Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
benda2
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2007 15:18
- Nahlásit

davidkova renata
Neumíš číst SMS?

mám vypnutý zvonění na mobilu bo dřu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2007 15:20
- Nahlásit

benda2
dřu

Aha..
Hele tlustýho to zas bere,asi blbá dáfka kopru

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2007 15:21
- Nahlásit

isdpch
to už to asi nechaj na ráno
No von už je malej pátek,zejtra velkej,já bych se nepouštěla do větších akcí dříf jak po víkendu!

benda2
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2007 15:22
- Nahlásit

isdpch
hele draku mám na tebe prosbu. Jelikož mám taky žížen a vo cikánovi se zrovna zdát nechce nemohl bych se nechat zdát o cikánce třeba s houslema nebo to nefunguje.

benda2
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2007 15:26
- Nahlásit

isdpch
zkus to taky
což vo to to sem taky zkusil ale pak se nemáš na co vymlouvat a není to tak vznešený jakože tě sen poslal do hospody na x kusů

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2007 15:26
- Nahlásit

isdpch
až po švestkách
Si nebudou kazit vánoce prací ne??
benda2
nemohl bych se nechat zdát o cikánce třeba s houslema
Spíš si dej bacha aby ti nečórla peněženku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2007 15:27
- Nahlásit

isdpch
Hele máš tam kámošku cos jí tak dlouho vyhlížel

benda2
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2007 15:36
- Nahlásit

davidkova renata
Spíš si dej bacha aby ti nečórla peněženku
no dovol ta by hrála jako paganýny bych si to v tom snu vošéfoval.

no nic du dom, večer se pomodlím páč sem nevěděl že má modrej něco novýho na webu. Zejtra ti pošlu šutr přes DPD abyses taky dostala do pohody. No eště že ty fora sou to ti teda řeknu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2007 15:39
- Nahlásit

benda2Zejtra ti pošlu šutr přes DPD abyses taky dostala do pohody.
To seš moooc hodnej.Pošli ho rači na dobírku,nevim co je DPD...

benda2
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2007 15:42
- Nahlásit

davidkova renata
pošlu ho přes poctivýho taxikáře. Tak bud hlavně doma tak mezi 8-16H

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2007 15:43
- Nahlásit

benda2
pošlu ho přes poctivýho taxikáře
Ach jo...tak to se do pohody asi nedostanu...

Shelticka
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2007 17:17
- Nahlásit

Tak jsem doma, Endoš je suprovej Už se těším až ho příště uvidím.

Pentas
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2007 18:24
- Nahlásit

Shelticka
a to se ani žádná slušná vada nenašla?To tě Biluška moc nepochválí

Shelticka
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2007 18:28
- Nahlásit

Pentas
no to jooo, ten má vad ale ještě ho moc neznám Hlavně nevypadá moc jako šeltie, spíš jak vlk ocas uplně navrch jak špic, ušiska taky

Lola1
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2007 18:52
- Nahlásit

davidkova renata
asi blbá dáfka kopru
je před vejplatou.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2007 08:36
- Nahlásit

isdpch
tady snad chcíp czpes nebo co
Tady chcíp tlustej pesJinak čus fšem

Shelticka
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2007 11:01 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit

Biluška se nám někde ztratila. Buď tak horlivě buduje kotce, nebo ji trefilo z těch červených bobulí

benda2
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2007 12:10
- Nahlásit

lidi pěkný víkend a začátek prázdnin.
Děti i učitelky už jsme ztraverzovali zalfaželvovali, ředitelé škol zavřeli do kotců, školnící jdou na ryby a někteří z nás do hospody D1 bude na mrtvici ale to je dobře protože to pivo bude o to víc chutnat.

Tak si to všichni užijte a myslete na slušný chování

želva
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2007 14:03
- Nahlásit

ahoj lidi,tak už zas koukám na pc doma ,jak se vede?
mám doma nový přírustek,jsem vešla do akvaristiky,že se jenom podívám co maj nového,no a jelikož mě znaj tak nas mě houkli abych šla do skladu a tam na mě koukala Eliška ,morče dlouhosrsté,čtyř barevné,nějaKÝ černež,že jejich děti už nebaví se starat o tak '' blbé '' zvíře ,no tak si vzpoměli na mě a tak je Eliška doma ,jí vyfotím zítra a ukážu

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2007 14:06
- Nahlásit

Ahoj lidi,
jsem včera večer úplně umřela. Ty bobule (pardon, peckoviny) mě absolutně vyčerpali. Dneska ráno jsem musela vstát v nelidských pět ráno a odvézt Tomáše do práce. On totiž rafinovaně píchl kolo a myslel si, že než to spraví tak bude moci jezdit autem (a spravoval by to pochopitelně do zimy). Má smůlu, hned dneska jsem mu koupila takový ty lepítka a v pondělí valí zase na kole . Pak jsem vezla Lálu do Bruntálova pro vízo a vyřídit tam 150 pochůzek. Matinka se mi vecpala do auta abych ji hodila do Kauflandu takže jsem půl hodiny poslouchala " jak to jedeš, zpomal" "jak to jedeš, tam byla stopka (mimochodem nebyla,ale to neva), " ježišmarjá dávej pozor, tam je autobus (asi tři kiláky od nás)" " jak můžeš projet křižovatku na oranžovou (nedala si vysvětlit, že ten semafor je vypnutý a tudíž bliká oranžová pořád) . V Bruntále staví novou, příšernou křižovatku, zasekali tím celý provoz, je to tam děs, běs a hrůza. Ještě, že tam nemusím častěji. Sumasumárum jsem potkala šest sr..ů, pět sr..ů nacistických a jednoho zku......o sr...e nacistického (počítáno dle stupnice Pepíčka Nejkrásnějšího). Před školou jsem potkala Ekzéma . Úplně zapoměl na naše vřelé přátelství a tvářil se, že mě nevidí. Zklamalo mě to a mám z toho depičku
Smečkouni byli mezitím zavření doma. Akélka má klec znova opravenou a v inkriminovaném místě vyztuženou dvěma horolezeckými karabinami. Ven se nedostala. Zato dovnitř vtáhla houpací síť, která byla položená na zemi vedle klece (nechápu jak to dokázala, protože se nikde nedotýkala klece a byla nejmíň 10 cm od klece). Dostala ji tam včetně těch dřevěných konců. Absolutně nechápu jak, protože ty špalky (nebo jak to nazvat) jsou širší než oka v kleci. Pokračování za chvíli, přijel hovnocuc uklidit žumpu

Pentas
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2007 14:55
- Nahlásit

ahojky všeci,tak to vypadá,že už užíváte prázdnin a všeho dalšího

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2007 15:28
- Nahlásit

Pentas
Ahoj pane, za chvilinku sedám k dlouhému mailu pro tebe

fšici
Sledovat hovnocuc při práci je poměrně zábavné . Pán co s tím přijel zůstal stát na kraji příjezdovky a přišel mi říct, že mám zavřít psy, protože se jich strašně bojí. Stalo se. Pak si přál odstranit Amálku, aby mohl projet. Uhla jsem s ní víc dopředu. To bylo špatně, protože tam se pán hodlal otáčet. Poslal mě na hlavní. Zírala jsem na něj, protože přes celou příjezdovku se na mě zubil jeho hovnocuc. Nevím kudy si asi tak představoval, že projedu, neprotáhla bych se tama ani na kole. Šoupla jsem Amišku k sousedům. Hovnocuc přicouval k žumpě, hodil dovnitř hadice a následující půlhodinku pobíhal pán kolem, lomcoval různýma hejblátkama a nadával. POchopila jsem z toho, že ten krám nesaje. Po půlhodině si to krám rozmyslel, během cca tří minut vycucnul žumpu a spokojeně odjel. Zůstal po něm akorát strašlivý smrad. Psiska jsou nadšené, lítají po zahradě a válí se v trávě, aby zachytili každičkou molekulu toho báječného smradu. Večer je nahážu do rybníka, aby se toho zase zbavili

Pentas
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2007 15:41
- Nahlásit

Biluška
ó děkuji

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2007 12:40
- Nahlásit

Vy jste všichni odjeli na prázdniny, nebo co? To se dělá, nechat tady Bilušku samotnou s třešněma?
Pentas
Kolik tak může rodit průměrná třešeň? Taková trošku větší. To je šílené, mám pocit, že už jsem sklidila tuny těch hnusných peckovin a pořád to neubývá. Večer očešu jednu větev, ráno tam přijdu a ona je zase úplně obsypaná. Připadám si jak v té pohádce jak se z pytlíku pořád sypali peníze. Ale radši bych ty peníze než třešně

Shelticka
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2007 12:53
- Nahlásit

Biluška
já jsem neodjela, já mám študující prázdniny bych tomu ani neměla asi říkat prázdniny Nám ve škole už dali maturitní otázky v některých předmětech a máme se jich několik naučit, do výtvarky malovat a psát ročníkovku (mimochodem budu psát o agi, takže se docela těším ) a k tomu ještě autoškolu. Jo ten pytlík s penězma bych taky brala Možná se naskytne brigáda, tak by to bylo supr. Mají mi zavolat, tak jsem teda zvědavá.

Pentas
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2007 14:05
- Nahlásit

Biluška
buď ráda,že aspon něco tak dobře rodí.Kdybys nebyla mamonář,necháš zbytek ptáčkum a raději buduješ kotce.

Lola1
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2007 14:50
- Nahlásit

isdpch
hele ty máš přes den tlus... pardon ...... czpsa zakázanýho ?
to vogo, musím makat a večer, když to čtu, tedy nestíham fšecko, ale radši držím hubu - e klávesnici. Na odborné rady nejsem ten velkokynológ, taky do toho nechci bendovi kecat, že? No a z někerých příspěvků je mi zase šoufl, ty bych si klidně nechala zakázat, vlastně vymazat. Takže jsem tu téměř každý den večer, ale no coment.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2007 15:15
- Nahlásit

Pentas
Nic jim nenechám, jsem lakomá . Už teď se hrozím toho, až začnou dozrávat višně - 3 stromy a nedejbože švestky - asi 20 stromů (ještě jsem je ani nespočítala, je jich moc ). Funguje ještě výkup ovoce?

Shelticka
Neboj, když si vzpomenu na svoji maturu tak s otázkama taky otravovali už od prázdnin. Zhruba od září do října chtěli učitelé předkládat vypracované otázky, opravovali je a vraceli je k přepracování. V listopadu je to přestalo bavit a jenom buzerovali s vypracováváním. V prosinci se na to vykašlali úplně a spokojili se s tím, že nás strašili, že půlku z nás k matuře nepustí a ta druhá půlka ji neudělá. V květnu absolutně obrátili a začali nás uklidňovat, že nám budou pomáhat a pod. Pomáhali a maturu udělali všichni. POmáhali absolutně dokonale
1. Živočišná výroba - otázka "genetika v chovu prasat" - to, co vím stačí tak na tři věty. Vzpoměla jsem si na dobrou radu, že hlavně musím mluvit, ono je celkem jedno co. Takže jsem zdárně mlžila...."....no a genetické dispozice se dají značně ovlivnit způsobem ustájení. Např. na roštech se špatně vyvíjejí klouby mladým zvířatům....." zkoušející - "a kde můžeme vidět takové rošty?" - "například v teletníku v Miloticích". Předseda "a co se vůbec stalo s tím teletníkem? Co se tam chová teď? (ten teletník po revoluci krachnul) a deset minut diskutoval předseda a zkoušející o teletníku. Pak mi dali dvojku a vyhodili mě pryč
2. rostlinná výroba - otázka "choroby brambor" - vím docela dost a zdárně se připravuju na potítku. Přijde ke mě učitel, přinese mi brožurku " nemoci brambor a jejich léčba" a prohlásí, že je to povolená pomůcka, ať si z tama opíšu dávkování léků. V brožurce je v přehledných tabulkách seřazená - choroba, příznaky, lék, dávkování, způsob použití. Opsalal jsem kompletně všechno i s obrázkama
A takhle to šlo skoro každý předmět. Fakt fraška

Shelticka
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2007 15:32 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit

Biluška
tak to máš super, hlavně teda s tou brožurkou Nám taky řikali, že budou pomáhat a když nám říkali ty perličky z letoška... Např. v dějepise: prej "z jakou písní přišli vojáci z Marseil?" (mělo to být Marseilasa - nevim jak se to přesně píše...) a ta holka řekla "kdož sů boží bojovníci" apod ale odmaturovala

Shelticka
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2007 15:34
- Nahlásit

Taky nám učitel řikal jak známkuje u maturit: 1-mluví celou dobu ve smysluplných větách, 2-mluví a s pomocí učitele to má i smysl, 3-mluví, 4-přijde

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání