| Autor |
Zpráva |
Lola1
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 17:17
- Nahlásit
Biluška
No s těma Vovčárama jsem taky zklamaná, ale že bych proto nevařila?
Až se tam někdy budeš chtít zjevit, tak dej vědět.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 17:19
- Nahlásit
želva
no jasně,si pořídím redbul
jako ta babka na višni, co se jí kluci ptali, kdože jí dal křídla, jestli redbul? No a byl to pitbul.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 17:25
- Nahlásit
Lola1
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 20:01
- Nahlásit
Biluška
http://www.super.cz/vtipky/7757-bezpecnost-na-prvn im-miste.html
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 20:18
- Nahlásit
želva
tak to je supr
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 21:05
- Nahlásit
želva
Shelticka
Kdo by se s nima tahal? Ať se hezky proběhnou
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 21:07
- Nahlásit
Biluška
jojo, tak to provozuju já, na kole aby se proběhly a né že je potáhnu Třeba chce páníček si udělat svaly na nohách a ze psa soudek
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 21:07
- Nahlásit
Biluška
taky si myslím,heled máš někde nějaký fotečky sebe nebo hafanů?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 21:11
- Nahlásit
Shelticka
jak si trénovala ty svoje na kole? chci začít s dastym lítat na kole nA podzim
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 21:15
- Nahlásit
želva
normálně, tak ze začátku to kolo stálo, pak jsem ho pomalu vedla se psem na volno, pak na vodítku, pak jsem navolno pomalu jela, pak na vodítku... ale ono to tak vyplynulo samo, jde o to, aby se toho kola nebál a aby ho to bavilo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 21:16
- Nahlásit
želva
něco málo se najde na www.alfabruntal.com - fotogalerie. Zkusím pohledat další, ale nové psy - Winky, Lilly a Ludru (Akélu) ještě nafocené vůbec nemám
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 21:21 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
Biluška
hele ludra je moje! Ludro a Sviňuro (Sviňo) nadávám Konině, když dělá bordel na agi
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 21:34
- Nahlásit
tak to přišlo k nám a chca..o a chca..o. a zastihlo nás to nečekaně a rychle a vydatně, zatímco Benda velmi šikovně kličkoval keřema za což jsem byl na něj hrdý bohužel jen do chvíle než jsem zjistil, že tam něco žere. Okamžitě jsem vytáhl traverzu a seřval ho nacož se z nějakého balkonu ozvalo: aby ses nepos...l tak prší no a co. Stál jsem tedy zmoklej jako slepice a nemohl uvěřit že místo obdivu z toho že mohou vidět velkokynologa v akci sem dostal vynadáno že mi vadí déšt.
Což ovšem nebylo všechno, po krátké zastávce pod přístřeškem k nám běželi dva mladíci, Benda si vzpomenul na seriál komisaře Rexe a napadlo, že je minimálně stejně důležitej jako kolega Rex a vyhodnotil mládence jako utíkající zloděje, jeho nápad jsem sice odhalil již předem ale nechtělo se s tím nic dělat a když udělal 3rychlé kroky k nim a vyštěkal je tak mi to nějak uklouzlo a vypadlo mi: sežer je. Tak jsem si poslechl něco o zlejch pitbullech a blbej páníčkách a šel se sušit dom.
Biluška příšte nám pošlete rači tu mrtvou kočku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 21:36
- Nahlásit
Biluška
tak jsem si vzpoměla na tu šelťu. Kdyby ji náhodou chtěl velký modrý dát k Winince na hraní .
To asi nevyjde,bo si ho votočila kolem tlapky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 21:38
- Nahlásit
benda2
Tak jsem si poslechl něco o zlejch pitbullech a blbej páníčkách a šel se sušit dom
Tu druhou část chápu ,ale Benda přeci neni vůůůbec podobnej pitbulovi??
Biluška příšte nám pošlete rači tu mrtvou kočku
Ta jo!Neposlala mi ani kus tý mrtvoly co našla na zahradě
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 21:41
- Nahlásit
davidkova renata
Neposlala mi ani kus tý mrtvoly co našla na zahradě
a ani neposlala toho ptáčka co dělal společnost šnekum, kdyby to aspoň nafotila
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 21:43
- Nahlásit
Lola1
Na diáky jsem fotila před 30 lety, mladíku!
starý diáky si prohlížím rád jsou krásně ostré a mají úžasné barvy
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 21:44
- Nahlásit
benda2
a ani neposlala toho ptáčka co dělal společnost šnekum, kdyby to aspoň nafotila
No jo,to sem úplně zapomněla!!A víš co??Neposlala ani ten výtečnej koláč vod Magdy!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 21:50
- Nahlásit
davidkova renata
benda2
Neposlala no, poněvadž tady jezdí cimprlich průvodčí a mrtvoly do vlaku nebere. Ten v Bruntále byl lepčí . Tenhle křičí jenom mě vidí u nádraží. Budete si muset pro mrtvolky přijet a odvézt si je ve vlastní režiji. Vlak nedoporučuju. Autobusy sem nejezdí vůbec, leda zájezďáky důchodců co se pak snaží šplhat na rozhlednu. Většinou pak sviští kolem rychlá a zase je týden klid než přivezou nový zájezd. Důchodcům jsem mrtvolku ještě nevnucovala, mám strach aby to nevzali osobně
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 21:51
- Nahlásit
Biluška
leda zájezďáky důchodců co se pak snaží šplhat na rozhlednu. Většinou pak sviští kolem rychlá a zase je týden klid než přivezou nový zájezd.
Ok,zjisti,kdy přijede další zájezd,vemem toho víc najednou,kdyžtak to šoupnem na mrazák!
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 21:51
- Nahlásit
davidkova renata
a taky neposlala ten fax z krnova ani ten koláč faxem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 21:52
- Nahlásit
davidkova renata
To asi nevyjde,bo si ho votočila kolem tlapky
Ať si to dobře rozmyslí. Vyměnit psa za motor od kombajnu je dobrej kšeft. Tůdle jsem četla inzerát, že vymění fr. buldočka za papouška žako. Modrej nerozumí výměnnému obchodu, nebo co? Dyť to uměl už pračlověk. Čenžla bych ji i za Akélu, ale to by musel ještě nějakého psa přidat, protože šeltie je proti Akéle moc malá.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 21:54
- Nahlásit
davidkova renata
důchodci jezdí každou sobotu. Většinou ráno, asi aby tam do večera stihli vylézt a zase se vrátit
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 21:54
- Nahlásit
Biluška
Tenhle křičí jenom mě vidí u nádraží.
se nedivím když ti z kažný kapsy kouká traverza a za zády čeká smečka s pumou uprostřed
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 21:55
- Nahlásit
Biluška
Modrej nerozumí výměnnému obchodu, nebo co?
Modrej neni blbej! Co bude dělat s motorem?? Leda ta Akéla..to snad.A co bys chtěla přihodit?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 22:06
- Nahlásit
davidkova renata
co bys chtěla přihodit?
Ono záleží na tom co tam má, že jo. Jsem vždycky toužila po želvě, oni jsou takový drajvový a všestraně použitelný. Nemá náhodou želvu? Ale musí být suchozemská, potápěcí nechci, ta mi vždycky na obranách uplave.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 22:08
- Nahlásit
benda2
se nedivím když ti z kažný kapsy kouká traverza a za zády čeká smečka s pumou uprostřed
Kdyby stáli za mnou tak by možná tak neřval. Oni se cpali do vlaku a hodlali doprovázet tu mrtvolu
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 22:10
- Nahlásit
Biluška
Nemá náhodou želvu
želvu máme ale tvůj švagr jí nechtěl
taky má občas nějakej ten konskej hnůj ............... do kompostu, nechceš??
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 22:15
- Nahlásit
benda2
želvu máme ale tvůj švagr jí nechtěl
Nemůžu za to, že se zaláskoval do naší au-pairky . Dneska si zase sáhodlouze telefonovali a o víkendu za ní přijede. Už si na to brala volno, ale má smůlu, vyfasuje Brajenu. Jednak ji nechci táhnout na Intercanis a za druhé doufám, že jim to pořádně znechutí, David bude zase volný a upíchnem k němu želvu. Neboj, mám to vymakaný.
ten konskej hnůj ............... do kompostu, nechceš??
Dík, nechci. Nevím co s vlastním bordelem
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 22:26
- Nahlásit
benda2
jsou krásně ostré a mají úžasné barvy
to je pravda, ale je to makačka.
|