Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 15:14
- Nahlásit

A vůbec, elektrika neni na hraní, ta je na výcvik. Spolehlivě se s ní dá naučit povel drž! Prostě jednoduše vezmeš vodivý předmět, zastrčíš do něj dva drátky, zapojíš do zásufky, vrazíš psu do tlamy, řekneš drž! a pes drží jak dlouho chceš, nebo než se vyhodí pojistky. A eště to má efekt, že se z něj kouří, takže to můžeš předvádět třeba jako číslo na diskotékách.

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 15:16
- Nahlásit

davidkova renata
tak vymyslet nejaký ultrarychlý metač talířů.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 15:25
- Nahlásit

Gerda
A vůbec, elektrika neni na hraní, ta je na výcvik. Spolehlivě se s ní dá naučit povel drž! Prostě jednoduše vezmeš vodivý předmět, zastrčíš do něj dva drátky, zapojíš do zásufky, vrazíš psu do tlamy, řekneš drž! a pes drží jak dlouho chceš, nebo než se vyhodí pojistky. A eště to má efekt, že se z něj kouří

jablunka
tak vymyslet nejaký ultrarychlý metač talířů.
Hele to vyladíme!Du se číhnout na net eště po nějakejch výcvikovejch pomůckách,mi neřikej,že nic nenajdu

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 15:28
- Nahlásit

davidkova renata
Už to mám!!!Sportovní střelci tím metají asfaltvý holuby.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 15:31
- Nahlásit

jablunka
Sportovní střelci tím metají asfaltvý holuby.

Tak to vobjednej,já si letim do elektrickejch podniků zvýšit zálohy

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 15:33
- Nahlásit

no, vono co si budem namlouvat, za chvíli i ta elektrika bude zastaralá, možná bych do toho neinvestovala tolik. Třeba by stálo za to vymýšlet jiné způsoby zásahu - kupříkladu lejzr, gama záření, UV záření, nějakou chemii...prostě něco, co půjde s dobou a přesto to bude mít ten výchovnej efekt.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 15:35
- Nahlásit

tak jsem se tady na tu galerii naštvala a založila si účet na rajčeti
Tady se můžete čučnout jak jsem zvykala Enďáka od mamčiné kolegyně na moje psice a na mě, aby s náma mohl na agi

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 15:37
- Nahlásit

davidkova renata
já si letim do elektrickejch podniků zvýšit zálohy

Teď při tom zvyšování!!!To chce vymyslet jinej pohon.

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 15:38
- Nahlásit

davidkova renata
našla sem další vychytávku Obojek Herm sprenger, ostnáč s obrtlíkem 58 cm
jen ještě by mě zajímalo, v čem ten vobrtlík spočívá

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 15:42
- Nahlásit

eva od jondy
ostnáč s obrtlíkem 58 cm

No pocem ty mi dávášObrtlík jo????Za chvíli dojde na bycha,lelky a nevim co eště
Gerda
lejzr, gama záření, UV záření, nějakou chemii
Už sem ti řekla,že si geniální??
Shelticka
Krásný pejsci
Už si jim nasadila ostnáčky?

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 15:46
- Nahlásit

davidkova renata
no já taky valim voči, holt člověk než se zorientuje, tak mu málem ujde tolik vynálezů!!!
Sheltickaby to rozhodně neměla podcenit. na agi doporučiju spešl tenhle, nechce se mi to vkládat do galérky, tak na to musíte kliknout http://www.hst-cejka.com/files_kategory/files_oboj ky/image_rotacni_obojek.jpg

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 15:47
- Nahlásit

davidkova renata
Chtěla sem, aby ta chovná stanice Modrý sklepní pramen byla co nejdříf na špici, přišla s inovativními metodami pro své ideální ultranové línije, třeba by na nějaké výročí přišel gratulovat i prezident....pokud by teda Dárek nevzala rovnou Paroubka i se všemi svými nemanželskými fakany....

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 15:48
- Nahlásit

eva od jondy
kam na to chodíš??Nebo tosama vymýšlíš??

Shelticka
Krasavci.

davidkova renata
A postavit na elektrickou podložku.

Pentas
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 15:51
- Nahlásit

Gerda
teda to jste rychlíci už máte i zaregistrovanou chovku.A takej suprovej název.Já žádal vo registraci před měsícem a ještě nic

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 15:52
- Nahlásit

eva od jondy
Mi to nende,ten vodkaz..
Gerda
by teda Dárek nevzala rovnou Paroubka i se všemi svými nemanželskými fakany....
No počkej,já už vybírám svatební dar!Budeš čubrnět
jablunka
postavit na elektrickou podložku.
tu mám místo podlahové krytiny
Hele,du s tim čoklem ven(co to je za blbej zvyk,budu to muset přehodnotit),tak to vošéfujte at nám něco neujde!Ta špičková kynológie je teda šichta...

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 15:55
- Nahlásit

jablunka
no heleď mám holt doma šeltii a navíc značně dominantního samce a to se bez pomůcek nevobejdeš ..
rozjíždim s tim tvrdej byznys, takhle to doma na něm vyzkoušim a pak s tim vyrazim na trh. jen je teda blbý, že jak má malou a úzkou hlavu a krk , tak aby se nevyvlík, musí se to pořádně dotáhnout a vostny do pravýho úhle, jenže pak mu zas vylejzaj druhou stranou krku ven..
ale já mu dám pár motivačních teleskopickym prutem a je to vpoho

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 15:58
- Nahlásit

Pentas
Nemáme zaregistrováno eště nic, ale jak se s tim nic neděje, navrhla sem návrh, teď je ostatních, co vymyslej, nebo schválej, koneckonců ten, kdo bude pokladník stanice (já), bude vybírat členské příspěfky, tak ať do toho můžou aspoň trochu mluvit A vzhledem k tomu, že Biluš měla doma ve sklepě bazén a prýštil jí ze zdi, je to názef připomínající katastrofu zakládajícího člena chovné stanice, takže takové jemné pranýřování nespravedlivých přírodních úkazů. Modrý proto, že isdpch si stále myslí, že jde o viagrální pramen a asi doufá, že mu Biluš nechala jeden kanystr.

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 16:00
- Nahlásit

davidkova renata
tu mám místo podlahové krytiny

Tak to jsem zase něco pros....!!Jdu vytrhávat parkety a třeba to bude fungovat i na ty fakany.

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 16:01 - Změnil/a: eva od jondy
- Nahlásit

davidkova renata
spešl teda pro tebe to sem dám

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 16:18
- Nahlásit

isdpch
zobrazuje se to??mně totiž joo, tak nevim jak vostatnim

želva
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 16:27
- Nahlásit

tédy člověk tu hodku není a mám co zas čísta ž do večera
Pentas
a co že tomáš za dárek pro mě a Paroubka?

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 16:33
- Nahlásit

isdpch
aha, tak to dííííík, já myslela, že už zas neumim vkládat

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 16:33
- Nahlásit

Tak parkety vytrhaný(děti pomohly,použila jsem jako přesvědčovadlo teleskopický proutek),podlážka položená a děti i psi skááááčou radostí.Teda doufám,že je to radost,bo s tím ještě neumím moc zacházet.

Pentas
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 16:35
- Nahlásit

želva
teda já teď nikde nemůžu najít co jsem ti vlastně slíbil.Na Paroubka by seděl ten protištěkací vobojek.

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 16:39
- Nahlásit

isdpch
ježííííš, to je věda, to si snad založim galerii, než rozbiju poč teleskopickym proutkem

Shelticka
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 17:01
- Nahlásit

já uvažuju, že šeltiím koupím takovej ten spešl elektrickej obojek jak měl ten pes od Garfielda (toho kocoura v TV, ne toho NO z fora ) jak ho ukradl ten chlap a chtěl ho do TV. Tak aby se naučily taky tak pěkný přemety nazad do tance se psem, to bysme byli za hvězdy

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 17:03
- Nahlásit

Shelticka
To jóó,ale ještě je do toho nauč zpívat,aby to za něco stálo.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 17:05
- Nahlásit

jablunka
tak zpívat už umí, hlavně teda Beša - když jezdí family frost a pouští tu znělku tak ona tak pěkně vyje A Connie zas umí brblat, jinak ony jsou šeltie dost ukecaný a co se jim někdy povede vyluzovat za zvuky to je prča

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 17:10
- Nahlásit

Shelticka
No tak teď je jenom sladit(k tomu postačí teleskop.proutek) a nikdo na vás nemá.

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 18:24
- Nahlásit

Ahoj lidi,
dnešek u nás připadl na úřední den, takže jsme vyrazili za paní úřednicí. Museli jsme vyzvednout nové občanky (to by ještě šlo, na MÚ nemají nový systém, takže to jde), vyzvednout nový řidičák (to už je horší, tady nový systém mají ) a přeregistrovat auto - to bylo absolutně nejhorší. Prohádali jsme se všema úřadama, nakoupili a zjistili, že se zvedá pěkná bouřka. Děcka byli doma sami. V obýváku zamčená Akéla, obě šeltie a Braja, v chodbě zamčená puma a Lilátko ( už to mám vymakané tak, aby byli oddělení ti, co si jdou vzájemně po krku ) . Na výjezdu z Krnova jsem si vzpoměla, že jsem nechala na zahradě sekačku. Elektrickou. A pochopitelně zapojenou do drátů. A aby toho nebylo málo tak jsou použité všechny (asi 5) prodlužovaček, které doma máme (oni se tři hektary sekají s drátem fakt blbě) . A do těch prodlužovaček teď určitě krásně prší. Na zahradě jsou děcka. Tomáš překonal trať Krnov - Liptáň za sedm minut(normálně to jezdí tak dvacet, já půl hodiny).Já jsem je využila k modlení, aby A) v Liptáni nepršelo B) děcka se schovali domů a nešaškovali na zahradě. Pršelo. Už z auta jsem je viděla jak šaškují kolem sekačky. Vyskakovala jsem ještě za jízdy a ze silnice ječela ať okamžitě utíkají od té sekačky. Pozdě. Sekačka už byla schovaná, dráty byli schované a děcka "zachraňovali" kolečka plné posekané trávy. Dostali pochvalu, že je napadlo sekačku před deštěm schovat. Vzápětí mě dostala sousedova Pavlínka, která prohlásila :" Víš teto, do těch zásuvek už trošku napršelo, tak jsme měli strach na tu sekačku sáhnout a tahali jsme jenom za ty dráty" . Ještě teď je mi špatně. No zase, na elektriku je třeba zvykat si už v raném věku, že jo?

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání