Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2007 19:42
- Nahlásit

davidkova renata
snad má ten čokl aspon nějakou slušnou genetickou vadu!!
Má jednu velmi zajímavou vlastnost. Na mistrovství světa udělal absolutně školáckou, štěněčí chybu. To by se mohlo počítat, ne? Když k tomu připočítáš, že Winky je absolutní Blondýna tak by mohli být abnormálně blbý štěňata a to ještě v chovu nemáme. Na nich pak uděláme F2 generaci a to už budou ultra mutanti

Ofšem to s tou restaurací je hodně důležitý,předpokládám,že to platí i pro kantýnu co se nachází na cvičáku.Pokud by se vám podařilo oslovit skupinu,pro niž je gro zastavení na fleku bez povelu,mohla byste tam pořádat pravidelné semináře
Paní, všimla jste si, že na VŠECH ipáckých cvičácích je zákaz vstupu psů do klubovny? Mám takový dojem, že by to mohlo být právě proto, že umí akorát zastavovat na místě, ale pšššštt, nebo nás ukamenujou

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2007 20:05
- Nahlásit

Biluška
Na mistrovství světa udělal absolutně školáckou, štěněčí chybu
Pani,to ve mě vzbuzuje naději,že by moh bejt retardovanej!!
Paní, všimla jste si, že na VŠECH ipáckých cvičácích je zákaz vstupu psů do klubovny
No já nikdy na žádným ííípackým asi nebyla,ale věřim vám každý slovo!Fakt je,že to vidim podobně,je dost těžký gestit za pochodu a furt čokla zastavovat,to si moc nepokecáte,navíc by tam asi museli mít semafory aby jako nedocházelo ke kolizím.
A tuhle prej v Roudnici se mistři divili na co socializovat psa??Máte přeci vodítko a košik a na závodech to beztak nepotřebujete!Ale pšššššt!

želva
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2007 20:36
- Nahlásit

Biluška
počkám až mě zase něco ťukne do nosu
tak já ti něco seženu

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2007 20:37
- Nahlásit

davidkova renata
No já nikdy na žádným ííípackým asi nebyla
Já už na moc. Oni agiliťáci jsou většinou jenom tak tiše trpěni a na domovských cvičácích se musí ve všem podřizovat ipákům. Takže když pak pořádají závody tak po nás ipáci chtějí, abysme psy zavírali do odkládaček, vodili je na vodítku a zásadně je nesmíme brát do kantýny. Agiliťáci nikdy nechápou vo co gou, protože každý agiliťák má dva až nekonečno psů, kteří chodí zásadně navolno, nikdy se nervou, nikam nezdrhají a sami si hlídají svého pána. Mám teorii, že nám to ipáci závidí, protože oni musí neustále hlídat svého kapřího hřbeta, aby se jim neztratil. Zrovna dneska jsem o tom s jedním měla zajímavou diskuzi. Absolutně nechápal jak v davu zhruba 60 psů můžu mít svých pět (Brajenka zůstala doma) na volno, kecat s lidma, číst výsledky a pod. a vůbec se nestarat o psy. Prohlásila jsem, že se o ně přece starám, neboť jsem jim dala vodu . Nemám důvod neustále je sledovat, okřikovat a nervovat se z toho, že se pes pohnul půl metru ode mě. Ve chvíli kdy se přesouvám jinam psi všeho nechají a přesouvají se se mnou. A to prosím zcela automaticky . Doteď jsem byla přesvědčena, že to je zcela přirozené, ale vono prý ne?

Shelticka
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2007 20:46
- Nahlásit

Biluška
Oni agiliťáci jsou většinou jenom tak tiše trpěni a na domovských cvičácích se musí ve všem podřizovat ipákům. Takže když pak pořádají závody tak po nás ipáci chtějí, abysme psy zavírali do odkládaček, vodili je na vodítku a zásadně je nesmíme brát do kantýny.
jojojojojojojo......

želva
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2007 20:47
- Nahlásit

Biluška
máš knížku - Agility - první krůčky - Karina Divišová,Martina Podeštová,Jaroslav Benda?:

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2007 20:50
- Nahlásit

želva
knížku nemám, jelikož si nemyslím, že by byla nějak extra moc dobrá. Ono podle žádné knížky se nedá cvičit, agi není vyjímkou.

Psa, prosím tě, žádného nesháněj, uvažuju o tom, že si importuju další pumičku a landseera

želva
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2007 20:53
- Nahlásit

Biluška
tak já ti něco sem napíšu,ale asi na agilitáky, se budeš možná i smát

Shelticka
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2007 20:54
- Nahlásit

želva
já ju mám (novou zadara, jsem ju dostala ještě když se neprodávaly... ), proč se ptáš?

benda2
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2007 20:54
- Nahlásit

želva
tu poslední zminovanou ti na požádání podepíšu

na VŠECH ipáckých cvičácích je zákaz vstupu psů do klubovny
ná na cvičáku do klubovny první den pustili i s čoklama a když jsem viděl kolik tam mají prázných bas od piva tam mi pomalu došle že s tím výcvikem nebude tak horký

želva
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2007 20:56
- Nahlásit

Shelticka
já jí mám pučenou z knihovny a mě se strašně líbí kapitola první str.9 - jak se pozná agiliták

Shelticka
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2007 20:57
- Nahlásit

želva
jojo

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2007 20:59
- Nahlásit

benda2
ná na cvičáku do klubovny první den pustili i s čoklama a když jsem viděl kolik tam mají prázných bas od piva tam mi pomalu došle že s tím výcvikem nebude tak horký
což by vysvětlovalo proč nezvládáte zastavení bez povelu

želva
piš, čekám a jsem zvědavá

želva
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2007 21:00
- Nahlásit

benda2
bezva že ses ani nepochlebil že jsi napsal knížku

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2007 21:00
- Nahlásit

želva
Shelticka
to znám a není na tom vůbec nic k smíchu

želva
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2007 21:01 - Změnil/a: želva
- Nahlásit

Biluška
takže nemám psát?

Aknah
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2007 21:01
- Nahlásit

želva
Shelticka
poznaly jste se?? ja jo, jen mi z kapsy nekouka aportek,a le smrdim rybinou, behame na Kronch lososa, knizku mam taky

Knizku si netroufam soudit, nemam srovnani s zadnou jinou a asi ma Biluska pravdu, ze podle knizky se behat neda, clovek sam sebe nevidi, ale je tam hodne uzitecneho. Ale z vlastni zkusenosti rikam, Martina je dobra trenerka, cvicime u ni a jsme spokojena, pes sel velmi rychle nahoru a myslim, ze ja taky

Shelticka
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2007 21:01
- Nahlásit

Biluška
ted ani nevim co myslíš ( )

Shelticka
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2007 21:05
- Nahlásit

si to znovu pročítám to jak se pozná agiliťák a hned ten první odstavec teda fakt sedí, se tady chlámu (ono už to jsou totiž roky co jsem to četla)

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2007 21:09
- Nahlásit

Aknah
Já asi nejsem správný agiliťák, protože běhám "na žárlivost" a tudíž žádné pamlsky nepotřebuju Aportky taky nenosím, protože je nosí puma. Vezme ho hned doma a nese ho až na místo určení. Mě ho nesvěří, prý jsem nezodpovědná a mohla bych ho ztratit

želva
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2007 21:09
- Nahlásit

Aknah
ahoj, já že se mě tahle kapitola jak se pozná agiliták moooc líbí,jinak jsem knížku ještě nepřečetla pořádně.
se zeptám odkud jsi?

želva
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2007 21:12
- Nahlásit

a mě se strašně líbí - Homo kynologicus

Shelticka
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2007 21:13
- Nahlásit

Biluška
žárlivost je nejlepší motivace a největší odměna je štěkání a skákání na paničku, nenechání se odvolat ani chytit - kroužení po směru hodinových ručiček ve vzdálenosti 1m od paničky a když se panička vydá směrem k úvazákům, lavičce, nebo místu, kde leží malý tenký nenápadný vodítko, tak se IHNED OKAMŽITĚ A STŘELHBITĚ vydává opačným směrem Jediná možnost pro mě je povel "hopí" což mi čumákem propíchne břicho (nebo mi ho vrazí podpažu) a šplhá se nahoru - odborně řečeno skok do náruče. To ještě neprokoukla, že tím končí parkur Jinak ale poslouchá báječně

Shelticka
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2007 21:14
- Nahlásit

želva
kde to tam je?

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2007 21:16
- Nahlásit

Shelticka
To znám, psice takhle kompletně všechny ovládají povel "do boudičky" - chápej do klece. Na povel "do boudičky" mi tu klec obíhají . Prostě v tu ránu cokoliv, jenom abych nemusela dovnitř

želva
Člen
- Nahlásit

Shelticka
to tam není,to mám já vytištěné od rosničky,někde to voběvila

Aknah
Člen
- Nahlásit

Biluška
no Fredy je lenoch, kdyz jsi si to panicko zahodila, tak si taky pro to dojdi a nebo kdyz si pro to dojdu ja, tak si to chci v klidu nekde zuzlat , takze aport u nas nehrozi, tak ma jako odmeny pamlsky, je to pazravy zvire.

želva
taky jsem se u ni rechtala, ale nejak si nedokazu prestavit jak beham podle knizky, i kdyz na "domaci" trenink klidne muzu pouzit nektere sekvence z knizky, ale cvicak je cvicak uz pro tu atmosferu

jsem z Mnisku pod Brdy, ale trenujem v Praze

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2007 21:19
- Nahlásit

Jdu dospávat předchozí tři dny, tak zatím dobrou s kobrou

Aknah
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2007 21:20
- Nahlásit

Biluška
dobrouuuuuu

Shelticka
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2007 21:21
- Nahlásit

želva
aha, já že jsem to taky někde viděla...
Biluška
tak to nám jde, říkám "do klece". Učila jsem je to tak, že jsem jim tam dávala denní dávku žrádla, pak už jenom házela pamlsky a tak tam vždycky letijou, ale když jim tam nic nedám, tak jsou uražený a já se na ně nemužu ani podívat Ale Konina to prokoukla a vždycky tam vletí a hned se dere ven, že se bojím, že se někdy prolisuje dvířkama, jak na ně tlačím abych je zavřela

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání