| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 10:46
- Nahlásit
benda2
Nevim,mi psala před chvílí sms,prej záloha ve výši 400Kč!!!Slovy čtyřista.
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 10:48
- Nahlásit
davidkova renata
P.S.co si jako zpíval,ty Karůůůůzo??
live and let die
a paradise city
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 10:55
- Nahlásit
benda2
live and let die
a paradise city
Koukám,že ti to Mezi ploty hodně dalo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 10:59
- Nahlásit
benda2
P.S.co si jako zpíval,ty Karůůůůzo??
live and let die
a paradise city
Se divím, že Benda z toho okna neskočil
davidkova renata
Měla želva předstírat, že je invalidní, to zatím zabírá.
Když nám Ekzém při stěhování vypnul výtah a předstíral, že není doma tak jsem nadrzo zavolala té firmě, co má ve výtahu vizitku a dožadovala jsem se opravy. Bylo asi deset večer. Pán otráveně prohlásil, že se tam teda v týdnu staví. Seřvala jsem ho, že bydlíme v šestým patře a že mám doma invalidu a že jak si jako představuje, že ho asi dostanu dolů. (pro jistotu jsem mu neřekla, že se jedná o Brajenu ). Pán se omluvil, že to netušil a slušně se zeptal jestli potřebujeme jet dolů hned, nebo až zítra. Blahoskloně jsem pravila, že mi stačí zítra, ale hned ráno!! . Výtahář naklusal v šest ráno a protože Ekzém ještě chrněl ( a vypíná zvonek od té doby co chtěl hlásit veškerý pohyb lidí v baráku a já jsem mu ve tři ráno chodila sdělit, že odjíždím na závody a o půlnoci, že už jsem doma ) tak kladivem urazil zámek, zmáčkl čudlík a výtah opět jezdil Ekzém byl radostí bez sebe
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 11:06
- Nahlásit
davidkova renata
těžko říct v závěru jsem už zpíval jen knocking on heaven´s door
isdpch
njn nová doba
tak to si řekl přesně, jako ten chlap co jel na oranžovou a naboural a páč byl nezkušenej bourač jelikož měl první dopravní nehodu za 30let tak si nevymyslel svědka a stal se viníkem. Nová doba mu řekla že 25000,- kč pokuta a dva roby bez pp. Nikoho nedojalo že to je jeho první nehoda. Nakonec měl štěstí kterému šel naproti a přišel celej štastnej že jen 5000,- a 5bodů. Přitom ani nebyl viník ale hold ten druhej měl štěstí protože mu hned po nehodě nějaká paní hodila vizitku že mu bude svědčit.
Takže jsem došel k závěru že když mě někdo na hlavní pouští z lásky k bližnému tak nejedu páč kdyby si to náhodou rozmyslel a chtěl si nechat opravit od pojištovny auto nerad bych si bral úvěr na pokutu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 11:18
- Nahlásit
Biluška
Měla želva předstírat, že je invalidní
To měla,ani by nemusela moc předstírat ,zatimco na dítě prej "nevypadá",pravila odbornice přes mateřství z elektráren
že mám doma invalidu a že jak si jako představuje, že ho asi dostanu dolů. (pro jistotu jsem mu neřekla, že se jedná o Brajenu
To bylo rozumný,pani,není úplně nutný chodit s kůží na trh
a vypíná zvonek od té doby co chtěl hlásit veškerý pohyb lidí v baráku a já jsem mu ve tři ráno chodila sdělit, že odjíždím na závody a o půlnoci, že už jsem doma
Téééda řeknu vám,a není vám krapet líto ,že ste se vodstěhovala?? .Takovejch hezkejch zážitků ste eště mohla mít...Co to bylo za magora,proboha???
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 11:23
- Nahlásit
davidkova renata
.Co to bylo za magora,proboha???
já si ho představuju jako toho chlápka co ho mají v bytovce teta se strejdou. Je strašně důležitej a páč jejich syn tj. můj bratranec žije v USA tak jsou podezřelí a musí je hlídat
|
leila
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 11:27
- Nahlásit
Biluška
a když už jsme u toho já bych pak mohla pořídit černou ať už máme úplně fšecky barvy jenom nám nějak nepůjdou do párů
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 13:08
- Nahlásit
davidkova renata
...Co to bylo za magora,proboha???
No to byl prostě Ekzém. My jsme měli v baráku několik puberťáků, za těma pochopitelně chodili další kamarádi puberťáci. Společně se pak poflakovali před vchodem, nebo na schodišti (dle počasí), kouřili, hráli karty a frajeřili kdo je větší sexuální samec. V rámci možností se chovali slušně, nepíchali si tam, nesouložili (alespoň já jsem je nikdy nechytla a maminkám s kočárky otvírali dveře. Jenže Ekzémovi pili kref už z principu. Takže na ně neustále volal měšťáky (ti mu neustále vysvětlovali, že nemůžou nic udělat), vyhazoval ty kluky (jednou dostal po hubě a od té doby mu vadili ještě víc ) . Tak si sehnal z byťáku nějaké lejstro, že pohyb lidí po baráku se musí monitorovat. Obešel lidi v baráku, aby mu A) hlásili pohyb všech cizích lidí v baráku B) svůj vlastní odchod a příchod - že jim jako bude hlídat byt, aby ti syčáci nepoškodili schránku, zvonek a tak.. Ti kluci sice nikdy nic takového neudělali (zato Ekzémova specialita byla ucpávat zámky vteřinovým lepidlem), ale Ekzém byl důležitej. Většina lidí ho hned poslala do prdele, ale já jsem se úžasně pobavila. Jakoukoliv návštěvu jsem mu hlásila : " Dobrý den pane Martínku, za mnou přišla kámoška, tak jenom abyste věděl, že tady je. Zdrží se tak hodinku, já vám zase přijdu říct až půjde pryč" Opouštění bytu jsem pochopitelně hlásila taky. Na závody jezdím většinou mezi třetí až čtvrtou ráno, vracím se kolem půlnoci. Takže jsem chodila hlásit odjezd :" Dobré ráno, nezlobte se, že vás budím, ale já jedu na závody, vrátím se v neděli večer, kdybyste byl tak hodný a pohlídal mi byt " Zmetek napřed řval, já jsem pochopitelně hrála blbou blondýnu "vždyť jste přece říkal, že vám mám hlásit každou návštěvu?", pak si začal na noc vypínat zvonek . Pak jsem koupila návštěvní knihu jako bývá na vrátnicích a pověsila jsem ji na nástěnku k výtahu. Hned ji stopil, zmetek a přitom to mohla být taková psina
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 13:19
- Nahlásit
Biluška
a pořádal Vám i požární cvičení
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 13:24
- Nahlásit
benda2
Zatím ne, možná to chystá do budoucna . Každopádně měl úžasný přehled kdo, kdy, kam, s kým a proč odešel a kdy se vrátil. Když jsem pracovala pro Broker Consulting tak jsme museli každou neděli večer posílat statistiku - co jsme který den dělali, u kolika klientů jsme byli a tak. Jelikož jsem bordelář tak jsem si v neděli večer zaboha nemohla vzpomenout kde jsem byla v pondělí. Tomáš se vždycky chechtal (jelikož není bordelář a píše si to do diáře) a posílal mě za Ekzémem ať se zeptám. Nepochybuju, že by to Ekzém věděl, včetně toho jestli jsem šla v modrém, nebo v šedém kostýmu a kolik smluv jsem u toho klienta uzavřela
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 13:30
- Nahlásit
Biluška
takovej člověk je moc důležitej a co teprve když se něco stane a přijde VB něco vyšetřovat a on jim dá kompletní informace to je teprv vrchol blaha pánů ekzémů
Ten u strejdy je taky důležitej a navíc nesnáší když mu někdo od strejdy parkuje před garáží. Jednou mi nadával a tak jsem mu řekl že nahoru nejdu a budu u auta takže kdyby chtěl tak mu uhnu a on mi vysvětlil. že kdyby se jeho ženě udělalo nevolno a musel ji odvézt do nemocnice a já bych nemohl nastartovat tak by byla pohroma na světě
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 13:37
- Nahlásit
benda2
kdyby chtěl tak mu uhnu a on mi vysvětlil. že kdyby se jeho ženě udělalo nevolno a musel ji odvézt do nemocnice a já bych nemohl nastartovat tak by byla pohroma na světě
To by ale fakt byla trága. Představ si, že by se udělalo nevolno tobě, přijela by pro tebe sanitka, pak by se udělalo nevolno jeho paní, on by ji nemohl odvézt, protože před garáží mu stojí tvoje auto natřené barvou z tiskárny , sanitka by pro ni nemohla přijet, protože by zrovna vezla tebe a jeho paní by se musela pozvracet doma. Teda takovej průšvih si ani nedovedu představit
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 13:50
- Nahlásit
Biluška
a mohli by za to američani páč ty můžou za všechno a on to ví.
Jednou jsem mu řekl: dobrej opravil mě že se říká dobrý den a že to je hrozný tyhlety americký móresy
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 14:02
- Nahlásit
isdpch
To bych musela mít jinou pracovní morálku a to by mě nebavilo . Knížku "můj život s pumou" už píšu třetí rok a jsem u třetí kapitoly Patrně to nebude moc tlustá knížka
benda2
V amerických móresech by si moh rozumět s mojí matkou Ta dává zvířatům zásadně jména typu "Oldřich, Bořivoj, Valdemar " a tak podobně. A děsně ji deptají "moje americký jména" . Nechápu co je na Belině,nebo Hesině amerického, ale budiž . Nejvíc zaperlila s Akélou když prohlásila:
- "doufám, že jí nedáš zase nějaké to poblbané americké jméno"
- "nedám maminko, jmenuje se Akéla"
- "no to sis teda pomohla, tak to není americký a je to cigánský"
- "pokud si dobře pamatuju tak Akéla byl vlk v Knize džunglí. Myslíš, že Mauglí byl cigán?"
- "co? jo?? Aha, no tak dobře, ale stejně bys jí mohla říkat radši Agbara, to je hezčí "
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 14:23
- Nahlásit
Co se jmen týká, moje Maruška se původně jmenovala Gertruda, ale máma na ní odmítala řvát na procházce Trudi, tak jí přejmenovala na Marušku. Mě by Trudi nevadila, hodila se parádně k její povaze. Agbara je dobrý, to si musim pamatovat, měla sem králíčka Auroru a prasátka na chalupě byli Primus a Gambrinus, sežrali sme je a další léto byla Marie Kabrhelová, sežrali sme ji.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 14:35
- Nahlásit
isdpch
Tak obě Nikoly pozdravuj
King se půjde zahrabat, páč takovej horor nevymyslí kdyby se rozkrájel
Taky si myslím King je proti pumici hodně slabý čajíček. Zase je ale lepší spisovatel než já, možná, že kdybysme to dali dohromady...já bych mu pumu na týden půjčila a byl by z toho bestseller lepší než Osvícení
Gerda
Po Agbaře máti touží od té doby,co četla Popraviště, tam byla vlčice Agbara (znamená to Veliká) a vlk Taščajchan (nebo tak nějak což znamená Kamenodrtič). Od té doby mě na tyhle jména ukecává kdykoliv přivedu nového psa. A já jí pořád vysvětluju, že pětikilové šeltii prostě nemůže říkat Veliká
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 14:53
- Nahlásit
Biluška
žPo Agbaře máti touží od té doby,co četla Popraviště, tam byla vlčice Agbara (znamená to Veliká) a vlk Taščajchan (nebo tak nějak což znamená Kamenodrtič). Od té doby mě na tyhle jména ukecává kdykoliv přivedu nového psa. A já jí pořád vysvětluju,e pětikilové šeltii prostě nemůže říkat Veliká
sakrblé tak si pořiď přerostlou,k té to bude sedět a ještě se ti šikne do liniíA to bude terno až šeltie bude vyšší,než vlkodav
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 15:01
- Nahlásit
Biluška
Dobré ráno, nezlobte se, že vás budím, ale já jedu na závody
Tak tohle bych si taky užívala,s mojí pracovní dobou by ho trefil brzo šlak.Možná bych šla i tak daleko,že bych na něj třá hooodně brzo ráno zazvonila,že dneska nikam nejdu,tak aby věděl
Gerda
další léto byla Marie Kabrhelová, sežrali sme ji.
No to jméno je jediný co tě v mejch očích ospravedlnuje k sežrání domácího čuníka.
Biluška
A já jí pořád vysvětluju, že pětikilové šeltii prostě nemůže říkat Veliká
Hele a co takový ty zvláštní jména,jak používal Hrušínský pro svojí ženu ve Spalovači mrtvol?Mě napadá třá Spanilá a pro pumici Nevýslovná
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 15:03
- Nahlásit
Pentas
sakrblé tak si pořiď přerostlou
No mohla by na ní získat kontakt od těch manželů z výstavy jak nevěděli kde se to vlastně měří a ta jejich šeltie bez PP měla asi 62cm jako štěně
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 15:37
- Nahlásit
davidkova renata
no právě proto.Bohužel jsem nebyl svědkem celé příhody,ale viděl jsem ty slavné manžele pouze odcházet.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 15:39
- Nahlásit
Pentas
Bohužel jsem nebyl svědkem celé příhody
Nezoufej ,určitě je spousta jiných příležitostí
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 15:42
- Nahlásit
davidkova renata
v to doufám,jinak by byla na tom světě hrozná nuda
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 15:43
- Nahlásit
Pentas
to doufám,jinak by byla na tom světě hrozná nuda
to nehrozí,stačí zajít vedle do tématu "Chceme štěnátka"
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 15:53
- Nahlásit
isdpch
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 16:07
- Nahlásit
isdpch
Lakmé jsem rád, že se ti můj požehnaný obrázek líbí.......
To líbí,akorát mám vobavu,že mě asi voběsíš
Esi to ofšem neudělám sama,bo Kasia by mě k tomu mohla snadno donutit
du rači dřít..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 16:17
- Nahlásit
Jsem to omylem písla to tématu k táboru, ale je to tak bomba zpráva, že vám to sem musím zkopčit. Ještě teď se s tím nemůžu vyrovnat
Fšem
lidi padám do mdlob. Vlčáci od sousedů jdou ven. Stabilně jsou zavření v kotci 2x2 m, ale už dvakrát !! jsem je viděla puštěné na dvoře. Dneska je ukotvili na vodítka a oba!! šli ven. Za těch pět týdnů co tady jsme poprvé. Málem to se mnou šlehlo. Tomáš prosazuje názor, že je dneska povinné očkování vztekliny a že šli tam. Ale nevím, nehlásili to v rozhlase a taková důležitá událost by se určitě hlásila
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 19:02
- Nahlásit
isdpch
hele, už nechoď na sluníčko!
Čau
Biluška
Gerda
S vašima jménama jsem se pobavila, dělala jsem si starosti, jak pojemnuju psa a nakonec jsem ho koupila v roce a jméno už měl.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 20:04
- Nahlásit
jo kámoška má vořecha Bonifáce
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 20:16
- Nahlásit
Shelticka