Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
benda2
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 19:08
- Nahlásit

isdpch
to jsem asi nic nevyhrál,
vyhrál jsi coursing tak si nestěžuj

Biluška
ne v tom nejsem,ale tohle jím už od malička
To mi nikdo neuvěří. VYmysli si něco věrohodnějšího. Třeba, že máš nějakou vzácnou nemoc, nebo tak něco

no dovol jakou nemoc by měla naše holčička mít. Má normální obyčejnou nezřízenou lásku k jídlu a to veškěrýmu, prostě a jednoduše není vybíravá a ráda jí všechno a protože toho má holka moc a nestíhá tak to občas jí najednou

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 19:45
- Nahlásit

benda2
no dovol jakou nemoc by měla naše holčička mít. Má normální obyčejnou nezřízenou lásku k jídlu a to veškěrýmu, prostě a jednoduše není vybíravá a ráda jí všechno a protože toho má holka moc a nestíhá tak to občas jí najednou
Tak tohle já moc dobře znám . Celý den dřu jak barevná, z práce na zahradu, ze zahrady stavět kotce, od kotců na trénink se psama a pak zase do práce.... v deset večer padnu vyčerpáním a hlady, vyplením ledničku, přežeru se do bezvědomí a přiberu půl kila

želva
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 19:49
- Nahlásit

Biluška
benda2
přesně tak,zítra mě to čeká zas,jdu roznášet zásilky na celej den

benda2
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 19:53 - Změnil/a: benda2
- Nahlásit

Biluška
přežeru se do bezvědomí a přiberu půl kila
kdyby jsi vážila 100kg +/- jako já tak by tě půl kila nerozhodilo

Trochu vážně tohle co popisuješ je nejlepší stav který může nastat alespon dle mě prostě tohle mám rád když člověk maká a je to vidět: kotce pomalu a postupně stojí atd. je zvláštní jak člověk zapomene na stav jak se kdysi trápil když dělal třeba střechu a pořád na něj při práci pršelo nebo stavěl zeď z kamene a dnes tam stojí a je to normální tohle mám rád i když nevím přesně proč

benda2
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 19:56
- Nahlásit

želva
přesně tak,zítra mě to čeká zas,jdu roznášet zásilky na celej den

doufám že ńeroznášíš chlebíčky, okurky a zákusky ??

želva
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 19:58
- Nahlásit

benda2
doufám že ńeroznášíš chlebíčky, okurky a zákusky ??
nee,to bych to ani neroznášela,ale snědla sama

benda2
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 20:01
- Nahlásit

želva
nee,to bych to ani neroznášela,ale snědla sama
jak sama ?? se neboj my by jsme tě nenechali dřít se

želva
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 20:07
- Nahlásit

benda2
to se ebojím,neboj bych vá pozvala

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 20:35
- Nahlásit

benda2
Trochu vážně tohle co popisuješ je nejlepší stav který může nastat alespon dle mě prostě tohle mám rád když člověk maká a je to vidět: kotce pomalu a postupně stojí atd. je zvláštní jak člověk zapomene na stav jak se kdysi trápil když dělal třeba střechu a pořád na něj při práci pršelo nebo stavěl zeď z kamene a dnes tam stojí a je to normální tohle mám rád i když nevím přesně proč
jj, taky se mi líbí když je práce za mnou vidět. Na rozdíl třeba od vaření, nebo mytí nádobí. Za půl hodiny už se nepozná, že v té kuchyni někdo něco dělal.

želva
Oni furt slibujou, ale nepřijdou pomoc ani s třešněma, ani s rybízem. Já už žádnou červenou bobuli nemůžu ani vidět

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 21:02
- Nahlásit

želva
zítra mě to čeká zas,jdu roznášet zásilky na celej den
Deš zase k Saudkům??
Biluška
taky se mi líbí když je práce za mnou vidět. Na rozdíl třeba od vaření

To s tim vařenim ale nemyslíš vážně že ne??Co by jako za tebou jako mělo bejt vidět?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 21:11
- Nahlásit

davidkova renatanazdarek mas meila ode me.

benda2
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 21:20
- Nahlásit

Biluška
jj, taky se mi líbí když je práce za mnou vidět. Na rozdíl třeba od vaření, nebo mytí nádobí. Za půl hodiny už se nepozná, že v té kuchyni někdo něco dělal.

jj, proto jsou chlapi tvůrci a páni sfjěta

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 21:21
- Nahlásit

nemethova5
No nazdáááár!!!
Ted jsem četla oba.Akorát že napíšu zejtra bo nemám tolik času ted.Tak kdes byla takovou dobu??Tady se zas dějou věci!!Například Biluška pekla koláč!!!!

P.S.na odkaz na misku kouknu,tady to nikde nemaj,kdybys náááhodou pro sebe kupovala a nevadilo by ti to,vem mi taky jednu.Domluvíme podrobnosti v mailu

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 21:22
- Nahlásit

davidkova renata
Co by jako za tebou jako mělo bejt vidět?
No právě že nic. Protože oni se na to vrhnou jak zvířata, nahážou to do sebe, nechají tam hromadu nádobí a svalí se na gauč. Se můžu vyeat na takovou práci. A taky to dělám

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 21:27
- Nahlásit

Biluška
Se můžu vyeat na takovou práci. A taky to dělám
A děláš to moc dobře!
Hele,víš co mě napadlo??Lííínije sice slušně ponesou ,to je jistá věc,ale co si tak zvednout úroveň?Životní a naší teda myslim.Mohly bysme si k tomu vodevřít třá nějakou jídelnu nebo vývařovnu,co ty na to?

benda2
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 21:28
- Nahlásit

Biluška
nechají tam hromadu nádobí a svalí se na gauč
no hele já měl před časem kauf, končilo občerstvení v jednom supermárketu a známá tak dělala a nechala nám za páč korun velepapírové tácky a příbory............. no já se tak těšil jak budu nezávislej až budu slaměnej vdovec jenže houby........ sme to prošustrovali při grilování na chatě naštěstí je ještě jedna šance a to jíst konzervy přímo z konzervy akorát za mikrovlnka to nebere

Lola1
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 21:31
- Nahlásit

isdpch
hele mlask
no fujtajksl. A ještě to vajíčko. Nejsi taky v tom?
Ale jinak jsi pravděpodobně výhodná partie, soudím podle majitele dvou balkónů a receptu na krocan, o kterém nepochybuji, že bys ho nerealizoval.

davidkova renata
A du blejt,velebnosti
čau ségra, jdu s tebou.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 21:32
- Nahlásit

benda2
za páč korun velepapírové tácky a příbory
No já mám doma celej balík umělohmotnech lžiček,ti je nechám ,esi chceš.Akorát nevim,esi soudruzi z NDR neudělali někde chybu...

Lola1
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 21:32
- Nahlásit

Biluška
čau retigová, bezva recepty, s rybízem jsem na tom stejně. Cizí neštěstí člověka potěší.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 21:33
- Nahlásit

Lola1
receptu na krocan, o kterém nepochybuji, že bys ho nerealizoval.
Von ho vymyslel!
Jinak čau ségra,jak bylo f Bibijóne??

Lola1
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 21:35 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit

davidkova renata
no samý špagety a ty já nemusím. Pizzu taky né. Ale zmrzlina neměla chybu. No už zas fachčím a nacházím se v kruhu rodiny.

benda2
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 21:35
- Nahlásit

davidkova renata
chyby není v lžickách ale teplotě vody

Lola1
dobrý večer paní z bibijóne

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 21:37
- Nahlásit

benda2
Hele kocoure,dyk ty máš vedle svý téma!!!
Stařecká demence se to menuje

benda2
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 21:40
- Nahlásit

davidkova renata
no počkej jaká stařecká ??? a jaká demence ??? bez mozku není demence technicky možná

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 21:43
- Nahlásit

benda2
bez mozku není demence technicky možná
Technicky možná ne,ale prakticky jí u tebe vidim imrvére

želva
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 22:09
- Nahlásit

davidkova renata
Deš zase k Saudkům??
jdu jenom okolo,jenom ho minu a projdu na celetnou

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 22:29
- Nahlásit

davidkova renatajj,dobre,jak bude miska,tak poslu,tak se pak domluvime,uz se tesim,co napises,jinak delala jsem cely tyden,tak nebyl vubec cas na comp,zatim cau dana P.S.vsecky vas zdravim z orlove!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 08:19
- Nahlásit

isdpch
to je moje téma .... a peníze sou Jardy
To je naše téma a je to týmová práce!
Jináč fšem dobrý den,těm co krmí masem i těm co krmí granulemi(jsme přece demokraté!)

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 08:27
- Nahlásit

isdpch
já teda krmím směsí masa a granulí a dávám mu to na balgóně ... je to tak správně ?
nejni to správně. Najdi si pár stránek zpátky návod na krmnou dávku přímo od odborníka. Máš dávat olej z friťáku, chleba, logr od kafe a košťály od květáku. Jinak z toho psa nic nebude a pošlou na tebe toho trpaslíka z televize, poněvadž ho týráš. Psa, ne trpaslíka

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 08:29
- Nahlásit

isdpch
nejni to správně. Najdi si pár stránek zpátky návod na krmnou dávku přímo od odborníka. Máš dávat olej z friťáku, chleba, logr od kafe a košťály od květáku. Jinak z toho psa nic nebude a pošlou na tebe toho trpaslíka z televize, poněvadž ho týráš. Psa, ne trpaslíka
Přesně!
A jinak bych eště dodala,že srát musí taky na balgóně!

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání