| Autor |
Zpráva |
Pentas
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 20:36
- Nahlásit
Biluškanepřebejvaj ti náhodou nějaký překážky?A co všechno se dá udělat svépomocí?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 21:04
- Nahlásit
Biluška
Vlčáci od sousedů jdou ven
No to mi řekni co to je za novinky???To jim jako nestačí ty dva metry Nakonec mi eště řekneš,že jim dávaj do kastrolu chleba zalitej vodou a už to se mnou šlehne!
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 21:25
- Nahlásit
davidkova renata
ten chleba se má dávat bez vody a nebo stačí jen ta voda?Jsem začátečník tak at nedělám něco blbě.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 21:30
- Nahlásit
Pentas
ten chleba se má dávat bez vody a nebo stačí jen ta voda?Jsem začátečník tak at nedělám něco blbě.
Dobrá otázka...přijde na to co je u vás levnější.To dávej.Ale mám z tebe radost,kdyby každej začátečník měl takovej přístup,bylo by daleko víc spokojenejch a štastnejch psů
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 21:41
- Nahlásit
Pentas
Bohužel nepřebývají . Svépomocí se dá postavit všechno, kromě pevného tunelu. Tunel stojí tak kolem pěti táců, možná o malinko levněji. Shelticka nedávno kupovala nový, možná si ještě pamatuje cenu . Jinak na všechno stačí dřevo, barva, nějaké hřebíky či co se do toho tluče a šikovné ručičky. Jo a nějaká celtovina na látkový tunel. Na zonovky je lepší udělat železnou kostru, líp to drží. Ale jde to i bez ní. Slalom bývá docela dobrý z takového tenkého placatého železa, netuším jak se to jmenuje. Páskovina?
davidkova renata
Nakonec mi eště řekneš,že jim dávaj do kastrolu chleba zalitej vodou a už to se mnou šlehne!
Netuším co jim tam dávají, protože jsem je ještě nikdy neviděla krmit. Vzhledem k tomu, že ti psi jsou celkem při těle a že majitel má stádo krav bych to tipovala na nějaké přebytečné mlíko, nebo tak něco.
Fšem
V noci na dnešek se mi zdál zajímavý sen. Byla jsem na výstavě, stála jsem ve výstavním kruhu (s pumou), čekala jsem až na nás přijde řada a stříhala jsem si přitom nehty na nohách Nemáte někdo snář? Docela by mě zajímalo co to znamená
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 21:49
- Nahlásit
Biluška
Docela by mě zajímalo co to znamená
To znamená,že už vám brzo přijde pozvánka na festival Mezi ploty(stejně jako Bendovi)
protože jsem je ještě nikdy neviděla krmit. Vzhledem k tomu, že ti psi jsou celkem při těle a
No mohla by to být třá vodnatelnost...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 21:52
- Nahlásit
Biluška
To znamená, že máš dlouhý nehty na nohách a v noci se Ti 3x obkroutily kolem mohou a klačily Tě a tak Tě upozornily, že je máš vodšmíknout, dokud to jde a nezželezovatí.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 21:53
- Nahlásit
Biluška
no oni si ho na Bonifáce myslím brali, nebo se tak narodil, tak to prostě slaví Boneček všechno v jeden den
Tunel kupoval náš KK, takže cenu netuším, koupili jsme ho za prachy co nám dalo město na plot ale klub usoudil, že plot ještě chvilku stát bude a že by mohli udělat něco pro mládež, protože ten starej tunel už fakt vůbec nestál
Jo a zítra od devíti do desítitřiceti se nikdo nevyskytujte v okolí Lipníka n./B. - budu mít první jízdu v autoškole
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 22:01
- Nahlásit
Garfield
Jo tak čekala jsem něco zajímavějšího. Třeba, že vykopu pytel zlaťáků pod jabloní, nebo tak něco Tak nic, jdu hledat manikurní nůžky.
Shelticka
Pro jistotu nebudu vycházet ani u nás, bůhví kam dojedeš .
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 22:03 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
davidkova renata
To znamená,že už vám brzo přijde pozvánka na festival Mezi ploty(stejně jako Bendovi)
Normálně fesťáky moc nemusím, ale jestli to znamená, že nebudu muset trhat nic červeného, sekat trávu a kopat kotce tak to beru
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2007 08:00
- Nahlásit
Nejnovější zprávy o Akéle.
Napřed ta dobrá, Akinka si začala hrát. Zatím teda jenom tak light, ale je ochotná se se mnou přetahovat o tygra.
A ta špatná - v noci tady byla bouřka. Hodně silná, strašně moc. Tomášek šel do práce a špatně zavřel dveře. Vítr je rozrazil, prohnal se chodbou, prohnal se po světnici. Libušku i pejsky vzbudila strašlivá rána jak práskly ty dveře. Pumička vstala a šla zkotrolovat situaci, šeltičky vstali a šli zkotrolovat situaci.I Brajenka se šla podívat vo co gou. Lilátko nešlo, protože se neprobudilo . Největší z naší smečky, obrovská strašlivá hrůzu budící bílá ovce si zalezla pod postel a byla malinká, ještě menší, nejmenší na celém světě a prosila " je bouřka, je vítr a něco tam strašlivě bouchlo, tam je důůůůůch, paničko schovej mě, paničko zachraň mě" . No nevím, hlídač z ní asi nebude. Takhle štěkat na sousedy, to jo, to by jí šlo, ale hlídat, to teda ne
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2007 09:51
- Nahlásit
Biluška
Já chcu k vám na prázdniny, já chci zažit kopec srandy. Stravu zaplatím a spím se smečkou. Nebudete o mě ani vědět. Lezu pod stůl.
Pac, pusu a krásny den Vám posílají Biško a Damiško.
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2007 09:52
- Nahlásit
isdpch
tak to je fajn,akorát si ještě nevím rady s tím obojkem od vedle. ty moje potvory ne a ne štěkat,abych to mohl vyzkoušet
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2007 09:53
- Nahlásit
Darina1
to jako,že bys vzala to hlídání za Akélu?
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2007 09:56
- Nahlásit
isdpch
mimo srandu nechodí sem někdo z vyšších kruhů ČKS,měli jsme včera hroznou schůzi a chtěl bych se poradit.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2007 10:03
- Nahlásit
Pentas
ANO
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2007 10:11
- Nahlásit
dobré ráno ahoj lidi
Pentas
z ČKD by ti nestačilo ??
kde máte hraběnku u libo nebo v nespádovce
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2007 10:13
- Nahlásit
Pentas
Já jsem z vyšších kruhů KA ČR. Bude to stačit?
Darina1
Klidně přijeď . Chlív a kotce si zabral Isdpch a Jiříkovo, schody na půdu Želva a půdu s vikýřem Davídková. Zatím je volný sklep (když ho zrovna neobývají piraně) a houpací síť pod švestkou. Můžeš si vybrat
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2007 10:22
- Nahlásit
isdpch
no jak chceš, ale chlív je celý poeaný od vlaštovek
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2007 10:22
- Nahlásit
isdpch
tak hlavně aby si mladej nezapomněl kartu pojištěnce nebo zas budou lítat traverzy.
Biluška
já mám chlív a Jiříkovo kotce, páč než ty kotce dostavíš .
počítáš s nima i na výcvik
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2007 10:26
- Nahlásit
Biluška
1.7 mě tam máš, s podmínkami ubytováni souhlasím a počítej mě, druhá polovička, syn, snacha, vnouče, soused, sousedka, druhý soused, druhá sousedka a círká takových 8 psů. No snad jsem to vyjmenovala vše a rezervace na dva měsíce.
Tak se těš.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2007 11:03
- Nahlásit
Darina1
F poho, tady je takové práce, že čím víc lidí tím líp . Jo řekla jsem ti doufám, že je to tady koncentrák a maká se 19 hodin denně?
Některá z mých sfiní mě před chvilinkou pokousala. Byla to buď Brambora, nebo Akéla. Začali se mi rvát v úzké chodbě přímo za zadkem. A některá místo do soupeřky kousla do mě. Ztřískala jsem je traverzou skoro do bezvědomí, protože těch Brajeniných rvaček už začínám mít plné zuby. Není dne, aby nevyprovokovala buď Akélu, nebo Pumu. Věčně jí zachraňuju krk a ona se mi odvděčí tím, že mě rafne do prdele. Na stehně mám ránu pět cenťáků velkou. Jdu se podívat jestli mám dobrou úrazovku a podle toho se rozhodnu jestli si to nechám zašít.Zase když si představím ty patálie s prokazováním, že pes nemá vzteklinu tak to asi nechám srůst jak umí
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2007 11:15
- Nahlásit
Biluška
Nevadí hlavně, že bude prča.
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2007 12:12
- Nahlásit
Biluška
synek mi přišel pomáhat s kotci.Heč.Večer pošlu holuba o co mi vlastně de.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2007 12:18
- Nahlásit
ahoj lidičky,jenom vám píši s internetové kavárny,plně kdyzpozici budu doufám v uterý ráno
tak ahoj
tuhle sobotu razím s dětma a přítelem na posázavskou ztezku,tak pak písnu jak jme dopadli.
tak pááá
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2007 12:27 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
všici
Dobrý, z jízd jsem doma, všichni živí, zastavila jsem o kopřivy Ne fakt jsem se vyhla aji vojenskýmu autu na polňačce Zfackovala jsem pár kvitek co trčely do cesty (co tam taky mají co dělat že ), zdechlo mi to jenom 2x (a to pokaždé když jsme stáli, takže o nic nejde )... Akorát jsem zjistila, že mi spíš vyhovuje jezdit po levé straně Když šla baba přes cestu (už poněkolikáté ta samá přes tu samou cestu), tak jsem trošku přidala, ať si ženská pohne, co já se tam budu kvůli ní crcat, když tam není ani přechod , ale stihla to a instruktor mi ani nic neřekl - ještě tam byl před ní i zpomalovací práh No pak jsem měla dělat osmičky mezi dvěma řadama garáží, naštěstí jsem to vždycky vybrala, ale párkrát jsem se viděla už v té garáži i když byla zavřená No a pak jsem jela po čtyřproudovce a po kruháču a dokonce jsem aji couvala a parkovala, to jsem docela hleděla, na to že jsem za tím volantem seděla poprvé
Biluška
To je ten tigr z Nitry? ten ještě existuje?
A dneska jedu busem se podívat za Endoškem - šelťák, kterýho asi budu cvičákovat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2007 13:19
- Nahlásit
isdpch
vyprávěj
To bude krátký..at dou do prdele!!Sme tam vod čtvrt na 8 a furt nic,to nechápu,kdyby člověku fakt něco bylo,dávno by tam chcíp na chodbě.Nic nečtu,du ven s Nevýslovnou
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2007 15:08
- Nahlásit
isdpch
no já se jdu naštelovat,
to je u tebe odhaduji zbytečný, jsou věci který ani snář neovlivní.
Co krasava je v nervech nebo v pohodě ?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2007 15:16
- Nahlásit
isdpch
to je prej pitka
Aby to nebyla spíš bitka .Jinak se ti ale vo cigánech zdá celkem dost často soudě podle počtu ebriet
benda2
Co krasava je v nervech nebo v pohodě ?
Neumíš číst SMS?
Sem leda nasraná,bo se neděje nic vod půl 8.Du se kouknout na net,jestli nebyla na dnešek vyhlášená nějaká stávka bo dění tomu nasvědčuje!
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2007 15:17
- Nahlásit
isdpch
si mi připomněl jak hodně dávno v hospodě na zahradním městě kamarád vytáhl slznej plyn a stříknul a současně na celou hospodu prohlásil: koukejte že cikánům slzák nevadí (a že jich tam bylo asi 6) a faktem je že pivku s cikánem sme nedopili.
|