| Autor |
Zpráva |
benda2
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 12:51 - Změnil/a: benda2
- Nahlásit
Biluška
Už to zdrhlo, ale směrem na Polsko
no tak to je dobře že ten výměnej obchod stále funguje jen doufám že nám z polska pošlou naoplátku nějaký džíny, šminky pro holky a playboye pro kluky.
Kdyby se soused zadřel a motorek neposílal pošlu ti naviják na ryby i s vlascem a prutem.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 13:00
- Nahlásit
isdpch
Přátelé netruchlete, já určitě přijedu
čteš to, jo ? Tak šup k plotně
to bysem Bilušce nemohla udělat!
Ale jinak doufám,že jako fakt přijede,třá do tý doby sežene nějaký super recepty a neveme si to do hrobu .No a Benda zatim může doladit to přivolání vod háravek,aby nedopad jak ty policajti se služebním psem na předváděčce
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 13:06
- Nahlásit
davidkova renata
no hlavně bueme muset vyčistit traverzy od koroze a krve a nalakovat je pěknou barvou (teda modrou samozřejmně) a sehnat pár nedobrovolnejch dobrovolníků aby natřeli trávu na zeleno
ps: háravky nebudou v okruhu 20km o to se postarám
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 13:10
- Nahlásit
benda2
háravky nebudou v okruhu 20km o to se postarám
No nevim..nějaká výstava tuty bude na podzim,to bude hárat moje sladká Nyný .Si nemysli,že se z toho vyvlíkneš jak posledně,když jsi 3 tejdny předstíral,jak děěěěěsně dřeš
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 14:09
- Nahlásit
chci aby zas začala plej of liga hokejová,nějak mi to chybí
v neděli jdu vypomáhat na flybalovej turnaj na celej den,zas budu mezi svejma lidma a hlavně mezi svejma psy
a dnes skoro pořád poslouchám tohle: http://www.youtube.com/watch?v=-xM0IXHvEB0&mode=re lated&search=
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 14:24
- Nahlásit
želva
a pan expremíjér už má svojí poštu ??? nebo dnes nemakáš
davidkova renata
necháme háravky bejt a nebudeme se pouštět do žádných akcí s tímto sprostým tématem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 15:22
- Nahlásit
benda2
To je zajímavý, mluvíš skoro jako ti policajti
davidkova renata
Jsem si tak vzpoměla paní, jak dopadli ty šeltičky u velkého modrého?
Mimochodem, šla jsem nakoupit a pro holku do školky a ta bílá sfině zdrhla starší holce co s nima byla doma. Jak je jejím dobrým zvykem otevřela si dveře, pak bránu ( a to máme bránu, že by odolala tankům) a vyrazila do vesnice. Lála ji našla jak prudí u labradora o pár baráků dál. Akéla s ní odmítla jít domů a ohnala se po ní!! Takže holka ubrečená letěla pro mě do obchodu, že jí Akéla utekla. Našla jsem ji u toho labrouše na zahradě jak ho přemlouvá, aby s ní šel na rajs. Slibovala mu hory doly, háravky u nás na zahradě a kačeny na rybníku za vsí. Labrador je, na rozdíl od ní, slušně vychovaný,takže nešel nikam. Zato Ludra, jakmile mě uviděla se pokusila zdrhnout po anglicku zadem. Zase jí to nevyšlo. Ale už mi s tím začíná jít na nervy.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 15:32
- Nahlásit
Biluška
jak dopadli ty šeltičky u velkého modrého?
No zlatá šla někam k jeho známým ,bude dělat canisku,trikolorní pesan se taky umístil a blue merle očarovala modrýho a z jeho postele řídí chod Ovčár .
No Akélka je veselá a společenská ,se nedif,musí dohnat ten čas na řetězu.Ale jinak se to zlepšilo ne?Já myslím,že to ještě bude chtít čas,pořád je to relativně krátká doba.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 15:33
- Nahlásit
Biluška
ale vypadá to že to nakonec bude bílá pumička...... tak před výstavama asi držet pouze v bytě a na vodítku Jedu si pro něho kolem 20. po táboře tak na druhý turnus se přijedeme ukázat jinak vono kdyby jsme tady neměli bíglušku tak už máme všechny juzevce ušlapané...... Gerrísek nebyl vůbec hravý ale teď Harry to je příšerné a když už ho všichni štvou prostě si vyskočí na stůl veme si s tama co tam zrovna leží(misku,prkínko,kyblík, starý chleba) a snaží se nám to vnutit
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 15:37
- Nahlásit
benda2
zas v pondělí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 15:51
- Nahlásit
davidkova renata
No já jenom, že Mášenek chce jako sedmýho psa buď šeltičku, nebo tibetšpaněla. Vzhledem k tomu, že tibeťáka nějak zrovna nemusím tak jsem si vzpoměla na tu šelťu. Kdyby ji náhodou chtěl velký modrý dát k Winince na hraní . Mohla bych ji vyměnit za Akélu, za pytel žrádla, nebo za motorek od kombajnu
leila
Cha cháááá, naivko . Dej vědět až budeš pumu držet doma a na vodítku. Přijedu se podívat . Neboj, ráno před výstavou to zasypeš pudrem, překartáčuješ a puma bude bílá . Řeším to tak s šelticema i s Nuggetem
|
leila
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 16:08
- Nahlásit
Biluška
tak to ju he si též myslím ale jak budeme chodit do veteránů v 15letch tak by se to teoreticky podařit mohlo jinak jestli ti v tom nedělám bordel ale zase to vypadá že si martin veme bíglušu na výstavě už ti řeknu na 100% kdo s kým pojede
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 16:15 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
Biluška
ehm, kde se takovej pudr pořizuje?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 16:21
- Nahlásit
Shelticka
v drogerii. Je to normální dětský pudr. Posypeš tím ty bílé části. Ale musíš dávat bacha, aby se to nedostalo na barevné, protože pak to nejde dolů a uděláš si ze zlaté šeltie bílého špice Jsem ten fígl odkoukala od kavalírářů
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 16:29
- Nahlásit
Biluška
jojo, ale to se nesmí ne? no každopádně to asi už koupit nestihnu Jako to mám říct, že chcu dětskej pudr?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 16:33
- Nahlásit
Shelticka
Proč by se to nesmělo? Nesmí se lakovat a vyvazovat na stole. Jinak je povoleno vše . Koupit to stihneš, mají to úplně všude a stojí to pár korun. Jmenuje se to fakt dětský pudr. Používá se to pro mimina, aby neměli zapařený prdýlky ) (no a nebo na špinavé šeltie )
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 16:39
- Nahlásit
Biluška
Shelticka
holky jak trvá asi dlouho než se naučí pes pořádně agility? 3 roky?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 16:41
- Nahlásit
tak tady už leje,jupíííííííííííííí
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 16:42
- Nahlásit
želva
jak u koho, u Biluščiné Belárky to typuju tak na 5 let Když říkáš POŘÁDNĚ, u mojí Beši to typuju na nikdy a Connie podle toho jak často bude cvičák
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 16:44
- Nahlásit
Shelticka
dík,já chci už konečně začít se sindy
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 16:45
- Nahlásit
joooooooo prší prší prší
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 16:49
- Nahlásit
Biluška
že to nestihnu, jsem to myslela tak, že dneska už je zavřeno a zítra jdu po škole hned do autoškoly a ta jak skončí, tak bude všude zavřeno, ale to je fuk, tak to sfouknem bez toho no bude mít šedý packy Nebo mě ted napadá, že bys mi ho mohla na výstavě trošičku pučit
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 16:54
- Nahlásit
Shelticka
a co požádat učitele ať zastaví u drogerky,že ten pudr hrozně potřebuješ.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 16:56
- Nahlásit
Pentas
já jdu na teorii
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 17:03
- Nahlásit
Shelticka
Klíd, ti půjčím. Pořád mám první balíček co jsem koupila kdysi pro Hesinku . Ono se toho moc nespotřebuje . Kdybych chtěla vybělit Akélu tak asi spotřebuju tunu, ale šeltiím to fakt vydrží.
želva
Překážky samotné se v průměru naučí tak za dva-tři měsíce. Na úroveň parkurů tak zhruba po roce. V tu dobu by měl začít závodit. A pak 2-3 roky než se pořádně vyběhá a začne to k něčemu vypadat . Když pak začneš běhat s druhým psem tak už to jde rychleji, protože víš jak na to.
Shelticka
Náhodou, počkej až pumu uvidíš. Konečně pochopila princip a už běhá jak pánbůh. Příští rok zkusíme kvalifikačky.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 17:10
- Nahlásit
benda2
už jsi doprohlédla diáky z bibijone??
Na diáky jsem fotila před 30 lety, mladíku!
Fotky mám, jsou dobré, ale ty objekty.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 17:12 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit
želva
bych s Dastym i se sindy lítala
žš, bože děvče, by řekli moje tetička z Moravy, ty chceš i lítat?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 17:12
- Nahlásit
Když pak začneš běhat s druhým psem tak už to jde rychleji, protože víš jak na to.
Biluška
tak to je přesně co potřebuji,začnu ted se swindy,uplynou 3 roky,pak se budem stěhovat někam na barák a tam si mohu pořídit 4 hafana na agility,supééér
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 17:14
- Nahlásit
Lola1
ahoj,ty chceš i lítat?
no jasně,si pořídím redbul
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 17:14