Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
želva
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 16:37
- Nahlásit

jestli chcete,tak jukněte
http://www.octaviusmalidaj.cz/

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 21:41
- Nahlásit

želva
Je tam něco nového?
Gerda
Nejhorší na tom je, že mi dnes a denně protíkají rukama peníze cizích lidí a žádné euro u mě nechce zůstat (

Davídková Renata
Právě jsem dostala fantastický nápad jak konečně přijít k prachům. Založíme si útulek pro týrané bankovky

Pentas
Poslední instrukce před odjezdem. Z Liptáně vyjíždíme v nelidské čtyři ráno. V pět nakládáme tebe (doufám, že se nám podaří průjezd Krnovem max. na dvakrát. Protože netuším kde tam je výpadovka na Lichnov), o půl šesté Ebišku v Bruntále a pak už svištíme na jih. V osm plánovaný příjezd na výstaviště. Na veškeré kufrování máme max. půl hodiny (což bude zázrak, protože zásadně kufruju minimálně hodinu). Auto je narvané až k prasknutí, protože skoro celý kombík zabírá ten flyball pro Fíka. No, nějak to tam narvem. Ve starém Shakespearovi jsme jednou stěhovali útulek a dostala jsem tam deset psů a dva lidi. Šest psů a čtyři lidi nemůže být takový problém

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 22:25 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Biluška
Právě jsem dostala fantastický nápad jak konečně přijít k prachům. Založíme si útulek pro týrané bankovky

Pani no to je geniální!!Uplně mě to vodzbrojilo!No voni geniální věci bejvaj jednoduchý...Helejte,až se vrátíte zejtra z tý výstavy s těma vašima hajtrama,hned se přigestěte a dojednáme podrobnosti.
Jo a koukejte vyhrát at máme nějakej počinek do začátku!

želva
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2007 11:03
- Nahlásit

davidkova renata
koukalas na chcete mě? já až ted na pc a je tam ten pudlík jak ho nechtěli '' že jim přerostl ve většího psa'!' !!!!!!!!
bych blila,je mi blbě hovada to jsou ty lidi

jinak ahoj všem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2007 11:07
- Nahlásit

želva
Jo,koukala ,sou to hovada.Hlavně že voni sou tuty v normě!
Taky čus fšem.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2007 18:05 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit

hojte, tak jsem doma z výstavy, ještě nemám ani vybaleno atd... Ale! Biluška se smečkou je nafocena My jsme měly V3 (z osmi) (a byly jsme s Biluščinou Winkou ve stejné třídě...), jak dopadla Biluška vám asi spíše napíše ráda sama

želva
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2007 20:57
- Nahlásit

Shelticka
čauky,takže bilušku uvidím a určo vyhrála že jo?

Shelticka
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2007 21:38
- Nahlásit

želva
jojo uvidíš akorát nevím kdy Fotky jsem jí už všechny poslala na mail, tak si je sem snad dá, já nevim jak se tady zarábí s těma galériema ale tak možná bych na to nějak přišla, když to sem nedá Biluška, tak to nějak vykoumám aby jste se taky už konečně dočkali a věřili, že existuje se všema svojema psama

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2007 21:53
- Nahlásit

Ahoj lidi,
před půl hodinkou jsme dorazili domů. Jsem úplně grogy, takže jenom stručně, zbytek vám popíšu až se najím, osprchuju a vyspím .
Výsledky výstavy - Puma - CAC,CACIB,BOB (ono to není zase tak těžké, když je tam jediná )
- Winky - CAJC (z osmi feneček) . Fakt je, že ji předváděl chovatel, mezi šeltiářema je to známá osobnost a známý obličej na výstavě udělá hrozně moc. Holky si nafotil fotograf ze Světa psů a prý budou na plakátě. Ale neví kdy. Takže budu muset pro jistotu kupovat všechny čísla .
A teď to nejdůležitější. Rozrostli jsme smečku o další šeltii. Je jí 15 měsíců, je to trikolorka a momentálně se doma hádáme o jméno. Papírově se jmenuje Yasmine , použitelné jméno bude pravděpodobně Najka. Je z jedné velké stanice kde pro velké množství psů na ni nebylo moc času. Je šíleně vystresovaná. Zčásti z toho, že nemá za zadkem paničku a hlavně z toho, že je podruhé v životě venku ze svého dvorku.(poprvé to bylo když jela na výstavu a bonitaci). Bojí se velkých psů (Braisy a Aki), bojí se mě, bojí se igelitky, bojí se dveří.........momentálně je v kuchyni nacpaná pod stolem a odmítá vylézt. Lidi, už jsem teda pár psů v ruce měla, ale ještě žádného, který by se posral strachy. Normálně si ani nedřepla, pustila to tzv. do kalhot. Jsem docela zvědavá co se nám z ní podaří udělat. Naštěstí je to šelťa a ty jsou docela tvárné. Vzala jsem si ji na podmínku, pokud do měsíce nebudou vidět značné pokroky tak ji můžu vrátit. Ale pochybuju, že bych to dokázala

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2007 22:07
- Nahlásit

Biluška
Rozrostli jsme smečku o další šeltii

Pani vy ste pako.Dyk ste tudle povidala,že až na jaře bo byste to nějak nezvládala.Sem si ani nefšimla,že už je zas jaro.No aspon máte co dělat a můžete se vymlouvat,že nemůžete vařit,páč musíte socializovat deprivovanou Najku.Myslim,že to pude rychle bo tu vaší Homolkovic famílii bud rychle akceptuje nebo se regulérně zblázníHlavně jí nevracejte někam,kde má akční radius ve velikosti dvorku
Jináč gratulujem k metálům,ale sem krapet na nervy,bo ty čokli snad nemaj žádný podstatný vady a co to teda bude za lííínije
A OKAMŽITĚ chceme fotkýýýýýýý!!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2007 22:26
- Nahlásit

davidkova renata
Dyš já sem ty fotky neumím vkládat a krom toho jsem absolutně mrtvá. Čoklíci sice podstatný vady nemají (krom povahových teda), ale zato mě tři odborníci na výstavě ujistili, že Akéla není čuvač, nýbrž kuvasz. Tož nevím co mám vlastně doma
Jdu zkusit pár fotek, ale jestli u toho usnu vyčerpáním tak budou až ráno.
Dyk ste tudle povidala,že až na jaře bo byste to nějak nezvládala
TAdy na severu se ty roční období holt střídají nějak rychleji . Ne vážně, u pumice je dost vysoká pořizovací cena a navíc - s tím štěnětem mám velké plány v agi (stejně jako s pumou) takže mi spotřebuje hodně času. Toho mám momentálně jaksi nedostatek. S Nikou to není tak náročné finančně a snad ani časově. Když se socializuje hoooodně moc tak bude agilitit, když jenom průměrně tak prostě zůstane doma a půjde do chovu. Průser bude jestli se odmítne socializovat úplně. Žrádla se ani nedotkla a zalezla hlouběji pod stůl.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2007 22:36
- Nahlásit

Biluška
Dyš já sem ty fotky neumím vkládat
Dyš já to taky neumim,vobčas se mi sice povede,ale vomylem,takže nevim jak se to stalo..
Akéla není čuvač, nýbrž kuvasz.
No nevim pani,těch tady zas tak moc není,kde by se vzala u cigošů na dvoře??Bych spíš sázela na šmrnclýho čuvače
Průser bude jestli se odmítne socializovat úplně. Žrádla se ani nedotkla a zalezla hlouběji pod stůl.
Ale klííííd pani!Je vyšoklá(kdo by nebyl u vás že jo),to se poddá.Hlavně aby si jí nepodala nějaká vaše drajvová mrcha,to by nebylo gůt.Nejlepčí je léčba šokem a když ta nezabere,zkuste traverzu..

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2007 22:48
- Nahlásit

davidkova renata
No nevim pani,těch tady zas tak moc není,kde by se vzala u cigošů na dvoře??Bych spíš sázela na šmrnclýho čuvače
No, já jsem si taky dodnes myslela, že je to čuvač s příměsí NO. Ale odborníci jsou odborníci, to máte marný paní. Jsem z toho docela nešťastná, protože čuvačem bych ji nakryla bez problémů, ten je tady na každým rohu. Ale kde proboha budu shánět kuvasze?
Nejlepčí je léčba šokem a když ta nezabere,zkuste traverzu..
Jasně, jednu jsem jí opřela o stůl, ať si zvyká holka

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2007 22:53
- Nahlásit

Biluška
Ale odborníci jsou odborníci
No esi sou podobný jako ten s volejema tak sem f klidu.Ale mám nápaddyš teda tvrděj,že je to kuvasz( a ten je tu vzácnej) tak jim Akélku za těžký prachy střelte!!
Ale kde proboha budu shánět kuvasze
Zas u cigánů na dvoře

Lola1
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2007 23:58
- Nahlásit

davidkova renata
Biluška
útulek pro týrané bankovky
čau baby! Máte to geniálně vymyšlený a co linie, co s čím budete křížit?
A kde je poradce chovu benda2?

aren
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2007 00:04
- Nahlásit

Lola1
Nazdárek! Jak to, že ještě nespíš?

Pentas
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2007 07:23
- Nahlásit

Ahojky,náhodou cestování s Biluškou je zářitek na věčné časy.Zjistil jsem,že je nutné vozit sebou veškeré náhradní věci včetně batohu a to uvázat nejlépe na střechu povozu.Akéla skutečně bluje za každým rohem a tak cestou do Brna to odnesl můj batoh a aby toho nebylo málo přidala se i moje čuba,kterou jsem měl na klíně a podle toho vypadalo i moje triko.A pokud z každé výstavy poveze domů o jednoho čokla víc,tak nevím za jak dlouho bude muset naučit některého z nich i řídit povoz

Shelticka
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2007 10:33
- Nahlásit

teda lidi, co já to mám za psa. Na výstavě ještě před posouzením (nějak po poledni) dělala jak je strášně unavená, vydrželo jí to až domů! Doma si pohověla dvě hodinky a zatímco mě bolely nohy čím dál víc, ona mě už zs provokovala s hračkama atd a musela jsem ji honit kolem křesel Pak jsem se dívala u mamky v ložnici z postele na TV a usnula jsem ani nevim kdy v objetí s Connie (to poslední si pamatuju). Mamka mě prej našla jak se s Bessi tlačíme na jejím polštářku Tak na mě hodila tenoulinkou deku, takový plátýnko a nechala otevřený dveře na balkon. V šest ráno jsem se vzbudila uplně zmrzlá, jsem myslela, že je ze mě mrtvola, mě studily kosti! Naštvaně jsem sebrala svoje sakypaky (polštář co mi mamča donesla ) a odebrala se do svojí postýlky, do teplounké měkounké peřinky a spala (s drobnýma probuzeníma, jak to tu už všechno vstávalo) až do desíti přibližně jsem spala od desíti do desíti

Shelticka
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2007 10:38
- Nahlásit

jak se tu dělají ty galerie? Jsem se vám tu chtěla pokusit vložit nějaký výběr z toho co jsem nafotila Bilušce, ale píše mi to špatný jméno a heslo, to se tam musím registrovat znova?

Lola1
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2007 11:00
- Nahlásit

aren
Jak to, že ještě nespíš?
Čau ségra! A měla jsem? To víš, se slepicema chodím spát, jen když ráno vstávám v půl 6 do práce.
Jak žiješ tam na východě? Co bobíci - Píďa až Sárinka? Už víš, kdy budeš na Ovčárech?

Shelticka
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2007 11:01
- Nahlásit

jooo tak mám fotky v galerii teď už je sem jenom nějak dostat to už zvládnu (snad), ale jsem šikovná, že jsem tady na ten divnej složite systém přišla

Shelticka
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2007 11:10
- Nahlásit

Biluška týrající Bellinku
Já týrající Koninku (sledujte ten rozdíl kvality jo? to fotila Biluška , ale na to, že jsem jí to vysvětlila chvilku před kruhem, tak dobrý )
Winka v kruhu
Biluščin trhač
Výraz mojí Koní
Lilátko
Belárka
Winka (skoroségra Koninky)
Hessinka
Akélka sežrala Bilušku (né, dělají tuli tulí)
Hokus pokus vyfotit smečku společně. Biluška posadila psa číslo jedna, psa číslo dva, když posazovala psa číslo tři pes číslo jedna vstal, n ež posadila psa číslo jedna, odešel pes číslo dva...
Moje Koní spinká ve vlaku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2007 11:15
- Nahlásit

Shelticka
Kráááása!!Proč pumici na společný foto stojej ty ušiska??
Jinak Akéla vopravdu vypadá jako kuvasz(nebo jako vořech)

Lola1
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2007 11:20
- Nahlásit

Shelticka
Biluška
Krááásní pejsci.
Blahopřeji.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2007 11:26 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit

davidkova renata
to jí nestojí, to jí vlajou chlupy

jinak díky díky všem...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2007 11:34
- Nahlásit

Biluška
Čau pani,sem si vzpomněla,že tuhle tu sarax psala dobrej návod na vkládání fotek,dokonce se mi podle toho podařilo asi 2 vložit .Tumáte...
když chceš vložit fotky do fora lze to když fotku rozklikneš a pravým myšítkem najdeš vlastnosti...celou adresu označíš a skopíruješ...tady si klikneš na ty barevný čtverečko-trojúhelníčky ,objeví se ti rámeček a do něj vložíš cos označila,pak OK a odeslat

Shelticka
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2007 11:48
- Nahlásit

davidkova renata
jo ale to tu fotku musíš mít napřed někde na netu

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2007 11:51
- Nahlásit

davidkova renata
Dík za návod. Já jsem zatím u bodu "založit galerii",jenže od toho furt odbíhám, na forum o tom pojištění, abych tam jisté paní vysvětlila, že nejsme hejno slaboduchů, o čemž je patrně neustále přesvědčená. Za pár minut odjíždíme do útulku, hodit tam nějaké třešně pro opici a nafotit psiska na web. Takže tady budu zase až večer, ale pak určitě pokecáme. Ti musím říct jak se kupují šeltie bez papírů, jsem se včera potkala se spoustou odborníků

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2007 17:48
- Nahlásit

Shelticka
jo ale to tu fotku musíš mít napřed někde na netu
No já myslela,že Biluška fotila,tak že to někde má..
Biluška
Za pár minut odjíždíme do útulku
Panebože,co zase dotáhneš dom???????
Ti musím říct jak se kupují šeltie bez papírů,
Tak na to sem zvědavá,bo to zní zajímavě.Pak je můžem pojistit proti fšemu možnýmu za těžký prachy,kerý nám pochopitelně zůstanou

aren
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2007 20:20
- Nahlásit

Lola1
Čau ségra
Kdy budu na Ovčárech, bych sama ráda věděla, myslela jsem, že tuto sobotu 30.6., ale poněváč musím výlet synchronizovat se svým 20letým synovcem, a ten je zase závislý od toho, kdy udělá zkoušku a zdali, a kdy ho přijede jeho otec=můj brácha stěhovat z kolejí, je to příliš mnoho faktorů, abych z nich mohla vykombinovat nějaké závazné tvrzení.
Snad zítra budu vědět víc.
Kdyžtak to jistí letní čundrování, chtěla bych přijet na druhou půlku. Tak doufám, že Tě tam uvidím

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání