Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 11:58
- Nahlásit

benda2
hlavně aby teplota v pokoji byla 23°C
Jako stabilní? Leda bych tě uložila do líhně pro kuřata, tam stabilní teplotu zajišťuje termostat. Všude jinde bohužel kolísá
snídani mi stačí hemenex
To se dělá z vajíček, že jo? Tak to by neměl být problém, v okolí má slepice každý, už jsem začala pracovat na speciálním výcviku "jdi vpřed, přines vajíčko". PUmice vypadá, že to zvládne. Zatím největší problém dělají samotné slepice, které při spatření pumice děsně ječí a tím nás vyzradí. Budu muset nějak odpoutat jejich pozornost.

Pentas
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 12:00
- Nahlásit

benda2
co to je v tom jejich zapadlém kraji čerstvé pečivo?

benda2
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 12:06
- Nahlásit

Biluška
nechci dělat chytráka ale měla by jsi ty slepice socializovat na pumici, když to uděláš dobře a naučíš pumici kvákat tak si budou myslet že je taky slepice a vejce jí předaj a časem i kuře.

Pentas
doufám že tam maj pekárnu jinak nikam nejedu !!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 12:16
- Nahlásit

benda2
nechci dělat chytráka ale měla by jsi ty slepice socializovat na pumici, když to uděláš dobře a naučíš pumici kvákat tak si budou myslet že je taky slepice a vejce jí předaj a časem i kuře.
Myslel jsi patrně kdákat, že jo? Ono je to v podstatě jedno, pumice je na jazyky děsně netalentovaná. Pořád jenom štěká a cizí řeči jí prostě nejdou.
slepice socializovat na pumici
Ty jsi fakt dobrej. Víš jak velký má slepice mozek? To se socializovat nedá, dokonce ani s traverzou ne

Jo a pekárnu nemáme. Každé pondělí se sem vozí pečivo ze Zlatých Hor a každý čtvrtek z Bohušova. Kdo je náročnější musí si péct doma. Při malování jsme našli ve zdi kouřovod, ve kterém se pekl chleba v předminulém století. Zkusím k němu sehnat kamna a zprovoznit ho, ať má Benda čerstvé rohlíčky

benda2
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 12:45
- Nahlásit

Biluška
no možná že by stačilo kdyby pumice alespon mlčela když už nejni ten lingvista. Ta socializace bez mozku je náhodou výhoda aspoň nevymejšlej blbosti. Sem jakožto velkokynolog onehdy socializovat vesnickýho kocoura na Bendu a můžu ti říct že mozek měl a měl i drápy a asi i od krve jak jsem později zjistil v zrcadle.
Vám vozej ze zlatých hor rohlíky ?? to bude nějakej podvod a pašování

isdpch
když si představím sebe v sukýnce z trávy
já si tě raději nepředstavuju.
Jinak fotečka je pěkná do rodinného alba.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 12:50
- Nahlásit

benda2
Hergot Benda,nestarej se furt vo to žrádlo!!
Biluška
A ty si dej pěknýho majzla,bo Benda je děsně rozmazlenej a chleba s máslem nepovažuje za sváteční menu,což taky nechápu,ale je to tak.mohla bys bejt nepříjemně překvapená!Už ted se zajímáš,z čeho se dělá hemenex a to je teprv začátek!!
isdpch
no do toho klubu rači ne, když si představím sebe v sukýnce z trávy .......
No já myslela,kdyby třá byla zas ta Nemocnice na kraji města,to by bylo vyhovující ne?Hypochondr ty seš ukázkovej a kapačku bys neodmít,jsem si jistá

želva
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 13:09
- Nahlásit

http://youtube.com/watch?v=Zu2Qqi9bzkc&mode=relate d&search=
tak takle jezdím v centru prahy se zásilkama

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 13:13
- Nahlásit

benda2
To víš, v pohraničí se vždycky pašovalo, s tím nenadělali nic četníci, veřejná bezpečnost ani policie a celní správa je na ně holt taky krátká

davidkova renata a další přítomné dámy
nadbytek veškerých červených bobulí a vrozená spořivost mě donutila k vaření a pečení. Jelikož jedinou bublaninu kterou ovládám už chlap po dvou týdnech odmítá jíst byla jsem donucela vylézt na půdu, vytáhnout za trámem origoš kuchařku od Magdaleny Dobromily Rettigové a donést ji dolů. Chvíli jsem to pročítala a pak jsem našla recept na mřížkovaný koláč. Zatím je to v troubě a s napětím čekám co z toho vyleze. Trošku jsem ho poupravila pro moderní dobu, nakonec nežijeme v roce 1867, že jo. Hlavně ceny už jsou trošku jinde, takže 16 vajec fakt do koláče nedám. Alespoň do té doby než začnou slepice spolupracovat . Jelikož nejsem škrt tak se s vámi o ten recept podělím, myslím, že stojí za to.
MDR - mouku s práškem do pečiva, cukrem, vanilkou a citronovou kůrou dáme na vál, rozsekáme do ní tuk, přidáme vejce a mléko a vypracujeme těsto
podání moderní doby - vanilku a kůru vyškrtneme, jelikož to doma nemáme. 16 vajec nahradíme jedním, adekvátně k tomu snížíme množství mouky a ostatních ingrediencí. Tuk jsem taky nemohla žádnej najít tak jsem tam frkla olej. Měla jsem trochu problémy s přepočtem jednotek. Jaký je poměr mezi litry a gramy? Jsem to tam vrazila od oka. S těstem jsem se nehodlala zdržovat takže jsem to frkla do mixéru.
MDR- rozválíme je na placku, kterou přeneseme na plech
já - co jsu debil? Víte jak se to blbě přenáší? Normálně to frknu na plech, trochu rozmačkám a ono se to v troubě rozteče
MDR- potřeme zavařeninou
já - to určitě ještě budu plýtvat marmeládou. Narvala jsem tam dva centimetry tlustou vrstvu rybízu. POtřebuju se toho bordelu nějak zbavit.
MDR-z části těsta, které jsme odkrojili uděláme tenké mřížky a pokládáme je přes koláč
já - proč? takové práce s tím a stejně to nakonec hodím psům, protože to nebude k jídlu. Psům je jedno jestli tam mají mřížky nebo ne.
MDR - upečeme do růžova
já - no, zkusím to. Uvidíme Za chvíli dám vědět jestli to žerou alespoň psi . Myslím, že paní Retigovou opět odnesu na půdu a na večeři bude bublanina

ajunka
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 13:14
- Nahlásit

davídková no kapačku určitě ne obvzlášt kdyby v ní byl čistej líh .-)) intravenosně .-)

ajunka
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 13:21
- Nahlásit

hele to bude dobrý podobný těsto děláme na bábovku je těch vajíčeka si mohlo bejt víc .-)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 13:22 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Biluška
Uplně vidim Magdalénu Dobromilu jak se vobrací v hrobě
Máš jim dát sklenici toho rozpatlanýho rybízu at si ho namažou na ten nakrájenej chleba a fertig!
Jinak bacha na ty psy!!!Já když ondá pekla poprvé a naposled nějaký pracny na vánoce,tak se to pochopitelně nedalo žrát a dala jsem to předešlé čubís přezdívané kyselina.Páč to ale bylo nějaký suchý bo co a páč se to snažila co nejrychlejc pozřít,nějak blbě to vdechla a normálně se dusila!!!!!Vod tý doby nepeču,přeci si nenechám voddělat psa??!!

leila
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 13:35
- Nahlásit

Biluška
tak vono když je příbuzný Diadal s Bell ale už je to docela daleko příbuzní... tak tam by se to dalo taky vona to není úzká příbuzenská.....

benda2
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 13:35
- Nahlásit

ajunka
hele to bude dobrý podobný těsto děláme na bábovku je těch vajíčeka si mohlo bejt víc .-)

neblázni to by se pumice uběhala a na agility by pak tak akorát chrněla v tunelu.

davidkova renata
Uplně vidim Magdalénu Dobromilu jak se vobrací v hrobě
kdyby holka věděla co jednou způsobí tak si to jméno dobromila nechala změnit.

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 15:34
- Nahlásit

isdpch
dej vědět jak ta dobrota dopadla
opatrně jsem ochutnala kousíneček a zatím žiju. Předložím to Tomovi až přijede z práce a uvidíme co to s ním udělá. Když tak to povečeřím i já

davidkova renata
Vod tý doby nepeču,přeci si nenechám voddělat psa??!!
Máš recht, rači to nahážu přes plot slepicím. Třeba pak budou ochotněji spolupracovat. POkud to přežijou

fšem
Bacha, objevil se další pytel. Zatím mám venku jenom rožek, přijímám sázky na jeho obsah. Nejvíce v kursu momentálně jsou - další mrtvola, how... a kastrol

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 15:37
- Nahlásit

isdpch
hele na co tě tu mám, vedle taková krásná debata vo granulích, benda nakupuje v Lídlu smečka ho přitom kárá a já nic nevím, kdybych tam nevlezl náhodou, tak jsem byl ochuzen, jinak já mám dva balkony tak si můžu pořídit psů že až
No vono se to rozjelo už přes víkend,sem myslela,že sis to už přečet a seš trvale na chodbě
Sem měla práci bo sme kopili kopr

(tímto se omlouvám Tintě,ale nemohla sem odolat)
To je fajn,že máš dva balkony,můžeš klidně chovat ve velkým,já musim zůstat jen u čtyř..
Biluška
Tak co je????Vybouchla ti trouba nebo tě už Tomáš zabil??

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 15:39
- Nahlásit

Biluška
Předložím to Tomovi až přijede z práce a uvidíme co to s ním udělá. Když tak to povečeřím i já
Ale chvíli radši počkej,než si taky zobneš.Nevim,kolik má taková dobrota poločas rozpadu...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 15:41
- Nahlásit

isdpch

Kdo je autor??

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 15:47
- Nahlásit

My sme dál

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 15:53
- Nahlásit

isdpch
no fujtajksl ... ty seš čunče

Depák ,tý se chystám uvařit koprofku v níž kopr flexibilně nahradím dyfenbachií(nevim jak se to pýše)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 16:01
- Nahlásit

isdpch
A du blejt,velebnosti....

želva
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 16:14
- Nahlásit

koprovku miluji

ajunka
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 16:15
- Nahlásit

copak máte proti koprofce nam nam nam .-)

želva
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 16:27
- Nahlásit

a já si taky dávám - piškot s paštikou,polárkáš s okurkamai nebo s broskvemi

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 16:34
- Nahlásit

želva
ty jsi v tom? jéžiš, to jsi nemohla počkat? těhotnou tě nikde neudám. To je malér, todlencto
isdpch
to je úžasnej recept . O vánocích ho vyzkouším

Jo mimochodem, v druhým pytli bylo hov....

Shelticka
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 16:39
- Nahlásit

Nevim co napsat

Shelticka
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 16:41
- Nahlásit

isdpch
nó?

Shelticka
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 16:48
- Nahlásit

isdpch
to ne

Jo přišla jsem na způsob, jak se zbavit otravnýho psa, kterej si chce hrát - jí pustím potkana a je na chvilku pokoj, si spolu vyhrajou Ale nesmí ten parchant malej nikde zalízt, to zas vezme Konina hračku a píská tady na mě jak na pingla v pajzlu

želva
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 16:52
- Nahlásit

Biluška
ne v tom nejsem,ale tohle jím už od malička
isdpch
no vono i netěhotnou je celkem vořech
no dovol mi jinak řekni jak jsem nabyla toho trobu co mám doma

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 17:05
- Nahlásit

želva
ne v tom nejsem,ale tohle jím už od malička
To mi nikdo neuvěří. VYmysli si něco věrohodnějšího. Třeba, že máš nějakou vzácnou nemoc, nebo tak něco

no dovol mi jinak řekni jak jsem nabyla toho trobu co mám doma
Tobě ho nepřidělil národní výbor?

želva
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 17:21
- Nahlásit

Tobě ho nepřidělil národní výbor?
Biluška
ne nepřidělil,mě ho přidělil bejvalej Majnl

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání