Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 16:29
- Nahlásit

Klidně můžeš krýt šeltii ovčákem, dy´t to je taky ovčák, ne? A ovčák s ovčákem se dá, to je jasná věc, nekazíš línii ovčáckých vloh .-)))

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 17:34
- Nahlásit

Gerda
To je fakt, ovčák jak ovčák, pracovní vlohy to určitě bude mít. Já jsem ale spíš myslela na to, že Standa je velikánský, kdežto šeltice mají 5 kilo (a to i s chlupama). Že jako aby si z nich Standa neudělal ražniči

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 19:54
- Nahlásit

Biluška
tanda je velikánský, kdežto šeltice mají 5 kilo (a to i s chlupama
No a??To je snad jejich problém ne?Se mi zdá,že nějak měknete,pani!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 20:21
- Nahlásit

davidkova renata
No a??To je snad jejich problém ne?
Myslíte paní? Já nevím estlivá by to nebylo v rozporu s tím chovatelským řádem. Takovej krycí pes se musí pečlivě vybírat, že jo. Ne to pustit k prvnímu psovi, pak ty linije nemaj žádnou úroveň. Pro jistotu se poradím s odborníkem. Jenom nevím kde ho teď budu hledat když už tam nebydlím ( Asi přijdeme o cenný zdroj rad

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 20:32
- Nahlásit

Biluška
v rozporu s tím chovatelským řádem
Jo von ňákej je jo??Sem si častokrát nefšimlaAle pečlivě si myslim,že ho vybíráme,dyk si přečtěte ten výčet chorob vod Gerdy!
Ale s vodborníkem je to průser!!!Já myslela,že na něj třá máte mobil nebo tak...co my si ted počnem??!!

želva
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 20:40
- Nahlásit

a nechcete Dastyho?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 20:54
- Nahlásit

želva
Jako na co??

želva
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 20:58
- Nahlásit

davidkova renata
jako na množení,heled,nohy má asi v háji,je podviživenej,pořád slintá

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 21:02
- Nahlásit

davidkova renata
Paní, držím smutek a vyhlašuji tryznu za mé oblíbené kraťasy. Při večerním trhání třešní zůstali na úplně jiné větvi než jsem byla já . Jsou úplně mrtvé, chudinky moje malinké . Snažila jsem se je zachránit rychlým převozem k maminčině šicímu stroji, dokonce jsem zavolala i záchranný vrtulník, ale nebylo jim pomoci (

želva
To jako nafurt, nebo na krytí? Kolik má nemocí? My už teď máme pořádně na výběr, jenom tak něco nebereme, to musí být pořádný mutoš jinak si neškrtne

želva
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 21:05
- Nahlásit

Biluška
no na krytí,lae jestli chceš tak já mu ještě vymlátím žebra,vypíchnu voči a srazim rád

benda2
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 21:15
- Nahlásit

želva
jako na množení,heled,nohy má asi v háji,je podviživenej,pořád slintá
Biluška
Kolik má nemocí?
želva
no na krytí,lae jestli chceš tak já mu ještě vymlátím žebra,vypíchnu voči a srazim rád

no ted když to tak čtu tak mi došlo že na to krytí budu nejlepší já osobně.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 21:22
- Nahlásit

benda2
no ted když to tak čtu tak mi došlo že na to krytí budu nejlepší já osobně.
A ani tě nemusíme upravovat!A koho chceš nakrejt první??Si vyber,Bilušce hárá celá smečka!

želva
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 21:28
- Nahlásit

benda2
no fuj

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 21:46
- Nahlásit

želva
no fuj
Tak ted ti nevim,jak to myslíš

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 21:46
- Nahlásit

davidkova renata
celá ne, jenom polovina. PUmice a obě šeltky. Lilátko je ještě moc malé, Brajátko zase moc staré a Akina se nehodlá přidat. No ale i tak je to výběr.

želva
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 21:51
- Nahlásit

davidkova renata
jako chápu legraci,ale tohle je mi už proti srsti,když si to představím, no fuj tajbl

benda2
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 21:53
- Nahlásit

želva
hele zas tak sprostá bejt nemusíš, kdyby si viděla jak se ráno hrabu z postele a po čtyřech lezu do koupelny pro prášky a panáka tak bys pochopila.

želva
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 22:00
- Nahlásit

[b]benda2[/
tédy ty to vedeš,chudák tvoje žena

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 22:02
- Nahlásit

želva
Špatně Želva,říká se -dobře jí tak!

želva
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 22:04
- Nahlásit

davidkova renata

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 22:05
- Nahlásit

davidkova renata
želva
Kdo chce kam dobře mu tak. Kdyby nebyla blbá tak by Bendu dávno odložila do útulku a pořidila si něco pořádného. Myslím teda dvounohého Bendu, bígla si může ponechat

želva
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 22:07
- Nahlásit

Biluška
jééé on existustuje i utulek pro chlapy? a kde, já že bych tam dala toho svího a vzala si nějakého kterej bude rád že má postel a jídlo

benda2
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 22:23
- Nahlásit

želva
jééé on existustuje i utulek pro chlapy?
to existuje jmenuje se hospoda a maj v každý vesnici.

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 08:49
- Nahlásit

isdpch
Pane a kdy to dáš k lepšímu mě? Jedu do Prahy ode dneška za týden, mám tam školeníčko.Teda nevím přesně jestli to bude ve Strahovským tunelu, ale moc ráda bych to slyšela

Mimochodem, psů celoživotně na vodítku znám mraky. A taky stesky jejich majitelů "když Vás ti pejsci tak poslouchají, náš Beník je úplně blbej, on hned uteče "

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 09:11
- Nahlásit

Biluška
Jedu do Prahy ode dneška za týden
Kdy kam f kolik??Bude nějakej čas na rychlý kafe třeba?A vem si nějaký náhradní kraťasy ať tě poznám!
Mimochodem, psů celoživotně na vodítku znám mraky
No vono stačí projet net,třá ze fčera,sou lidi co chtěj mít celoživotní stoprocentní jistotu.Mě by nevadilo,že má psa na šňůře,jelikož si není jistej,to je i v pořádku,ale vadí mi,když někdo řekne,že má skoro perfektní přivolání,ale co dyby jednou ze sta...Tomuhle nerozumím,zas už něčemu,chjo
isdpch
že snad udělám nějakou přednášku ve Strahovským tunelu,
Jéééžiš,to já nenajdu!!

benda2
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 09:25
- Nahlásit

davidkova renata
že snad udělám nějakou přednášku ve Strahovským tunelu,
Jéééžiš,to já nenajdu!!

dobré ráno,
já to najdu páč jsem tam platil pokutu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 09:27
- Nahlásit

benda2
já to najdu páč jsem tam platil pokutu

Tak pudem spólu,přednáška bude jistě zajímavá a víc hlav víc ví

benda2
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 09:36
- Nahlásit

davidkova renata
vlavně aby tam nebylo narváno jak na stounech

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 10:08
- Nahlásit

benda2
vlavně aby tam nebylo narváno jak na stounech
Toho bych se nebála

aren
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 11:37
- Nahlásit

Lidi, tak jsem dnes na tematu "prosím, vzpomeňte" padla na tohle:

"Fenka měla čerstvě zýskaného CACIT na slovenském norování, jednou jsme jí vzali, byla extrémě poslušná, s mladýma když jsme chystali mladé na vlohovky. Najednou slyšíme štěkot, fena zmizela v noře měla tam lišku, okamžitě jsme odchytli mladé a čekali kdy vyběhne liška nebo pes v takové chvíli se nedá nic dělat, jelikož to byla nora umělá, nedalo se ani kopat, asi po třech hodinách zmlkla najednou žádný štěkot nic, okamžitě jsme letěli pro známého co má takovou techniku kterou jsme se dostali přes tu betonovou rouru.. fenečku jsme našli, ale již nedýchala, ta liška jí zadusila hlínou,"

Prosím, mám to chápat tak, že se dělají oficiální zkoušky loveckých psů (kterých se dělají stovky či tisíce), při kterých se používají opravdické živé lišky? Strčené do umělých nor a slouživší tam k legraci páníčků a pocvičení pejsků?

Člověk fakt má každý den na co čumět

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání