| Autor |
Zpráva |
želva
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 10:48
- Nahlásit
davidkova renata
no jasně,jedůůůůůůůůů s vámi )
|
želva
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 11:53
- Nahlásit
isdpch
mě stačí když mě tam hodíš,zpátky už dojedu autobusem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 11:54
- Nahlásit
Ahoj lidi,
jsem se sem dřív nedostala, protože jsem strašila v Krnově. Rozpadli se mi sandály a došlo žrádlo pro vlky, takže jsem musela vyrazit na nákupy. K smrti nenávidím chození po obchodech a teď jsem musela obejít 15!!! obuvníků a vietošů. Úplně zbytečně, protože normální sandály, bez podpadků, bez nějakých gumových příšer a pokud možno s podrážkou prostě nevedou. No horror. V pátek mě to čeká znova v Bruntále .
davidkova renata
Pentas
Na oběd bude kapusta. S bramborama. Třešně jako zákusek po obědě.
Kdo všechno bude na Intercanisu a je ochoten vzít si alespoň kilo nějakých červených bobulí? Rozdávám rybíz a třešně. Višně budou k odběru až tak za týden, ale můžete si je zadat .
davidkova renata a ostatní modří
Plán cesty s Akélou na Ovčáry padá, protože jsem sehnala hlídání tady. Jsem ráda, protože odvoz 2x Praha a zpět by mě vyšel na nehorázné prachy, které pochopitelně nemáme.
Fotky psů mi pořídil jeden kámoš v sobotu na závodech, ale ještě je pořád neposlal ( . Zaurguju to, třeba se vzbudí.
Pentas, klidně vezmi foťák, budu ráda. Fotek není nikdy dost, zvlášť u nás
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 13:16
- Nahlásit
isdpch
kam a proč jedeš do přerova?
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 13:52
- Nahlásit
isdpch
jé tak na ten coursing se pojedu podívat to mám za humnama bohužel dokud nebudu členem klubu, tak se asi nikdy nestihnu přihlásit
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 14:03
- Nahlásit
isdpch
bych mohla akorát na licence-ještě nemáme, ale to může až od 15měsíců ne? takže stejně nic... Mě štve, že tam nebývají častěji ty tréninky, akorát v zimě tam byl a na druhej jsem se nedostala, protože už bylo hned plno a ja nejsem člen
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 14:30
- Nahlásit
isdpch
jojo, tak my jsme zatím 1x trénovali v těch Radslavicích a jinak jsme se tam byly akorát dívat, příští rok s členstvím počítám, abysme měli trochu větší šanci se někam dostat
|
leila
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 21:53
- Nahlásit
Biluška
tak to jo ale jsou fakt nádherné mimi co jsem je provnávala s jinýma fotkama tady foto diadalka
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 22:18
- Nahlásit
Kde jste všichni? To zase všichni chlastáte, nebo co?
Brajenka se dneska zase pokusila o sebevraždu. Šly jsme na procházku ke kostelu. Máme tady nádherný gotický kostel, zapsaný do památek Unesco, nebo tak něco. Prostě je hezkej. Tak jsme to šli obhlídnout, poněvadž jsem ho ještě zblízka neviděla. Jak už to na vesnicích bývá, za kostelem je hřbitov. Kolem hřbitova je kamenná zeď. Protože je to ve svahu, ze strany od kostela je vysoká asi 10 cm, od hřbitova asi 2 metry. Všichni pejsci se slušně zastavili nahoře, koukli dolů, neshledali tam nic zajímavého a šli zkoumat popelnice u fary. Já jsem tam shledala zajímavé německé hroby, takže jsem koukala. Dolů jsem jít nechtěla, aby někdo neřval, že běhají psi po hřbitově. Vzápětí běhali . Braisy se z ničeho nic rozběhla ( neviděla jsem ji běžet už nejméně tři měsíce, takhle rychle běžet jsem ji neviděla nikdy), na zdi se odrazila, skočila jak Šemík (dva metry dolů, čtyři metry do dálky), ve vzduchu se začala otáčet na záda. Viděla jsem ji jak padá na hlavu, fakt jsem byla přesvědčená, že si zlomí vaz. Letěla jsem okolo zdi a po schodech dolů. Našla jsem ji jak sedí mezi hrobama, počítá andělíčky, ale není jí vůbec nic. Normálně se zvedla na nohy a odešla. Dokonce ani nekulhá víc než obvykle. Vůbec netuším co tam viděla (když vůbec nevidí), co tam slyšela (když skoro neslyší) a proč se tam najednou tak rozběhla. Ta její senilita se začíná vymykat mému chápání
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 22:23
- Nahlásit
leila
Je nádherný. Už se na něho moc těším. Tu pumičku bych brala všema dvaceti, ale teď si to fakt nemůžu dovolit. Navíc napřed budu muset pořídit štěně landíka, protože Akéla k sobě nutně potřebuje velkého psa. Je hrozně hravá a pořád terorizuje Lilly a Winky. Oni by si s ní hráli, ale ona se jim snaží zlomit vaz. Prostě potřebuje dalšího obříka. Až pak přijde na řadu pumátko
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 22:27
- Nahlásit
Biluška
ahoj jak že ta obec co bydlíte jmenuje ?? odhaduji že až bude Troška točit další film se psí tématikou bude se jmenovat
"jméno obce" aneb jak klidně se tu žilo dokud tu kynologové nebyli
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 23:05
- Nahlásit
benda2
Biluška
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2007 23:12 - Změnil/a: benda2
- Nahlásit
Lola1
už jsi doprohlédla diáky z bibijone??
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 07:13
- Nahlásit
benda2
Jmenuje se Liptaň,prosím pěkně . Náhodou se jim tady moji pejsánci starají alespoň o nějaký společenský život. Jinak by se tady místní lidi ukousali nudou a udusili třešněma
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 07:38
- Nahlásit
Biluška
Kde jste všichni? To zase všichni chlastáte, nebo co?
Tak mě jednak UŽ ZAS nešel net a dvanak sem v deprézi z vašeho sdělení,z něhož vyplývá,že teda na Vofčáry nedorazíte .To ste mě,pani,pěkně zarmoutila...Sem se těšila,že proberem orálně lííínije,vyměníme si nějaký recepty,případně někoho srolujem abysme nevyšly ze cviku.A vono nic..Váš argument ohledně peněz sice chápu,bo sem taky lakomá ,ale stejně..Ze žalu nebudu dneska ani vařit.
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 07:51
- Nahlásit
davidkova renata
dobré ránko vespolek,prosil bych o sdělení,jak často máš ten žal
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 08:08
- Nahlásit
ahoj všem
Biluška
takže nepřijedeš ani na to čundrování se na nás kouknout?davidkova renata
mám ti vzkázat,že si máš nechat opravit PC,od jendy
Pentas
a ty jsi moje taky kus rodiny,jestli tetička,strejček,nebo tak něco takového?
isdpch
běhaj i NO? já o tom uvažuji že bych s Dastym i se sindy lítala
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 08:16
- Nahlásit
davidkova renata
..Ze žalu nebudu dneska ani vařit.
Budu s vámi solidární, pani, a taky neuvařím
Nevím jestli někdy dorazím na Ovčáry, ale do Prahy občas pracovně musím. Tak se když tak potkáme v Praze. Třeba někdy až v Krnově nepojede fax a budu tam muset něco odvézt
isdpch
Já budu mít coursing na zahradě, heč . Už mám lanko, igelitovou hadru seženu bez problémů, ještě mi zbývá motorek (to by taky neměl být problém) a ta věžička (to problémek asi bude). Možná to budu navíjet z koruny ořechu, to by problémek být neměl. Jako reálný termín dokončení bych to viděla tak na jaro 2009 . Protože psi sice coursing běhají, ale zase nějak extrémně moc je to nebere, takže to dostalo nízké priority.
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 08:24
- Nahlásit
želva
to se časem pozná,ale líbí se mi zdejší systém výcviku a krmení hafanů a tak podobně
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 08:27
- Nahlásit
Biluška
sakryš co to v té Liptáni máte s číslama mobilú něco mi to kváká,že ho máš nemocné.Chtěl jsem se domluvit na tu sobotu a číslo máš v kontaktech
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 08:28
- Nahlásit
isdpch
jaká věžička, my na závodech žádnou nemáme, že voni nás zase nějak šiděj
A na čem máte naviják, když není na věžičce? Normálně na zemi? Já znám teda jenom dráhu v Rudné pod Pradědem, tam mají naviják na věžičce a tamní majitelka mi vysvětlovala, že to tak být musí. Jenže už si nepamatuju proč. Nějak to souviselo s rozhledem po dráze toho navijákoovladače. Myslím, že aby to zastavil kdyby se pes nějak zamotal, nebo tak něco....Ale už si fakt nevzpomínám přesně.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 08:29
- Nahlásit
Pentas
Zkus pevnou - 554 650 070 ,na tu se dá dovolat spolehlivěji. Ale radši až večer, teď vyrážím na třešně. Poněvadž mají být ty bouřky, tak je musím zachránit chudinky moje malinký
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 08:53
- Nahlásit
isdpch
bezva dík
jinak takovýhle zážitky já zatím nemám
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 08:53
- Nahlásit
Pentas
prosil bych o sdělení,jak často máš ten žal
No jsem veeelmi depresívní typ..
Biluška
a taky neuvařím
To je rozumný,stejně...čék se s tim crcá,voni přijdou a sežerou to!!! No má to cenu?? Já budu mít coursing na zahradě, heč
A jak máš velkou zahradu??
isdpch
a co teda budeš dělat celej den
Truchlit,že neuvidim Biluši a Akélku,s tim vystačim ne?
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 11:55
- Nahlásit
davidkova renata
Truchlit,že neuvidim Biluši a Akélku,
ty truchlíš ale já sem naštvanej, už nějakou dobu s Bendou poctivě trénuju abych při setkání s Biluškou předvedl v tom nejlepším světle tj. potvrdil svou pověst velkého kynologa a ted trousek. Všechen čas přišel vniveč
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 12:04
- Nahlásit
davidkova renata
benda2
Přátelé netruchlete, já určitě přijedu . Přinejhorším na některou výstavu, v Práglu jich míváte dost
A jak máš velkou zahradu??
Mám mooooc velkou zahradu. Tříhektarovou. Tak velkou, že z jednoho konce nevidím na druhý. Protože mi zavazí tráva, co je vyšší než já
isdpch
Tak to v Rudné prostě musí být věžička, protože tam jsou kopečky a přes ně by navijákovač neviděl. U nás ovšem taky . Tak nic, hodím motor do koruny ořechu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 12:22
- Nahlásit
isdpch
určitě přijeďte. Už mi zbývá jenom najít vhodný motor. Soused právě rozebírá kombajn, tak se zajdu zeptat jestli mu motorek náhodou nebude přebývat.
Tak a právě začala další průtrž mračen. Do okna nám mlátí kroupy a skrz vodu nevidím ani na auto pod oknama. Začínám monitorovat výšku vody ve sklepě. Objednej mi v ryby-maso-zvěřina, prosím, páreček těch hezkých piraněk.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 12:27
- Nahlásit
Biluška
Tak a právě začala další průtrž mračen
pošli to sem,tady je hic
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 12:28
- Nahlásit
isdpch
Objednej mi v ryby-maso-zvěřina, prosím, páreček těch hezkých piraněk.
nazdar draku, hele pošli Bilušce nějaký ty kapříky ale hlavně at to nejsou Jardovi kapříci
Biluška
už tam toho dešťování nechte, tady je horko a nezaprší a nezapší.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 12:35
- Nahlásit
želva
benda2
Už to zdrhlo, ale směrem na Polsko, takže Praha bude sušit dál . Díky bohu, že to zdrhlo tak rychle, pod oknama mi vznikl Balaton. Sahá od nás až k sousedům s kombajnem. Mohl by mi ten motorek poslat lodičkou
|