| Autor |
Zpráva |
želva
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 21:22
- Nahlásit
dík aspon tak
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 21:46
- Nahlásit
čau je tu něco důležitého nového prostě něco hodno velkokynologa ??
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 21:49
- Nahlásit
benda2
No to deš brzo!!!Je tu téma vo asi 300stránkách,sem polovinu nestihla přečíst ,musela bysem kuli tomu přestat venčit psa(nakonec...to nejni tak blbej nápad )
Želva se stěhuje k Paroubkovi nebo k Rudovi,to nevim přesně a my venčíme psy na dálnici a hladový.To je asi fšecko
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 21:55
- Nahlásit
davidkova renata
sem to četl včera, je tam nějaká změna ?? nebo si mele to samí dokola a dokola a už napsala jaký psy má.
nějak nemám sílu to číst
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 21:58
- Nahlásit
davidkova renata
Nééé za muže, jsem šťastně rozvedená a nehodlám na tom nic měnit. Do party ji mám vzít. Ale nevím, když ji ta ženská drží v náručí Co já s tak rozmazleným čoklem
želva
Co je to za byt? Družstevka? Nebo jsou soukromé, patří tomu bytnému a ty jsi tam jen v nájmu?
benda2
No jéjé, jak píše kolegyně, tady se toho uďálo Za celej den jsem nestihla ani vysát koberec, zato jsem smíchy asi třikrát spadla ze židle. Pak jsem odvolala chůvu od děcek, řekla jsem jí ať pošle haranty na dálnici (stejně už mi stát nechce dát sociálku) a jde číst se mnou. Tak jsme se řehtali dvě a chůva si šla ihned vyřídit připojení k netu, aby se mohla taky tak královsky bavit.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 22:02
- Nahlásit
benda2
nějak nemám sílu to číst
Já čas...
nebo si mele to samí dokola a dokola a už napsala jaký psy má.
Melem dokola všichni furt to samý a snad má nějakou dogu či co..Biluška
Je s majitelemAle koukali jsme s isdpch na nájemní smlouvu,má klasickej regulovanej nájem,doba neurčitá,žádný specifický podmínky.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 22:07
- Nahlásit
želva
želvo, držím ti palce.
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 22:07
- Nahlásit
davidkova renata
se tam du mrknout
co isdpch přežil mochito
Jinak ti musím říct že za sousedkou byla její dcera a při odchodu dcery po nafasování se její matka tj. sousedka zeptala: a toho kopru máš dost upadla mi cihla na nohu a tak jsem automaticky zařval kurv..
Biluška
že bych jí napsal jak jednou auto na ledu doklouzalo k Bendovi a zastavilo minus jeden centimetr od něj
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 22:22
- Nahlásit
benda2
že bych jí napsal jak jednou auto na ledu doklouzalo k Bendovi a zastavilo minus jeden centimetr od něj
Ses posral ne??? Kdo by čet těch dalších 20 stran??!!
sousedka zeptala: a toho kopru máš dost
Holt sou fšude!
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 22:27
- Nahlásit
davidkova renata
mimochodem a prší a prší
no jo a to ta dcera sousedky má bígla asi krmenýho koprem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 22:30
- Nahlásit
benda2
a prší a prší
Jj,chčije a chčije
no jo a to ta dcera sousedky má bígla asi krmenýho koprem
hele du rači spát,bo to je na mě dneska moc...
Vem to za mě vedle f tématu,dopoledne tě vystřídám
Isdpch přežil ,asi dobrý zboží!
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 22:34
- Nahlásit
davidkova renata
asi dobrý zboží!
by mě zajímalo ze který plantáže byl
nic za tebe neberu du se flákat k tv
|
želva
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 22:46 - Změnil/a: želva
- Nahlásit
Biluška
je to byt o výměře asi 33m2,doba neurčitá,regulovaný nájemný s domácím kterej tu nebydlí ale donášímu ta svině ukrajinská
byt přepsala babča na mě s domácím aby mě pak nemohl vyhodit když umřela
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 22:59
- Nahlásit
želva
Tak ho pošli rychle do pr... (pryč). A řekni mu, že kdyby něco tak přijedu i s pumou. Nasraná Blondýna s nasranou pumou to je echt kombinace
benda2
Takhle kdysi na náledí přejelo kvůli psům auto mě. Bylo to v prudkým kopci, náledí jak sklo. Autíčko šplhalo do kopečka, já jsem stáhla psy k sobě, ale protože tam byli závěje tak se mi zdálo, že trčí moc do silnice. "Šnečkem" (to je takovej pošahanej agi cvik) jsem je krásně otočila kolem své osy, vykroužila jsem baletní piruetku, psi udělali hop do závěje, mě ujeli nohy, švihla jsem sebou na záda a tomu autu přímo pod blatník. Naštěstí už jel v té době řidič krokem, protože viděl jak tam šaškuju s těma psama. Kdyby nejel krokem tak si s tebou nepíšu. Vzorek na jeho pneumatikách jsem viděla tak ze tří milimetrů.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 23:21
- Nahlásit
Biluška
co myslíš ty si o tom? mě se zdá 100 000 strašně málo ¨zkusím spát,ale nevím nevím
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2007 04:42
- Nahlásit
želva
vzhledem k tomu ,že byt s reg.nájmem už neseženeš,tak určitě.Do roka by bylo po penězích a to nevíš jestli tě někde vezmou s těmi psy
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2007 07:58
- Nahlásit
želva
Za sto táců nekoupíš byt ani tady u nás. Na druhou stranu - než se s tím debilem rozčilovat tak bych se fakt spíš koukla po tom baráku. Jestli platit hypotéku, nebo pražský nájem -to zas až takový rozdíl být nemůže.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2007 10:08
- Nahlásit
Biluška
čauky, no taky jdu do nějakého baráčku, zkusíme sehnat hypotéku co nejdřív a si bude nejlepší se odstěhovat,protože mi bude dělat peklo nadále,on si vždy něco najde,jak mě odsud dostat a psů se nezbavím
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2007 10:35
- Nahlásit
želva
To ti naprosto schvaluji.Já to udělala před 6 lety ajsem nejšťastnější blbeček ve vsi.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2007 10:36
- Nahlásit
Biluška
Sem tu jen na skok ,pani ,bo nestíhám,ale mušim vám něco sdělit!Našla sem neuvěřitelnýho krycího psa!!!!To budete zírat!Sedíte,pani??Tak pozóóóór:náš nový krycí pes je...........KAKI!!!!
Nechápu,jak jsme ,my trubky,na to mohly zapomenout????
Holky budou mít radost,tak brzo mu sehnat nový domov!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2007 10:38
- Nahlásit
davidkova renata
No fakt,trubky!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2007 10:44
- Nahlásit
jablunka
a kde je Biluše??Ani neví vo našem přírůstku do lííínijí!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2007 10:47
- Nahlásit
davidkova renata
Nevím,možná šla psy topit do rybníka.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2007 11:07
- Nahlásit
davidkova renata
Týýý voeeeee, paní to je bomba. Fakt, jak jsme na něho mohli zapomenout?? Beru ho k sobě já nebo ty?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2007 11:12
- Nahlásit
davidkova renata
Ježíš sem blbá, co bysme se s ním otravovali. Najdem někoho, kdo se nám o něj postará a budeme tam jezdit akorát krýt.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2007 11:14
- Nahlásit
Biluška
jablunka
davidkova renata
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2007 11:18
- Nahlásit
Biluška
Ježíš sem blbá, co bysme se s ním otravovali. Najdem někoho, kdo se nám o něj postará a budeme tam jezdit akorát krýt.
U mě by bejt stejně nemoh ,posral by mě ten voranžovej koberec...stačí,že v něm tudle Nyný vyžrala díru
Přerazila sem vo ní dvě traverzy
|
monika
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2007 11:20
- Nahlásit
davidkova renata
já bych si ho vzít taky nemohla. To moje čínské koště sem tam žere hovna. By byla furt přežraná.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2007 11:21
- Nahlásit
monika
To moje čínské koště sem tam žere hovna
no jo,to by nešlo,obezita je pro psy děsně nebezpečná!
P.S.zkoušela jsi traverzu?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2007 11:28
- Nahlásit
Biluška
Já ho beru,mám málo využívanou kotelnu a můj ex je truhlář,tak budou i piliny.A pro vás dámy,krytí zdarma.Já si od vás vezmu pak štěně,aby jsme ty lííínije oživily.
|