Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 14:34
- Nahlásit

isdpch
lovícím jezevčíkovi, to naskenuju a pošlu ti to
Co mě,mě kačeny neloví!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 14:44
- Nahlásit

isdpch
a když, tak jí vodvoláš .....
No já jo!

želva
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 15:11
- Nahlásit

davidkova renata
kdybys chtěla tak tu mám asi posledních 8 čísel PP4,tak klidně půjčím nebo svět psů,
se těším na zítřek pak už mám 4 dny volna a nemusím do práce ani za letákama,do kauflandu,do kanceláře
včera měli v kanceláři asi nějakou zasedačku či co,a já suveréně přišla votevřela dveře a zborově se na mě usmálo asi 20 japonců včetně šéfa,jo a jsou tam taky svobodní,mám jít do toho ?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 15:16
- Nahlásit

želva
Si je můžu pučit f knihovně,ale dík
a jsou tam taky svobodní,mám jít do toho
No já nevim,aby ti Jiřík nenabil držku

želva
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 15:17
- Nahlásit

davidkova renata
No já nevim,aby ti Jiřík nenabil držku
jakej jiří,já mám už hned 3 jiříky a vypadá to slibně

Pentas
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 15:18
- Nahlásit

ahojky všici teda sledovat tady ten cvrkot to je úžasné,jenže s takovou ty kotce nepostavím.Holt budu muset sem tam požádat někoho z vás o stručný vejcuc.Hlavně abych nepřišel o nové metody výcviku.
V pátek si jedeme pro štěně tak,abych s ním začal hned po správnu.
Jinak k těm potkanům - Kdyby Biluška chtěla zbohatnout mohla se vrhnout na yorkšíry - pět čubiček by se jí vešlo i do paneláku.Jenže na to nemá náturu Jsem původním povoláním lesák a taky jsem choval i zabíjel,kde co.
davidkova renata
Tobě se nedivím,že bys to dělat nemohla a ani zabít třeba kohouta či králíka.Vono v Práglu se na to hledí jinak ,než na Velkomoravském venkově.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 15:24
- Nahlásit

Pentas
Tobě se nedivím,že bys to dělat nemohla a ani zabít třeba kohouta či králíka.Vono v Práglu se na to hledí jinak ,než na Velkomoravském venkově.
Hele vo tom to neni.Já osobně bych to neudělala,to je fakt,a myslím,že je fuk kde bydlím.Ale dokážu to akceptovat a snad i skousnout.Zvíře žije,je o něj postaráno,nemá hlad,je v čistotě ,bez stresů.Pak se během několika vteřin rychle a bezbolestně zabije.Hnus,ale život.Ale rozřezávat a kuchat zvířata zaživa ve jménu čehokoli -TO NE!Chápeš ten rozdíl?

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 16:25
- Nahlásit

isdpch
Dík
Fakt netuším kdo to je, ale musí mě pěkně nenávidět.

davidkova renata
O těch potkanech jsem kdysi psala i tady na foru, byla to zmínka jen tak bokem. Spíš bych ale řekla, že to má odněkud zvenku. Mě to prostě nijak strašný nepřijde, ty labiny je někde brát musí a zdá se mi lepší když je chová někdo, kdo jim dá co potřebují, než někdo kdo je mrskne do sklepa a nakrmí jednou za týden.

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 16:31
- Nahlásit

Biluška
hele to je všem jasný, že se u tebe měli líp, ale třeba mě by vživotě nenapadlo se na něčem takovym podílet.. a ještě za to dostávat prachy..
ale to je prostě rozdílnej přístup. lepší to asi neřešit, každej činí tak, jak uzná za vhodný. vedle se toho řeší až až.
Pentas
hele já sem taky z práglu a sem na tom stejně jako davidkova renata , ale práglem to fakt neni..v Praze z lidí co znám osobně mám tenhle názor-problém jen já a naopak kamarádka z úúúplně jiných končin je na tom stejně jak já. takže o regionech to nebude

Pentas
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 16:33
- Nahlásit

eva od jondy
to já vím taky,jen sem vás chtěl v tý dálce trochu poškorpit

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 16:35
- Nahlásit

BiluškaPentas
jinak bych uvítala, kdyby lidi dokázali zvířata chovat sami pro sebe, starat se o ně a pak je i sami zabít.
ale to, jak vim, je nesplnitelný.
můj sen by byla ekofarma, kde bych ale samo musela svoje chovy redukovat a zvířata porážet, což bohužel je nad můj rámec.
takže v každym případě já sem prostě ne typ lovec, ale typ sběrač

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 16:37
- Nahlásit

Pentas
jo tááák...ale zas co se týče výcviku, mám pocit, že teleskopickej prut rozhodně nešetřim, v tomhle ohledu sem tvrdá jak skála!!!ale co se týče motivace, ta zas taky musí bejt, aby mě někdo nevobvinil že jondovi za odměnu nezabrnim

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 16:42
- Nahlásit

takhle poctivě sme s jondou třeba dneska trénovali

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 16:47
- Nahlásit

isdpch
no jasně, ale to mu utáhnu ažna poslušnost, až mu to poleze druhou stranou krku, ale na agi to zas povolim, byl to nácvik proskoku kruhem, von furt skáče nějak nízko na můj fkus, tak sem to zavěsila metr nad zem a zezadu ho popohnala teleskopákem..
ten skákal, jakoby mu za patam hořelo!!

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 16:48
- Nahlásit

isdpch
tak hodně štěstí na coursingu, pěkně si to s čertem užijte a nezapomeň ho po vystartování pořádně pobídnout, ať to nefláká a pěkně ti něco vyhraje!!

Pentas
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 16:56
- Nahlásit

eva od jondy
myslíš,jako že bych si měl ten vobojek pořídit už na to 8týdenní štěně?

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 17:05
- Nahlásit

Pentas
ježííííííííš, co je zas tohle za dotaz???vodkaď si toho psa bereš??!! vostnáč se přeci v rámci socializace nasazuje hned jak fenka ze štěněte vožere placentu!!to ho bereš vod nějakýho rádobymnožitele, místo z pořádnejch linií, ne?!ještě mi řekni, že ty štěňata VODCHOVÁVAJ NĚKDE POD STŘECHOU A SOU V KONTAKTU S LIDMA!! to bych si teda dvakrát bejt tebou rozmyslela, jestli chceš mít doma hovado, co se ti po prvnim vyškubání na vostňáku svalí na zem, nebo pořádnýho drajvovýho psa!
ještě se to bude dát zachránit, neboj, ale musíš se mu pořádně hned vod počátku věnovat a zvykat ho na pomůcky

Shelticka
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 18:10
- Nahlásit

to jsem včera byla u toho Endoša ve vedlejší vesnici a Konina - má asi ty ovčácký pudu, furt čuměla ob zahradu na kačeny, husy, slipky a podobný kury (ne opravdu tam nechybí "v" ) a tak jsem se tam taky podívala a říkala jsem si "jé ten pán tu husičku tak pěkně nese, on je má asi rád" do té doby, než jsem slyšela sek sekerou a husička byla bezhlavičky a pak ještě hodnou chvíli mu mávala křídlama v rukách

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 18:40
- Nahlásit

Pentas
to já vím taky,jen sem vás chtěl v tý dálce trochu poškorpit
Aááá ,pán je ftipálek!
eva od jondy
takhle poctivě sme s jondou třeba dneska trénovali
Ty jo!!!Jako pani,dost dobrý!!!Je vidět,že to ííípo berete vážně!Mám z vás radost,jen tak dál!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 18:44
- Nahlásit

eva od jondyvostnáč se přeci v rámci socializace nasazuje hned jak fenka ze štěněte vožere placentu!!to ho bereš vod nějakýho rádobymnožitele, místo z pořádnejch linií, ne?!ještě mi řekni, že ty štěňata VODCHOVÁVAJ NĚKDE POD STŘECHOU A SOU V KONTAKTU S LIDMA!! to bych si teda dvakrát bejt tebou rozmyslela, jestli chceš mít doma hovado, co se ti po prvnim vyškubání na vostňáku svalí na zem, nebo pořádnýho drajvovýho psa!
ještě se to bude dát zachránit, neboj, ale musíš se mu pořádně hned vod počátku věnovat a zvykat ho na pomůcky

No ofšem tomu řikám příspěvek!Jasnej,stručnej ,výstižnej!!!Do zlata zasadit!Si přectafte,že některý lidi si vemou psa vod takovejch lidí co je maj pod střechou!!!!A socializovanýNa co proboha????Máte pomůcky a na závodech je to fuk,tak vo co go???!!!

Lájoš
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 20:28
- Nahlásit

davidkova renata
Paní průser. Já si mám v srpnu brát šeltii. Za šílený prachy. už jsem tam poslala zálohu. A ta ženská mi dneska poslala fotku a představ si, ona má to štěně V NÁRUČÍ !!! Ty voe, co fčil? Nemám to rači zrušit?Dyť to bude už úplně zmrvený

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 20:29
- Nahlásit

To nebyl Lájoš,to jsem byla já, vaše Biluška. Jenže jsem se zapoměla odhlásit.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 20:58
- Nahlásit

Lájoš
Biluška
Já si mám v srpnu brát šeltii
Jako za muže?????No to je ovšem fakt průůůser!!!Počkej až se to doví Tomáš...
A co jí má co nějaká nána chovat v náručí??To to pěkně začíná,si předstaf,co bude dělat po svatbě!!Hele a nechceš to eště zvážit?Mě se to celý nelíbí,abys nesplakala nad vejdělkem..

želva
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 20:58
- Nahlásit

tak zas prudí domácí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 21:00
- Nahlásit

želva
tak zas prudí domácí
Tak povidej

želva
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 21:05
- Nahlásit

davidkova renata
prostě že mi dá na ruku 100 000 když vypadnu a když ne,tak si něco najde a dá mi výpověd z bytu kvuli a ukázal na psy a já jsem řekla se poradím se svým právníkem a za ním stálo to hovado ukrajinský a povídá '' konečně vypadneš stima zasranejma čoklama krávo!''
no já bych mu nejraději poslala do prdele ale nezmohla jsem se na nic,
tak si to mám rozmyslet
co radíš?

želva
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 21:07
- Nahlásit

100 000 mi příjde strašně málo,jdu zas něco hledat... mám depku....
prostě až bude nějaká příležitost,tak si něco na mě najde a dá mi výpověd z bytu,přitom jak jsem mluivila s sdpch tak nemá nárok,se budu zase sním v pondělí radit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 21:11
- Nahlásit

želva
prostě že mi dá na ruku 100 000 když vypadnu
To upad na hlavu ne ?Hele,klíííd.Na ukrajince se vys..r.Já vím,že je to nepříjemný,ale on toho s tou smlouvou moc nemůže,jen tě straší.Hlavně NESMÍŠ mít žádnej dluh na nájmu,na to bacha!!Právníka kdyžtak dodáme.Řekni mu,že může jednat nadále s ním.

želva
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 21:14
- Nahlásit

davidkova renata
NESMÍŠ mít žádnej dluh na nájmu
ani v minulosti u něj i když je to splacené?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 21:20
- Nahlásit

želva
ani v minulosti u něj i když je to splacené?
Nooo,gút to asi nebude,moh by s tím argumentovat,ale hlavně že je to zaplacený.Tohle si ale hlídej a nejen nájem i služby a spol!!!!

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání