Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
benda2
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 20:42
- Nahlásit

Biluška
JAK JSEM ODNAUČOVALA AKÉLU KRÁST
a to sem si myslel že Ty jsi praktická

a nechala bobtnat granule
beru zpět......... hele že voni když nabobtnaj taj jim ty kusy sežerou míň.

želva
ahoj............ už máš novýho chlapa??

želva
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 20:59
- Nahlásit

benda2
ahoj............ už máš novýho chlapa??
čau............... ještě ne,ten debil se mě pořád drží

benda2
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 21:07
- Nahlásit

želva
ten debil se mě pořád drží
kdo ??? šaudek???????? no netruchly až mu dojde film ve fotáku tak ho prdelky přejdou.
Jinak jakožto starší a tím pádem moudrý Ti můžu říct jen jedno:
Netruchly, jednou půjdeš se psy a potkáš toho onoho a budeš se divit jak rychle jde cesta do ráje.................. a mnohem rychleji se budeš divit jak rychle jde cesta zráje do pekla

Lola1
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 21:19
- Nahlásit

želva
čau mláďátko Benda2 to vidí moc černě, mohlo by to taky dopadnout opačně, tedy pro druhou stranu.

benda2
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 21:35
- Nahlásit

Lola1
ahoj, tak jsi v bibijone nebo v JČ ?

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 21:36
- Nahlásit

benda2
Já jsem praktická, ale bohužel taky manuálně nezručná, takže sama si ten pitomý kotec bohužel nepostavím. A chlap má pochopitelně pořád na všechno spoustu času. Do té doby tu sfini asi nechám přivázanou pod jabloní. Předevčírem si otevřela bránu (tak dlouho na ni skákala až vyrazila západku) a zdrhla do vesnice. Všichni psi pochopitelně s ní. Zjistila jsem to úplně náhodou když jsem mrkla z okna a viděla Liláka jak labužnicky olizuje hnůj ze sousedova traktoru. Překonala jsem rekord v běhu na krátké tratě kombinované s oblíkáním riflí když jsem sprintovala ven. Naštěstí všichni psi se slušně flákali kolem baráku, jenom Akéla byla v háji. Našla jsem ji za dvacet minut jak si nadává s jakýmsi vořechem přes plot. Celý den jsem nervozně očekávala až se přihlásí někdo pokousaný, nebo až někdo přinese zakousnuté slepice, kočky, psy a podobně. Život s ní mi opravdu přináší spoustu obohacujících zkušeností.

benda2
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 21:49
- Nahlásit

Biluška
no tak zas tak nevyváděj. Na vesnici dycinky byli čoklííí co si občas odběhlíí a bud vytvořili rodinu nebo se trochu porvali. To už je taková tradice. Já zas čekám kdy dojde u tchyně soused s provizí ve formě štěnete ............. a nic a nic

Jo a zas tak špatně se mít pod tou jabloní nebude, určitě líp něž pes typu .........bull pod vozejkem na 1m dlouhém řetězu patřící pánům od kolotočů.

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 22:23
- Nahlásit

benda2
V zoufalství už jsem ji přivázala na prádelní šňůru, ale okamžitě ji překousala. Tenký řetízek přetrhla (ale je fakt, že byl tak na šeltici). Pak jsem v chlívě našla řetěz na krávu, váží nejmíň 10 kilo. Ještě mě nenaštvala tak moc, abych ji na něj uvázala, ale vyhrožuju jí tím. Má to výhodu, druhý konec nemusím vůbec uvazovat. Akéle to přiková hlavu k zemi a bude klid

Na vesnici dycinky byli čoklííí co si občas odběhlíí a bud vytvořili rodinu nebo se trochu porvali.
Počítají se do toho i obludy co otevřenýma dveřma vběhnou sousedům do kuchyně a tam vrčí na majitelku kuchyně? To se Akině podařilo hned druhý den našeho zdejšího působení. Naštěstí jsem byla u toho, takže jsem si pro ni do sousedčiny kuchyně došla, ztraverzovala a sousedce poslala flašku. Jestli to bude Akina dělat častěji stanu se výhradním odběratelem některého českého lihovaru. Teda hned po Isdpchovi

benda2
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 22:28
- Nahlásit

Biluška
ztraverzovala a sousedce poslala flašku.
nemáte volnej barák hned vedle Vás ??? takovýho souseda bych bral kamaráda isdpch bych zval na časté návštěvy a uřvaný do ksichtu hodných lidí řvoucí feny máme s isdpch zvládnutý od Davídkový NYNY dokonale.

PS: Biluška až vypereš, na čem budeš věšet prádlo ??????

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 22:33
- Nahlásit

benda2
nemáte volnej barák hned vedle Vás ???
Zatím ne, ale obávám se, že brzo jich tady bude na prodej spousta

až vypereš, na čem budeš věšet prádlo ??????
sem si ty kousíčky zase svázala dohromady

želva
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 08:30
- Nahlásit

isdpch
čau,heled jsem ti včera oběvila v knihovně tohle:
Daniel Jonah Goldhagen - Hitlerovi ochotní katani
a musím přiznat,že je tam kapitola o - Pochod smrti židovských žen - hele co mám popsat,já to četla jak ten magor a vořvalato,co byli všecko možno snést a jsou tam i jiné kapitoli,ale tohle dosti hnusnej drasták

želva
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 08:34
- Nahlásit

jinak ahoj všem

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 08:54
- Nahlásit

želva
Tak nečti takový drasťáky a čti červenou knihovnu. Nebudeš z toho mít stresy a ještě se poučíš o správném balení chlapů.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 08:55
- Nahlásit

Biluška
Nazdárek pani,taxem s povděkem pročetla vaše příspěvky plné duševního utrpení,což mne potěšilo!Co se Akély a její kleptománie týče,mám za to,že by se dala omezit nedodržením pokynů vodborníka přes vyjetej volej a dát jí teda nažrat 2krát do měsíce..No já vim,je to drahý,ale když si spočítáš způsobenou škodu,doplatky za léky na nervy a účty v železářství,vyjde ti to nastejno.Dále se domnívám,že by se její choroby dalo i patřičně využít!Mohly bychom jí příkladě vypustit do nějakého supermarketu či řeznictví a když jí pomocí již osvědčené traverzy vysvětlíš APORT ,máme vystaráno!Navíc jí nemůžou ani trestně postihnout,bo je pes a na to náš trestní zákoník zatím nemyslí,stejně jako na nezletilé a nepřizpůsobivé spoluobčany,kteří toho hbitě využili.
Jinak až se dostaví Benda,možná bude mít dalšího psa pro naše lííínije.Je to zřejmě kříženec pita trvale chovaný na metrovým řetěze svým majitelem kolotočářem.Mohl by mít následkem toho závažné zdravotní a psychické problémy(prdel si z toho dělám proto,že jinak bych se z takovejch hovad musela posrat a stejně s tim nic nenadělám:cry
Jinak by ses mohla trochen rozepsat,jak se vyvíjejí sousedské vztahy azda už máš nějakou kamarádku f okolí
Lola1
Proč nejsi v Bibijóne??
želva
ale tohle dosti hnusnej drasták
Hele,dybych to u nás nesehnala,pučim si to vod tebe,bo takový knihy já přímo žeru,hned se mi líp žije..

želva
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 08:59
- Nahlásit

Biluška
čauky,to je taky fakt,ale já čtu o Hitlerovi skoro všecko co se dá sehnad,nějak mě to láká to číst
heled možná si najdu chlapa,našla jsem si další brigádu jako pěší kurýr 2x týdně po praze 1 a tam by se mohl v nějaké kanceláři najít nějakej noirmální CHLAP anebo najdu na turnaji ve flyballu,tam už je chlap jako nabíječ míčku,lae nevím jestli je volnej, to budu muset co nejrychleji zjistit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 09:03
- Nahlásit

želva
by se mohl v nějaké kanceláři najít nějakej noirmální CHLAP
F kanceláři nebude....
chlap jako nabíječ
Jo to bude vono,tudy vede cesta!

želva
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 09:07
- Nahlásit

davidkova renata
jsem čekala jestli mi to schválíš ,tak já to dnes omrknu a zjistím co a jak
a knížku klído půjčím, jak jsi myslela tohle?
,hned se mi líp žije..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 09:10
- Nahlásit

želva
a knížku klído půjčím, jak jsi myslela tohle?
,hned se mi líp žije..

No jednak sem značně morbidní,ovšem jen co se lidí týče,u zvířat nesnesu ani ťuk,a dvanak mě jako uklidní,že existujou lidi,co sou na tom eště hůř než já ,takže to vlastně není eště tak hrozný.Zkrátka potřebuju tu pozitííívní motivaci,chápeš?

želva
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 09:14
- Nahlásit

davidkova renata
chápu, už chápu matinko,heled nechystáš se nějak s idpschem nebo s bendou na vovčáry?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 09:28
- Nahlásit

želva
No já bych se i chystala,ale isdpch má dva příští víkendy zabitý..16. je fríčko,sem řikala Bendoj,dyby nejel na chatu,že bysme mohli,ale von se bojí aby tam nebyla hárafka,bo jeho kynologická imidž by byla jaxi v háji.Třá bysme ho přemluvili...

želva
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 09:33
- Nahlásit

benda2
prosím tě nejezdi na chatičku a odvez a přivez nás s davídkovou na vovčáry,prosím prosím tatko

benda2
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 09:42
- Nahlásit

želva
prosíš hezky ale kamarád má zpívání takže se sejde po x-letech stará dobrá parta vožralů, vyvrhelů a úchylů konečně propuštěná z izolace manželek. Což chápeš že si nenechám ujít.

davidkova renata
hele nech už si keci s háravkou sem si srovnal ego a mám klid.
K tomu matroši možná brzo přibude mladá pitbulka, protože ta až zmoudří a bude v pubertě tak končí minimálně u Rudy.

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 09:42
- Nahlásit

davidkova renata
Pani kolegyně, já tu bestii krmím dokonce už každý týden. A stejně krade, mrcha bílá. U nás i u sousedů. A od spodních sousedů žebrá piškoty, nebo alespoň třešně. Soused je z ní na větvi,že prý tak dokonalého hlídacího psa ještě neviděl. Eště že naši pověst zachraňuje nekompromisní pumice. Včera jsem sjížděla stránky útulků a ve Šternberku jsem našla foxičku. Tak asi rozšířím smečku Už jsem jim psala jestli jako má nějaký závažný nemoci a povahový vady. Aby to teda stálo zato .
Brajenka se včera večer pokusila spáchat sebevraždu. Když jsem přijela z jednání tak se s Akélou servala kdo mě bude vítat první. Jelikož jsem na sobě měla velmi drahý a velmi krásný kostým tak jsem jim zakázala vítání plošně všem. Brambora se naštvala a normálně zaútočila na Akélu. Magor. Akina byla ráda, že si může na někom beztrestně vybít zlost. Měla jsem co dělat abych je dostala od sebe. Protože jsem si nehodlala zničit ten drahý kostým (to ať se radši zabijou, krávy blbý) tak jsem do nich jenom mlátila kabelkou (traverzy jsou v chlívku, to je daleko) a kopala lodičkama (ale zato s podpatkem). Brajeně se přitom blokla páteř, nebo co a nemohla se postavit na zadní. Jak jsem byla nasraná tak jsem jí oznámila, že s ní na veterinu nejedu a že jestli se okamžitě nepostaví tak zavolám místního myslivce a nechám ji zastřelit. Tak se radši postavila a rozchodila to. Zdá se mi to jako poměrně levný způsob léčby, asi to začnu praktikovat častěji

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 09:50
- Nahlásit

Biluška
Protože jsem si nehodlala zničit ten drahý kostým (to ať se radši zabijou, krávy blbý) tak jsem do nich jenom mlátila kabelkou
No to je děs,pani,úplně mě voblil pot když si představim jak vám ničej kostým!!!Těch peněz!!!!!!.Snad byste místo kabelky(doufám,že není červená,abyste se nedostala do řečí jako Tinky Winky) mohla nosit boxera nebo tydlety nunčaky či jak se to řiká...
že jestli se okamžitě nepostaví tak zavolám místního myslivce a nechám ji zastřelit. Tak se radši postavila a rozchodila to. Zdá se mi to jako poměrně levný způsob léčby,
Jo,to není špatný,eště zkuste,esi to zabírá i na viry.
Pani kolegyně, já tu bestii krmím dokonce už každý týden
Nepřeháníte to s tou humanitou?????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 09:52
- Nahlásit

benda2
rosíš hezky ale kamarád má zpívání
no to má ale tenhle tejden ne??Já mluvim až vo tom dalšim

benda2
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 09:55
- Nahlásit

davidkova renata

aha no tak to se uvidí jak bude či nebude.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 09:58
- Nahlásit

benda2
tak to se uvidí jak bude či nebude.
Tak koukej aby byloznáš Želvu,jak si něco veme do hlavy..

želva
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 10:01
- Nahlásit

davidkova renata
a Biluško
já zvás umřu
a benda2
tak já si píši příští víkend že jedem na vovčáry

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 10:02
- Nahlásit

benda2
tak já si píši příští víkend že jedem na vovčáry
Vidíš??Já ti to řikala..

želva
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 10:10
- Nahlásit

davidkova renata
to víš,já se musím zase trochu socializovat,už mi to chybí

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání