli o tvar. Tomáš chtěl "ledvinku" já jsem prosazovala "hvězdičku" . Vyhrál takový hezký mnohoúhelník, který jsme našli v jednom letáku. Šampaňským jsme zapili konzenzúz a stavbě bazénu jsme přisoudili prioritu 5683. Čili ihned po stavbě okrasné mřížky na růže, ale ještě před montáží hliníkové korouhvičky na střechu. Podotýkám, že zatím stavíme prioritu č.2 - kotce. Čili na stavbu s číslem 5683 mělo dojít tak počátkem roku 2021. Jenže dneska přišla průtrž mračen. Strašlivá. Dle slov místních pamětníků byla taková naposledy koncem druhé světové. Místní potůček, ve kterém normálně nežijou ani vodoměrky (protože by si odřeli břicho o dno) se změnil v Niagarské vodopády. V naší zdi se objevil "modrý pramen ze zámku" . Doslova a do písmene. Přesně tak, jak té babce v Kameňákově tekl modrý pramen, tak u nás tekla voda ze zdi. Asi na šesti místech. A ve sklepě se shromažďovala. První ji objevili psi. Začala jsem řešit od čeho jsou proboha ty šeltie mokré. Že by se někde courali venku? Puma je taky morká? A leze ze sklepa? "Ježíšikriste, Brajeno, okamžitě s tama vypadni." . Ve sklepě nad kotníky vody. Před mýma očima vyrazil ze zdi další pramen. Vypínám pojistky a volám hasiče. Přijeli docela rychle, za necelou hodinku tady byli. Pokrčili rameny, řekli "no jo, a to počkejte na jaře, to tu budete mít metr vody" a zase odjeli. Ve sklepě po kolena vody. Zuřím. Proklínám realitku, bývalého majitele, předbývalého majitele,němce, který ten barák stavěl, pumu, která spokojeně plavala po sklepě a aportovala plovoucí brambory, smečku, která beztak může za počasí (isdpch to říkal) a na všechny dohromady sesílám mor a ledvinovou koliku. Pak jsme kopali strouhu kolem baráku. Konzultovali jsme se sousedy na všech stranách a brali si kontakty na zedníky a stavební firmy. Všechno v té průtrži mračen. Soused od ovcí se opíral o plot a sledoval naše úsilí. Pak si neodpustil poznámku "vidíte, alespoň ten bazén už máte hotový". Dostal rýčem přesně mezi oči. Mrtvolu mám schovanou ve sklepě, zatíženou šutrama pod hladinou. Minimálně na týden mám krmení zajištěné.

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání