Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 10:12
- Nahlásit

davidkova renata
mohla nosit boxera nebo tydlety nunčaky či jak se to řiká...
No já nevím paní, zase aby si klienti nemysleli, že z nich chci ty smlouvy vymlátit. To by si na mě mohli stěžovat k ČNB a já bysem dostala flastra. Ale možná když jim vysvětlím jaké kretény mám doma tak to pochopí . Enom nevím jak do nunčáků schovám diář, klíče, mobil, tapetu na ksicht, tampony, papírky s telefonníma číslama u kterých si zaboha nemůžu vzpomenout na koho jsou, použité kapesníky, pastelky, hasák, zrcátko a podobné kabelkové propriety?

Pani kolegyně, já tu bestii krmím dokonce už každý týden
Nepřeháníte to s tou humanitou?????

Sem nemyslela že ji jako krmím schválně, ale že něco ukradne. Když to ukradne mě tak je to jako kdybych ji nakrmila, ne?

Před chvílí našla na půdě jakousi mumifikovanou mrtvolu. Byla jsem přesvědčená, že jsem už uklidila všechen bordel co se tam nastřádal od první světové, ale asi ne. Akiša šla na půdu dělat průzkum, pak se ozvali kroky na schodech a potom dlouho nic. Pak tam šla puma. Zase dlouho nic. Tak jsem se šla radši podívat co tam dělají. Na schodech jsem vydala jasný povel" vy mrchy, co tam zase děláte, okamžitě pojďte dolů" . Pumice kolem mě prosvištěla jak kulový blesk takže mi bylo jasný, že páchají nějaké nepravosti. Pak přišla Akina, v hubě nesla nějakou mrtvolu a pyšně mi ji vyplivla k nohám, že se jako rozdělí. Netuším co to bylo původně, asi ovce. Podle stavu mumifikace to leželo někde za komínem zhruba tak od vítězného února. Ještě to leží na schodech, protože bez plynové masky to v žádném případě neuklízím. Z hlediska Akélina výcviku to ale vidím pozitivně, protože když zvládá aportovat chcíplé ovce tak zvládne i ty kýty z řeznictví. Odpoledne jedem do města tak hned započnem výcvik.

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 10:14
- Nahlásit

davidkova renata
isdpch
Moje nejmladší šeltička se papírově jmenuje Qwinky Winky. Už se neopovažuju někde tak na ni volat. Jestli bude patřit k menšině tak mě fakt naštve, protože je z nobl krve a počítám s ní jako se základem chovu.

benda2
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 10:15
- Nahlásit

isdpch
nazdar draku, hele ta Biluška to má ale zmáknutý hned se pozná že je finanční poradce. Jejím příchodem a následným životem její smečky totiž razantce klesnou ceny tamních nemovitostí a hlavně jediný ochotný kupec bude ona. A až to všechno skoupí tak se přestěhuje do jiné nebohé oblasti a ty ceny zase razantně vzrostou. Ti říkám frajeři z wallstreet jsou proti ní jen nosiči vody a papírů.

ajunka
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 10:31
- Nahlásit

želva bych asi jako jela s váma) na ty vovčáry jako

želva
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 10:35
- Nahlásit

ajunka
želva bych asi jako jela s váma) na ty vovčáry jako
bezva,tak si napiš příští víkend a ještě napiš tatkovi aby se nannás připravil
kdyby se jelo v sobotu,tak musím brát i Sindy,páš nenmám hlídání a kdyby se jelo v neděli tak beru jenom Dastyho,páč to hlídání mám

ajunka
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 10:41
- Nahlásit

želva se uvidí .-))) no hlavně vem toho dastíka čumáčka

benda2
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 10:53
- Nahlásit

isdpch
prodávající rádi brát i stravenky
jestli na půjdeš jako ona budou brát i starej chleba.

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 10:54
- Nahlásit

isdpch
tak to si řekl naprosto přesně, že bych si pořídil taky nějaké kretény a skoupil nemovitostě na Zahraďáku, pokud na to půjdu jako Biluše, tak by mohli prodávající rádi brát i stravenky
Za pokus to stojí, ale musíš mít fakt ultrakretény. Nejméně jednu, raději dvě pumice. Obávám se, že Akélu už asi neseženeš, ale na podzim plánuju krytí, pravděpodobně s Garfieldem a to by mohli být docela vyhovující štěňata. Smečku doporučuju doplnit několika uvřískanýma šelticema, jejich nekonečný jekot u branky podmalovává celou situaci.

benda2
Ti říkám frajeři z wallstreet jsou proti ní jen nosiči vody a papírů.
To víš, učím se u těch nejlepších

želva
když čteš takový brak tak se nediv, že nemáš chlapa

fšem
Přátelsky vás upozorňuji, že jsem se s vaším božstvem dohodla na hlídání Akély přes letní tábor. Nechci riskovat, že mi tam sežere dětičky nebo jejich jorkšíráčky a nikdo jiný není ochotný tu mrchu hlídat . Takže si honem ještě zajeďte na Ovčáry, protože Ovčáry před Akélou a po Akéle budou absolutně odlišné

želva
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 10:54
- Nahlásit

isdpch
no ten Mein Kamff jsem jsi půjčila od kámošky a je fakt,že jsem jí hlavně moc nerozuměla a taky mi přišla taková divná
ajunka
neboj, toho beru hlavně

Jimmi
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 11:55
- Nahlásit

želva

Ahoj, dneska tě budu vyhlížet u Avie v 18,35

želva
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 12:03
- Nahlásit

Jimmi
bezva,dorazím i se sindy,páč není nikdo doma

benda2
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 12:40
- Nahlásit

isdpch
eště, že ta Biluška je tendlecten poradce
což o to hlavní je že není skrt a to know how nám pustí, a to jí taky šlechtí a je vidět že má toho..... týmovýho ducha. Akorát si tak říkám jestli už to trochu nepřehání a nějak moc se neroztahuje. Nejdřím zavřou hrad kvůli Džordžovi a ted aby vyklidili okolí Ovčár. A to nedej bože (nemyslím ted modrýho) aby zavřeli i D1. Ty voe vždy já bych se nedostal ani na chatu a to mi teda řekni co by tam tata sám dělal když by mu pacholek a nájemnej dělník nedojel. No nic radči na to jak se ekonomika hroutí myslet nebudu.

benda2
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 13:11
- Nahlásit

isdpch
asi s beníkem aby si tu dovolenou užil.
No ale hele se moc nesměj, protože jestli Bilušku napadne že by si na ten tábor k těm harantům jako praktikanta vzala třeba Garfielda tak nejen že zavřou okolí Ovčár ale rovnou celou prahu. Ty voe vždyt voni si budou zpívat řůže z Texasu, pojídal buřty a pít plzenský a my budem simulovat obléhání Leningradu. A jestli už nebude stát ten radar tak ani nemůžem počítat s tím že nám kucí z usa schazovali balíčky.

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 13:47
- Nahlásit

benda2
Neboj, my na vás v té oblíhané Praze budeme myslet a v půlce tábora uspořádáme charitativní akci. Výtěžek pošlem do Prahy. Vlak na západ jezdí každé úterý, takže ve středu můžete očekávat sbírku šatstva, sušenek, balené vody a pampersek. Jenom doufám, že to nedopadne jako s tou chcíplou kočkou co ji po cestě někdo ukradnul

želva
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 14:04
- Nahlásit

Biluška
a bereš sebou traverzy? kdyžtak přivez jednu mě ale tu velkou,na ty malí mám paličku

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 14:29
- Nahlásit

želva
Jak paličku? Chceš ty psy zkazit? To chce od ranného dětství pořádnou traverzu jinak z nich v životě nic nebude. Palička je nedostatečná. Hned do první várky humanitární pomoci ti přibalím několik traverziček

želva
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 14:39
- Nahlásit

Biluška
bezva,ale přeci ebudu mlátit svého 12 letého psa traverzou,vždyt by se propadl k sousedům už takle je lehkej a křehkej

želva
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 14:41
- Nahlásit

Biluška
tohle si pořídíme všici
http://www.super.cz/vtipky/7588-s-mazlikem-na-proc hazce.html src="http://www.cz-pes.cz/diskuse/img/smilies/up.g if" border="0" alt="">

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 14:48
- Nahlásit

benda2
isdpch

Ste blbcíííí!
Biluška
Enom nevím jak do nunčáků schovám diář, klíče, mobil, tapetu na ksicht, tampony, papírky s telefonníma číslama u kterých si zaboha nemůžu vzpomenout na koho jsou, použité kapesníky, pastelky, hasák, zrcátko a podobné kabelkové propriety?
No jo,to musíme doladit!Páč fšechny ty jmenovaný věci sou nadmíru důležitý..já se vám teda přiznám,pani : mě jednou f kabelce vyklíčila cibule,mušela sem na ní nějak zapomenout bo co..
že jsem se s vaším božstvem dohodla na hlídání Akély

No to je bombaaaaaaaaa!Tak já uvidim Akélku,kdy bych si to byla pomyslelaHele a v jakým termínu?Páč bych při tý příležitosti ráda shlídla i tvou maličkost!

želva
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 14:53
- Nahlásit

http://www.trnava.utulok.sk/zvierata.php?id=598
tady je celej Sindy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 14:57
- Nahlásit

želva
No jo!Hele,vem ho a můžeš si s nim a se Sindy založit taky líííínije!budeš to vydávat za novou vzácnou rasuDrahou - samosebou!!!!

želva
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 15:01
- Nahlásit

davidkova renata
neříkej 2x,víš že sem schopná si ho sem přivést,aler ne to už bych nezvládla,stačí že takle venčím '' utulek ''

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 22:11
- Nahlásit

želva
stačí že takle venčím '' utulek ''
Pch, co tím chceš říct? Při troše tréninku se šest volně venčených psů dá zvládnout levou zadní. Jenom nesmíme potkat sousedku jak vede z pastvy kozu Lízu. To jsou pak fofry. Hesina pase Lízu zprava, Winky zleva, Lilák strachy zdrhá za pole, Brajena chce sežrat sousedku a Akéla chce sežrat Lízu i se sousedkou. Já se pár vteřin ztrapňuji povelem "k noze" pak se naseru a zařvu "kurva, všechny dom", psi zaplujou k brance, paní Hylová taky protože si v tu chvíli není jistá komu ten povel vlastně patřil a je klid

davidkova renata
Cibuli v kabelce normálně nenosím, ale jednou jsem zapoměla uzenou makrelu v ledničce. Ona byla přikrytá dalším talířem takže nebyla vidět. Když ji Tomáš po několika týdnech našel tak řval, že ta ryba chce odplavat. Kecal. Neplavala, neměla totiž vodičku a jelikož každé malé dítě ví, že rybičky nechodí tak je jasné, že to musel být optický klam.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 08:15
- Nahlásit

Biluška
se naseru a zařvu "kurva, všechny dom", psi zaplujou k brance, paní Hylová taky

no vidíš a přitom takovej potřebnej a univerzální povel nikde ve vodborný knize nenajdeš!a co by si tím lidi ušetřili starostí
Hele a co Lilášek ,už je to dobrý nebo jí ještě něco čeká?
rybičky nechodí
Tak na to bacha,tudle ukazovali f telce nějakou hooodně divnou rybu,která si normálně vyšla na břeh něco vyřídit!Makrela to ale nebyla,to je fakt
Hele kdy bude Aki u našeho božstva?Nemysli si naivně,že se z toho nějak vyvlíkneš,chystáme se na tebe!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 08:41
- Nahlásit

isdpch
jen estli mám vzít rohlíky pro holuby
Nic neber,naval uši a zmiz,du k rybníkubo musim brzo dom..

benda2
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 12:45
- Nahlásit

nazdar lidi, tak včera večer jsem navázal kontakt s pitostafem na řetězu. Byl přátelský nicméně jsem podrápanej jako krááááá... takže se musím ted doma převlíkat nenápadně jinak bych byl v podezření, že jsem se dal na sado-maso.
Pes bude dobrej do nějaké speciální linie, má obrovskou hlavu, takže by to chtělo malou fenku tak aby štěnata byla malinká s obrovskou hlavou. Takovej mutantní matroš by se totiž prodával jedna radost ale hlavně za těžký prachy.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 14:35
- Nahlásit

benda2
aby štěnata byla malinká s obrovskou hlavou
No to by nemusel bejt problém,tydle defektní jedinci tak často vypadaj normálně.Budem tvrdit,že je to nová vzácná rasa co nikdo nemá a prachy se pohrnou

želva
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 16:42
- Nahlásit

Biluška
Pch, co tím chceš říct?
čauky,nic,ale že mi takle začali tady v okolí říkat že venčím '' utulek'', tak už i to takle i říkám,když se někdo podivý
jinak ahoj všem a přeji příjemný strávený víkend

nels
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 18:45
- Nahlásit

želva

vcera na vinohradkse ulici rikam priteli: "hele ta holka s 2 psama chodi na cz-pes,ten jeden je Dasty a ta mala Sindy" no pritel na me koukal jak na blazna. takze ti jen chci rict i kdyz se nezname,ze mas moc hezky "utulek"

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 19:05
- Nahlásit

davidkova renata
Tábor máme od 7. do 21. července. Ještě nevím kdy povezeme Akélu na prázdniny, budeme to muset časově přesně sladit. Před táborem mám vždycky děsné fofry, převážíme překážky, převádíme peníze, nakupujeme všechny propriety aby pak nebyl něčeho katastrofální nedostatek a tak. K Praze je to děsně daleko (vzdálenější místo už prostě v naší republice není ) takže nevím jak to vyšmoulíme. Ještě hledám jestli by mi ji někdo nepohlídal tady, ale nevypadá to moc nadějně,asi bude muset oblíhat Prahu. Vezli bysme ji tak dva dny předem, čili kolem pátýho.
Lilášek už má všechno zdárně za sebou, dneska jí vytáhli stehy. Sice by ještě za týden měla jet na jednu kontrolu do Ostravy,ale já už jsem prohlásila, že je gut a hotovo. Po třech měsících jsem jí vrátila její milovanou "loptičku" co si přivezla ještě ze Slovenska. To bylo shledání. Fakt ten balonek poznala, jásala nad ním jak dítě o Vánocích. Teď si ho nosí všude s sebou a cpe ho pod čumák ostatním psům, aby koukali co má. Akélku nechala dokonce i čuchnout a Wince ho na vteřinku půjčila. Ale jenom na vteřinku

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání