| Autor |
Zpráva |
leila
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 19:56
- Nahlásit
Biluška
další pumičku juuuu?? Nějakou nevěstu pro Diadala(sem si všimla že to jméno se podobá kdysi navrhovánemu Diazepanu ) musíš najít nějakou úplně ale úplně cizí kref ať tam je ta blbost znásobena tím že není příbuzná
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 20:04
- Nahlásit
Biluška psala něco o česání třešní,tak se sní snad neuloupla nějaká větévka chybí tu její dnešní příhody
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 20:07
- Nahlásit
Pentas
jak znám Bilušku, tak by ten strom za to shození řádně potrestala otočením na záda a věřím tomu, že by se jí to povedlo (né sranda...)
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 20:13
- Nahlásit
Shelticka
to je pravda,zřejmě,já ji ještě nezná,ale vždy to tu rozveselí svými každodenními příhodami a po dnešním /našem/rozhádaném cvičáku,by to prostě potěšilo.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 21:57
- Nahlásit
leila
budu se snažit nepříbuznou, ale obávám se, že je jich tak málo, že to snad ani nepůjde.
Pentas
Děkuji za pochvalu, úplně se stydím a rudnu
Obávám se, že dnešní příhody nebudou, poněvadž se žádné neudály. Celý den jsme otročili na těch šílených kotcích. Pořád vyklízíme bordel, nebere to konce . Vždycky dvakrát kopnu, odložím krumpáč a táhnu ven drát, jednou kopnu, odložím lopatu a vytáhnu rozbitý talíř. A tak to jde pořád dokola. Horror. Akorát to česání třešní mi rozveselilo den . Zjistila jsem totiž, že nemáme žebřík. A bez žebříku se dost blbě češou třešně z těch okrajových větviček. Jedna chytrá paní profesorka razila heslo " ženská si vždycky musí umět poradit" . Vzpoměla jsem si na ni když jsem pod třešeň táhla áčko . Sousedi měli skvělé divadlo když jsem obkročmo seděla na áčku a obírala třešně. Pumice přes něho běhala sem a tam a občas zůstala se mnou sedět nahoře. Třešně nechtěla, ale líbil se jí ten rozhled. A kos, co nám asistoval
Shelticka
Na záda jsem dneska už otočila dva kořeny bezu a docela mi to stačilo. Na třešeň nejsem dostatečně alfa
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2007 22:19
- Nahlásit
Biluška
my máme zrovna před oknama tolik žebříků, celý lešení ! si přijď, to nezjistijou kdo to odvezl
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 08:33
- Nahlásit
Shelticka
už startuju Amálku a jedu tam
fšichni
kde jste přátelé? To už jste se na ty Ovčáry odstěhovali natrvalo, nebo co? Tady probíhá napínavý archeologický výzkum. Našla jsem nějaký zavázaný pytel zakopaný v zemi. Zatím ho máme venku půlku a zlomila se násada od lopaty. Čekám až mi to spraví a budeme kopat dál. Uzavíráme sázky na obsah pytle. Dcera tipuje zlatý poklad, nebo mrtvolu. Já víčka od zavařovaček (soudím podle toho, že zavařovačky už jsem vykopala ) Kdo se přidá?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 08:41
- Nahlásit
Biluška
Vzpoměla jsem si na ni když jsem pod třešeň táhla áčko
D
Uplně tě vidím!
už jste se na ty Ovčáry odstěhovali natrvalo, nebo co?
Depák,čéče,vůbec sem tam vo víkendu nebylo,bo nebyl žádnej řidič .Busem jet nemůžu,na to nemám patřičně vybavenou nervovou soustavu a navíc je to eště horší než s těma vlakama u vás,vy aspon víte,že jede ve středu tam a f úterý zpátky..Tady je to ruská ruleta,bo se může snadno stát,že f autobuse už nějakej čokl bude a řidič ,vědom si své důležitosti a pravomocí,tě neveme.Další jede třá až druhej den.
Dcera tipuje zlatý poklad, nebo mrtvolu.
Já bysem rači tu mrtvolu,bo ta slibovaná vod tebe eště nedorazila Nyný vypadá,že by něco pojedla,ale bude muset holt vydržet do 15. příštího měsíce.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 08:43
- Nahlásit
isdpch
Podobný nápad měl Tomáš když vykopal první kost. Chtěl zavolat policajty, nahlásit jim, že je tam kostra a oni by to prý překopali za nás. Jenže když jsem si představila jakou rychlostí pracuje naše policie tak jsem mu vyrvala telefon z ruky. Archeologům se taky radši vyhnu. Kastroly z doby bronzové odnosím k lesu, ať si kopou tam
Čertovi posíláme kongratulejšn
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 09:15
- Nahlásit
Sázku vyhrála Lála. Byla tam mrtvola. Psí. Pravděpodobně čivava, protože to bylo malinké a mělo to obrovské očnice. Takže čiva, buldoček, nebo něco podobného s obrovskýma očima. Taky by to mohl být mimozemšťan, v Aktech X taky měli velikánský oči, že jo?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 09:45
- Nahlásit
ahoj,další fotky:
http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=galeria&gall ery_id=1260
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 10:47
- Nahlásit
Biluška
Byla tam mrtvola
A pošleš mi teda kousek??Akurát mám vobavu,že dyby to bylo nějaký ítý aby do Nyný nevstoupil vetřelec! Myslíš,že bych ho zvládla srolovat nebo aspon zmlátit traverzou??
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 10:56
- Nahlásit
isdpch
nadzar draku, tak jsem to četl v couringu 2007 a musím ti gratulovat konečně se ta dřina a sponzoři vrací.
Jinak zdravím i ostatní a napadá mě otízka zda je možné zmlátit traverzou i ducha čivavy
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 10:57
- Nahlásit
davidkova renata
Z vetřelce bych strach neměla, ale k jídlu tam toho už moc není. Tipuju, že ta čivava umřela tak někdy kolem vítězného února.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 10:58
- Nahlásit
benda2
napadá mě otízka zda je možné zmlátit traverzou i ducha čivavy
Jistěže,musíš ho ale zmlátit duchem traverzy!
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 11:05
- Nahlásit
davidkova renata
děte už do háje kdo to má pořád stíhat že učit nové a nové metody výchovy.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 11:08
- Nahlásit
isdpch
Kdysi před lety jsem zažila coursing, který sponzorovala Bioveta. Jeden z darů byla kapačka, v ní byl fernet. Předpokládám, že tobě by se to mohlo opravdu líbit
P.S.Podoba s normální kapačkou byla k nerozeznání
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 11:17
- Nahlásit
Biluška
Jeden z darů byla kapačka, v ní byl fernet.
předpokládám že vykapala takovou rychlostí že se přejmenovala na průtokový ohřívač.
isdpch
no vono to chce jít tomu štěstíčku naproti a oslovit je, taková reklama můj pes běhá jako pendolíno když je páník posilněn fernetem tudíž má chlapské dny a hned tam máš sponzory dva.
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 11:18 - Změnil/a: benda2
- Nahlásit
isdpch
nerad to píšu ale di do pr....... se sumcem, že ty si zase kecal s Davídkovou po pfounu
|
želva
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 11:29
- Nahlásit
isdpch
vo tohle:
http://www.novinky.cz/koktejl/slavny-rybar-ulovil- v-praze-obriho-sumce_117193_bav2j.html
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 11:30
- Nahlásit
Biluška
Kdysi před lety jsem zažila coursing, který sponzorovala Bioveta. Jeden z darů byla kapačka, v ní byl fernet. Předpokládám, že tobě by se to mohlo opravdu líbit
Nyný sice coursing neběhá,ale začínám uvažovat,že bychom to zkusily...
Jinak moje kamarádka před pár lety uklízela na Smíchově v nějakým "klubu" .Teda řeknu vám,něco takovýho se jen tak nevidí Ty smažky každou chvíli pořádali různé pááárty,třá si vzpomínám právě na tu se zdravotnickou tématikou.Bylo přivezeno několik stojanů na kapačky(dodnes je asi na Homolce sháněj) a v nich byla vodka.Smažky předstírali bezvědomí(pak už nepředstírali ) a užívali si léčby.Pak zas měli beachpárty,ta spočívala f tom,že přijel nákladák s pískem a vysypal ho do nejspodnějšího patra toho baráčku hrůzy(měl asi 3).Smažky měli sukénky z trávy ,věnečky z květin a vlnili se v rytmu karibských tanců .Kamarádka dala hodinovou výpověd v obavě,že budou chtít,aby ten písek vynosila
[/b]isdpch[b] ten klub pořád existuje,můžu tě tam dovést!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 11:31
- Nahlásit
isdpch
nekecal ... vo co de ?
No de vo to,že Benda byl vobá dny na rybách a nechyt ani rýmu!! Ale si f tom nevinně,akorát ses trefil
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 11:39
- Nahlásit
davidkova renata
hele zas to nepřeháněj, v sobotu sem málem chytil vlka..............a Benda třínohou stafordku
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 11:39
- Nahlásit
davidkova renata
Při představě toho písku bych dala výpověď na minutu
Benda - jezdi rybařit k nám, tady ryby normálně vyskakují z vody a cení zuby na kolemjdoucí. Brajena na ně vrčí a skáče za nima do potoka. Ryby mají co dělat, aby jí zdrhli
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 11:42
- Nahlásit
Biluška
Benda - jezdi rybařit k nám, tady ryby normálně vyskakují z vody a cení zuby na kolemjdoucí
Benda nejezdi,sou to tydle!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 11:43
- Nahlásit
benda2
v sobotu sem málem chytil vlka..............
To je škoda,že málem... mohli sme ho věnovat našemu božstvu a měl by dva! Musíte se víc snažit,pane spráfče!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 11:48
- Nahlásit
davidkova renata
Paní nedělejte paniku. Tyhle ještě nemáme, ty si nasadím až do bazénu (po první bouřce ). Zatím tady skáčou normální piraně, štiky, sumci a tak. Jo a jednou to byl namol opilý krmič místního jézedé. Toho jsem se lekla i já
|
želva
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 11:51
- Nahlásit
Biluška
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 11:53
- Nahlásit
Biluška
Jo a jednou to byl namol opilý krmič místního jézedé
Je hezké jak se na vesnicích ještě dodržují staré tradice!
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2007 11:54
- Nahlásit
Biluška
dík za pozvání nejsem náročný, spát můžu i na gauči hlavně aby teplota v pokoji byla 23°C a k snídani mi stačí hemenex a čerstvé pečivo.
Benda na ryby kouká jak trubka a nechápe že nemaj nohy
davidkova renata
se snažím pořád a nic
|